Звездни Цивилизации

четвъртък, 22 септември 2016 г.

Барак Обама легализира сатанизма на държавно ниво преди да освободи поста си на президент


Главата на Църквата на Сатаната Люсиен Грийвс изрази благодарност към президента и правителството на САЩ

за проявеното разбиране към интересите на американските сатанисти.Става въпрос за приемането  на решение от страна на федералното правителство за провеждане на факултативни

занятия по сатанизъм във всички училища в страната.

Сега, след приемане на решението, всички учебници по този факултатив в училищата ще бъдат закупувани

за сметка на държавно финансиране.

Припомняме, че точно преди година на 25 юли в Детройт беше открит Паметник на Сатаната. Скулптурата се състои от фигури- сатанинското божество  Бафомет, а също момченце и момиченце, стоящи около краката му, гледайки с любов към сатанинското божество. За съжаление, именно децата стават жертви на сатанистите.

Окултният идол Бафомет , е с размери 2,5 метра от бронз и представлява човешко тяло с копита и крила и глава на козел.. Сатанинският паметник тежи около тон, а божеството седи на трон с пентаграм. Откриването на паметника тогава, се смята за » най-голямото събитие в историята на сатанистите».

( Сатанинският паметник, открит в Детройт на 25 юли 2015 — бронзова статуя на окултното божество Бафомет седящ на трон, с две обожаващи го дечица в краката)

Защо преди да освободи поста си Барак Обама, смята за свой дълг да приеме такова решение, с което официално да легализира, и което е по-лошо: да пусне сатанизма в училищата сред подрастващото поколение, е въпрос, който предизвиква не само недоумение и ужас, но и дава ясна представа, че днес, най-голямата битка за човечеството, както в древни времена, е между силите на злото и доброто.

Богът срещу Сатаната. А защо малките невинни деца, които тръгват на училище, за да получат знания, получават достъп до сатанинското учение? 

Ужасяваща, дори и невероятно звучаща информация.

По данни на американски правозащитници, всяка година в САЩ намират 5 000 мертви тела на неопознати деца.

Цитат от детския педиатър от Лос Анджелис, Г. Симпсън:

    » Трябва да се се признае, че сатаниски актове по отношение на малките деца, се явяват страшна реалност. В нашата държава- това е достатъчно сериозен проблем, към който медиците трябва да оривлекат вниманието на цялото ни общество.»

ФБР призна неотдавна за съществуването на над 4 000 000 сатанисти на територията на САЩ ( тази информация, обяснява много сякаш, а иначе САЩ пръскат безбожни суми, за да убеждават света, че православната Русия е «агресор»).

Важен момент е, че сатанинското движение винаги е намирало негласна подкрепа от страна на американските президенти ( масони-сатанисти), започвайки още от Рейгън, тази негласна подкрепа вече е придобила открит характер. Рейгън публично признава важаната роля на сатанизма в американското съвременно общество.

Сатанинските течения са разпространени не само сред американското правителство, но намират отклик и сред най- групните корпорации. Така,  на 1 март 1990 година по време на ефира на американско ток-шоу с водещ Фил Донахи, при който гостуват тогава ръководители на корпорациите » Проктър и Гембъл», съобщават на всеослушание, че са последователи на Църквата на Сатаната и отчилсяват не малка част от печалбата си на сатанинската църква.

Може би не случайно, противниците на американското влияние у нас  наричат САЩ — сатанисти, ционисти, окупатори ( всеки социално ангажиран, поне веднъж, е срещал или писал подобни определения по повод на американското влияние и политика по света.

Тогава всеки може да си зададе въпроса, какви подбуди и цели преследват такива организации като » Америка за България» и прочие, и защо искат да инвестират пари у нас.

Ние сме древна духовна, православна нация- нека не забравяме това и да се прекръстим ( след прочитането на този материал).

И ако в Америка, официално и със закон въвеждат сатанизма, като свободно избираема дисциплина, то у нас трябва да въведем часове по Православие.

Времето, в което живеем е война за душите на хората: война срещу силите на злото, за това светът е потопен в кръвопролития и конфликти- когато обществото изгуби страх от Бога, става плячка на сатаната.

Да пазим децата си от лъжеученията и злото! Водете ги на църква и ги учете да почитат традициите ни- които американците нямат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар