Звездни Цивилизации

понеделник, 20 ноември 2017 г.

ПРОРОЧЕСТВАТА  НА  СЛАВИКВячеслав Сергеевич Крашенинников (Славик) е роден на  22 март 1982 г. в Урга, Кемерово Област  и умира на десетгодишна възраст на 17 март 1993 г. в Чебаркуль, точно на имения си ден /Св. Вячеслав Чешский/. По Божий промисъл се ражда и умира в едно и също време – 4 часа и 50 минути сутринта. Именният ден и денят на смъртта на Отрока също по Божий промисъл съвпадат и се отбелязват в един и същи ден – 17 март.

Последните  няколко години от живота си Славик прекарал в Чебаркуль,Челябинска област. Не е ходил на детска градина, учил е в средно училище в град Чебаркуль. Имал ангелски вид, бил изключително мил, послушен, интелигентен, набожен, благочестив, от ранно детство се отличавал със свръхчовешки знания и способности, пророкувал, умеел да диагностицира и лекува различни заболявания. Посещавали го много хора. Водили са го няколко пъти в Троица-Сергеев манастир, където целителската му дарба е сертифицирана като "Божия". Има руски свещеници, които се прекланят пред паметта и светостта на Славик, но официално Руската православна църква не го е канонизирала  като светец.
Той казвал на майка си, че е на толкова много години, че почти е древен. Помнил и описвал раждането си, а преди да си тръгне от нашия свят, обяснил, че е трябвало да предупреди хората какви страшни времена ги чакат, но той щял да им помогне да преминат по-безболезнено през тях. "Тези дарове и силата, която имам е всичката за вас, а за мен нямам нищо”, казвал често той. Казвал също, че нищо не маже да се спре или измени, защото така било  решено на небето. И скоро на Земята щял да дойде Бог. Славик потвърдил и библейските думи, че праведните ще продължават да вършат правда, а неправедните - неправда. И всичко, което било нужно на хората, той им го е дал  и повече Бог никой няма да изпрати да им казва нещо друго. Затова е смятан за последния Пророк преди Второто Пришествие на Христос.

Вячеслав пророкувал, че Световното правителство ще разврати младите хора, като разреши всички пороци. А печалбата, изгодата, щяла да погуби света. Че ще настъпи голямо озлобление, глад, ще започне да изчезва водата от повърхността на земята, а останалата ще стане лоша, негодна за употреба. От небето ще падат кристали, донасяни от космически ракети, ще изглеждат като купчини лед и кръв, но няма да се стопяват. Един слой на Небето ще изгори, ще има съвсем друг вид, няма вече  да е синьо, а ще бъде, както когато гори нефт върху него. Хората ще виждат различни аномални явления. Навсякъде ще бъде студено, ще изключат газта и електричеството. Ще се появят нови болести, характерни с безсилие. Хората ще почнат да оглупяват. Затова трябва до последно да ходят на църква, да правят изповед, да се причастяват, да постят, да се  молят, за да се спасят.

Предупреждавал, че след биочипа ще има и  много малка сива пластинка - Световен паспорт. Взимайки го,  хората ще получават печат на ръката и челото под формата на татуировка /три шестици/, нанасяща се от лъчи, вид изотопи. И Бог нямало да опрости приелите този  печат.
 
Oтрокът Вячеслав беше пратен от Бога като Ангел-вестител, за да ни каже най-главното, най-необходимото, което трябва да знаем днес, в нашето последно, предантихристово време. Чрез него Господ ни прати чист Отрок да ни укаже  правилната пътека към спасение. Предвидил е днешния пълен разгул, сатанизма, магьосничеството, сектантството, разврата и богоотстъпничеството. Но той щял да помага на хората да разпознават тези сатанински мрежи, за да не попадат в тях и да не загинат. Със своите мъдри съвети е спасил от пътя на греха и погибелта много хора.

Отрокът Вячеслав е пророкувал и за съдбата на Русия, за Църквата, за последните времена и новите гонения на Православието, за идващия Православен Цар, за глобалното електронно робство и печата на антихриста. Всичко казано от него се е сбъднало и продължава да се сбъдва пред нашите очи днес. Но много от неговите пророчески думи още са прикрити за нас до времената на тяхното изпълнение.

Като разказва за кошмарните дни, през които ще преминат малкото останали Верни на Христа, той им вдъхва надежда, успокоява ги, че Бог е предвидил за тях Духовна, Невидима Стена, както и правото им с вяра да измолват в Име Божие спасение за себе си и за своите покойни родове и да получат като подарък  вечните благодатни струи на Духа в условията на Новораждащите се Земя и Небе.

В книгата за Отрока, са дадени неговите безценни съвети как да съхраним себе си и своите родове в условията на бъдещите гонения от страна на антихристовите сили. Как да се изповядваме и  причастяваме в условията на липса на свещеник, как и какви ритуални православни треби да извършваме при подобни обстоятелства. И тъй като днешните християни не са добре подготвени за подобен развой на събитията, предписанията в книгата ще бъдат жизнено необходими, за да съхранят вярата си, да се опазят от духовното робство на електронните карти и микрочипове в условията на гонения и войнстващ атеизъм и да останат в благодатния път на духовно спасение.

По думите на отрока, Славочка злите духове устройват аварии по пътищата. Славочка предсказваше, че след време въобще много, много хора ще загиват по пътищата в автокатастрофи. А той говореше за това отдавна, още по съветско време, когато и коли толкова нямаше колкото сега. Помня, как той каза: «Ех, ех, мамичко, ще настъпи време, когато всеки по две, по три коли ще има и на тези коли те много често ще се разбиват. А авариите им, мамичко, ще устройват злите духове. Те могат каквото е угодно да направят на пътя.» По думите на отрока именно злите духове много често устройват авариите по пътищата. Аз вече няма да мога дословно да преразкажа всичко така, както за това говореше Славочка, но помня, че духовете по някакъв начин въздействат на зрението на шофьорите. Ето, например, водачът кара колата и демоните въздействат на зрението му така, че му се струва, че насрещната кола е далече, а в действителност тя е близо и се е устремила не встрани, а право към него. А в действителност така бесовете изопачават зрението на водачите, за да подготвят аварията. Или, например, седи шофьорът в колата и започва да отстъпва назад, за да обърне, а отзад също стои кола и те се удрят. Водачът въобще не вижда тази кола, която стои отзад и става авария. Такива аварии, по думите на отрока, злите духове постоянно устройват по пътищата. А има и друго: пресича пешеходец и право към него лети кола. Пешеходецът също не вижда тази кола, сякаш съвсем я няма, но в действителност я има и тя го блъска. По някакъв начин демоните могат да променят зрението на хората, (но аз не попитах Слава как те това правят) и устройват всякакви аварии. Славочка ми даваше и други примери на автокатастрофи с пряко участие на духовете, просто аз не мога правилно да ги преразкажа и не помня всичко. Но това реално се случва в действителност, това е сериозно и много страшно, защото отрокът каза, че такива аварии на пътищата (с пряко участие на злите духове) ще има все повече и повече."
КОЛКО Е ВКУСНА ВОДАТА В КРИСТАЛНА ЧАША!
От Отрока се научих да пия вода в кристална чаша. - Така пием вече водата у дома, когато не е сгорещена. Пълни с вода, кристалните чаши ни очакват, покрити с чиста бяла салфетка, да протегнем ръка към тях...

А колко е вкусна и пивка тази вода! Само по една чаша най-често не ти достига! - Наливаш си и пиеш - още и още! - Много съм признателна на Отрока за това откритие! - Водата в чистата кристална чаша е превъзходна! - В пластмасова, дори в порцеланова чаша никога не бих изпила такова количество, при това с удоволствие и наслада! - А зная и, че тази вода, постояла в кристалната чаша, а дори и само за миг налята в нея - е по-здравословна, по-полезна - и за тялото и за душата!
Затова Отрокът казва на майка си, че кристалните чаши трябва да влязат във всекидневна употреба, а не само да стоят в шкафа за красота, в очакване на празнични случаи...
Валентина Афанасиевна е извадила от шкафа за Слава кристална чаша и той е пил вода от нея.
А вие?  Научихте ли се да пиете ВОДА от кристална чаша?

Няма коментари:

Публикуване на коментар