Звездни Цивилизации

сряда, 22 ноември 2017 г.ЖИТНИТЕ  ПИКТОГРАМИ  - ЗА  НИБИРУ  И  РЕКЛОСТЕР

Към  нас се  приближава  системата  Немезис  тя се състои  от   звезда кафяво джудже Немезида но някои я наричат и нея  нибиру но, нибиру е  по  голямата планета обикалящ около тази звезда Немезида, тази система се стои  от 7  планети ,   една звезда кафяво джудже  както и  от луни . огромен облак от милиони метеорити комети и прах .и всичко това ни наближава.Внимателно погледнете към рисунката, там в центъра е кръг с двоен ръб, който е наименованието на кафявото джудже Nibiru, отстрани на крилото. Всички заедно - крилата Нибиру.


Не по-малко интересно е лицето на Нибиру в изобразяването на маите. Всички шумери, да, шумерите с египтяните, но и маите изобразяват Нибиру


Три кръга в един ред. Средната 1 е с диаметър около 60 ". 2 външни, с диаметър около 30 '. Изчертаването на кръговете напълно повтаря древния образ на Нибиру. Както и кръгът, създаден през 1994 г., който разказва за "извънземна цивилизация, която вече е претърпяла съвършенство на съзнанието на единадесет планети, както показва дългите опашки на Скорпиона, състоящи се от единадесет кръга", смятат учените

Ученият човек мисли по друг начин и твърди, че всички единадесет кръга, както и другите три, са опит да се предаде в равнината ефектът на приближаването на Нибиру към Слънцето.
Още в далечно време от днес, през 1994 г., ни беше казано, че дългата опашка на Скорпион, Единадесетият кръг е образ на динамичния процес на преместване на едно и също тяло, наречено Нибиру. Нибиру лети около своето Слънце което шумерите наричат планета, но в действителност най-вероятно това е кафяво джудже в звездната класификация на астрофизиците.


Този символ представлява кафяво джудже Nibiru. Останалата част от кръга показва схематично траекторията на движението на джуджето и преминаването на Нибиру в близост до най-големите планети на Слънчевата система.

Тук  се показва  как нибиру  се насочва  към земята  и слънцето


схематично представяне на траекторията на кафява джудже в космоса, и нейното гравитационно влияние на всички планети в  Слънчевата система, и особено на слънцето ни.
Предполага се  също че външният кръг е орбитата на въртенето на Слънцето около центъра му, а вътрешният кръг е орбитата на движението на Нибиру по пътя към Слънцето.


Можем  да го разгледаме,  като например, границата на слънчевата система?
 Можем  да приемем, че показва  и външната граница на слънчевата система  поясът от астероида  и комети на Куипер, който съдържа астрономически тела като Плутон, който доскоро беше планета .


Тази пиктограма показва  нибиру в кръг да защото това е мини слънчева система с звезда кафяво джудже и неговите планети по голямата планета е нибиру ударните гравитационни полета влят на цялата ни слънчева система особено на слънцето , на пиктограмата се показва как нашето светило изригва   и изпраща плазма в космоса а това значи и че земята ще бъде жестоко повлияна от тези мощни слънчеви изригвания.
Между другото, никой от учените дори не се опита да обясни увеличените случаи на плазмени емисии от влиянието на гравитационното поле на кафявото джудже, въпреки че откъде могат да знаят за това. Те не четат информация от кръговете на културите и други древни книги оставени от древните народи да ни предупредят за завръщането на тази мини система към нас но учените повече и повече четат учебници, и книги написани през 20-ти век.
Плазмата е привлечена от джуджето, но иначе как да обясним такава картина.
приближаването  на кафявото джудже към нас силно гравитационно влияе на цялата ни слънчева система  особено на нашето слънце което започна   постоянно да изригва, имаме два слънчеви вятъра от кафявото джудже немезида което изригва от него червен железен оксид частици, тези частици нахлуват към нас  и заедно със слънчевите бури се смесват и се насочват към земята тези нагряти частици, влият на ядрото на земята и нейното магнитно поле затова  сеизмичната и вулканична активност  нараства по земята  климата тотално се изменя от за суха към потоп и урагани бури. имаме също плазмени заряди в земната атмосфера затова  гръмотевичните бури стават все по силни и опасни.


Пътят на Нибиру към Земята


Ще обясня тази картина. Центърът показва маршрута на движението на Нибиру, имайки сложна траектория на движение около планетите на Слънчевата система. Полет се извършва в близост до основните планети, на които съществува живот и които са обитавани от интелигентни същества. Кафяво джудже се върти около Слънцето.
Можем да приемем, че осем кръга (на фигурата, където има четиридесет) вече не са изображение на Нибиру, а символите на планетите в Слънчевата система. Осем кръга, които най-вероятно отразяват известните планети в  Слънчевата система.


Представен е още един важен параметър за движението на джуджета.
Ако Нибиру принадлежи към слънчевата система, тогава нейното движение по орбитата трябва да съответства на третия закон на Кеплер.
Познавайки периода на циркулация на Нибиру, равен на 3200 земни години, изглежда, че е възможно да се определи разстоянието от Слънцето до най-далечната точка на орбитата на Нибиру.


преминаването на Нибиру близо до Уран, Сатурн, Юпитер
Слънчевата система е бинарна система. Около видимото Слънце обикалят планетите: Меркурий, Венера, Земя, Марс, Юпитер, Сатурн и Нептун. Около Слънцето – двойник обикаля планетата Хикс. Нейната орбита пресича орбитата на най-външната планета. Периодичното появяване на планетата Хикс причинява катастрофи в Слънчевата система и се свързва с края на една епоха, на една  цивилизация.Съществува опасност появяването на планетата Хикс да раздвижи астероидния пояс между Марс и Юпитер, и Земята да бъде ударена от астероид. Ние ще ви посочим мястото на удара и ще ви дадем напътствия как да ограничите последиците от един всемирен потоп.
Въпрос 2: Човечеството ще бъде ли предизвестено за  опасността  от удар  на астероид?


Човечеството ще разбере за приближаването  на планетата Хикс към Земята и с ужас ще следи космическото тяло, което може да удари  планетата.


Узнавайки за опасността някои хора ще потърсят спасение по високите места около върховете, други ще изградят специални укрития за оцеляване.
Най-сигурният начин, който ние ви препоръчваме е да приготвите техническите оръжия с които разполагате и да разбиете астероида преди да е паднал на Земята.
Въпрос 3: Как ще протече космическата катастрофа за жителите на Земята? Ще дойде ли помощ от някъде?

След удара животът ще се преобърне. Слънцето ще потъмнее  и ще настане непрогледен мрак и ужасен студ. Това ще трае три денонощия. На четвъртия ден лека – полека слънчевите лъчи ще започнат да огряват изстрадалата Земя.Богинята Майка – Майката на света ще вземе в свои ръце съдбата на Земята, за да запази живота. Ще помогне и Духовната Йерархия – онова невидимо правителство, което управлява света. Ще се включат и космическите  сили, които пазят Земята от унищожение. Ще се намеси и самият Бог – Отец – Създателят.Животът ще остане, но ще бъде ограничен само на отделни места. Животът ще бъде много труден и тежък за оцелялото човечество. След катаклизмите самият човек ще се промени духовно и ще се отърси от егоизма и високомерието си като добие космическо съзнание за уважение към живота.

При приближаването на космическо тяло към Земята, с големина колкото вашето слънце, ще бъде осъществен диалог с Космическия разум. В него ще участват само хората от шестата раса.
Планетата, която ще се приближи до Земята, носи символа на кръста и във вашите храмове има подобни изображения върху главния купол.Тази планета е свързана с вашия произход. Вие сте космически същества, създадени на Земята.

Въпрос: Планетата, която се приближава към Земята, свързана ли е с появата на нова цивилизация?

Планетата, която се приближава към Земята носи символите – окото, крилата и кръста. И винаги, когато се приближава, възниква нова цивилизация – петата, шестата и седмата.

Приближаването на тази планета към Земята за едни ще донесе фатални събития, а за други – духовно израстване.

Въпрос: Има сведения, че приближаването на планетата „Нибиру“ към Земята на всеки 3600 или 7200 години е свързано с големи бедствия. Какви бедствия да очакваме?


Вашият географски глобус с очертанията на континентите и океаните ще остане в миналото. Всичко ще се промени - и сушата и водата.

 Бедствията, които зачестиха дали са резултат от дейност на Земята или от влияние на космическо тяло извън Земята?Върху атмосферата и върху водата действат сили от космическо тяло извън Земята. И тези сили създават фатални последици.

Следи от древни цивилизации в житните кръгове като доказателство за съществуването на Нибиру
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj38fzIltLXAhWIchQKHemhBMgQjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Foko-planet.su%2Fphenomen%2Fphenomenscience%2Fpage%2C1%2C5%2C46813-sledy-drevnix-civilizacij-v-krugax-na-polyax-kak.html&psig=AOvVaw0q8PQuE1W1efclq2t7_ZSg&ust=1511431389616943

ЗЕМНИ АСТРОНОМИ ОТКРИХА ПРЕЗ 2000 Г. НОВА, ИЗКУСТВЕНО  СЪЗДАВАЩА  СЕ  ПЛАНЕТА – РЕКЛОСТЕР “ЗЕМЯ-2  ДО  САТУРН

пиктограма  показваща създаването на новата планета  Реклостер на която трябва да възникне живот

Този необикновен обект не се вписва в логиката на никакви хипотези за еволюцията на Слънчевата система. Според хипотезите на официалната наука, слънцето е гигантско газово кълбо от водород и хелий с диаметър около 1,4 млн. км, в чийто център, под действието на огромен натиск и висока температура, протича протон-протонна реакция на ядрен синтез водород-хелий. Именно тези условия позволяват на Слънцето да бъде източник на енергия вече милиарди години. Но обектът, който е близо до Сатурн, в сравнение със Слънцето, е дребен, а температурата му е повече от двойно по-висока от слънчевата. Водородът и хелият на този обект не могат да се сгъстяват до “слънчевите” параметри. Такава температура имат ядрата на активните планети.

Този обект не е съществувал преди.

Той се е появил неотдавна и при това еволюира, така че е възможно съвсем скоро да се наблюдава с невъоръжено око – диаметърът му се увеличава. Той не се е появил спонтанно по стечение на природни фактори, а е създаден по волята на Висшия разум. Новата планета се строи от материя от Сатурн, нейн строител е Висшата цивилизация за хората от Земята. Това се случва за пръв и последен път – такова нещо повече никога няма да правено в оставащите 6 милиарда години живот на Слънчевата система. Човечеството сега има уникалния шанс да наблюдава, с помощта на телескопи и орбитални средства, работата на Създателя и неговите помощници по строителството на новата планета.
Представителите на Създателя редовно информират хората, но избират единствения от тяхна гледна точка начин да предават информацията – чрез гигантски пиктограми из житните ниви.
През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, се появява пиктограма от 8 кръга, обединени от обща линия, дълга 134 метра/бел. пр. – виж снимките на стр. 4/. Първият сериозен опит да разбере смисъла на пиктограмата прави В. П. Бабанин. Той вижда в нея схемата на подреждане на планетите в Слънчевата система. Земята е обозначена на схемата под номер 3, а символът на живота в нея е пръстен от жив хляб. Съвършено правилно Бабанин прави извода, че там е показана още една планета, на която трябва да има живот. Втората планета, където има биосфера, също е изобразен пръстен от хляб, тук посланието обаче е друго – планетата още не е готова за живот, тъй като изображението е върху такава част от полето, където пшеницата още е неузряла.
На Уилтширската пиктограма втората обитаема планета е показана като част от Слънчевата система, а не просто като “прелитаща” планета, тъй като е разположена не на кръстосана траектория, а точно на линията, където са разположени останалите планети. Следователно тя е “еднокръвна” с останалите – създадена е от материя от Слънчевата система, а не е от която и да било друга звезда. Няма спор, че там е изобразен реклостерът. Следователно, пиктограмата от юли 1990 г. съобщава, че
ПРЕЗ 1990 Г. СЪЗДАТЕЛИТЕ СА ПРИЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА ПОДГОТВЯТ ЗА ЗАВЪРШИТЕЛНИЯ ЕТАП САМОСТОЯТЕЛНОТО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТЕ СА РЕШИЛИ ДА ИЗСЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА ХОРАТА, КОИТО СА ОТДАДЕНИ НА ЗЛОТО И НАСИЛИЕТО. ЗАТОВА СЕ СТРОИ ИЗКУСТВЕНАТА ПЛАНЕТА-РЕКЛОСТЕР “ЗЕМЯ-2”

линкове за  Реклостер
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj8gefgm9LXAhXCyRoKHRZSBPUQjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Fkosmos-x.net.ru%2Fforum%2F11-694-1&psig=AOvVaw1bjEUSWiR41AJ6MexhGDuI&ust=1511441291638158

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiKhrnUndLXAhVHVRoKHcbSAJIQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fnakanune-2.narod.ru%2FArticles%2FRecloster%2FBuildingRecloster1.html&psig=AOvVaw1bjEUSWiR41AJ6MexhGDuI&ust=1511441291638158

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiYo7D0ndLXAhXJfRoKHXk0C30QjhwIBQ&url=%2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dimages%26cd%3D%26ved%3D%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fkosmos-x.net.ru%252Fforum%252F11-694-1%26psig%3DAOvVaw1bjEUSWiR41AJ6MexhGDuI%26ust%3D1511441291638158&psig=AOvVaw1bjEUSWiR41AJ6MexhGDuI&ust=1511441291638158

Няма коментари:

Публикуване на коментар