Звездни Цивилизации

четвъртък, 2 ноември 2017 г.

СВЕТОВНИЯТ  ЕЛИТ  СЕ ПОДГОТВЯ  ЗА ОГРОМНА СЛЪНЧЕВА БУРЯ КОЯТО ЩЕ ПОРАЗИ  ПЛАНЕТАТА  НИ  ЗЕМЯ И ЩЕ ПРИЧИНИ   ОГРОМНА ПЛАНЕТАРНА  КАТАСТРОФАНашето  слънце  е енергийно  източено  от  тъмната звезда Немезида тя и енергиен вампир. Нашето слънце не топли планетата ни земя както беше преди години, то е източено затова световният елит в сянка, постави симулаторни фалшиви изкуствени слънца около  земята да нагряват и затоплят планетата ни земя.  Но тези симулатори също служат да прикрият това което става на  истинското ни слънце  и приближаването на тъмната звезда  Немезида  и  Нибиру,  освен това световният  елит в сянка пръска  с химически следи от самолети най вече    около слънцето ни при залез и изгрев те се опитват да скрият  наближаващите се обекти от  Космоса.
Нашето слънце  напоследък е  много активно постоянно изригва а трябва да е в покои то е енергийно изчерпано,  нещо му влияе  а това нещо е приближаването  на  Немезис към нас. Слънцето гравитационно усеща приближаващата се мини система към нас  и изригва засега  слънчевите бури не са толкова фатални за  земята но близко бъдеще ще се засилят а последствията за нашият земен свят ще са фатални.
Нашето слънце  е бомбардирано от частици от вторият  слънчев вятър  които идва  от системата  Немезис а именно от тъмната звезда  Немезида която ни наближава  тя изхвърля  огромни струи  черен железен оксид които вече забелязваме в Атмосферата на Земята особено при залез  слънце, небето става розово,  червено, дори лилаво по някога, както се твърди в древните текстове  небето  ще стане кърваво червено а водните извори по земята ще придобият цвят на кръв.Цялата  ни земна  Атмосфера също е на електрезирана с огромен заряд и плазма това създава огромни гръмотевични бури.
Тези частици които бомбардират нашето слънце те се смесват  със слънчевият ни вятър от нашето слънце  а тои бомбардира  земята, това причинява огромен заряд на енергийни частици които земята е бомбардирана. Това до вежда  до  електро магнитен импулс  на  Земята, повреди в електрическите мрежи по света,  прегряване и  изгаряне на телефони,  компютри повреди в електрическата  мрежа  на автомобили, самолети  и влакове  инцидентите от този вид се засилват по света.
Тези частици имат естествен плазмен  синтез с нашето слънце, това причинява на слънцето  ни да  вдигне (външен слой, т.е. корона), който води до коронални дупки (черни зони).
когато от тези дупки изригва огромни струи слънчев вятър и   частиците от вторият слънчев вятър от Немезида се слеят те  се насочват към земята.Което означава, че частиците са свободни да се движат към земята чрез слънчевия вятър изригнал от нашето слънце.
Това са електрически заредени частици, тъй като те достигат земята, няколко дни по-късно, частиците  удрят нашата магнитосфера и  нарушават нашето собствено магнитно поле  на  планетата  ни  земя.
Това кара нашата атмосфера да бъде сгъстена, която добавя огромен натиск върху ядрото на земята, което го кара да се разширява. А  това довежда до промени в климата  на Земята и най вече раздвижване  на  земните пластове на планетата ни засилване на сеизмичната  и вулканична активност по света.
Това е естествена плазмена реакция, която се дължи на частиците, които проникват в атмосферата ни, които идват от слънчевия вятър. Още една причина, поради която на литий и хелий се изгряваща, защото това е, което удря слънцето от втория слънчев вятър смесен с нашият слънчев вятър идващ при изригванията на слънцето ни и тези частици  бомбардират  Земята. Ето защо наблюдаваме колко плътни са частиците, когато идват, колкото по-плътни са частиците в слънчевия вятър, толкова по-лошо е  това е като масаж, което означава по-голямо налягане, което се изгражда в ядрото на земята. И това причинява по висока сеизмична и вулканична активност и по силна на електрезирана Атмосфера.
Ако ядрото на земята се разширява, то причинява огромен натиск под нашите земните плочи, това води до цялата сеизмични активност, която виждаме по света, която разбира се става все по-лоша и по-лоша всяка година, т.е. земетресения / вулкани.. това също означава, че температурата на морето се увеличава, благодарение на ядрото което се разширява, също така и ледените ни шапки се топят само погледнете огромната част, която току що се счупи на Антарктида, ще става все по зле и по зле..  Океаните се  затоплят  това довежда и до излизането на метна под  океанските дълбини а това причинява  масова смърт на хиляди риби и други водни обитатели по света.
Ако магнитните ни линии са прекъснати, както и навигационната система на нашите китове / делфини / птици, защото те се движат  с земните  магнитни полета, ето защо имаме повече китове / делфини, които излизат на брега, отколкото преди и защо птиците  са объркани. А небето се държи странно по целия свят.
Но това е само една част, трябва да си представите, че цялата метеорологични система на Земята също се променя. Ако силни заредени частици са в нашата атмосфера, тези частици реагират в нашата йоносфера, което е причината да получим огромни лилаво плазмени бури по-често. над света.
Зялата ни атмосфера сега е много слаба... ето защо все повече хора страдат от главоболие / сърдечни заболявания или домашни любимци умират / се държат уморени / странно, защото това е буквално радиация .. бавно въздействие върху хората, животните? не толкова много. Тези  енергийни частици чистят и нашите тела те ни дават и светлина ако тялото ни е замърсено ще усетим тежки и болезнени промени в чистенето на нашето тяло. Ако телата ни са  чисти ефекта е по слаб това ще прилив на  енергия.
Започнало се е. Земята сменя полюсите и слънцето вече огрява директно полярните шапки. Те получават . 70% повече енергия и се топят бързо. "Глобално затопляне" , "парников ефект" и "CO2- емисии" са приказки на ционистката мафия, която печели от тази измишльотина... Предстои ни нов ледников период и глобален катаклизъм...Водата ще се покачи  много   и. много крайбрежни ивици ще потънат, а 30% от сушата ще се заблати като Тундрата. Ще тръгнат масови миграции към богатите страни и ще започнат локални граждански войни навсякъде. Бъдете готови. Говоря за това от три години (откакто видях лично климатичните модели в една лаборатория в Германия започнах да се интересувам много по-дълбоко), но на всички им се струва това като брътвежите на един луд... и запомнете - процесите са кумулативни - "колкото повече, толкова повече"! Един откъснал се ледник ще доведе до още 5 откъснали се, 1 градус надолу ще отприщи температури с още 10 надолу .
Литосферни активност ще продължи да се извършва със земетресения, които все още се увеличават, а  заредените частици постоянно взаимодействат с ядрото на Земята, което има огромен ефект върху движението на земята и вулканична активност. Колкото по- голямо енергийни частици ни удрят толкова повече имаме засилена сеизмична и вулканична активнот а това довежда и до разклащане на земната ос. Слънцето вече не изгрява от мястото си където беше преди години нито залязва там където беше преди всичко се променя  Немезида  и Нибиру се завръщат и гравитационно влят на  цялата  ни Слънчева  система, особено  на  Земята  и Слънцето.
Световният  елит се подготвя за изваредни събития  когато  мощна  силна  слънчева буря удари планетата  ни  земя а това ще доведе   до  пълно унищожение на цялата електрическа мрежа по целия свят телефони,  компютри, телевизия, автомобили, сателити всичко ще се изпържи зареди ЕМИ  ефекта заредените частици ще са толкова много че ще изпържат всичко  електронно. А това ще доведе и до промени в ядрото на Земята ще започнат огромни силни земетресения  и вулканични изригвания по света ще настъпи планетарна катастрофа а земната ос ще се разклати и премести. А света ще бъде в паника  и размирици огромна гражданска воина а никои няма да може да се свърже чрез телефон или радио станция защото  няма да работят така и автомобилите ще стоят не подвижни на улиците няма да има ток, вода никъде пълен хаос а природните бедствия ще връхлитат всеки град по света.
Ще имаш поне 24 часово предупреждение в случай на голямо слънчево изригване преди то да унищожи цялата ни електрическа мрежа по света и да причини  Мега  земетресения и вулканични изригвания по света преди да настъпи планетарната катастрофа .
Ще имаш поне 24 часово предупреждение в случай на голямо слънчево изригване преди то да унищожи цялата ни електрическа мрежа по света и да причини  Мега  земетресения и вулканични изригвания по света преди да настъпи планетарната катастрофа .

Така че, винаги бъди готов, нашето слънце стана много нестабилно постоянно вече започва да изригва и да ни бомбардира   с двата слънчеви вятъра а това причинява на Земята засилена сеизмична и вулканична активност то причинява дори засилването на ураганите бури по света.
Преди  да  ни удари  мощната слънчева буря.
Първо, напълнете колкото се може повече бутилки вода, или вземете колкото се може повече.. консерви храна също когато  ЕМИ  ни удари цялата електрическа мрежа ще се изпържи няма да има течаща вода по водопроводите, няма да  работят телефоните, няма да има електричество а автомобилите ще са не подвижни. Ще настъпи паника.
Оръжия - много е важно да пазиш себе си / семейството си. има ужасни хора, които живеят в квартала ви, така че представете си какво ще бъде , хората правят лоши неща, когато са отчаяни, така че се уверете, че имате  оръжия. Най добрият начин да отидете високо планината селата там е по голям шанс за оцеляване  градовете ще ужас воражени банди ще убиват за храна и лекарства.
Правителството го пази в тайна от общественото мнение, така че хората да не са готови за тази симулация на ЕМИ. Когато всичко което работи на електричество ще спре да работи дори ще  прегрее  и изгори. Когато ни удари този  импулс  дръжте телефона изключен защото той ще прегрее и ще гръмне ако е близо до вас ще опасно за самите вас.
цялата  ни система  разчита  на електричество  но когато  то спре да работи зареди огромната слънчева буря която близко бъдеще ни порази  цялата ни планета  земя  ще е изправена  пред тотален хаос. нищо няма да работи, ще се  върнем  в тъмните векове.  Всяка  енергийна  мрежа  ще спре  да  съществува  трансформатори  ще  експлодират ,   огромният ЕМИ заряд ще порази електрическите приемници всичко ще прегрява и ще се изпържи и пламне.
това означава, че няма течаща вода, няма производство на храни, нито машини, нито превозни средства, нито самолети и др... ще се върнем направо в тъмните векове.

И сега  световният елит  и правителствата чрез военните правят упражнения в подготовка за това.. Те използват дори  ХААРП да създават изкуствени природни бедствия за реакция при бъдещите изваредни ситуации те се подготвят за военно положение цял свят.

Свържи точките всичко е една подготовка за  бъдещият  планетарен катаклизъм  които предстои.

Така че бъди готов, но никога, никога не се паникьосвай, защото паниката или страхът не решават абсолютно нищо.

3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Споко, не правете нищо, наслаждавайте се, картите са раздадени, рокенрол! !!!

    ОтговорИзтриване