Звездни Цивилизации

понеделник, 20 ноември 2017 г.

ДРЕВНИТЕ  ЕГИПТЯНИ  ПОЧИТАЛИ   КРИЛАТОТО ЧЕРВЕНО СЛЪНЦЕ ( НЕМЕЗИДА)

Древните  египтяни почитали  червеното слънце наречено още  Мардук, Разрушителя, Немезида дори някои го наричат  и Нибиру ,но това червено слънце   не е   Нибиру  а  всъщтност Нибиру обикаля   около това червено слънце. Нибиру е  наречена от  племето Хопи Син  Качин защото тя е синя.


Древния  египтяни  почитали това червено слънце. Дори в символа на  Египет е показано червеното слънце  наи отгоре дори по голямо  от  отдолу  показаният  Нибиру   със син  кристал
Тъмното крилато червено  слънце  се завръща  отново това е мини система с огромна  червена звезда  Немезида и 7 планети по голямата  е  Син  Качин или още Нибиру и  огромен облак от милиони метеорити, комети и прах  и тази мини слънчева система  сега се насочила отново към а нашето слънце  усеща нейното приближаване и то започна да изригва все повече  и повече  а  земята е вече в процеса на смяна на полюсите  и измеренията.
Крилатият, разрушител..( Нибиру ). всъщност.. е концепция от книгата на мъртвите.. древните египтяни са вярвали, че крилатият скарабей ще те пренесе в задгробния живот .. дори шумерски текстове.. показват бръмбара на скарабей.
Даже в тая брошка е показана Немезида горният червен рубин и Нибиру долният синкав изумруд. Като немезида е видимо по-голяма.

Скарабей - символ на червеното слънце
Египтяните много добре знаели че  червеното слънце   и синия Нибиру   ще се завърнат един ден и ще донесат ужасни последствия  на  Земята както е било в миналото

Птицата  Феник също показва червеното  слънце  Немезида
Тази  брошка на скарабей  показва  най отгоре червеното слънце  Немезида. Но отдолу на брошката   Нибиру я няма защото не всеки път  Немезида  и Нибиру се завръщат заедно . Нибиру се завръща  на  всеки 3600 години и сменя оста на планетата  ни  земя и причинява природни катаклизми на Земята ,  А червеното  слънце  Немезида  предишното и завръщане било по време на атлантите когато полюсите на  Земята се преобърнали и ние сме слезнали в по ниска  плътност на съществуване в по ниско  измерение  преди около 12 500 години.
почит  към червеното слънцеДревните  египтяни  почитали червеното слънце като божество
Крилатият диск - червеното  или черно слънце
Древните египтяни и други народи са почитали  и нашето слънце но то било изобразявано  като жълто - оранжево слънце  даващо живот на Земята  


Нашето слънце е почитано като божество даващо  светлина  и живот  на  ЗемятаМного древни народи почитали червеното слънце
Червеното слънце  освен разруха и пречистване на планетата  земя със стихийни бедствия  донася и по силни енергии  те променят ДНК на всичко живо а  земята бива приливана от мощни  енергийни вълни. Червеното слънце  е наричано и чистача на космоса защото то с мощните положителни енергии пречиства всяко зло тотално.
Червеното слънце заедно с  Нибиру се завръщат това ще  предизвика смяна на полюсите  на всички  небесни тела.при смяната на полюсите на  Земята ще имаме и смяна на измеренията ще изкачим на много по високо вибрационно измерение  на съществуване. Много мощни енергии идват от червеното слънце. А лошите хора ако не се променят към добро ще загинат  а тези с добро сърце и душа ще си променят съзнанието и ще се спасят.
Както се казва  огън ще погълне  земята ако си с ниски вибрации и си  зъл и лош ще изгориш . Учителя  Дънов беше казал ще видим едни хора как изгарят стават на прах а други  горят но не изгарят променят се и започват да излъчват светлина.
Слънчевите изригвания от нашето слънце заедно с   червеното слънце  Немезида ще погълнат земята с огън новите енергии ще променят всичко живо на земята всичко не чисто ще изгори.
Червеното слънце Мардук ( Немезида )
почит към   червеното слънце

Крилатото  червено слънцеЖитна  пиктограма  изобразяваща Скарабей  хванал червеното слънце както при егептянският символ скарабей   държащ червено слънце. тази житна пиктограма ни показва че червеното  слънце се завръща.
Долната снимка ни показва  златна статуетка на египтянка  символизира  крилатото червено слънце.  Много ясно короната  над главата и показващо  червеното слънце

Няма коментари:

Публикуване на коментар