Звездни Цивилизации

понеделник, 26 септември 2016 г.

Генетични връзкиИма ли ашкенази гении?

Ашкеназите (92% от световното еврейство) са хазари, и, по отношение на генетично изследване са турци от Руска пра-майка. Хазарите прегръщат юдаизма през 8-ми век. И през 10-ти век се преместват в Венеция и Генуа.Ашкенази не са семити (полу-бяло-полу-черно). Те расово или исторически нямат нищо общо с автентичните Негро евреи от Стария Завет, от племето на Юда / Tribe на Земята Сет Сет (Горен Египет).

Техните способности, ашкеназите Хазари, дължат на своите руски майки, както и близостта на руската култура. С пълна убеденост може да се каже, че в момента, Ашкенази губят връзка с руската култура, а дори и повече, заедно с негроидната култура Worship Tribe Сет Сет в Горен Египет (света на Сет), те губят интелектуален капацитет.

Ешкенази-хазари са тези който донесоха на Европа човешките жертвоприношения, пиенето на кръвта на новородените и педофилията, както и всички други мерзости на лунния култ на Сет. Ето защо те са рекордно високи и най-висока скорост е в света на психичните разстройства, не само защото те отхвърлиха брак с други националности.

Ешкенази-хазарите, които доведоха западната наука по грешен път, който в момента води до смъртта на човешката цивилизация през "Transhumanism" на световната изкуствен интелект, контролиране на биороботи чрез "мозъчна-компютърен интерфейс."

Ешкенази-хазарите, които произвеждат лишена от човека техника, безразлични към човешкото страдание. Ашкенази унищожиха, арийското изкуството, на Запад, направо го унизителни за хаотичните петна и dripples произведени върху платно от психопати и алкохолици, и чрез разграждане на музиката ни към атоналност, безсмислен шум без мелодия и ритъм.

Ешкенази-хазарите, които са извършили и се ангажират в най-ужасните престъпления на етническия геноцид в Югославия, Палестина, и в Украйна. Ешкенази-хазарите, бяха търговци на органи от сърбите по време на разпадането на Югославия. И сега те търгуват органите на руснаците и украинците по време на разпадането на Украйна.

Ешкенази-хазарите, които проповядват глобалната политика на обезлюдяване - политиката на общия геноцид. Тази политика на Ашкенази-хазарите е просто продължение на учението на Талмуда, в който се посочва, че гоите трябва да бъдат унищожени, а останалите трябва да станат роби на евреите.

Нещо повече, от век на век, ашкенази-хазарите празнуват като свои празниците на автентичните негроидни евреи от Стария Завет и ги приписват на себе си. По този начин те се ангажират с геноцида срещу истинските евреи-негри и срещу самите себе си. Цялата Ашкенази култура е културата на национално самоубийство, защото това е едно племе, изоставено от истинските му предци ,без автентична култура, ангажирало се за културен геноцид срещу собствения си народ. И това племе продължава културния геноцид срещу себе си и срещу другите народи.

Ашкенази са виновни за фалшифицирането на световната история. Да, възможно е да се унищожи библиотеките и артефакти, за да разруши градове и паметниците на културата. Но не е възможно да се променят собствения си геном. И ДНК на Ашкенази е ДНК-то на турците от руския PRA-майка. Genetics не могат да бъдат измамени. И сега генетиката е унищожил Ашкенази твърди, че потомството на Авраам.

Ашкенази е виртуална нация от суицидни маниаци, които са убили собствената си история, собствената си култура, които са злоупотребили техните предци, са осквернени гробовете на предците си. Ашкенази е нацията на психопати и шизофреници, с фалшива и вредна науката, фалшива и вредна история, фалшива и вредна

Ашкенази, след като превзеха финансовия контрол над света, отрова на въздуха, водата и почвата за пръскане с химикали от самолетите, генетично модифицирани храни, което води до рак и не-плодове и флуориране на водата, което води до дефекти в умствената дейност, грешки в човешкия геном.

Дейвид Рокфелер, е от семейство на престъпници и серийни убийци, заяви в речта си пред, организацията на обединените нации през 1994 г., че планетата не могат да издържат на такъв голям брой хора, и е заплашена от екологична катастрофа. Екологична катастрофа - това е, когато въздух, суша и вода са замърсени и отровени абсолютно. Ето защо Дейвид Рокфелер с съучастници започна системно отравянето на въздуха (чрез химичен-Trail - пръскане от въздуха), системното отравянето на земята (чрез пестициди, земеделските производители са вече наложени от правото на ЕС), както и системното отравянето на флуорирана вода.

Рокфелер започва през 1918 г. с глобалната епидемия на испанския грип, при който загинаха повече хора, отколкото всички войни през 20-ти век в съчетание. В своето производство на ваксини, Рокфелер са създаването на ваксините директно при хора, чрез заразяването им с множество вируси едновременно. По този начин, те произвеждат ужасната мутирал вирус на испанския грип, който все още се държат замразени в скривалища на Рокфелер, и което се използва за производството на смъртоносния птица и свинския грип. За това отвратително престъпление, Рокфелер все още не е отговарял.

През 1914 г. Рокфелер организираха масовото свалянето на работниците, техните съпруги и деца в мините на Рокфелер в Лъдлоу, Колорадо (Лъдлоу Massacre). И те все още не са отговорби пред закона на САЩ за това отвратително престъпление.

Паметник на геноцида в Лъдлоу от Рокфелер, Лъдлоу, Колорадо

Работниците просто поискаха по-хуманно отношение. Мините на Рокфелер бяха концентрационен лагер, където хората живеели в казармата на дружеството, с вечерен час, като роби, без почивни дни, обезщетения, пенсии и здравеопазване. Мечтата на Рокфелер за контролиране на света е мечтата на Khazar за организиране на световния Лъдлоу.

Жажда на Рокфелер за глобална власт е присъща на троцкизма в гетото. Това е жаждата за власт на всяка цена, с всякакви жертви; власт над планините от трупове. Хазарите имат нужда "да очистят" планетата и да я превърнат в гробище, след като убият всички хора и всичко живо. След като Хазарските-псевдо-евреи са били изхвърлени от Полша през 1712, те промениха тактиката си. Те вече нямаше къде да бягат. Хазарските псевдо-евреи са били изхвърлени от всички страни от Европа, с изключение на Англия. Тогава е решено да променят много културно кода на Европа, така че арийците на Европа да приемат обичаите на евреите като свои собствени. Тоест, да ангажират европейците с човешки жертвоприношения. През 1717 г. първата масонска ложа е основана в Европа и прие своята конституция ("Книга на конституциите"), т.е., започва своята дейност през 1722 г. Тя е фалшификат, в чисто Khazar дух, имитирайки Гилдията на масоните. В ложата, никой не е бил масон, и никой не строеше нищо. Това беше първата тайна ционистка организация в Европа, които са декларирали и неговата цел възстановяването на Храма на Соломон, както и сградата на World Сион, т.е., на Global Хазария - Турската империя от псевдо-евреи.

Хазарите-псевдо-евреи са били и ще постигнат тази цел чрез разпадането на всички национални суверенитети и всички национални валути. Zionists- "свободни зидари" са формулирали първите им задачи, както унищожаването на всички монархии и всички религии, с изключение на юдаизма и Б'ней-British Empire, разбира се.

По инициатива на хазарите, англосаксонците кслючват договор с Seth да се превърнат в империя Sethia / Satania. Техните общи усилия доведоха до падането на френски и руски империи. Но това споразумение бе окончателно прекратено, когато Б'ней-британците признават Палестина на 14 октомври, 2014 в отговор на опит от страна на хазарите да унищожат Великобритания чрез отделяне на Шотландия.

Масона Дейвид Камерън, министър-председателя, други членове на правителството, както и повече от половината от 650-те членове на Камарата на общините не гласуваха. Това са предателите на Родината, Англия, на дегенерати-мутанти, които вече са изкривени от Хазарските-псевдо-евреи. Те са готови да унищожат тяхната страна - да отворят границите си и да унищожат националната си валута.

От 1717, до днес хазарите толкова са промили мозъците на англосаксонците, че Covenant нации (нации на Завета с Seth / Sata / Сатана), Великата самата Великобритания и Съединените щати са гъсто покрити с ложите на псевдо -masons / масони и сборища на отворени сатанисти. Сатанистите се чувстват толкова комфортно, че открито публикуват списъци на човешки жертвоприношения в интернет. И служителите на Националната агенция за сигурност (NSA) открито членовете на Църквата на Сатаната; и се оказаха, като Майкъл Акино, Църквата на Сет.

Талмуда е идеология на еврейското расово превъзходство, с плановете си за заробване и глобален геноцид на гои, това е основата на мирогледа на Кисинджър. Ционисткият план е да съсипе всички национални суверенитети и всички национални валути, както и установяване на безкасови плащания, само с две класи хора - робовладелска и роби. Освен Руската майчината ДНК на Ашкенази, високото ниво на образование в Ашкенази се обяснява и само с факта, че те са създали култ към поклонението на златния телец, припокрито с поклонението на "един Бог" (но в действителност , поклонението към племенния демон), а в техния елит, с почитането на Сет / Sata / Сатана, Бог на Смъртта. Ето защо Ашкенази-хазари уловят точно тези професии, които им позволяват да манипулират всички други народи, забогатяване за тяхна сметка, и да плащат за образованието на децата си. Но какво добро е образованието на Йешива студентите, ако те са научени, че всички други народи трябва да умрат в името на евреите?

Ашкенази-хазари не разбират квантовата физика - че те, като носители на руски майчината ДНК, са свързани завинаги с руснаци на нивото на информация вълна. Те не осъзнават, че чрез унищожаване на руснаците в Украйна, се разрушава и подкопава собствената им вълна геном.

Ашкенази-хазари правят също брутална грешка в логиката в разбирането си за един бог. Как това може да бъде един бог, ако този Бог се грижи за само една нация? Що за монотеизма е това, ако тази Един Бог не е достатъчен за всички народи? Ашкенази-хазарите не са в състояние да разберат холографска структура на вселената, която е изцяло във всяка своя точка. Така е безопасно да посочват, че такъв погрешен и измамлив монотеизъм е нищо друго освен следствие на малоценност и завист на другите народи. Това е психологията и религията на вечното гетото.

Ето защо ашкенази-хазарите са зло за човешката цивилизация, които трябва да бъдат неутрализирани. Това зло трябва да се неутрализира, но в никакъв случай чрез реципрочен геноцид. Ашкенази хазари, с фалшивата си и зловреден история, с фалшивите си и злонамерени геополитика, с фалшивата си и зловреден наука, с фалшивата си и зловреден изкуството, трябва да са на първо място, неутрализират финансово.

Когато Ротшилд и други членове на Съвета на 13 Khazar банкери ще изгубят контрол над централните банки на света, децата на хазарите няма да отиде по-дълго, за да Йейл, Харвард и Columbia University. САЩ вече няма да харчат 3 милиарда годишно за подкрепа на Израел. И Русия няма да плати 1 милиард на ден, и Китай 16 милиарда на ден почит към САЩ, така че САЩ ще засадят вредното техниката, вредното наука и вредните политика - политика на глобалната Khazar геноцида.

Заедно с падането на долара, ще има срив на Ашкенази мечтите за изграждането на Global Сион / Световната Хазария - Турската империя на дегенерати, която разрушава наследството на предците си, и оскверни гроба на своите турски бащи и руски PRA-майки.

Светът най-накрая ще научи, че всичко в Израел е покрито с пречупени кръстове на Българо-тракийската култура и и най-старият град на Палестина (Бaаl-Stan), е Скитопол построен в 4000 г. пр.н.е., и които се наричат ​​сега от хазарите позорно Вет, въпреки че негроидното племе на Сет дойде в Самария не по-рано от 7-ми век преди Христа. Светът най-накрая ще научи, че истинските, негроидни евреи от Стария Завет са били толкова примитивни, когато прекосяват пеша плиткото море с тръстики от земята на Сет (Горен Египет) в Синай, те дори не са им собствена писменост, те използват нашите тракийски руни, за да създадат свой собствен писмен език - иврит.

Етиопския GE-EZ език е "Палео-ИВРИТ"

Първо : финикийски език е Българо-арийски (виж приложената снимка на азбуката и на финикийска принцеса, цялата покрита със свастики).

Второ : семитското езиково "Ge-EZ" е написано на иврит в финикийски. Племето на Сет на Горен Египет (Северна Етиопия и Судан), който също се нарича племето на Юда, генеалогията му директно от цар Соломон, и твърди, че е едно и самото племе е в притежание на Ковчега на Завета. Съществуват версии на Стария Завет, написани на Ge-EZ. Така че, Етиопското племето на Сет / Юда, като потомци на истинската негроиден евреите на Стария Завет, все още говоря Ge-EZ.

Финикийската азбука пък е наследник на ашуйската. А старите Ашуйци (Ахейци) са древно- Българско племе от североизточното причерноморие,които пишели с помощта на праисторическите древно- Български руни,намиращи се със стотици на Балканите,които са прародина на всички древни и днешни Българи.

Трето : така наречената "Палео-иврит" (наречен така от ашкенази фалшиви юдеи, които са турци или хазари), или най-древния иврит е написано на иврит т.е. с финикийска азбука;

"Genesis" на етиопската език Ge-EZ и в дясно глаголица. Четвърто : каква е междинна връзка между финикийски / Българо-арийски "иврит" или Палео-иврит и Arameic / асирийски иврит (етиопски варвари не са имали техния писмен език, а се използват азбуката на нахлули земи, или на земи, където те са били роби - за създаването им писмен език ). Пето: На територията на Палестина, има само няколко артефакти от така наречената "Палео-еврейски" - иврит, написани с Българо-арийска азбука. Заключение: семитският Ge'ez език е този междинен линк между финикийски / българо-арийска азбука и изкуствено създадената "Класическа" азбука иврит . Това доказва, че Ge'ez е в действителност "Палео-еврейски" език, от която се появи на "Класика" на иврит. Но Арамейските и асирийски азбуки, които са използвани от "Класика" на иврит, също са се развили от нашата българо-тракийска- финикийската азбука. Присвояването на нашата българо-арийска азбука от неграмотното негроидно племе на Сет / племето на Юда от Горен Египет е ясно доказателство за неспособността им да развиват своя собствен писмен език. Според генетични изследвания, Ashkanazi евреи (които са отговорни за расизма и нацизма ) имат майчината ДНК от бели европейци и бащинска ДНК от турци. Те не са семити - те са турци (Хазари), и са азиатски (монголои). Те не са евреи, според собствените си критерии. Те прегръщат юдаизма в средата на 8-ми век, и нямат нищо общо в исторически, така и расово с истинските негроидни евреите на Стария Завет. Присвояването на нашето българо-арийско наследство (включително и нашата българо-арийски азбука) от днешните фалшиви Хазарски турци, руснаци и други монголоиди, които се представят като "евреи" е равна по неморалност по своята същност на това, което беше направено от Якоб в Стария Завет, когато той е откраднал от по-големия си брат Исав правата на първороден син чрез лъжи и измама (правата да наследи потомствено наследство)

Няма коментари:

Публикуване на коментар