Звездни Цивилизации

събота, 11 ноември 2017 г.

ПРИБЛИЖАВАНЕТО  НА  НЕМЕЗИДА  И НИБИРИ  ПРОМЕНЯТ НАШЕТО СЛЪНЦЕ  ТО СТАНА БЯЛО И ПО ЯРКО
Бяло слънце


Защо лъчите на слънцето изгарят / те  изгарят  дори  когато не е толкова горещо?
Защо слънцето има толкова твърда, ярко-бяла, мъглявина?
Защо слънцето изглежда по-бяло от жълто, както обикновено?
Дали планетата Немезида в слънчевата система има нещо общо с това? 

В миналото дерматолозите предупреждавали, че за да се избегне изгаряне от слънцето, най-добре е да останете на закрито или да не  излизате  когато слънчевите лъчи са най-силни, между 10:00 и 14:00. Сега обаче изглежда, че времето на деня е  цял ден Вече няма защита от слънчевото нагряване и изгаряне. Нещо  ще променило на  слънцето ни.

Какво се промени?

 Слънцето се промени изведнъж. Хората започнаха да забелязват, че слънцето се възпламенява по-лесно, например, строителните работници, които служат за прекарване на дълги часове на открито, внезапно забелязват необичайна склонност към изгаряне. Земеделските производители забелязаха, че  земеделските  култури по бързо съхнат през деня  и трябва допълнително да се поливат отново,  интензивната яркост на слънцето се превръщат в нова норма.  то  е много ярко в бяло и по силно пече.

Световното правителство в сянка знаеше  че  предстои ледников период защото тъмната  звезда Немезида  и Нибиру се завръщат,  и нашето слънце бива източвано енергийно по слабо грееше преди години. И те смятаха  че земята е пред нов ледников период тогава на слънцето нямаше никакви  слънчеви петна  и изригвания. те поставиха около земята симулатори   изкуствени  слънца  да затоплят планетата ни да не на стъпи ледникова епоха но също и да прикрият приближаването на Немезида  и Нибиру към нас.
Но последните години особено тази година слънцето се събуди и започна постоянно да изригва и   да нагрява планетата  ни  земя.  Имаме два слънчеви вятъра, бури, единият  идва от нашето слънце което започна по често да изригва  а другият вятър слънчева буря идва от приближаването на Немезида. Частиците  от железен оксид   избухнали от Немезис се насочват към ,  Слънчевата  ни система  те се смесват  със Слънчевите бури на нашето слънце  и така тези нагряти енергийни частици бомбардират земята. Това причинява на планетата ни огромно затопляне промени в ядрото  и магнитното поле на Земята силни земетръси и вулканични изригвания,  и огромни бури,  земната  Атмосфера  е силно наелектрезирана с огромен заряд.  Имаме и ЕМИ ефект които поврежда и изгаря електрониката  създава и повреди в електрическата мрежа  на всяко нещо което използва електричество  като, самолети, влакове, кораби, автомобили, лаптопи, телефони и телевизийнони приемници  и други.Двете звезди нашето слънце и  немезида  си взаимодеистват взаимно енергийно . Немезида какво взима енергия  така и зарежда нашето слънце с нова по силна енергийна честота.  Тези нови енергии променят всичко живо по земята. Когато имаме силни слънчеви бури заедно с вторият слънчев вятър  от Немезида  като бомбардират  планетата ни земя има висок прилив на енергия хората се зареждат с по силна  енергийна честота . При някои има прилив на положителна енергия но други хора с ниски вибрации  и слаба имуна система и които са яли вредна храна и които имат тъмни мисли и  някои които са зли по характер изпитват болки в тялото като мигрена, виене на свят, гадене отпадналост просто казано се чувстват зле от тези пречистващи енергии слънчеви вълни. . Слънцето ни пречиства и зарежда но зависи колко сме замърсени и колко имаме блокирани енергийни центрове в телата си, толкова по зле ще се чувстваме. Слънчевите бури колкото по силни стават толкова повече енергия ще прилива в нас и ще ни измени цялото тяло и организъм ще ни промени  съзнанието ще се събудим.  Както казва Учителя  Дънов едни ще изгарят в огън  а други ще се затоплят но няма да изгарят те ще излъчват светлина.
Ще доиде ден когато слънцето ще изригне толкова силно че цялата електрическа мрежа и електроника ще изгори по света, и тогава пробудените без мрачни мисли и добри по характер души ще придобият ново съзнание ще разберат кои са  ще притежават супер сили. Огън ще погълне света а те ще са в самият огън но без да изгарят. А лошите хора ако не се променят ще изгорят в енергийната честота на тези мощни енергии на огъня.

  Какво внезапно засегна слънцето?

Отговор: Немезида, която се връща  заедно със своите  7 планети по голямата е Син Качин още наречена  Нибиру те навлизат  в нашата Слънчева система.

Оттогава  Колкото по близо са толкова повече,  яркостта на слънцето се е увеличила, Имаме  две слънца които си взаимодеистват взаимно нашето усеща  гравитационно приближаването на другото и изригва по често  и по силно , също се променя  и верижната реакция на нашето слънце. Някои пророци които имат контакт с извънземни цивилизации казват че нашето слънце  ще стане синкаво - бяло след промените.  Да  то се променя То ще смени и своите полюси и  както е казано от древните народи ще имаме 3 дни мрак на  Земята преди отново да светне с нови енергийни честоти.

Някога можехме да погледнем на слънцето за няколко секунди и да видим жълто слънце. Сега е трудно дори да погледнете в посока към слънцето, поради увеличаване на дифузната яркост. Това наистина боли очите. Това слънчево слънце е забелязано за пръв път през 2003 г., когато Немезида  по силно започна да влияе  на слънчева  ни система особено на  Земята  и след време и на нашето Слънце.

Отблъскваща сила  - силата, която действа между телата като електрически заряд или магнитна полярност, склонна да ги отделя  двете  слънца си взаимодеистват едно спрямо друго

Опашката на Немезида  се състои от милиони астероиди и комети както и червен оксид прах всичко това ни наближава. Небето ни особено сутрин и вечер става розово или червеникаво железният оксид покрива небесата и както е казано от древността  небето ще стане кърваво червено а водните извори на  Земята ще придобият цвят на кръв.

Инуитските старейшини заявяват:  "Слънцето се издига на различна позиция сега, не на мястото, където преди това е било . Те също имат по-дълга дневна светлина за лов; Слънцето е много по-високо от преди; И се затопля много по-бързо. "

Какво е "Слънце"?

   Вече е въведен термина "слънчево изгаряне".  "Времето през деня вече няма да има защита от увреждане от слънцето". Както със сигурност сте забелязали, слънцето на вашата кожа изгаря след няколко минути на излагане, което прави кожата ви да се чувства като огън или готвене. Например, докато шофирате колата си с ръката си, застанала на прозореца за кратки периоди, преживявахте ли силни усещания за парене от слънцето на ръката. Хора които са с ниски вибрации и замърсени  ще изпитват по силно изгарянето на слънцето а други с чисти мисли с по висока вибрация на енергия и духовно пробудени слънцето само ще ги затопля без да ги изгаря а телата им вече започват да стават не толкова плътни.

Моето определение за "слънчево изгаряне":

Слънце - изгаряне на тялото (изгаряне на жива тъкан), то причинява (горски огньове), растения (зреенето е прекалено рано или короните на дърветата се превръщат в кафяво и т.н.), причинени от слънцето. Слънцето не е нормално; Това е "ново нещо слънцето е много ярко и по силно грее.
Една страна елита използва симулатори изкуствени слънца  с лупи да нагряват земята по силно но от друга слънцето се събужда и започва масово да изригва.

Що се отнася до слънчевите изгаряния и дивите пожари, особено там, където са налице върхови условия на суша, тревата по бързо съхне от обикновено всичко изгаря по бързо, дъжд валял преди няколко минути земята започва много бързо да съхне, зимата когато грее слънце снега по бързо се топи  всичко се променя

Някои ефекти от "слънчево изгаряне"
През юни 2017 г. мъж в Единбург, Шотландия, получи изгаряния от второ ниво от излагане на слънце . Грег Бини, който е сравнително одран, казва, че е склонен да гори, но това е най-лошото, което някога е имал.  (Само за ваша информация на Шотландия средните темпове - като цяло средната дневна температура е 13 ° C  ( 55 ° F ), а следобед калява в крайна сметка се изкачи до  17 ° C  ( 63 ° F ) до края на деня.)
Фермер в Илинойс съобщи, че много от приятелите му коментират колко необичайно ярко е слънцето това лято (1 юли 2003 г.). Той също така забеляза, въпреки сравнително хладния вегетационен период, културите бяха доста напреднали през годината.
Един мъж в северната част на Юта коментира (3 юли 2003 г.), черешката култура отлежава около две седмици по-рано и след голям дъжд те избухват. Той каза, че земеделските стопани там никога не са виждали нещо подобно.
Защо вече не е слънцето жълто?

Някога бихме могли да погледнем към озелененото жълто или оранжево слънце без да изпитваме  вреда  - макар че лъчите му щяха да навлязат в очите ни. Преди пристигането на Немезида (Нибиру), слънчевите лъчи не се наведоха към наблюдателя при залез слънце. Това е загубата на жълтото слънце, което засяга способността на нашите очи да гледат слънцето при залез слънце - оттук и възприемането на повишена яркост. Поради наличието на Немезида която се насочила към слънчевата   ни система, лъчите на слънцето са разпръснати и достигат пълна сила в очите или кожата по всяко време на деня.

Поради наличието на Немезида  - Второто Слънце  към  Слънчевата ни  система, слънцето вече не изглежда жълто, защото светлинните лъчи се разпръскват, пречат на равновесното състояние на жълто. Загубата на жълтия външен вид на слънцето влияе върху способността на очите да гледат към слънцето, поради усещането за повишена яркост. Разпръскването на слънчевите лъчи представлява същата смес от лъчи към очите, която представя към високо пладне. По отношение на лъчите, които създават слънчево изгаряне, преди влизането на планетата Немезида в слънчевата система, тези лъчи обикновено не са били наклонени към наблюдателя по всяко време, различно от високо пладне. Сега, поради разсейване, те пристигат по кожата  ни по всяко време на деня. Времето през деня вече не ни защитава  от слънчево изгаряне. 

Увеличаване на измерванията на нивата на слънце

Според статия в " Журнал на геофизичните изследвания",  по-яркото слънце и увеличаването на количеството слънчеви лъчи, достигащи до земята, което преди намаляваше през предходните десетилетия,а сега се ускорява. Нивата на слънцето се покачват! Швейцарският федерален технологичен институт в Цюрих установи увеличение на слънчевото греене при 300 от 400 местоположения, измерени предимно в Евразия и полярните региони.

Бъди подготвен. Да, нещо в слънцето се е променило драстично, и ще се променя те първа. Немезида (Нибиру) предизвиква опустошение на нашия свят. Задръжте, защото още не е дошла огромната огнена пещ която за едни ще огнен АД  а за други нежно енергийно преобразуване   и промяна в  съзнанието им.

Каква е връзката между планетата Немезида -, Слънцето и горските пожари?
Дали слънцето ще изгори света? 
Слънцето изгаря ли причината за увеличаването на горските пожари?
Смъртоносният сезон става по-дълъг?
Слънцето ни се променя
Бързо се доближаваме до време на едновременни, продължителни и многобройни бедствия. Всяка държава в западната част на САЩ е получила увеличение на годишния брой на големите горски пожари, като пожарите се появяват почти пет пъти по-често, изгаряйки повече от шест пъти площта, от колкото преди и с продължителност почти пет пъти по-дълго, според  Съюза На засегнатите учени (UCS),

 "Слънчево изгаряне", днес  имаме постоянни, многобройни и непрекъснати бедствия по света Учените ни предупредиха, че в миналото най-големи бедствия обикновено са се случвали един по един - т.е. ако на едно място се е случило пожар или земетресение, помощни и спасителни работници биха могли да се впуснат в помощ, комуникации и пътуване; Имаше време да се възстанови след това. Те също така предупреждават за следващия момент, когато способността за възстановяване от бедствие ще бъде отричана от броя на бедствията, които се случват непрекъснато и едновременно,
Немезида влияе  на  цялата ни планета а бедствията  по света се засилват  те първа.

 Знаем, че климатът продължава да се променя бързо. Преобладаващите климатични условия стават по-топли и сухи. Основен принос за изменението на климата е приближаването на Немезида  и Нибиру, причинена от "земното колебание". Слънцето е основен страничен ефект, причинен от входа на Немезида

 към Слънчевата  ни система.

Поради наличието Немезида и огромната й опашка към слънчевата система, слънчевите лъчи  на нашето слънце се разпръскват. Това разпръскване представя същата комбинация от лъчи по всяко време на деня, която в миналото е била представена само на висок обяд. Това разсейване е причината, поради която слънцето вече не изглежда топло жълто, а по-скоро твърдо, ярко бяло, тъй като разсеяните светлинни лъчи пречат на стабилното състояние на жълтото и увеличават възприемането на яркостта на слънцето. 

"Слънце" - Няма защита от слънчеви изгаряния или диви пожари

Но  както се казва едни ще изгарят от слънцето а други само ще се затоплят, слънчевите енергии са много силни едни ще променят а други ще изгорятКои области са най-уязвими от горските пожари?
През последните години тенденцията е, че горските пожари по-често горят в повече райони по света. Има дори огромни пожари в Сибир и различни други места по света, където обикновено не виждаме големи пожари.

Понастоящем районите, които са най-уязвими от изменението на климата и слънчевите лъчи и има горски пожари, са в  северният регион, който се простира през северното полукълбо през Аляска, Канада, Скандинавия и Русия.

2015 г. - Аляска и Индонезия - необичайно големи горски пожари
2015 г. - Голяма година в САЩ с над 10 милиона акра гори
2016 г. - Канада, Калифорния и  Испания са опустошени от неконтролирани пламъци.
2016 г. - Южна Франция, горски пожари принуждават повече от 1000 души да напуснат домовете си
2016 - Португалските горски пожари пометеха страната с около 350 изолирани пожара
2017 - Чили огромни пожари  опустошиха региони на Чили
2017 г. - Португалската  смъртоносна пожара твърди десетки животи.
2017 - Русия тази година досега - 1,287 горски пожари в сравнение с 1,025 през целия 2016 г.
Онези, които имат очи, за да видят и уши да чуят, ще свържат точките, осъзнавайки, че нещо важно се случва на Земята и се подготвя. Полюсът Shift е близо. Кръглата маса, времето е кратко. Ние всички имаме свободна воля. Вярвайте и подгответе или не, избраното е ваше.

Едно събитие, обикновено наричано "краят на света", е описано в  2 Петър 3:10 :
"Небесата ще изчезнат с рев; Елементите ще бъдат унищожени от огън,
и земята и всичко по нея ще бъде оголено  изпепелено и разтопено Както казва апостол Павел за прехода „не всички ще умрем, но всички ще се изменим” за времето на едно мигване на окото. Ще има няколко огнени вълни. Последната най-голяма огнена вълна ще продължи 45 дни. Учителят Петър Дънов добавя, че хората доживели до последната огнена вълна ще преминат от „живот в смърт и от смърт в живот”, като се разбира че физическите тела ще се изпарят, а етерните тела ще изпълняват функциите на физически тела. Това се отнася само за духовно развити личности, които бързо ще се приспособят към новите условия. Ако изостанали в духовно отношение хора оцелеят в дълбоки пещери и подземия, ще се окажат в много тежко положение след преминаване на огнената вълна. Озоновият слой ще бъде унищожен и Слънцето ще ги мори. В миналото хората не са били подготвени за подобен преход и са загивали.

През времето на Апокалипсиса ще бъдат съдени духовните хора, казва Учителят. Другите просто ще си заминат. Всеки трябва да изплати кармата си, преди да влезе в Новата култура. Грешниците, които не могат да си платят дълговете в един живот, ще се прераждат докато изплатят всички престъпления, които са извършили. Те са около две трети от днешното население на Земята.
Две трети от изостаналото човечество – грешниците ще заминат към другия свят, а останалите ще се прекарат през огън и вода, през страдания между любовта и омразата. Който издържи всички изпитания, ще се нарече Син Божи и ще влезе в Новата култура, където ще бъде небивала красота.
Ето какво казва Учителят Петър Дънов:
“Земята ще бъде изгорена. Самите хора ще създадат един огън, ще се запали Земята и всичко ще се стопи, и няма да остане от сегашната култура нищо. Няма да остане ни народно събрание, ни църква, ни джамия, няма да останат паметници, няма да останат постройки, няма да остане ни мъж ни жена. Всичко ще стане на каша. Като дойде някой, ще види цялата Земя чиста от всички престъпления. Какво ще бъде след туй? Когато сегашните хора изгорят в крематория човека, какво остава от него? Вземат му свещения прах и го турят в една торба. След като мине големия огън на Земята, нашият свещен прах ще остане.
Земята ще бъде запалена с този нов огън, в който хората могат да живеят. И тогава тези хора, които са живели и се развивали правилно, по пътя на еволюцията, те ще почнат да живеят, а грешниците ще се стопят и светът ще се очисти веднъж за всякога. Добрите хора ще отидат горе, а лошите ще се стопят, ще отидат долу. Наближило е времето. Тогава Земята ще се очисти от греховете на хората. И този огън ще бъде много силен и много мек, някои ще разтопи, а на някои ще даде живот...

Както птицата Феникс в предсмъртния си час изгаря и от пепелта се ражда нова птица Феникс, така и в края на този свят, след пълното му унищожаване, ще се появи нов свят с нова земя и ново небе. И този нов свят ще бъде по - хубав, по - справедлив, по - мъдър.
В края на този свят ще има пожари по цялата Земя. Всичко ще гори като гъба. Всичко старо ще изгори и нищо от него не ще остане. За да дойде новият свят на бъдещата цивилизация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар