Звездни Цивилизации

сряда, 8 ноември 2017 г.

Чумата в Мадагаскар е изкуствено   създаденаСветовното правителство на антихриста готви вирусен геноцид против човечеството, за радикално намаляване на населението на земята. Несъмнено и еднозначно е, че в лабораториите разработват убийствени вируси, които ще разпространят по света във вид на смъртоносна и нелечима пандемия.
Да им запрети Господ!
Обърнете специално внимание на завоалираните думи: "Експертите се тревожат, че тази чума е "много странна"!А под "странност” имат предвид, че това е изкуствено създадена чума! Щамът е изкуствен! Което значи, че чумата е създадена в лабораториите! А само две страни могат да направят това, – САЩ и Израел.


Да, с грипа не потръгна! Грипът е биооръжие създадено в лабораториите на Пентагона. И въпреки активното разпространяване на вируса на грипа, с помощта на ваксинации, той не можа да постигне такъв успех, като "испанката” 1917 година, когато по света погинали повече от 50 милиона човека. И като не успяха да постигнат нещо подобно, Ционистката Америка реши да реанимира чумните бактерии и да ги усъвършенства! Така можем да се върнем в Средновековието, когато от чума в 14 век погинало 75% от населението на Европа! И не случайно тогава хората говорели, че чумата разпространяват (както винаги), "тези които трябва” - търговците (евреи).

Потърсете и разгледайте различните информации и разните факти, които подтвърждават нашето мнение, че чумата на Мадагаскар е – "ръкотворна” чума.Програмите за биологично оръжие често се проверяват за ефективността им върху населението, например… на Мадагаскар, за да се види, дали всичко върви, според предвижданията...

Световният  елит  в  сянка, планират дори да пуснат и зомби вирус по света.

източник - http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/11/08/gotviat-virusna-ataka-nad-celiia-sviat-chumata-v-madagaskar-.1576331


Няма коментари:

Публикуване на коментар