Звездни Цивилизации

понеделник, 19 септември 2016 г.

ЧЕРНАТА ИСТИНА ЗА ПИРИНЦ УИЛЯМ ФАЛШИВАТА УСМИВКА Е САМО ФАСАДА  ТОЙ Е САМИЯТ   АНТИХРИСТ


Принц Уилям олицетворява как трябва да изглежда и да се държи един истински млад монарх. Той е красив и снажен, образован и очарователен! Неговото семейство с Кейт е представяно като перфектно, а неговият публичен образ е безупречен.

Според алтернативния изследовател Питър Клинг обаче всеки аспект в публичния имидж на Херцога на Кеймбридж е внимателно изфабрикувана лъжа – фасада, зад която се крие най-голямото зло на планетата!

Клинг твърди, че в момента в целия свят текат процеси, които ще доведат до централизирането на глобалната власт в ръцете на един „човек“. Тези процеси се контролират от ООН и те протичат от десетилетия, а днес са във финалната си фаза.

„Новият световен ред“ ще представлява политическа и икономическа система, която ще даде пълна еднолична власт върху всяка държава и всеки човек на планетата в ръцете на един, предава ExopoliticsTV.

За него се споменава още в древните пророчества. Библията го нарича Антихриста!

Антихристът е тоталната противоположност на Христос. Той е „Принцът на тъмнината“ и ще се превърне в най-мощният инструмент за обричането на света на тотално зло.

Според Клинг принц Уилям е антихристът!

Даяна го е заченала по времето на тайна сатанинска церемония. Кланът на Уиндзорите са подготвяли неговото пишествие от векове. Скоро, той ще бъде официално провъзгласен за господар на света.

Според библейските предсказания антихристът е очарователен и харизматичен. Той ще подмами хората, които доброволно да станат негови роби - ще ги маркира с неговия знак.

От 2017 в редица държави по света, включително и в САЩ става задължително хората да имат чип-импланти – смята се, че точно това е знакът на Антихриста – тотален контрол върху населението!

На 31 Май, 2014г. Бъкингамският дворец публикува тази изключително озадачаваща и доста символична снимка на Уилям:Всичко изглежда прекрасно докато се вгледаме в детайлите.

Агнето е символ на Господ. В случая обаче „Божият агнец“ символизира тоталната противоположност.

Според Клинг тази снимка е първото официално афиширане, че Уилям е антихриста!

Уилям държи задното му копито, което е директен символ на Сатаната!

Още от дълбока древност дявола е изобразяван с животински задни копита.

Масоните, които са ключова част от установяването на Новия световен ред боготворят демон, наречен Бафомет или "Козелът на Мендес", който е изобразен по същия начин:Това е символът на подразделението в британските военновъздушни сили, където служи Уилям!

Уилям е месията, когото масоните очакват от дълбока древност!

Друго неоспоримо доказателство идва от Торинската плащаница с която според легендата е покрит Исус след разпятието.

Образът, който се е отпечатил на плащаницата е идентичен с лицето на Принц Уилям.

Има сериозна теория, че антихристът ще изглежда по същия начин като Исус, за да заблуди по ефикасно хората:Докато симпатичният Уилям и „перфектното“ му семейство се превръщат в любимци на все повече хора, зловещият план е в развитие. След няколко години хората ще осъзнаят истината, но ще е вече прекалено късно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар