Звездни Цивилизации

вторник, 27 септември 2016 г.

Клубът „Билдерберг“, “Комитетът 300“ ѝ лобистки групи управляват Глобалния свят


Китай е най-голямата заплаха за хегемонията на САЩ, а въпреки това, САЩ продължават слепия си икономически и военен авантюризъм в Европа и около нея, като се опитват да задържат ЕС,с измислената „руска заплаха“.

Защо САЩ се зацепиха за Русия, тровят и Европа, след като очевидно само в Белия дом, Конгреса и Пентагона не разбраха, че единственият им застрашителен проблем назрява от ИД и по-далече на изток, от Китай. Защото така им нареждат „началниците“ от Клубът „Билдерберг“, „Комитетът 300” и лобистки групи или заради смехотворния Обама?Съединените щати вече не упражняват властта в нейните конституционни и традиционни функции, политическата система е парализирана, държавния апарат е зависим.

И Републиканската и. Демократическата партия са зависими от частните интереси на едни и същи групи, които финансират техните кампании.

Държавата не се управлява от Президента и Конгреса, а от Клубът „Билдерберг“ и „Комитетът 300”,други кланове, банкови и корпоративни лобисти на „Уолстрийт“,Федералния резерв, Пентагона, Еврейското лоби, Агробизнесът,Големите корпорации, Специалните служби,(Съвет за национално разузнаване ;Централно разузнавателно управление; Федерално бюро за разследване; Агенция за национална сигурност и още двадесетина разузнавателни агенции и служби),ВПК(военната промишленост), Фармацевтичната индустрия, Застрахователните компании.

Клубът „Билдерберг“ и „Комитет 300” са стопаните на Глобалния свят на САЩ и Европейския съюз. Те са стопаните на Глобалния свят и е много важно да подчинят младежта. На „Комитет 300” и Клубът „Билдерберг“ са нужни милиони млади роби, които да работят за благото и комфорта на световната „аристокрация”. Главна мишена на задкулисните играчи са тези, които в момента са на 12-25 години.

„Комитет 300”, наричан и Световно правителство и Римски клуб и Съвет на сенките са представители на избрани еврейски кланове и семейства, в чиито ръце са съсредоточени парите. Купуват президенти и правителства, устройват „цветни” революции и преврати, организират войни и катаклизми.

Това е световна задкулисна група от известни, по-малко известни и неизвестни, но всесилни личности, контролиращи всички политически и икономически процеси на планетата, които установяват Новия Световен Ред, с помощта на войни, превръщат в прах цели страни и народи и решават кои нации да живеят, а кои да умират от геноцид.

Всичко национално се оценява като изостанало, слабоумно и „фашистко”. Да казваш открито, че обичаш и уважаваш своята история и култура, своите национални корени и традиции, че почиташ и цениш националното си достойнство, се смята за „фашизъм” и „ксенофобия”.

Клубът „Билдерберг“ среща всяка година около 150 влиятелни личности от света на политиката и еврейските и малкото нееврейски финансисти, на различно място и всеки път конференцията е съпроводена от протести. Групата събира на едно място бизнесмени и политици, които да лобират за интересите си.

„Билдерберг“ имал значителен принос в подготовката на Римските договори, които са предвестник на днешния Европейски съюз.,там е „родено“ и еврото.

Откакто се провеждат конференциите на този клуб, текат и оживени дискусии по въпроса как изглежда ядрото на това тайнствено братство. Елитният клуб е вид завръщане към феодалните порядки на управление и няма много общо с ценностите на демокрацията.

Критиките срещу „Билдерберг“ се стихват – заради подозрението за нечисти връзки между големите пари и голямата политика. Присъстват представители на големи американски компании, както и на германски банки.

Преди три седмици в Дрезден за ежегодната конференция на „Билдербег”, в ролята си на представител на еврокомисията бе и Кристалина Георгиева.

Фондации на Рокфелер и другите финансови кланове работят с Националния фонд за демокрация, финансират и насърчават различни проамерикански неправителствени организации (НПО) в държавите, в които САЩ желаят да се намесят или да свалят режим.

Администрацията на Вашингтон натикана в огромния дълг е принудена да се подчинява на желанията им и да отиде на ескалация на конфликта, де факто подкрепяйки неофашизма в Украйна и ИД по света. Многомилионния поток от „мигранти”,е поддържан от европейските марионетки на Рокфелер, начело с Меркел и се създават условия за завладяването на Европа от „млади самотни и гневни мъже“ които по статистика нахлуха на континента. Европейското население е успешно приспано с приказки за човешки права и толерантност.

НПО са петата колона на Америка и носят в имената си думи като „човешки права”, „демокрация”.

В Русия и Китай имаше стотици неправителствени организации, които получаваха финансиране от САЩ, но своевременно бяха изгонени.


Фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“ захранват десетки хиляди чужди агенти с пари от САЩ и манипулират българските традиции, патриотизъм, история и обичаи, променят ценностите, вкарват у нас американския модел на агресия, наркотици, загуба на идеали прекъсване на корените и връзката с историята и националната гордост.

Рокфелер заложи на шистовия газ, разработиха планът „Арабска пролет”.Много големи пари, на доверчиви вложители потекоха към Рокфелер и малко по-късно изчезнаха във фалиралите шистови компании.

Трагична е съдбата на шистовите и дълбоките шелфови производители въпреки усилията на САЩ в тази посока.

Само през 2015 г. в САЩ са фалирали над 15% от конвенционалните производители на петрол, сочат данни на федералния регулатор.

Очакванията процеса да продължи и до края на 2017 г. и да изчезнат общо 65% от американските производители.

Отлично въоръжени частни армии под лозунга за „Световен халифат” завладяха нефтените залежи на Либия, Сирия и Северен Ирак, Сирия.

А „лудият“ Асад им пречеше.

САЩ водиха „страшна война с големи високоточни, точкови бомбардировки“,а добивът на „черното злато” не спря и няма поразена рафинерия, склад или тръба. Големи майстори са американските летци да не уцелят, макар и един подобен обект.

После дойдоха руснаците и развалиха хубавата работа. Руската армия спря кранчетата на клана Рокфелер и не само, пресече нефтените потоци от Сирия и Северен Ирак към Турция и прекъсна до голяма степен доставка на „бежанци” към Европа.

Сирийските „нови“ бежанци в Турция са вече екзотика. Сега получаваме основно афганистанци, иракчани и африканци.

Според в-к „Курир” всички тези бежански потоци по балканското направление се финансират изключително чрез правозащитните организации под патронажа на Ротшилд. Дори обвиниха Отворено общество на Сорос за издаване на пътеводители. Те били поели изцяло транспортирането им в Европа по море и суша, като разходите били около 3-3.5 хиляди евро, а ако е за конкретна държава от ЕС – вече варирали от 7-до 11 хиляди евро.

Ротшилдови, които често също са били радикални в провеждане на „бизнеса” в Европа, Русия (големи стари приятели още от времето на Ленин), САЩ и къде ли не, този път изглежда използваха капитала си по-ефективно.
Активната конкуренция между, да ги наречем условно групите на Рокфелер и Ротшилд върви, въпреки редките общи проекти.

Във Вашингтон вече никой вече не говори за благоприятните ефекти на безпроблемното движение на капитали. Проблем е дългосрочната стагнация и липса на ръст, малко по-далеч от абсолютната нула.

Активността в производството в САЩ се забавя по-рязко от очакваното.

Индексът на мениджърите по поръчките (PMI) се понижава от 52 пункта през август до 51,4 пункта през септември. Активността в производствения сектор в САЩ се забавя по-рязко от очакваното през септември, съобщава Investing.com, позовавайки се на предварителни данни на частната компания Markit.

Markit посочва, че има по-бавна експанзия в обемите на продукцията. Компанията за пазарни проучвания отбелязва още, че ръстът на новите бизнес дейности продължава да се забавя.

През септември поръчките за износ се понижават за пръв път от май насам. Като цяло експанзията в новите поръчки е най-бавната тази година.

Нови инициативи за икономически растеж липсват, бизнеса трудно инвестира в ново оборудване. Средната класа намалява, расте пропастта между богати и средна класа.

Заплатите трудно стигат за ипотеката и обикновения живот, а спестовните сметки не носят никакъв доход. Средният американец, вече няма средства да изучи две деца.

Секторът на услугите в САЩ достигна 90% от икономиката в началото на 2016 година и продължава да расте. Американски анализатори започнаха да си задават въпроса къде остава реалната икономика?

Американската армия е все по-малко ефективна в световните конфликти, а Вашингтон все по-трудно „налага волята си“ над другите държави: Русия, Китай, Саудитска Арабия, Иран, Пакистан, Индия, Афганистан,Турция….

Засега се справя добре само с Европа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар