Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

Знаеш ли признаците на антихриста

Знаеш ли признаците на антихриста, казвай ги щедро на всички». (Св. Кирил Александрийски).
Пророчествата и логиката, че над Новия Световен Ред господстват еврейски лихварски семейства, а и хилядолетните очаквания на Месия, от еврейския народ, говорят, че Антихрист может да бъде роден, възпитан и поставен на власт, само в еврейска среда. Иначе той няма да бъде признат от властващите (масонски) ложи на юдеите – ционисти. Което ще рече – от световните олигархически кръгове.
Пророчествата, че в Русия ще се роди Православнен Цар – Спасител на цялото човечество, няма как да не се разглеждат от «ционстките дяволски мъдреци», като шанс за собствените им планове, – да подменят Царя със свое протеже, роден сред руснаците, но с юудейски корени. Тогава ще бъдат задоволени и хилядолетните очаквания на еврейския народ за Мессия, който ще «спаси Израел», без приемане Волята на БОГА. Така еврейският народ ще бъде използван, като «таран» за въздигане на руския престол, на еврейски антимесия. Пророчестваата за Антихриста могат да се представят, като пророчества за Православния Цар, а пророчествата за Царя на Правдата, - като пророчества за лъжеца Антихрист.
БОГ е знаел вариантите на тези замисли и ни е предупредил за такава подмяна.
«В Израел се е родил Иисус Христос, истинният Богочовек, Синът на Бога Отца, с вдъхновение на Светия Дух, а сред славяните и руснаците ще се роди истинният Антихрист - Бесочовек, син на жена блудница от Дановото поколение и син на дявола, чрез изкусствено осеменяване с мъжко семе, с което ще се всели в утробата й, духът на мрака.
Но некой от руснаците, доживял до рождението на Антихриста, подобно на Симеон Богоприемец, благословил Отрока Иисус и възвестил за раждането Му, света, ще прокълне родения Антихрист и ще възвестит на света, че това е истинният Антихрист». (Серафим Саровский (по публикацията на игумена Андроника (Трубачёва) «Антихрист и Русия» из журнала «Литературная Учёба». Кн. 1. 1991 г. С. 133-134)).
«От нечиста блудна дева ще се родит антихрист. В тази девица ще се съчетае разпътството. Тя ще е съкровищница на прелюбодействието, на всякое зло по света и на всяка нечистота. Всякое беззаконие ще се въплъти в заченатото в нея, и от тайния блуд ще се совокупят в едно, в червото й, нечистотите, и с обедняването на света ще се оживотворят. Когато осиромашее светът от благодат на Всесветия Дух, тогава оня в нечистото черво на най-злата мнима дева, ще се оживотвори. По-лошата от всички, които до сега са живяли, ще зачене от таен, противоестествен блуд, - онзи, който ще е вместилищ на всяко зло, - противоположно на Христос, който е бил съвершенството на всяка добродетел, а Пречистата Му Майка е била най-съвършената сред жените. Този плод ще се роди тогава, когато в света оскъдеят добродетелите.
И след когато се окаже, че няма никакви началници по селата, градовете и окръзите, антихрист ще се самопровъзгласи за началник над градовете, селата и окръзите. Тогава той ще вземе властта над целия свят, - ще почне да се разпорежда и да властва даже и над чувствата на хората. Хората ще вярват на това, което говори, понеже той ще действа, като самодържец. Т.е. хората, и без това, превърнали се в дяволски съдове, ще се доверят на антихриста и ще го направят световен самодържец, понеже той ще е оръдие на дявола, в последния му опит да изтреби християнството от лицето на земята. Изпаднали в погибел, хората ще го мислят за Христос Спасител, и че той ще им издейства спасението. Тогава Църковното Евангеле ще е в пренебрежение.
«Серафим Саровски ще се съживи за неколко часа и за укрепване на хората ще произнесе проповед в храма, пред самия антихрист..» (Соль Земли (Фильм 1), протоиерей Николай Рагозин, 1:27).
*Във връзка с едни пророчества, че антихрист ще се роди сред славяните и руснаците, а в други, че ще се прояви в Англия или САЩ:
- Евреите, напуснали Съветския Съюз и Русия, са неколко милиона. И те отдавна са жители или граждани на Израел и Америка, а и на Канада, Австралия, и... Англия. Некои пророчества подчертават, че въпреки, че Антихрист ще бъде признат и приет от народа на Израел, като месия и главен жрец на отново построения Храм на Соломон, той ще е отдалечен от културата на евреите и юдаизма. И православните евреи, и истинните юдеи, първи ще забележат подмяната и ще е обърнат против Антихриста и слугите му.
«Евреите и славяните са двата народа за съдбите Божии, съсъдове и свидетели Нгови, ковчези неразрушими...
За това, че евреите не приели и не признали Господа Иисуса Христа, те са разсеяни по лицето на цялата земя. Но по времето на Антихриста множество евреи ще се обърнат към Христа, понеже ще разберат, че погрешно очакваният от тях Месия (помазанник за царуване) - не е друг, а е същият, за когото Господ наш Иисус Христос е казал: «Аз дойдох в името на Моя Отец, и не Ме приехте, а друг ще дойде, в свое име, и него ще приемат»
Роден, израснал и възпитан с идеите на атеизма, сатанизма, ционизма и масонството, с «религиозната им мимикрия» - толерантността, – Антихрист, изпълнявайки своята воля и волята на дяволите, сега може да се появи от всяка страна, където има властващи ложи на ционо-масонството. И най-удобният континент, изцяло оплетен с ложите на ционо-масонството, е Европа. А в Европа няма по-удобна площадка за «старта на Антихриста», от островната Англия.
«За съжаление, Европа сама подписа бъдещето си, след като, под зоркото ръководство на дявола, тръгна по пътя на измамата и образува напълно незаконното и противоконституционно обединение ЕС. Целта на Дявола беше, да оплете политиците и народите, със светски блага и доволство, а после постепенно да отнеме всичко това, вкарвайки една след друга всичките европейски държави в икономическа зависимост от центъра, и след това да ги доведе до крах, за да може по този начин да прокара идеята за един, единствен, харизматичен световен лидер. И планът му е пред завършване. Сценарият бе разигран, като по ноти. Не мислете, че днес Европа е съюз от отделни страни и отделни самоуправляващи се народи. Не. Начело на всяка страна в ЕС, стоят верни последователи на световните управници. А тези малцина световни задкулисни управници, непосредствено изпълняват заповедите на сатаната! Там в ЕС вече на всички издават заповеди, без възможности за възразяване. Десетте Европейски държави които се считат за водещи и стабилни, даже и Германия, която уж диктува политиката на половината свят, даже и тя се управлява отвън.
„Големите“ задкулисни световни ръководители се крият зад президентите и премиерите, и сега се стремят да доведат до крах и Франция. А заедно с плановете им за Франция, те прибират в ръцете си всичките природни ресурси на малките страни, като Гърция, Испания и т.н., експроприирайки всичко, което не е тяхно и няма как да е тяхно. Сега изглежда, че всичко това го върши Англия, но това само изглежда така, Англия в края на краищата ще бъде превзета по същия начин, и много от вас ще видят, че от там и ще се появи дългоочакваният от юдейството, цар - антихрист. Великият им Световен Управител, а после и бог.
В началото той ще е много приятелски настроен към юдейския народ. И изобщо няма да го скрива. Така, този харизматичен управник, ще превърне територията на Европа, в държава на евреите. Огромна държава. И там, в новата еврейска държава ще се развива главният сценарий по този план. Там, в новосъздадената държава, те ще се опитат да построят Третия храм, храм за своя бог и цар. Храмът за антихриста.
В това време светът ще се тресе от кървопролитни войни, хората ще изнемогват от недостиг на продукти, вода, медикаменти и медицинска помощ. Но най-жестоката война ще е между християни и мюсулмани. И ето този управник ще излезе на екраните на телевизиите по целия свят, и ще каже, че трябва да се забранят всички религии, защото виждате, какво се случва от последователите на тези две техни религии, фанатично избиващи се един-друг. Мир на земята мога да донеса само аз, и само аз, - и мнозина ще му повярват. И изтощените от войната ще изберат именно него. Страхът, паниката и неувереността за сигурността, — всичките тези чувства ще изиграят основна роля за неговото възцаряване.
А които няма да са съгласни с този управител и почнат да говорят за това, просто незабелязано ще изчезват. Изчезне човекът и край... Но това ще е само в началото, за да не се увреди имиджа на «миротвореца». А после гоненията ще са явни, маскирани, като борба с врагове на системата. Тогава ще е готов и знака му – това, което днес наричаме чип. До днес, всичко което ние православните сме научили за чипа, не разкрива цялата картина за това най-силно оръжие – окови, на антихриста. В онова време системата на наночипа ще има контрол, не само над тялото на човека, но и над мозъка му. Наночипът ще е идеалният контрольор, не амо над жизнената дейност на човешките органи, но и ще контролира всичките чувства и мисли. Той ще е като датчик сред невроните на главния мозък и ще е едно цяло с генетическата база на човека. Преди този наночип, ше се имплантират дуги, по-прости конфигурации, и ние знаем, че те вече се имплантират, и много бързо се усъвършенстват, и тази технология вече е достигнала високо ниво. Но гореспоменатият наночип, вече няма да може да се премахва от организма, защото ще се наруши цялостната жизнена дейност». (Перевод беседы отца Элпидия, греческого иеромонаха с апостолькской миссией, пребывающего в Африке).
Англия, и по-точно «мъдреците» зад гърбовете на политиците, още от сега започват да диктуват условията, не само на цяла Европа, но и на Америка. Америка вече не е нужна на сатанистите, като световен център на властта! Прекалено са нажежени проблемите и противоречията в страната – основен длжъник на Световното Правителство! Тъмните управители знаят пророчествата за тоталното разрушаване на САЩ и природно-тектоническата и уязвимост. Те много добре знаят, че заедно с началото на Третата Световна Война, САЩ, независимо от резултатите от войната, Ще бъдат разрушени и никога повече няма да се възродят като супердържава. «Мавърът изпълни задачата си…»!
«САЩ ще принесат в жертва на олтаря на Ваал, живота на своите съотечественици. Тези власти, съставени от хора изповядващи изроден в сатанизъм, юдаизъм, в очакване на лъже-месята, антихрист, ще направят всичко, да предизвикат война и трагедия от световни мащаби». (о. Антоний в кн.: А.Краснов, с. 91).
«Америка скоро ще рухне. Ще пропадне страшно и напълно. Американците ще бягат, да се спасяват, в Русия и Сърбия. Така ще бъде.» (Схиархимандрит Стефан (Атон).
«От Америка не се бойте, тя като вързано куче ще лае и ще разлайва и другите кучета, които са и съмишленици. Но против Русия тя е безсилна. Всичко зависи от руския народ, ако принесе покаяние и измоли Бога, даже и когато целият свят ще ликува, че Русия е загинала. И не толкова ще злобеят срещу Русия, колкото срещу християнството, защото така са възпитани, че Христос бил чудовище, и че всички вярващи в Него са врагове на човечеството и трябва да се унищожават. Всички ще скърцат със зъби срещу Православното християнство. (Филм 4), Архимандрит Таврион, 4:24).

Няма коментари:

Публикуване на коментар