Звездни Цивилизации

четвъртък, 23 ноември 2017 г.

СИСТЕМАТА  НЕМЕЗИС  СЕ НАМИРА В СЛЪНЧЕВАТА  НИ СИСТЕМА  И СИЛНО ВЛИЯЕ НА НАШЕТО СЛЪНЦЕ  И  НА ПЛАНЕТА НИ ЗЕМЯ - А  ЗЕМЯТА Е ПРЕД ПО РЕДНАТА  СИ ПЛАНЕТАРНА  КАТАСТРОФА


Може да не го знаете, но планетарната система Немезис навлезе в нашата слънчева система преди около 15 -20 години и причинява хаос от тогава  климата на планетата ни земя пощуря.
Днешното елитно правителство знае отдавна за това и е много добре обмислен план, знаеха, че тази планетарна система идва преди 60 години и знаеха как ще има последици на земята, т.е.
Земетресения / цунами / екстремни електрически бури / вулканични изригвания / повишаване на температурата на ядрото / отопление на океанските температури / изместване на коралите / геомагнитни бури / приливни вълни /  смърт на риби и птици  магнитно поле миграция списъкът продължава, но всичко това се случва преди да се извърши геоложка смяна на полюса ..
Моля, изслушайте - "глобалното затопляне" е направено, за да отклони вниманието ви  от това, което наистина причинява всичко това всеки дълбок изследовател знае това, вие следвате това, което виждате по телевизията пред вас, които са собственост на елита.. те дават по телевизията каквото искат да видят, това е най-лесната форма на маса програмиране и това е най-силния начин да те накарат да вярваш на каквото си искат.
земното кълбо се затопля, но това е, защото нашето ядро се загрява в плазмена реакция с планетарните тела, които са влезли в нашата слънчева система, което на свой ред създава натиск под нашите земни плочи, което след това предизвиква земетресения / стари вулкани да се пробудят ... това е причината "най-горещата година е записана" и всяка  всяка нова година нещата ще стават все по зле докато  системата  Немезис   не се доближи още повече към нас  и докато планетата ни земя  не преобърне своите полюси.
не само това, земята се клати навсякъде в космически термини и това е, защото силата на  натиска и дърпането на нашия магнитен полюс.. така че всеки път, когато все повече ни наближава системата  всяка година нещата стават все по зле и по зле земята се разклаща постоянно а земните плочи се разместват.

имаме  за 2016 г.

рекордно покачване на температурите в морето.

досие брой земетресения и величина, които се засилват по степен

досие загуба на лед на полярните шапки.

досие наводнения

досие бури... трябва ли да продължа?

а екстремните аномалии  в климата добиват вече все по огромни размери.
а сега е  2017 а климата  тотално се променя  и то с  ужасни последствия , всяка година става все по  зле и сеизмичната и вулканична активност все повече нараства а наводненията, пожарите и ураганите стават все по силни и разрушителни всяка следваща година всяка следваща година   нещата ще стават все по зле докато земята не смени своите полюси.
Увеличаването, причинено от тази система, причинява разтопяване на полярните полюси, звездите / планетите не са на място, повече вълни, екстремни метеорологични условия и т.н., но това не е нищо в сравнение с изместването на земните полюси ... когато се доближим до системата нашият Северен полюс буквално ще се премести всичко   това ще доведе до много бърза смяна на полюса, също ще имаме повече метеори, докато минаваме през областта на отломките, които тази система има (оттук и най-много огнени топки, наблюдавани в небето 2017) така също  приливните вълни ще бъдат 400-800 фута постепенна морска вода, издигаща се към сушата .. околните райони ще бъдат напълно унищожени .. 80-90% от световното население живее в близост до крайбрежните райони и предполагам какво? Това е трудно да се преглътне, елитът ще използва това, за да проправи път за "новия световен ред", което означава, че те искат да запазят населението под 500 милиона, за да останат в пълна обърканост с Земята, както се казва в техния "нов световен ред" guidstones .. имаме близо 8 милиарда от нас .... hmm hang on, 80-90% от световното население живее близо до крайбрежните зони и смяната на полетата опустошава крайбрежните райони?
това е универсален закон, който трябва да те предупредят и на практика да ти се подиграват, като дават съвети във филми като "след утрешният ден " или " дълбоко въздействие " или филма  2012 имам предвид, че разбираш същината.. те така те предупреждават какво предстои близко бъдеще да се случи с нашата планета земя те чрез филмите ни въздействат подсъзнателно.

Помислете си, ако  всичко  това стане публично и кажат сега че идва краят на света  то в целият свят ще  бъде в пълен хаос  ... няма работа, няма производство, няма полиция, няма правителство, няма болници, няма линейки, няма затвори, няма нищо, защото всички щяха да се опитват да спасят семействата си и да се опитат да намерят по-висока земя за да оцелеят а градовете ще има страшни бунтовете размирици палежи  / плячкосване / престрелки  и отново, получавате същината на това което би станало ако се каже че ни грози огромен планетарен катаклизъм света ще бъде в една огромна   отчайваща се гражданска воина всеки ще се бори  да оцелее.
 отворите ума си, вместо да слушате всички елитни правителства, захранвани по новините с "кризисни актьори"  елита отдавна се подготвил за предстоящата планетарна катастрофа с идването на системата  Немези и Нибиру  те отдавна са си построили своите луксозни подземни крепости да се скрият и спасят от надигащите се на сушата природни катаклизми. но тези  подземни крепости за тях ще бъде един подземен масов гроб.
Патентите на НАСА от 50-те до 60-те години на миналия век и от други сътрудници са дълбоко в напредналите технологии, далеч отвъд това, което ни показват и има много повече неща, отколкото можем да си представим. Технологията против гравитацията е  към края на 80-те и се впуска в патентите за изкуствено слънце, левитация, антигравитация и всичко, от което можеш да се сетиш. Ето други свързани патенти и изобретения, които са на няколко десетилетия. Средства за симулиране на определени условия на околната среда на външното пространство Симулиране на слънцето, притежатели на патенти NASA, Bausch & Lomb и още Космически камери Космически симулатори с които скриват приближаващата се система  Немезис.
Има постоянен поток от частици, изтичащи от Слънцето навътре в Слънчевата система. Скоростта на слънчевия вятър е скоростта, в която тези частици се движат, докато преминават измервателната станция. Типичната скорост на слънчевия вятър е около 300 километра в секунда. По време на силен високоскоростен вятърен поток, генериран от коронарния отвор на слънцето ни скоростта на слънчевият  вятър може да се увеличи до между 500 и 750 км / сек. Силните CME също ще регистрират високи скорости на вятъра и понякога те надхвърлят 1000 км / сек. Високата скорост на слънчевия вятър обикновено не означава, че трябва да има аурора, но високата скорост на слънчевия вятър може да увеличи въздействието на другите три фактора върху тази диаграма. Скоростта на вятъра също влияе на изоставането между момента, когато заредените частици и междупланетните удари удрят сателитите и когато пристигнат на Земята. По-бързите скорости на вятъра носят тези частици и се зареждат по-бързо. Забавянето определя колко преди това моделът wingK може да предскаже стойностите на KP.
Протонна плътност (оранжево)

Плътността е мярка за броя на частиците, които се носят в потока на слънчевия вятър. Тъй като плътността се увеличава, силата, изместваща магнитосферата, се увеличава. Комбинацията от висока плътност и силни слънчеви ветрове заедно може да бъде достатъчна, за да се създаде аурорален дисплей. Единиците на графиките са части на кубичен сантиметър, p / cm3, а всичко над 30 е много плътно. 30 протона на кубически сантиметри може да не звучат много, но не забравяйте, че това е пространство и има много кубични сантиметри.

Bt (бяло)

Bt е мярка за якостта на магнитното поле в спътника ACE. Bt реагира на взаимодействието между магнитното поле на земята и магнитното поле, генерирано от частиците, които се носят в слънчевия вятър. Представете си голям облак от частици, произведен от СМЕ на Слънцето, който носи магнитна заряд, преминаващ през Земята, те ще упражняват магнитна сила на Земята при преминаването си. Bt измерва силата на миналото.

Bz (червено)

Bz е мярка за посоката на магнитното поле при асо. Полето е триизмерно, така че има три компонента в магнитната сила, Bx, By и Bz. "Bz" е силата на полето от слънцето из Земята, "By" е силата по паралелното рязане от изток на запад през екватора, а "Bz" е паралелът от юг до северния полюс. От трите, Bz има най-голямо въздействие върху Aurora. Когато Bz е северно (положително), магнитът пристига от космическата линия със Земята и има малко взаимодействие. Когато Bz е на юг (отрицателен), той е срещу полюсите на Земята и може да има значително взаимодействие - произвеждащо аврора. По този начин, отрицателна Bz е почти необходима за aurora. Всички други фактори могат да бъдат благоприятни, но ако Bz е положителен, опаковайте фотоапарата си и се прибера вкъщи. Колкото по-дълго Bz е отрицателен и колкото по-силен е отрицателен, толкова по-силен ще бъде Aurora. Ако обаче силата на магнитното поле е ниска и Bz регистрира само -1 или -2 nT, aurora ще бъде малко вероятно.

PHI (синьо)

Phi определя дали между планетарното магнитно поле (ММФ) е насочено към Земята или далеч от Земята. Тъй като phi тук се определя като [0 360] в равнината XY и в GSM координатната система, това означава, че положителната X-ос е насочена от Земята към Слънцето. Това означава, че за phi = 0 полето сочи към Слънцето, а за phi = 180 полето сочи към Земята.

Температура (зелено)

Слънчевият вятър потоци плазма и частици от слънцето в космоса. Температурата "тук" буквално измерва температурата на плазмата, протоните, електроните, алфа-частиците, докато се вливат в слънчевия вятър. Короната, външният слой на слънцето, достига температури до 2 милиона градуса по Фаренхайт (1,1 милиона градуса по Целзий). На това ниво, гравитационното / електромагнитното поле на слънцето не може да се задържи на бързо движещите се частици и се отдалечава от звездата.

Това са основите на влиянието на слънцето върху земята, колкото по-заредени частици виждаме, толкова повече земни промени виждаме.

Заредените частици се усещат в нашата атмосфера, нашите магнитни полюси привличат частиците чрез магнитното привличане и това прави аурорите.

Процесът на йонизация се осъществява в нашата йоносфера, което води до тежки метеорологични явления. Подобно на лилави плазмени бури, това е мястото, където много земни животни загиват.

Плазмата също така има естествена плазмена реакция със земни ядра, поради това, че нашите магнитни полюси са директно свързани към плазменото ни ядро ​​(което действа като твърдо вещество). Това води до разширяване на ядрото, разширението на ядрото води до тектонични движения, когато налягането се натрупва под плочите, тектоничните движения водят до земетресения и вулканична дейност.

Обаче бомбардирането на заредените частици също води до абсолютно всяка промяна на Земята на планетата. Експлоатацията на тока води до по-топли аномалии водата, по-топла вода води до по-екстремни метеорологични системи / депресии, т.е. ураганната сила / валежите.

Свлачища, , приливи и отливи ... всичко.

Заредените частици в полюсите водят до намаляване на ледовете, коетополюсите  все още губи ледовете си бързо, зимата естествено създава нов лед, но все пак намалява всяка година с по-малко лед.

Заредените частици причиняват атмосферни сгъстявания, които компресират магнитосферата, ако нашите магнитни полеви линии се разрушат, а това е навигацията на дивия живот, затова китовете / делфините измиват на брега толкова много, защото навигират чрез магнитното ни поле. , Същото важи и за птиците, падащи на небето в определени райони.

Слънцето се бомбардира от втори слънчев вятър, съставен от литий / хелий / железен оксид. Това идва от друга слънчева система, която е навлязла в нашата и промяната на Земята през последните 20 години, се дължи на взаимодействието между тази система и нашата.

Ето защо литиево-хелиевите графики също се издигат от сателитните данни .. отново ... свържете точките. нещата стават все по зле и по зле.

Увеличаването на земята ни се увеличава поради магнитната сила на системата в нашата слънчева система, смущения в цялата ни слънчева система. Всеки път, когато го предаваме на нашия 365-дневен орбитален цикъл около слънцето, нашият южен полюс се движи леко, тъй като връзката на магнитния портал става по-силна, това води до увеличаване на земните вълни и полюсната миграция и с това идва пълното смесване на нашите субтропични / полярни реактивни потоци, всичко това допринася за екстремното време, т.е. "климатичен хаос".

полюсите се отдалечават от дълго време, толкова по-близо става, толкова по-голяма е положението на поляритета, което виждаме.

Колкото по-близо става, толкова по-големи са промените на земята, които виждаме, докато пресече земната орбитална пътека, което ще доведе  до  смяната на полюсите.

правителствата никога няма да станат публични тези дани това което ни заплашва от космоса  ако кажат няма да е пълната истина  затова светът ще бъде в хаос за една нощ, абсолютно всичко ще фалира размирици, грабежи  убийства и палежи. хаоса ще е на всякъде.

Надявам се, че това помага на повече хора да разберат динамиката на слънчевата система, знам, че всичко това може да бъде трудно да се приеме, но става дума за изучаване на аспектите, свързани с внезапните земни промени, които се случват.

Всяка загубена древна цивилизация от цял свят ни оставила картини / резби на това, което видели в небето ...

всички неща, за които се говори в Библията, са онова, което били виждали в небето, знамения в небесата, ако желаете.

Спирали, мъжествени фигури, дракони ... всичко това ще бъде ефектът от плазмените заряди, те са причинени от частиците, които се йонизират, когато преминават през слънцето, след което се хвърлят на земята през слънчевия вятър, което причинява тези атмосферни компресия и плазмени  реакции.

Това се е засилило през последните 15 години поради навлизането на другата слънчева система, в нашата, която има силно магнитно влияние върху всичките ни планети в слънчевата система ... това е причината за всички крайни земни промени, които сме виждали и виждаме сега.

Земетресения / ледникови бури / вулканични изригвания / приливни вълни / наводнения / дупки в земята / земни пързалки / намаляване на ледовете / повишаване на температурата на морето / екстремни топлинни вълни / масово риби умират / земни животни умират / снежни бури на места където не трябва да има  / ... Искам да кажа, че всички, геоложки промени които  се  засилили  значително през последните 15 години  е постепенно и става все по-лошо всяка година,  2016-2017 а най-лошото все още те първа предстои.

Древните цивилизации минаха през това време преди около   12 500   и преди 3600 години и ни оставиха улики за това, колко високи са били тогава  приливните вълни на земята, те ни показаха това, което видяха в небето близо до времето на смяната на полюса ... но това древно знание е скрито от масите, за да се създаде възможно най-малко паника, единственият начин да знаете за това е, ако хората като нас ви покажат, затова ви показваме всичко, за да знаете какво ще дойде. да сте информирани да се подготвите за това което предстои.

Тази система става все по-близо и по-близо, земетресенията са толкова чести сега, че става дума за норма, наводненията са толкова често, че става норма, рибите умират по целия свят, което се превръща в норма . но нещата  са много зле климата тотално  се изменил и добива разрушителна фаза.

Слънцето се променя поради взаимодействието на частиците със системата ... всички ефекти се дължат на входящата система и ще станат още по-лоши, преди да  се сменят земните полюси  и измерения на  земята.

Тези климатични аномалии ще продължат да се влошават, когато слънцето се източва от енергията си във фаза, през която минава всеки път, когато кафявата джудже звезда е в близост.

Така че помислете, че частиците идват от втория слънчев вятър, от кафявото джудже Немезида от другата  система след това частиците се оплитат и се смесват, когато преминават към нашето слънце, това предизвиква изтласкване на короната на масата (CME), след което желените частици се изхвърлят на земята през слънчевия вятър, от нашето слънце и  това причинява атмосферните сгъстявания, които след това причиняват ултравиолетовите лъчи да достигнат нивото на земното кълбо, след което частиците имат напълно естествена плазмена реакция със земни ядра, което след това предизвиква натиск под нашите  земни плочи, което след това причинява цялата сеизмична активност на земята (вулканични изригвания / приливни вълни / земетресения и т.н.)

Това, което се случва, е, защото нашето планета се нагрява през лъчите, температурата на морето се променя, причинявайки странни топли течения на места, то трябва да бъде по-хладно, това естествено влияе на времето, поради наличието на по-топла вода, т.е. Ураганът, преди месеци ... все още сме на слънчева минимум, така че водите около Атлантическия океан трябва да са по-студени, ураганите се образуват над топлата вода ... виждате ли това, което получаваме?

Това са промените, които се случват навсякъде около вас, но тъй като това не се случва в момента в UK и не е на телевизора, който всички гледате, това е отхвърлено като нещо не толкова важно от корумпираните медии които служат на световният елит в сянка.

Земетресенията се увеличават с 5-6 + дневно, което  непрекъснато предупреждаваме. земетресенията дори им намаляват степента по сила да изглежда че всичко е наред а други земетресения се премахват от картата все едно не имало земен трус на това място всичко се прикрива  да изглежда че е наред но нищо не е наред нещата стават все по зле и по зле.

Наводненията, които се случват в момента по целия свят, са безпрецедентни ... острови, дупки, пукнатини и т.н., всичко това се случва поради това.

Пурпурната мълния е плазменият поток, който се създава от геомагнитните бури от електроните, които идват през слънчевия вятър ... и т.н. всичко се случва заради системата която влезна в нашата слънчева система. и влияе силно.

 Дали ще повярвате или не това зависи от вас, но категорично ви казвам, че нещата сега ще станат още по-лоши. земетресения / наводнения / пожари / плазмени бури / вулкани / приливни вълни .. Искам да кажа, че нещата  ще продължат да се влошава, но по-бързо сега.

И ще покажа чудеса на небето горе и знамения на земята долу; Кръв, огън и дим: "Деяния 2:19

На различни места по света се чуват разни звуци като тромпет.

Това се случва и когато движението на земята се случва близо до водата, звукът резонира от водата, създавайки звук "тромпет".

Както вероятно може да се каже, с увеличаването на земетресенията и величината тези звуци стават все по-чести.

Но има смисъл, че то съответства на звука на тромпетите в Библията в "крайните дни", защото колкото по-близо става системата към Земята, толкова повече от тези ефекти виждаме защо всичко това е класифицирано като "крайни дни". .А   писанията са променени, за да отговарят на елитните програми.

Рибите умират в морето, животните умират на земята, птиците умират .. ако не виждате тези знаци значи сте още слепи и още не сте се пробудили и не искате да повярвате че нещо наистина предстои да се случи с нашият свят и с нас самите.

СОФИЯ (НАСА - стратосферна обсерватория за инфрачервена астрономия ..
Сега всички знаем, че се борим да видим тази система и нейните и планети, които ни наближават освен ако не разполагаме с инфрачервени камери.

НАСА следват залеза, като там има високотехнологична INFRARED система за наблюдение на полета.

Всъщност само кафявото джудже звезда, което се вижда в инфрачервения спектър, обаче, когато взаимодействието на частиците се случва близо до слънцето, частиците от нашето слънце ще обгръщат кафявото джудже, което го прави видимо, но това се случва само когато слънцето излъчва огромен CME, които принуждава масата на частици, които след това се избутват в посока на нашите слънца собствен слънчев вятър.

Спомнете си колко ярка беше  Венера по-рано през годината? Е, това се дължеше на бомбардирането на частици от нашето слънце, взаимодействието на частиците от втория слънчев вятър причиняваше йонизацията чрез сливане на частици, а след това супер нагряваните частици бяха хвърлени на Венера, което от своя страна направи Венера невероятно ярка.

Същото понятие се отнася и за кафявото джудже, взаимодействието на частиците ще го направи видимо понякога, но не забравяйте, че Венера е много ярка планета като цяло поради близостта й до слънцето и поради отразяващите газови слоеве .... където, кафявото джудже от друга страна е видимо само в инфрачервения спектър, така че е трудно да се види, докато взаимодействието на частиците се случи от нашето слънце.
въздействието на  системата  Немезис  върху планетата  ни земя, а света е пред огромна планетарна катастрофа  а правителствата   продължават да прикриват  това.

Обаче, 7-те орбитални планети, които обикалят около кафявото джудже, могат да се видят в определени моменти, когато те правят орбитите си около централните си тела, поради което ние виждаме планетите понякога близо до слънцето, тъй като цялата система прави орбитата на тирбушон, която е съвсем различна към нашата еклиптична равнина ... друга причина, поради която виждаме планетарните тела на различни позиции през годината.

И разбира се световният елит не стои мирен  тои пръска при залез слънце с кемтреилс като създават изкуствена бяла пелена около слънцето за скрият планетарните тела които  понякога се виждат до слънцето. НАСА  дори създали изкуствени слънца  симулаторни лещи  на ниска орбита около земята които затъмняват нашето виждане  ако имаме късмет може да видим някои от планетарните тела които ни наближават.

За да летят наоколо и след слънцето, те със сигурност наблюдават нещо и искат да го скрият от нас а системата  Немезис изглежда се изкачва от еклиптиката, което означава, че нещата се приближават по-близо до деня.

Системата има много силно магнитно поле, така че всеки път, когато минава по дългия си удължени път през слънчевата ни система, тя носи със себе си и огромно  поле  от отломки, от астероиди, комети прах. А  появата  на  огнени кълба (метеорити )  се повишена драматично, което показва, че системата е близо.

 А магнитните сили на кафявото джудже  Немезида  дърпа нашите планети  в слънчевата ни система  от нормалния им орбитален път и нахлуват огромен брои  астероиди и комети.., така че представи си колко лошо става сега и това, което  правителствата не искат да ни кажат това което става в цялата ни слънчева система както и промените които стават на планетата ни земя.

 Нашето слънцето преминава през преход.

Това не е слънцето, което се нагорещява, това са частиците, които се обвиват около слънцето или преминават през слънцето, което ще има природен синтез чрез йонизационния процес ... това супер нагрява частиците, които бомбардират слънцето и след това нажежените частици хвърлени на земята през слънчевия вятър, което разбира се, изглежда, сякаш слънцето е по-горещо, но в действителност това е процесът на взаимодействие на частиците и самите частици са супер нагрявани, поради което имаме тежки геомагнитни бури и лилави бури, които е плазмените реакции в нашата атмосфера.

Така че самото слънце всъщност се източва от неговата енергия от частиците, идващи от двойния близнак / кафяво джудже втори слънчев вятър, което създава огромните коронарни отвори, което води до огромни CME.

Коронарните дупки ще продължат да се увеличават по размер, колкото по-близо става системата в близост до нашето слънце, като магнитите, които имат битка, но в същото време имат сблъсък на частици.

Кафявото джудже е по-малко от нашето слънце, но е много плътно, затова магнитната сила е много по силна и влияе на полярността на земята всеки път, когато го предаваме на нормалната ни орбитална пътека всяка година, естествено Северният ни полюс се насочва към всеки път, когато го предаваме, естествено се опитваме да го магнетично отблъснем от нас (магнитно отблъскване), това от своя страна причинява по-тежко земно колебание, което се влошава всяка година, защото всяка година кафявото джудже се приближава до земната близост.

Това причинява всички аномалии на лудото време, които виждаме сега и които постепенно се влошават през последните 15-20 години, изместване на полярността.

Атмосферните пресования   на  земята  от бомбардирането на частици имат същите ефекти, частиците имат плазмена реакция със земното ядро, което се загрява отвътре навън, което предизвиква налягане под нашите земни сеизмични плочи, което след това предизвикват огромно налягане и натиск / земетресения / повишаване на температурата на морето / намаление на ледовете / масово умъртвяване на риби като изтича метан от подводните недра / вулканични изригвания / екстремни климатични промени  земни пукнатини  и движения на земните пластове по планетата ни.
Земетресенията стават все по безпрецедентни  всяка година до сега и се  влошават всяка година, 2016-2017 е най-големият скок в мащабите и честотата  на  земните трусове по планетата ни  и ще продължат  да се влошават още по-зле, ще става докато не  на влезнем фазата на смяна на полюсите близките години най вероятно към 2020  или 2022 г.

 Преди 15-20 години системата е влезнала в нашата слънчева система това доведе и до раздвижване и на  (астероидния пояс), което естествено доведе до тонове отломки към земя, поради което всяка година показанията са хиляди по-високи, имаме и конкретни месеци, в които имаме повече огнени топки от всяко друго време на годината, което означава, че навлизаме в полето на отломките по нашата нормална орбитална пътека около слънцето.  огромният  облак  от отломки, астероиди и  комети  от системата Немезида  се насочват към нас все повече и повече  и  наблюденията на   огнените топки ( метеорити )  на  земята се  засилват.

НАСА съобщи на живо за намирането на слънчева система в края на нашата слънчева система, казаха, че има джудже звезда със 7 орбитални планети .. OH REALLY !? Е, това е точно същата система, за която говорихме от години, и фактът, че го наричат "системата на Trappist 1", говори за себе си - Trappist = католически религиозен ред и ако знаете кой ръководи тази планета, тогава ще разберете, че това е не съвпадение .. НАСА лъже за нещата през цялото време, така че истина е смесена с дезинформация, както винаги, защото мога да гарантирам, че системата не е на 39 светлинни години далеч, тя е много близо тя се намира в слънчевата ни система тя беше  зад Сатурн а сега вече е между  Сатурн и Юпитер  и все по близко е до нас и силно гравитационно влияе на   планетата ни земя и слънцето ни което постоянно изригва  и бомбардира планетата ни земя с енергийни частици и това причинява засилване на сеизмичната и вулканична активност по света.

Когато се приближи достатъчно, това ще доведе до промяна на полюсите на планетата ни земя а  това ще отнеме само  един час ... когато кажа, че може да бъде  на 50 милиона мили далеч и все още да предизвика промяна на полюсите, така че е важно да се разбере хармониката на слънчевата система / механика и това е важно е да разберем електромагнетизма, което е всичко, което поддържа всичко свързано, нашите планети, които орбитират нашето слънце, са свързани чрез магнетизъм. Слънцето ни е гигантски магнит, поради което астероидите се насочват  към слънцето ни.
Сега   системата Немезида  се намира на 14 милиона километра от нас между  Сатурн и Юпитер  и ни наближава  все повече.

Китовете / делфините  излизат от океана по плажовете повече от всякога, защото се движат с магнитните полета на Земята, така че ако линията на магнитното поле е нарушена, това е навигацията им същото важи и за птиците.

Ето защо те пръскат неща като "барий" и "алуминий" в нашето небе през деня. Барий се използва за отразяване на гама-лъчите обратно в атмосферата и алуминият се използва за облекчаване на магнетизма, който системата има. .Те прожектират много повече неща.

Това е от един от водещите в света вулканолози, а геолозите отговарят на този човек, който е високо в правителството.
Не мога да дам имена, моля, не ме питай, защото тогава ще се боря да получа такава информация.
Когато говоря за основната експанзия?
страните звуци който се чуват по света, са експлозивните звуци на газовете, които се взривяват от магмата, докато се движи през кората.
"Тромпетите са създадени от изпускането на газове през стари лава тръби."  в подземната кухина.

Земята диша, разширява се. "

- Сода Спрингс, Айдахо показва всички признаци на предстоящо изригване.

пукнатини и дупки в  Йелоустоун.

"Плазмени дъги, които се появяват в Йелоустоун."

"сияние в Йелоустоун.

"Исландия, която е на ръба на изригването, предизвиква разрастването на Атлантическия разрив. Това ще доведе до много загуби на живот на източното крайбрежие на САЩ и Европа.

Това идва от експертите по света и отдавна заявявам, че взаимодействията на частиците причиняват разширяване на ядрото, както и много други неща.

Когато непрекъснато наблюдавате промените на земята 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, вие никога не бихте се съгласили с това, но за тези, които не го правят, те се борят да го видят, защото никога няма да бъдат в основните медии.

Събудете се.

Това означава по-голям натиск върху средната част на Атлантическия хребет, разширяване на ядрото, нарастване на магмените кухини.
Ако не ми вярвате, вярвайте на експертите.
Вулканолози.

 Когато започне огромният световен природен катаклизъм  кои места да не бъдете там на това място когато  природните стихии ще рушат всичко по пътя си
под водата вулканите ще бъдат изключително агресивни.
най-лошите места
по средата на морето,
от крайбрежните зони.
близо до големи земетръсни зони.
близо до вулканите.
близо до реките.
близо до язовири.
близо до атомните електроцентрали.
близо до градовете.

*
*
най-добрите места
на 100 мили от всяка атомна електроцентрала.
колкото се може по-далеч.
не, в близост до вулкани, дори и да е спящи
най-малко 1200 ft над морското равнище. сгради и къщи  с здрави основи. това фазата от първите катаклизми смяната  на земната ос при втората фаза смяна полюс единственото спасение е в високо планината в дълбоки пещери.

Приближаването  на кафявото джудже към нас силно гравитационно влияе на цялата ни слънчева система  особено на нашето слънце което започна   постоянно да изригва, имаме два слънчеви вятъра от кафявото джудже Немезида което изригва от него червен железен оксид частици, тези частици нахлуват към нас  и заедно със слънчевите бури се смесват и се насочват към земята тези нагряти частици, влият на ядрото на земята и нейното магнитно поле затова  сеизмичната и вулканична активност  нараства по земята  климата тотално се изменя от за суха към потоп и урагани бури. имаме също плазмени заряди в земната атмосфера затова  гръмотевичните бури стават все по силни и опасни.Също железният червен оксид от Немезида покрива земната ни атмосфера и както казват древните писания небето ни  ще стане червено а водните извори кърваво червени.

Глобални трусове,отваряне  на огромни дупки, вулкани, счупени тръбопроводи, влакове дерайлирали, кални диапозитиви, високо съдържание на олово в питейната вода, отравяне с метан и свлачища.
 А земните плочи се движат и разместват,а ефекта става все  по силен. Тъмнина  звезда  Немезида   и Нибиру  приближават а  цялата  ни  Слънчева система усещат  гравитационното   влияние на  приближаващите  тела.


Знаем ли какво представлява, нашествената звезда Немезида ( Враг ) която се намира  в нашата слънчева система, но която е и  втората  най-близка до нас звезда Тази мини система се състои от кафяво джудже Немезида  ( Враг )  и 7 планети по голямата и планета е Син  Качин или още наречен Нибиру .Немезида и нашето Слънце се привличат като два магнита, защото звездите  когато са близки един до друг,  се дърпат експлозивно, точно както вече се случва с нашето Слънце.  Двете   звезди си взаимодеистват  взаимно  Немезида  изригва червен железен оксид, и Литйи тези частици се насочват към нас и особено към слънцето ни. Твърде много Литий е открит около нашето Слънце  - литий, идващ  от нашата слънчева система, тази химия се  съдържа в по-младите звезди или звезди, които са в процес на експлозия,  или звезди кафяви джуджета.Слънчевите бури освен че причиняват природни катаклизми на  Земята но и променят и нашето съзнание това е енергия   с висок заряд приливащ в нашето тяло. Тази енергия променя нашето тяло и ДНК . И така процеса на  Земята и на всичко живо  по нея тече на  физическо пречистващо ниво  и на духовно съзнателно ниво. А  които е зъл  и лош тези енергии които идват  от  Немезида и нашата  звезда ще го унищожат само добрите с чисто сърце и душа ще останат всяко зло ще бъде унищожено чрез огнено пречистване  а процеса за трансформацията на планетата ни земя  и всичко живо по нея  тече в пълна сила.

Според   – Мат Роджърс,  световните лидери крият съществуването на заплахата, от Нибиру  за да предотвратят избухването на масова истерия сред населението.

Освен това той твърди, че правителствата пръскат специални химикали в небето, за да скрият Нибиру от очите ни. Те също така използват Луната и Слънцето, за да крият съществуването и.

В наскоро публикуван видеоклип Мат твърди, че Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нашите погледи.

знаеш, че светът се разпада и само 2 % от населението на света го забелязват. а  системата  Немезис е в слънчевата ни ситема и все повече ни нближава а климата катастрофално се промени по целият свят.

събуди се!

калифорния е в пламъци.
вашингтон е в пламъци.
орегон е в пламъци.
монтана е в пламъци.
британска колумбия е в пламъци.
🔥 гърция е в пламъци.
бразилия е в пламъци.
🔥 португалия е в пламъци.
алжир е в пламъци.
🔥 тунис е в пламъци.
гренландия е в пламъци.
република русия е в пламъци.
сибир е в пламъци.
⛈️ тексас е ударен от мощен урагана 4  и е под водата, като ураган 5 категория ирма продължава да се е хаос в атлантическия океан.
⛈️ индия, непал, пакистан и бангладеш,  са ударени от  мусони дъждове и има масови жертви  и смърт.
⛈️ сиера леоне и нигер изпитват огромни наводнения, мръсотия и смъртни случаи в хиляди.
🌡️ италия, франция, испания, швейцария, унгария, полша, румъния, босна, хърватия и сърбия са имали тройна цифра  гореща вълна това лято, наречено луцифер.
южна калифорния продължава да се задъхва под тройна цифра топлина, която не показва признаци за промяна. и има огромни пожари и суша
през август 106 г. градът на Сан Франциско разбива рекорда на 106 градуса, докато достигне 115 градуса южно от града. северна калифорния продължава да се пече в  огромна горещина.
и още много други климатични   аномални  процеси протичат по целият свят също земните пластове се разместват, вулканите се събуждат а всичко това се мълчи от официалните медии и правителства  и се казва че всичко е наред и нормално. Но до кога ще се крие истината от хората, докато стане твърде късно и природните стихии с огромна ярост и мощ ни ударят.


Няма коментари:

Публикуване на коментар