Звездни Цивилизации

събота, 4 ноември 2017 г.

Осем  милиона деца изчезват всяка година по светаИма нещо повече в трафика на деца, отколкото можем да си представим.броят на децата, които изчезват всяка година по света е невероятен: 8 милиона! това са 320 милиона деца през последните 20 години.

ясно е, че има нещо друго в историята.

според много жалбоподатели, след втората световна война, сме развили голям космически флот, установени обширни колонии на луната и марс и имаме компании, които вече извличат редки метали  на  астероидният пояс.

трябва също така да вземем под внимание огромните подземни бази, построени на всички континенти (някои от които имат 30 етажа дълбочина).

всички тези проекти изискват роби и това е последният етап от трафика на деца.

разбира се, много от децата се използват за секс, ритуално жертвоприношение, отстраняване на органи и др., тук на земята, но повечето от тях са изпратени в тези тайни колонии и се размножават като роби.

повечето от децата  са били отвлечени  и са затваряни в клетки по които тече ток в подземни бази  в които се правят експерименти с  тях или са давани за храна на тъмните извънземни господари  ( рептилите  и малките сиви  - греиовете ) на илюминатският елит в сянка

опитай се да кажеш това на света и веднага ще те наричат "луд". могат да те отвлекат!! по-лошо все пак да те вземат от средата за разкриване на информация, скрита от елита, е жертвата приета.

Тъй като официалните медии по някаква причина не говорят за това, темата за изчезналите деца отдавна е обект на интерес от страна на конспиролозите. На тях им идват на ум най-разнообразни и най-диви варианти, като се започне от глобална индустрия за педофили и се завърши с ритуални жертвоприношения с разчленяване и изяждане.

За мнозина тези предположения изглеждат като фантастика, делириум, лудост и т.н. И колкото и да не е парадоксално – всъщност е. Педофилията и жертвоприношенията, разбира се, са зло. Но всъщност всичко е много, много по-страшно.

През 1998 г. бе създадена организацията  ICMEC (International Centre for Missing & Exploited Children) Международен център за издирване на изчезнали деца. Първоначално ICMEC има  офиси в 22 държави, а сега има повече от сто представителства.

Ако прочетете текущата преса, тогава се оказва, че от това, какъв е броят на децата, изчезващи по света, косата ви може да настръхне. Пише се , че в целия свят става дума за  стотици хиляди. Но всичко това, както се оказва, не е напълно вярно. Истината е, че според официалните данни на ICMEC всяка година изчезват 8 милиона деца в света. Замислете за над тази цифра.

Осем милиона за  40 години, т.е. възрастта на активен възрастен, това са   320 000 000. Което  означава, че за 40 години населението в света, като една   страна – САЩ – е изчезнало без следа. Къде са отишли  всички тези хора?

За  педофили, за магически ритуали, за тестове на  козметика,  за донорски органи и други неща, за които  често се пише, но  8 милиона годишно май са   твърде много? За целта трябва в света всеки втори да е или людоед  или педофил. И затова са нужни такива обемни  „доставки“.

Западните конспиролози,  шокирани от новите данни на ICMEC, са тотално  объркани. Нали те от десетилетия разказват за стотици хиляди изчезнали хора. А се оказва, че само в САЩ изчезват 800 000 деца  годишно. Почти един милион.

Един милион деца годишно означава, че 1% от американските семейства веднъж годишно  дават   детето си някъде. Тъй като детството продължава до 18 години, статистиката за 18 години е 18 000 000. Което означава, че  е почти всяко пето семейство в САЩ, както се оказва, губи дете. То изчезва безследно.

Под  впечатлението от тези нови данни изумените конспиролози се опитват да обяснят това, което се случва с още по-безумни теории.

Какви са тези теории?

Например, според някои конспиролози,   правителствата на големите държави  отдавна летят вътре в  Слънчевата  система и вече цели  компании в продължение на много години добиват полезни изкопаеми на Марс, Луната, и дори и в астероидния пояс. А  компаниите се нуждаят от роби, които  да им работят.

Има една още по-дива теория. Поддръжниците й изхождат от факта, че на Земята има огромни бази на извънземни. Не една или две, като например в  Area  51 в САЩ, a  много. И там също имат нужда от роби. И от свежа храна.

Не можем да опровергаем или потвърдим тези предположения, но можем – можем да погледнем на въпроса малко по-широко.

Както се жалват представителите  на ICMEC, статистиката им е неточна, защото тя е непълна. Ако в Германия, например, имат много добра полиция, а и всички германците имат мобилни телефони и  доверие в полицията, германците веднага се обаждат в полицията, когато изчезне дете. Същевременно в Африка, Азия и Латинска Америка няма такъв ред. Никой не знае колко деца изчезват, дори  и приблизително.

По-нататък. Съвременна Германия е много развита, технологично напреднала страна, където дори има полицейски сили, които дори търсят някой. Но освен полицията в Германия (и в Европа като цяло), все още има такова нещо като правосъдие за малолетни и непълнолетни, характерно за „модерната цивилизация“.

Днес в Германия от родителите се отнемат около 50 000 деца годишно. Според легендата, те се настаняват в други семейства, но кой е проверил? И още 100 000   изчезват сами, но не се знае как и къде – това  вече са данните на ICMEC. Общият брой не е 100 000, а 150 000 деца на година. Само за Германия.

Въз основа на горното може да се приеме, че статистическите данни на МККЕВ отразяват занижени статистическите данни за изчезването на деца в световен мащаб. Наистина, за една година в света изчезват не 8 000 000 деца, а  12 000 000.

Но това не е всичко, защото възрастните са същите хора като децата. И те също изчезват. В какви количества те изчезват, ние не знаем, никой не ни казва. Но можете да прецените.

Например, руската преса пише, че в Русия изчезват  15 000 деца годишно. ICMEC смята, че тази цифра е занижена  10 пъти!

Същата така руска преса пише, че възрастните, които изчезват в страната, са 120 000 годишно. По аналогия, можем да приемем, че тази цифра също е 10 пъти занижена.

Не можем да опровергаем или потвърдим това предположение, но според най-оптимистичните оценки като цяло около един милиард души са изчезнали от  планетата през последния половин век. И може би много повече. И това не може да не предизвика определени размисли…

Няма коментари:

Публикуване на коментар