Звездни Цивилизации

сряда, 21 септември 2016 г.

ИСТИНАТА   ЗА   ГОЛЯМАТА   ЛЪЖА


ПЕРФЕКТНИЯT РОБ Е ТОЗИ,КОЙТО ВЯРВА,ЧЕ Е СВОБОДЕН.


НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНЯТ,НО СЪЩНОСТТА ИМ ОСТАВА


СИТУАЦИЯТА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ СИ Е ВСЕ СЪЩАТА.
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ СА ВСЕ ОЩЕ ТУК,НА ЗЕМЯТА.
ИМЕНА И ЛИЦА СЕ СМЕНЯТ,НО  СЪЩНОСТТА ОСТАВА -КОНТРОЛ,КОНТРОЛ,КОНТРОЛ.
АКО СРАВНИМ МИНАЛОТО СЪС СЕГАШНИТЕ ДНИ,ДНЕС ВМЕСТО ФАРАОНИ ИМА ПРЕЗИДЕНТИ,МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ЦАРЕ.ДУХОВЕНСТВОТО ДНЕС СА РЕЛИГИИТЕ И БАНКИТЕ.
ИДВА РЕД НА ВОЕННИТЕ.ТЕ РАЗПОЛАГАТ С ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ И ТЕХНОЛОГИИ МНОГО ОТВЪД ВЪОБРАЖЕНИЕТО НИ.
КАКТО ВИЖДАТЕ НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОСВЕН,ЧЕ СЕГА ИМАМЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ.
ПРЕДИ "БОГОВЕТЕ" СА ГО ВЪРШИЛИ ТОВА.А ТЕЗИ,КОИТО НИЕ ВСЕ ОЩЕ НАРИЧАМЕ БОГОВЕ И ИМ СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ,СА ТЕЗИ,КОИТО МАНИПУЛИРАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5000Г.- РЕПТИЛНИТЕ СЪЩЕСТВА ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО ДРАКОН.ТЕ МОГАТ БУКВАЛНО ДА СЪЗДАДАТ СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА,ДА ПРЕМЕСТВАТ ПЛАНЕТИ И ЛУНИ,ДА СИ ГИ ПОСТАВЯТ ТАМ КЪДЕТО ПОИСКАТ.ТАЗИ РАСА РАЗПОЛАГА С  ТЕХНОЛОГИИ,КОИТО МОГАТ ДА ГО СТОРЯТ.

ТЕЗИ,КОИТО ПРОУЧАТ ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА,ЩЕ ВИДЯТ ЧЕ  ТЕ ИМАТ ОГРОМНА ВЛАСТ НАД ПАРИТЕ И ЧЕ БУКВАЛНО ВСЯКА ДЪРЖАВА Е ЗАВИСИМА ОТ БАНКИТЕ ИМ,И КАК МАЛКИ ГРУПИ ОТ ХОРА КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКО.И ТЕЗИ ХОРА ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗВЪНЗЕМНИ ГРУПИ,ЗАЩОТО ЦЕЛТА ИМ,КОГАТО СА ДОШЛИ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА Е ДА ДЪРЖАТ ХОРАТА ДАЛЕЧ ОТ СВОБОДНИЯ ИМ ИЗБОР И СЕБЕ-ОТГОВОРНОСТ.ЦЕЛТА ИМ В МОМЕНТА Е ЖИВОТЪТ НА ПЛАНЕТАТА ДА СТАНЕ ТОЛКОВА НЕПОНОСИМ,ЧЕ ХОРАТА САМИ ДА МОЛЯТ ЗА "СПАСЕНИЕ".
ДРАКОНИЯНИТЕ СА ДАЛИ КAРТ БЛАНШ НА ПОСЛУШНИЦИТЕ СИ УПРАВЛЯВАЩИ ЧОВЕШКАТА МАСА ДА УНИЩОЖАТ ОКОЛНАТА СРЕДА,КАТО СА ИМ ОБЕЩАЛИ ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ПОСЛЕ ВСИЧКО.
ЗАТОВА ПОД ВСЕКИ КОНТИНЕНТ "ЕЛИТА" ИМА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ,КЪДЕТО МОГАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.ЗАТОВА СЕ ПОСТРОИ БАНКАТА ЗА СЕМЕНА НА ШПИЦБЕРГЕН,В СЕВЕРНО МОРЕ,http://www.youtube.com/watch?v=fqKGUxDMHfoКЪДЕТО СЕ СЪХРАНЯВАТ МИЛИОНИ СЕМЕНА ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ФЛОРА НА ЗЕМЯТА.
ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ НА ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА СЪЩО ИМА БАЗИ,КАКТО И НА МАРС.ЗА СВЕДЕНИЕ-НА ОКОЛО 200 МИЛИ ПОД ЗЕМНАТА ПОВЪРХНОСТ В МОМЕНТА ОБИТАВАТ СЛЕДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ГРУПИ КОЛОНИЗАТОРИ: 1873 РЕПТИЛИИ,17 ХУМАНОИДА ОТ СИРИУС Б,18000 СИВИ-КЛОНИНГИ,И ОКОЛО 141 СЪЩЕСТВА ОТ ОРИОН.
АКО ХОРАТА НЕ СЕ НАУЧАТ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЖИВОТА СИ,БЕЗ ДА ЧАКАТ НА АВТОРИТЕТИ,КОИТО ДА ГИ "СПАСЯВАТ",АКО НЕ ОСЪЗНАЯТ СВОЯТА ДУХОВНА СИЛА,ТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ЕВОЛЮИРАТ И ЗАЕМАТ ДОСТОЙНО МЯСТО СРЕД ДРУГИТЕ ЗВЕЗДНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ.

ПЕРФЕКТНИЯ РОБ Е ТОЗИ,КОЙТО ВЯРВА,ЧЕ Е СВОБОДЕН.

ХОРАТА САМИ ПРИВЛИЧАТ КОЛОНИЗАТОРИТЕ СИ. ИМАЙКИ РОБСКО,ЖЕРТВЕНО ПОВЕДЕНИЕ, ОТДАЛИ ПРАВОТО НА НАЯКОЙ ДРУГ ДА РЕШАВА ВМЕСТО ТЯХ,НА  АВТОРИТЕТИ ДА УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТИТЕ ИМ, ТОВА СЪЗДАВА АВТОМАТИЧНО ПРЕДПОСТАВКИ СЛЕДВАЩИЯ КОЛОНИЗАТОР ДА ПРИСТИГНЕ.

НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА РАСА В ГАЛАКТИКАТА,КОЯТО УБИВА СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ.
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА РАСА,КОЯТО ДОПУСКА ЖИВЕЕНЕТО В БЕДНОСТ.
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА РАСА,КОЯТО ДОПУСКА ЧЛЕНОВЕТЕ И ДА ГЛАДУВАТ.
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА РАСА,КОЯТО ДОПУСКА ЧЛЕНОВЕТЕ И ДА СА БЕЗДОМНИ.
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА РАСА,КОЯТО ИЗПОЛЗВА ЧЛЕНОВЕТЕ СИ ЗА РОБИ.
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ ТОВА?

ДА,МАНИПУЛИРАНИ СМЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ ОТ СИСТЕМИ,ОПРЕДЕЛЯЩИ НИ В КАКВО ДА ВЯРВАМЕ,НО ЗАЩО ВЯРВАМЕ НА ТЕЗИ СИСТЕМИ?

ТОВА,В КОЕТО ВЯРВАМ МОЕ ЛИ Е ИЛИ НЯКОЙ ГО Е НАСЪДИЛ В СЪЗНАНИЕТО МИ И Е ФОРМИРАЛ ВЪЗПРИЕМАНЕТО МИ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА?
ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ЙЕРАРХИЯ И АВТОРИТЕТИ.
ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО ИМА ВСИЧКИЯ ПОТЕНЦИАЛ ДА ЛЕТИ И ДА БЪДЕ ДОСТОЕН ЧЛЕН НА ВСЕЛЕНАТА.

ЧОВЕКО-СТАНИ И  СЕ СТБУДИ

ИЗ ДНЕВНИКА НА СТЮАРТ СВЕРДЛОВ

Земетресение в Тексас

 Тексас от векове е известен като не земетръсна зона,но напоследък земетресенията там зачестиха.Днес бе регистриран трус  3,4 в северозападната му част.

Тази ареа е известна с това,че там има 2 големи подземни бази.Възможно е земетресението да е резултат на експлозии по разширяването на базите с нови тунели или помещения дълбоко под земята,където илюминатите строят аварийни изходи или скривалища за съществата от пояса на Кайпер.

Интересно,че и в Оклахома се усети трус по 3,4.Май нещата,които стават под земята са по-интересни от повърхността.

Днес е ритуалния ден на “Майката на Тъмнината“ . Пазете се от красиви жени,облечени в черни дрехи и качулки.

Пояснение от Стюарт.

Всеки един ден,когато събраните ден,месец,година дават числото 19 е ритуален ден на Майката на Тъмнината.Започва винаги посреднощ.

Новини от Русия

Руски учени твърдят,че колайдера до Женева е  всъщност машина на времето.Те твърдят,че при пълна мощност,той има възможност да прескача във времето.

Много читатели ще си спомнят,че съм казвал,че колайдера се използва за сливане на алтернативни реалности към нашата,за да се подпомогне стоенето на власт на илюминатите.

Енергиите ,с които оперира колайдера са сполучили да се свържат с реалности,които осигуряват мощта на илюминатите.

Това е било саботирано на 2 пъти от същества в пояса на Кайплер.Има планове това да се повтори поне още веднъж преди който и да е там отгоре си свърши работата.

Пробуждане

Темите продължават да са за това, да осъзнаем и разберем истинската реалност около нашия живот,манипулациите на които сме подложени и най-важното-осъзнаването на човека:кой всъщност е,и от там промяна на умствения модел, от този на жертвата към осъзнато, независимо човешко същество.

 Не смятам за нужно да употребявам енергия да "доказвам" на тези,които се присмиват и вмятат арогантни коментарии.Не смятам никого да убеждавам,защото процеса на събуждане и осъзнаване е индивидуален.

Не случайно пиша много и за НЛО, присъствието на извънземен разум сред нас. Тази тема умишлено е била превърната в посмешище,защото е повече от сериозна.

Ако забелязвате, в последно време започнаха да се публикуват почти всекидневно "открития" на НАСА, за вода,микроорзанизми,неидентифицирани летящи обекти. Астронимията сякаш "оживя" след много години мълчание.
Почти всекидневно Бритaнските,Руските,Френските Италианските Австрийските,Американските файлове за НЛО се разсекретяват.Почти всекидневно изниква някаква космическа история с огромно значение.
www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/7926037/UFO-files-Winston-Churchill-feared-panic-over-Second-World-War-RAF-incident.html
www.youtube.com/user/bisserka#p/u/3/cMOE24rjDis
Паралелно с това се появяват археологически "открития",които се тълкуват по много по-различен начин от преди.
И в малка България се "откриха" мощи,на които се предаде изключително библейско значение.
Кой и как доказа,че това са мощите на св,Йоан?
Владиkи ,патриарх ли казаха? На тях някой свисше ли им каза, или свисше от по-горните етажи на властта как да тълкуват чии са мощите.Някакви научни методи да са използвани? Отворили капака и изведнъж-ама те на библейски светец....Колко сме лесни хората!!

Защо е цялото това раздвижване?
Както съм казвала преди, управляващата съзнанието на хората илюминатска върхушка никога не казва цялата истина.Когато решат да бъдат "откровени" с масите, те задължително проправят път на следващата mind-control програма.
По всичко личи,че в момента тече с пълна сила програмата Син Лъч-втълпяване в съзнанието на масата нов поглед към света и живота, изгоден само и единствено на тях. С цел масата да си остане в инертното,робско състояние и в подходящ вид за следващия модел контрол.
В програмата Син Лъч е застъпено масова "извънземна" инвазия.
Имайки богат опит в правене на Холивудски шоута, и тук на всички нас като в екшън филм ще ни бъдат поднесени холограми,които да ни внушат,че сме нападнати от извънземни и те,нашите "спасители" ще ни защитят.
НЛО е реалност.
Въпроса за всеки един от нас трябва да бъде- КОЙ Е ВЪТРЕ В МАШИНАТА?
Земните военни,извънземни окупатори,подпомагащите човечеството галактичи федерации....кой,кой е вътре?
Би трябвало да сме пораснали достатъчно за да не се хванем на поредната им уловка.
Който и да е вътре, щом е дошъл с цел "спасение" и си предлага "услугите" на колонизатор-не е дошъл за добро.

Много от читателите ми пишат-къде са те, не сме ги видели,не са ни се представили.
Аз отговарям-колко пъти си вдигна главата в небето днес или тази седмица? Колко пъти излезе на открито да погледаш звездите?
Чел ли е някой архивите на закрития вече институт по сугестология?
Въпросите са много,отговорите по-малко.
Да не очакваме от манипулаторите ни истинските отговори.Те поднасят само "сандвичи" от истина.

Търсете отговорите сами,с цялата им сериозност, и ще разберете загадката наречена живот.

НАУЧИ ЛИ СИ УРОКА

Разбра ли защо си тук и сега,на тази планета,в това тяло,в това време? Урока не е страшен.Няма да те скъсат на изпита. Няма осъждане и наказание. Има радост и слава,извървял пътя,който сам си избрал,изпълнил приетото от тебе решение и достойно завърнал се у дома. До следващия избор.
Има известно противоречие в това,че хем душата сама е избрала какво и е нужно да преживее,хем като че ли няма пълната свобода да избере дали да си тръгне предварително от тук. За душите с опитност да творят,създават вселени и животи,престоя тук наистина се чувства като затвор и органичение. Едва тогава,когато разбрали защо са тук, какво искат да научат, или каква мисия са избрали на тази планета,облекчението и ентусиазма за работа изместват объркването.
Но болката остава. Болката дори само от това да гледаш разрушението,незнанието,неопитността на масата,мъките им като последтствие от това незнание е огромна. Наистина е като да гледаш слон в магазин за кристал,помитащ дълго създавана с любов красота.Сърцето се свива от всяка чужда болка,умиращ живот,страдание. Единственно ти остава да гледаш напред,където изпълнената мисия ще даде резултат. И всеки ден,всяка минута и секунда да практикуваш мъдростта,любовта,знанието,да го делиш със спящите и незнаещите.С малката радост от това да виждаш как посятото семенце на любовта се събужда за живот.
И така,малко по малко човешката градина добива форма,цвят,красота.
Красота, с която един ден да заблести достойно сред величесвеното творение.
И тогава вече ще сме си у дома.С удовлетворено и щастливо сърце.
Да,научих си урока. Получих си дипломата. Изпълних задачата.
И...да поеме по следващото предизвикателство.Защото същността му е да твори.

ЗАБЛЕСТИ СЪС СВОЯТА СВЕТЛИНА

Блести,остави я да свети,все по-силно и по-силно.Това си ти.Късче светлина. Ние всички пътуваме заедно към вселенския ни дом. Тази светлина ни е нужна по пътя. Свети,осветявай своя си път,като частичка от цялото...и вселената ще заблести.
Защо си толкова привързан към оцеляването?Тук сме само на посещение. В това тяло,което е като костюм. Ти и аз сме вечна,безсмъртна светлинна енергия. Ти НЕ умираш. Остави мисълта за оцеляването да си отиде. Тя не е твоя мисъл. Тя е умишлено натрапена от колонизаторите на планетата,самозванците-паразити, и върши само и единствено работа на тях. Държейки те на нивото на ниските вибрации на страха за оцеляването.
Ти си вечна,безсмъртна енергия. Когато подходящото за теб време дойде, ти ще продължиш пътуването някъде другаде във вселената. Задачата ти НЕ е да играеш по играта за оцеляването,а да блестиш.
Спри да се тревожиш за оцеляването.Нима всичките тези тревоги ти носят нещо добро?Нима оцелял живееш по-добре и пълноценно? За какво трепериш?Ти не можеш да бъдеш убит. Ти си вечна енергия.

БЪДИ СИЛЕН.НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА СТРАХА.НИЕ СМЕ ТВОРЦИТЕ НА ТВОРЕНИЕТО

Краят на играта наближава. Игра,създадена от егоцентричен,алчен,ненаситен,болен мозък.Играта на робството е към своя си край. Империята се разпада. И като настъпена змия, хапе най-настървено преди смъртта си.Създава хаос,размирици,катастрофи,кризи.....с една едничка цел да обърка и уплаши колкото се може повече хора. Уплашеният и объркан човек е безволев, изгубва контакт с истинската си същност и става податлив на манипулации.
Дълги години ни е внушавано,че това,което усещаме вътре в себе си, силата на нашия дух,която може да твори чудеса е само фантазия на нашето въображение. Лечителство,езотерика,паранормални явления и способности, са термини умишлено обвивани в неяснота,присмех,недоверие, за да отклоняват съзнанието на човека от истинската му същност. Превърнато е в мъгливо кълбо от противоречия,така че тези,които дръзнат да тръгнат по пътя на усещанията,на невидимия глас на сърцето, да не стигат до никъде. А по-упоритите са били елиминирани.
ЧОВЕЧЕ,НИМА НЕ РАЗБИРАШ,ЧЕ МАНИПУЛИРАЩИЯ ЕЛИТ ГО Е СТРАХ ОТ ТЕБЕ?
Страх го е,защото знае колко си мощен.Знае,че ако разбереш кой си всъщност ти,ще пометеш паразита за секунди.
В тебе има сила,която може да твори,да лекува,да материализира реалности,да пътува сред звездите.Човешкото същество не се нуждае от технологии. То има в себе си механизъм,с който може да сътвори всичко,което една технология би реализирала,че и повече.
Всичко,което на масата и е внушено,че е алтернативно,несериозно Е реалност за манипулаторите на човечеството.
И КГБ и ЦРУ ,и НАТО са използвали и използват т.н. екстрасенси,хора с развити способности,в черните си проекти по създаване на технологичните програми за контрол над съзнанието
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
Днес се говори,че има технологии за вкарване на кодовете на човешката ДНК в компютър и от там директното повлияване на съзнанието и еволюцията на популациите.
Технологиите,с които сме заливани са лъскавите играчки,с които ни отклоняват от пътя към истинската ни същност. Не отричам,не отхвърлям,не съм фанатичен противник на технологиите,но да не забравяме,че те са само играчки. А с една играчка може и да се играе и злоупотребява.
Интернет е чудесен, в този период,в който човека все още няма възможност да прояви истинската си същност. Но на все повече хора им прави впечатление,че интернет и виртуалните връзки се използват за контрол,следене,дори оръжие. Виртуалното пространство експонира на длан човешкото съзнание на планетарната популация. Какво лесно средство да държиш под контрол съзнанието на масата!
Контролиращите манипулатори никога не правят нещо за хората,ако не е в техен интерес. Заблуждават ни,че нещото е за наше добро и улеснение,но зад тези думи ВИНАГИ се крие една друга цел.
Напоследък много млади хора са впечатлени от движението Zeitgeisт и проектът Венера,където се предлага “спасението“ за планетата и човешката раса. Толкова е обещаващо и лъскаво,че хората,уморени от борбата за живот не виждат клопката.
Технологиите са на първо място в този проект.Нови,невиждани,екологични. Управляващите света отдавна ги ползват за себе си.Те не са нещо ново.И така,изведнъж решиха да ги споделят с нас.Кога са го правили,без да имат задна и гадна мисъл и без да губят контрола? Технологиите изместват фокуса от истинската същност на човека-тази, с която той е в състояние да сътворява сам всички тези технологични чудеса.Пари и религии няма да има според филма.Точно това,за което работят новия световен ред и проект син лъч. Но нито дума за сега за чиповете,които са приготвили за мечтаното общество от роботи.
Само името на проекта Венера,би трябвало да говори на събудените за клопка.Венера е собственост на драконианите.
Искам да кажа,че в предсмъртния си час,особенно тази година те ще атакуват хората  на ниво съзнание,стари травми и програми. С цел отклоняване от пътя.
Пътя на трансформация на човека и освобождение от затвора на съзнанието. От планетата-затвор. Бих препоръчала на всички да се самонаблюдаваме,бъдем внимателни за всяка мисъл,която ни причинява дискомфорт и негативност,защото може да е влияние върху нашите програми или травми отвън.
Защото планета ни,в тези времена се променя на енергийно ниво, трансформира се и се подготвя за качествен скок. Тези,които съзнателно работят върху съзнанието си и собствената си трансформация,имат шанса да извършат този качествен скок на душите си.
Манипулаторите знаят това.Знаят,че те нямат шанс да понесат промените и всячески се опитват да повлекат със себе си колкото се може повече човешки души.
Те им трябват за роби,енергийни приемници. Защото същността им е паразитна. Те не могат да творят и създават както човека,а разчитат на технологиите.
Както един паразит се бори до смърт да не го откъснат от приемника му,така и те неистово се борят в тези времена да не изтърват контрола над човека чрез който се захранват както енергийно,така и материално.

СПОМНИ СИ КОЙ СИ ТИ. В МЕН,В ТЕБ Е ЦЯЛАТА МОЩ НА ТВОРЕНИЕТО.
В МЕН И ТЕБ Е ВЕЧНАТА СИЛА НА ЕНЕРГИЯТА -ЛЮБОВ
БЪДИ СИЛЕН,ЗА ДА УСПЕЕМ И АЗ И ТИ В ТОЗИ РЕШАВАЩ ЗА ВСИЧКИ НАС ПЕРИОД.

Световни играчи,вживяли се в ролята на богове и пазители на човешкия геном. Вече нямате шанс да продължавате вашата болна игра.
Хората се събуждат и проумяват. Време е за хората да продължат космическия си път.
Нашето място е сред звездите и ...другите цивилизации,като равностойни партньори.

КАКВО Е ХОЛОГРАМНА ОБЩНОСТ


Начинът на организация на обществото,познат ни до сега е устроен пирамидално. Както известната ни илюминатска пирамида на американския долар.Която,апропо,е модел на империята Драко.Насоките за развитие на обществото и решения се спускат от горе на долу. Това автоматично създава отношение на подтисничество,използване,експлоатация,и в крайна сметка-робски манталитет на най-долните слоеве.Изградено е поведение сред масата да очаква авторитетите да решат. Членовете на такова общество са сведени до изпълнители и слуги.Тези,които проявяват известни качества и талант,могат да се изкачат до по-горни слоеве на пирамидата,но запазват статуквото си на слуги на прислойките в по-горните етажи. Егото може да се позасити,но същността на слугинаж остава.
Целта-контрол,контрол,контрол.Чрез-страх,страх,страх.
Не бъркайте това с политическите системи. Всяка една политическа система,до сега,и сега, е базирана на пирамидалния принцип. Имената и се менят,заради шоуто над хората,но същността и остава непроменена.

Много хора са приели този вид система като единствената възможност за едно общество,повярвали са в измамата,че без него ще настъпи хаос,който е страшен.
Какво е полезното за индивида да  живее в такава социална структура? Нищо.Защото за индивиди в пирамидалната структура няма  място.

В нашата вселена поне, има два основни модела на социална структура.
1.Драко-модела: пирамидален,базиран на авторитаризъм,контрол,страх. Те могат да съществуват единствено като групова маса с контрол спускан отгоре на долу.Армия от роботи и васали.Индивида не е важен.Той е само ресурс.Ритуалите са важни за тях.Съществата,практикуващи този вид система са последователни инкарнации и са силни само когато са заедно,образуващи мощна ментална мрежа.Те не притежават духовното начало и не са способни на творчество.Сърдечната чакра е недоразвита.За това и се е наложило понятието студенокръвни,рептили,серпенти,когато се говори за тях.

2.Холографският модел е присъщ за повечето хуманоидни цивилизации.Модела на обществата е плосък,духовното развитие и израстване на индивида е във фокус. Познанието се предава на всеки член и за всички е важно всеки един индивид да расте,усъвършенствува,като по този начин допринася за общото.
Духовната същност на всеки един и нейното развитие е важното.
Това е като един отбор,където всеки си знае силата и възможностите и ги дарява за общото. Без капитан и трениор.Без задни мисли за възползване на по-малко знаещите,напротив.Удоволствието е в това да дадеш от себе си,да видиш съотборника да расте.Защото всеки е наясно,че сбора от индивидите е ЕДНО.
Индивида не е ресурс и не съществуват парични или друг вид зависими взаимоотношения.
Функционирането на едно духовно общество изисква всеки индивид да има самосъзнанието да се себеразвива.

Уникалното за човешката раса е умението да изживяваме силни и бързосменящи се чувства,да творим,да се инкарнираме едновремено. Което значи,че можем да съществуваме едновремено в различни измерения и нашият висш АЗ събира много по-голямо количество духовна опитност.
Тази наша изначална същост е била потъпквана от векове от "студенокръвните" ни колонизатори, а в последните години,в сътрудничество с техните слуги-земните илюминати.
Ако ние,хората със сърца и духовна мощ искаме да се освободим от робството и изградим нов,хуманен модел на земното общество,трябва да поработим добре върху себеизрастването си.Да променим робския манталитет,да станем господари на себе си и съзнанието си,и творци на живота си.

Има вече опити от групи от хора по интереси,които се опитват да практикуват холографския модел на обществото-тук и сега.Ето част от блога на Авалон
"Какво е холограмната общност на Авалон?"

Тук, в холографската общност, всеки екип има автономия да взема собствени решения. Те могат да имат много самостоятелни проекти,както вътре,така и извън тази общност, като в същото време са свързани с други езикови екипи, в центъра на тази единна мрежа.

- Един добър пример за това е китайския екип и дейността му извън нашата общност.

- Ключът към израстването на всеки отделен индивид и да стане независим е самоизграждането чрез придобиване на нови умения и знания тук. Ние сме мрежа от 261 холограмни стълба, която обхваща планетата Земя.

Q: Бил, можеш ли да ни разкажеш за вашата идея за това, как изглежда една холографска общност?

Бил Райън: Холограмна организация (!, Доколкото аз го разбирам) е, когато няма пирамидална контролна структура "отгоре надолу". Това е плоска мрежа, която все още би продължавала да работи, дори ако половината и внезапно се отстрани.

Това е аналогия с холограма, която все още работи добре, дори ако е намалена наполовина.
Този екип (Авалон преводачески проект) е чудесен пример. Всеки човек е ценен и никой не е незаменим. Така че не може да бъде спрян от (например) управленско ниво в близост до върха.

Джон: Една холограмна структура отразява структурата на реалността, дори и физици го разбират: "Цялото се съдържа във всяка една от частите."

Бил Райън: Холограмна общност (според мен) е като кошер, в който има всички видове автономни проекти, които се стартират спонтанно и никой не е ръководител на всичко.

Необходимо е координиране (функционирането), но не и статус- роля (координатор, с фиксирана позиция в организацията).

Идеята ми тук е, че Джон получава търкалящата се топка, но след известно време,тя че ще бъде самоподдържаща се, и може сама да се управлява и самостоятелно ремонтира. Джон вероятно ще се съгласи с удоволствие:)

Джон: Така е!

Бил Райън: Ако мрежовата структура е на место и има достатъчно енергия, ангажираност и познания, след това управление не е необходимо, само лека координация от време на време.

Холографските организации мисля, че са свързани с таморфния резонанс (Шелдрейк) - хората се учат бързо и започват да мислят наистина заедно по синергични начини ... без да губят индивидуалността си.

СПОМНИ СИ КОЙ СИ ТИ

Живеем във времена на тотална измама.Няма отправни точки за добро-зло,градивно-деструктивно,правилно-неправилно.Човешкото същество се лашка от инерциите на непрекъснато променящите се обстоятелства. Сведено е до най-първичния си критерий-да оцелее на физичен план.
Тези,които създадоха умишлено този хаос са много добре наясно с последствията за човешката раса.Те добре знаят,че човек е съвкупност от физика и дух.Елиминирайки,създавайки пречки за развитие на духа,човек става лесно управляем и контролиран.Защото тогава се елиминира истинската му същност и движеща сила-духовната енергия. Тъй като реалноста ни, измерението, е полярно, елиминирайки тази движеща сила, превес взема другата-страха. Страхът е почти толкова мощна движеща сила,колкото и Любовта, но той не е нещо реално,той не е истинската ни същност. Страхът,като форма на създаване, не дава свобода.Базиран е на контрол,разрушение,деструктивност.
Има две движещи сили в нашата дуалистична реалност-Любовта и страха. Има и друго правило-свободната воля, да избереш една от движещите сили. Тъй като нашата същност са Любовта,щастието,развитието(те са естественото ни състояние),манипулаторите на човечеството,които съществуват,благодарение на нашия страх,правят всичко възможно ние да останем в това състояние на духовна парализа.Само и единствено тогава те могат да упражняват контрол.Мнипулаторите са изработили технически и социални системи за да поддържат нивото на страха у хората и ги държат далеч от осъзнаването им като духовни същества. Те добре знаят,че без този страх те са загубени.Не е учудващо,че точно сега,когато човечеството масово се събужда и проглежда, те създават умишлени кризи,конфликти,тероризъм....всичко възможно,само и само хората да се страхуват.Чрез лукавство и временни материални облаги те примамват хора на тяхна страна,които стават част от манипулациите и контрола над духовните си събратя.Шепата елит се държи на върха на пирамидата,защото сме приели страха,контрола,изнудването,насилието като единствено средство за взаимоотношение между хората.Ние сме тези,които правим стабилна тази пирамида и върхът и,на който стоят истинските врагове на човечеството.
Каквото и да прави човек в живота си, ако го прави от страх, това задължително го поставя в позицията на жертва.За да съществува,на страха му е необходима храна,някой да го подхранва. Страхът не е градивна енергия. Избирайки действията си от страх,човек подхранва,допринася,привлича към себе си деструктивна,унищожаваща го реалност. Сам я създава.Автоматично привлича следващия си тиранин.Спасител няма и няма да дойде отвън.
Нашето спасение и пътят към свободата, зависи точно от преодоляване на страха, осъзнаване на духовната ни мощ. Имайки страх от злото,ние само го укрепваме още повече.Ние го подхранваме и му правим незаменима услуга.“Очите на страха са големи“ Този прекрасен израз на прадедите ни,отлично показва,че страхът е нереален, временен,изкуствен.
СПОМНИ СИ КОЙ СИ ТИ.
Не беше чак толкова далеч времето,в детството,когато преди да са ни научили как да мислим и в какво да вярваме,нашите сърца ни казваха,че има нещо повече,там отвъд.Когато беше дете, тази духовна сила в теб те караше да се радваш,учудваш,играеш,твориш,обичаш безусловно.Това е нашата същност.
Всичко останало са изкуствено създадени обстоятелства,за да ни държат в робство.

МАСМЕДИА

Народа се пробужда,а вие?
Народа излиза от дьлбокия сьн на илюзията,сьздавана умишлено от тези,които владеят парите и света.
Чакаме вас. Вие,които бидейки част от нас-народа, но по-директно слугувайки на тези с парите имате "властта" да ни покажете тази реалност,за която ви е платено.
Ние се уморихме от льжи. А вие,не се ли уморихте от тежката роля да премьлчавате и сервилничите на угоените?
Всички сме уморени от контрола и насилието.
Аз вече не ползвам телевизор, но така или иначе имам представа какво се поднася за масова употреба.
-реалити шоу-които като помийни ями бьлват най-низши човешки страсти и психични проблеми.
-игри за пари-които подсилват илюзията,че парите са всичко и настьрвяват хората кьм хазарт. (което е една от зависимостите,наред с алкохол и дрога)
-сьлзиви сериали-които омотават психиката и я отдалечават още повече от реалноста
-предаване на живо,кьдето можем да чуем за диети,козметика,либидо,рецепти..и всичко друго отвличащо вниманието кьм повьрхностното.

Всичко това,вместо да се насочват хората кьм истинската си сьщност,рационалност,сьпричастие кьм другите.
Не казвам,че няма журналисти,които в целия този хаос се опитват да покажат нещо истинско и сериозно. Но биват използвани като инструменти на контрола вьрху сьзнанието,може би без да се усетят. И така,правилната посока,по която са трьгнали бива изкривена от слугите на манипулатора,който плаща. Винаги в един обещаващ екип има назначени,които следят да не се излезе от определеното им русло. Те винаги имат решаващата дума при определяне на теми,участници,крайния продукт на предаването.
Парите,които сме превьрнали в наш бог са винаги изцапани с някакво престьпление.Но и за това си има оправдание-те не миришат,нали?
Миришат, вонят даже, та задушават цялото духовно пространство и смисьла да бьдеш човек.

Истинската и централна власт на медиите е в рьцете на стария Ротшилд и само и единствено с неговата благословия може да  ти се даде достьп до кацата с меда,ако следваш политиката на "братството илюминати.

Та братя журналисти- проследете пьтя на парите, с които ви се плаща и решете да им слугувате ли 100% или да започнете смело да прокрадвате в предаванията си и истинската реалност. Защото вие можете.
Ние всички сме считани за техни роби и слуги. Нека заедно да премахнем това робство.Няма коментари:

Публикуване на коментар