Звездни Цивилизации

вторник, 14 ноември 2017 г.

ТЪМНАТА  ЗВЕЗДА  НЕМЕЗИДА ВЛИЯЕ СИЛНО  НА СЛЪНЧЕВАТА НИ СИСТЕМА  И ОСОБЕНО НА НАШЕТО  СЛЪНЦЕ И  ЗЕМЯТАЗнаем ли какво представлява, нашествената звезда Немезида ( Враг ) която все още е извън нашата слънчева система, но която е най-близката до нас звезда,  в момента тя идва към нашата слънчева система, с нейните  7 планети по голямата и планета е Син  Качин или още наречен Нибиру .Немезида и нашето Слънце се привличат като два магнита, защото звездите  когато са близки един до друг,  се дърпат експлозивно, точно както вече се случва с нашето Слънце,който е много "червено" през последните два месеца и мега експлозивно, същото трябва да се случва  и със Немезида в този момент! Двете   звезди си взаимодеистват  взаимно  Немезида  изригва червен железен оксид, и Литйи тези частици се насочват към нашата система този звезден прах заедно със Слънчевите бури на нашето слънце си взаимодеистват двете слънчеви бури на нашето слънце  и Немезида се сливат. И така при слънчевите бури на нашата звезда тези частиците се насочват към планетата  ни  земя, и това предизвиква  ЕМИ  ефекти в електрическите мрежи прегаряне повреди и изгаряния на електрониката. Колкото са по силни слънчевите бури и колкото повече частици удрят земята толкова повече това вреди  на земното ни ядро  и на магнитното поле на планетата ни, затова имаме силни земетръси  и вулканични изригвания по света  ужасни промени в климата, наводнения, пожари и урагани бури.
Тъмните лъчи излязоха от нашето Слънце, през тази година видях, че сивите лъчи идват отвътре, и то е високо в небето, със сигурност е заради тази дупка, еквивалентна на 1500 Земя. Немезида влияе на цялата ни слънчева система, да не говорим, че тя накланя нашата система и не е "планета", както си мислят много хора, че една планета няма да засегне Слънцето ни, да не говорим за наклона на нашата слънчева система, и няма да остави слънцето ни с гигантска дупка и масово да изригва. Това е огромна звезда със  7 планети   и  огромен облак около нея  от милиони астероиди, комети и прах и всичко това се насочило към нас и гравитационно влияе на цялата ни Слънчевата система особено на  слънцето ни което започна постоянно да изригва  и да ни бомбардира с двата слънчеви вятъра на самото слънце и на Немезида и тези частици от Немезида ни бомбардират все повече и повече  а това довежда до силни земетръси и вулканични изригвания  по планетата  ни  земя, а нещата ще стават все по зле и по зле когато тъмната звезда Немезида ни  доближи още по близо.
Твърде много Литий е открит около нашето Слънце през последните месеци - литий, идващ отвъд нашата слънчева система, тази химия съдържа в по-младите звезди или звезди, които са в процес на експлозия,  или звезди кафяви джуджета.
 По-стари от нашето Слънце,  звезди съдържат много малко литий, Немезида може да е във фаза на експлозия, така че неговата интензивна яркост или може да съдържа много литий, за да бъде по-млад от нашето Слънце, за този литий, който обезпокоява нашата звезда, идва от звезда, много близка до нашата слънчева система, така че всички тези слънчеви взривове тази година бяха едни от най-големите, наблюдавани някога за кратко време,  а те първа предстоят  още по силни а планетата ни земя ще бъде бомбардирана от тези енергийни частици. Слънчевите бури освен че причиняват природни катаклизми на  Земята но и променят нашето съзнание това енергия  висок заряд приливащ в нашето тяло. Тази енергия променя нашето тяло и ДНК . И така процеса на  Земята и на всичко живо  по нея тече на  физическо пречистващо ниво  и на духовно съзнателно ниво. А  които е зъл  и лош тези енергии които идват  от  Немезида и нашата  звезда ще го унищожат само добрите с чисто сърце и душа ще останат всяко зло ще бъде унищожено чрез огнено пречистване  а процеса за трансформацията на планетата ни земя  и всичко живо по нея  тече в пълна сила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар