Звездни Цивилизации

сряда, 22 ноември 2017 г.

СИСТЕМАТА  НЕМЕЗИС СЕ НАМИРА В СЛЪНЧЕВАТА НИ СИСТЕМА МЕЖДУ САТУРН И ЮПИТЕР И ВСЕ ПОВЕЧЕ НИ НАБЛИЖАВА


Има  много не точности къде момента се намира  системата  Немезис и 7 планети по голямата която е  Нибиру, едни казват се намира в пояса Каипер  към Плутон и наближава  планетата  Нептун а други казват  че през 2003 г системата Немезис е влезнала в нашата Слънчева  Система и застанала  зад  планетата  Сатурн и от тогава, времето на  Земята полудя  имаме засилване   на сеизмичната  и вулканична  активност, ледниците на полюсите започнаха много бързо да се топят, имаме по чести урагани бури, както и за суха към потопи, също слънцето започна по активно да изригва и то влияе пряко на  магнитното поле на  Земята както и на  ядрото на планета, и всичко това причинява ужасни природни катаклизми по цялата ни планета.
това е времето когато железният червен оксид от Немезида покрие земната атмосфера и небето ще стане червено а водните извори кърваво червено.

И  така къде наистина  момента се намира   системата  Немезис,  истината е че  тази мини  система съставена от 7 планети и огромен облак от  астероиди, комети и прах отдавна е преминала орбитите на Плутон, Нептун, Уран, дори вече  и орбитата  на  Сатурн премина  затова тази година 2017 времето по света напълно пощуря  климата тотално се измени силни урагани бури, наводнения, пожари, огромни градушки, торнада  затова  системата Немезис сега се намира между  Сатурн  и Юпитер. и това причинява   силни гравитационни смущения на планетата ни земя, оста и се разклаща  а слънцето ни започна постоянно да изригва  имаме две  слънца в нашата  слънчева система едното е нашето светило което постоянно вече изригва а другото е кафявото джудже Немезида изригващо червен железен оксид прах  имаме два слънчеви вятъра които е смесват и тези   заредени частици  железен оксид но и също и литии и това  всичко при слънчевите бури на слънцето ни се насочва към земята а планетата се на електрезирала  всичко това довежда   до по силни земетръси, вулканични изригвания и прегаряне  от огромни жеги.

 Всички тези причини причиняват ужасни природни бедствия по света а земята забавя своето въртене  и променя своята  земна ос слънцето вече не  изгрява и не залязва там където беше преди година а това само първите признаци че предстои планетарна катастрофа и смяна на земните полюси. Слънцето ще започне по мощно да изригва и тогава цялата електрическа мрежа на света ще спре да работи всичко   електронно ще изгори от електромагнитния импулс ЕМИ,. тои и момента причинява инциденти по света повреди в самолети, влакове, кораби, смущения в телефони и телевизиони приемници,  прегаряне на електрически мрежи  също инциденти при които компютри  и телефони прегарят и изгарят от този заряд.А  земните плочи по света вече по силно се преместват имаме силна сеизмична активност имаме свлачища от планини спукани тръбопроводи защото земните пластове се притискат имаме изтичане  на метан  в океаните от подводните недра и това   довежда до смъртта на хиляди риби, и други водни обитатели имаме промени в магнитните линии на на земята  и това причинява объркване по пътя на китовете, делфините и те излизат на  брега а деиствителност там трябвало да се намира вода а линиите се преместили птиците също са объркани   и дори и умират.Знаците са на лице  а  НАСА   и правителствата знаят какво предстои но засега си мълчат   те не казват цялата истина това което става с климата на земята и защо слънцето започна по често да изригва. Информацията от някои че  Немезида  и  Нибиру наближават  Нептун е не точна те искат да не разбираме къде момента е Нибиру ако се разбере че тя  от години е в слънчевата ни система ще има много въпроси ще настане и паника но рано или късно истината ще излезе на яве. А истината че  системата  Немези  и Нибиру момента  са между Сатурн  и  Юпитер  и все повече ни  наближават  а природните катаклизми по планетата ни земя стават все по силни и разрушителни а земната ос постоянно се разклаща. имаме и силни гравитационни смущения океаните се отдръпват от сушата и поле след дни отново се връщат. А слънцето ни не спира да изригва и да ни бомбардира с на електрезирани частици а това причинява висока сеизмична активност по планетата ни земя.

Метеоритите  напоследък  засилват своята  поява по света, хиляди дори милиони    астероиди и комети навлизат във вътрешната ни слънчева система и имаме огромно раздвижване дори и на астероидният пояс. Железният оксид прах от Немезида покрива  земната  ни  атмосфера  имаме розови - червеникави залези, но както се казва в древните текстове небето ще стане кърваво  червено а водните извори ще придобият цвят на кръв. На  земята също е имало валежи  и от катран. а тои идва от Немезис  системата тя съдържа и астероиди и други тела с химически съединения като катран и други подобни а този катран вече започва да  пада по земята и както се казва в древните текстове   че преди е валяла черна течност от небето която покрила всичко после небето пламнало в огън и започнало да вали огнен дъжд и всичко по земята пламнало в огромни пламъци възможно е този огнен дъжд да се случи   по време на смяната на земните полюси. Момента системата   Немезис  се намира   около 14 милиона километра от нас между Сатурн  и  Юпитер  и все повече ни наближава и все повече  смущава  нашето слънце което постоянно вече започна да изригва и да ни бомбардира с енергийни заредени частици  които смущават цялата земя особено ядрото което реагира чрез силна земетръсна и вулканична активност.
Сондата  Касини заснема  системата  Немезис в слънчевата  ни система тези снимки са изтекли от учен работещ  в  НАСА
огромната  тъмна  звезда  Немезида зад  Сатурн

Касини  заснема кафявото  червено джудже  Немезида и нейните планети и луни. А  Син  Качин още наречена  Нибиру  обикаля около това кафяво джудже .Тази мини система все повече ни наближава и все по силно влияе на планетата  ни земя и нашето слънце което вече постоянно започна да изригва и да вреди на планетата ни земя която постоянно се тресе  от засилена сеизмична и вулканична активност.


земната  ос се измества


 системата  немезис и  нибиру са  между юпитер и сатурн

 немезида (нибиру )се появява на корицата на "икономист 2018"
какво   ни показва  правителството в сянка с това


Няма коментари:

Публикуване на коментар