Звездни Цивилизации

неделя, 5 ноември 2017 г.

Кока - кола: Тайната на сатанинския коктейл  които  ни трови и убиваНай-ужасяващото е, че за всяка страна рецептата на юдеите е различна, в зависимост от поставената от тях здача. Т.е. дали отравянето да е по-силно или по-слабо. Кока- колата съдържа 99% вода. Останалият 1 % най-после e разкрит. Хората не е трябвало да знаят, че пият отрова. Формулата на тази "термоядрена" смес е публикувана в енциклопедията "Масови грешки в храненето", издадена неотдавна в Германия. Но това не е грешка, a престъпление.
Да продаваш напитка, представляваща гърмяща смес, и да вкараш в болница много деца, - какво е това? "Добрите" чичковци слагат в колата вещества, които предизвикват зависимост към нея.
Тайната на рецептата разкрили немски химици: Американските юдеи пазели формулата в банков сейф в град Атланта.
Рецептата е: - 99.5 % от колата е подсладена вода с въглероден двуокис. Най-главните останали вещества са ароматични добавки, -  листа от кока, лимон, кафе и какао, настойка от листа на мандарина, канела, ванилия, джинджифил, и капки специално етерично масло.
Това е сатанинският коктейл, който създава такава реакция в организма, че всяка година милиони хора получават отравяне с кока-кола.
Във всяка страна, обаче, колата е с такъв състав, какъвто е нужен на юдеите, собственици на фирмата. Това за пръв път го съобщили американските медии, за да предупредят хората, че едни могат да получат по-слабо, а други - по-силно отравяне от колата.
Богоизбраните янки и израилтяните пият друга кола, не тая която пият, например, руснаците.
И във всеки момент тази гърмяща смес може да се зареди в по-силна концентрация. Във всяка страна се получава само екстрактът от колата, и той се разрежда на място с вода и захар.
А кой може и трябва да внуши на нашите деца, да не купуват тази отрова?!

И едно много важно допълнение
- Още преди десетилетия, на православни монаси е било дадено от Господа Бога, да узнаят и да уведомяват хората, че в Кока-Колата, освен всичко друго, - юдосатанистите добавят и... ПРАХ ОТ РИТУАЛНО ИЗГОРЕНИ ДЕЧИЦА, - за да се оскверняват християните и, специално, православните!!

източник - http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/11/04/koka-kola-tainata-na-sataninskiia-kokteil-avtor-radostinalas.1575703

Няма коментари:

Публикуване на коментар