Звездни Цивилизации

събота, 3 септември 2016 г.

 Нещата  които не трябва да знаете за ваксината срещу свинския грип

Нека говорим без заобикалки: Ваксините срещу свинския грип, които са създадени за масово инжектиране на бебета, деца, юноши и възрастни, никога не са били тествани и няма да бъдат тествани, преди да бъдат тествани върху вас. В Европа, където обичайно ваксините се тестваха на стотици (или хиляди) хора, преди да бъдат пуснати за тълпата, сега Европейската агенция за медицина позволява на компаниите изцяло да прескочат изпитателните етапи.

И все пак, колкото и да е странно, хората се редят на опашка за ваксината, за която няма каквато и да било гаранция, че е безопасна (нещо повече, тя е опасна като всяка друга ваксина; освен това съдържа живак, без за това да е дадено обяснение, въпреки че се иска – бел. пр.).

Когато националните институти по здравеопазването на САЩ обявиха една проба на една ваксина в началото на август, получихме потоп от телефонни обаждания и имейли на хора, отчаяни да поемат ролята на опитни мишки. Силата на страха и стадното чувство са просто изумителни…

Но в Европа, разбира се, всички ще са опитни мишки, тъй като там за ваксините няма да има никакви предварителни проби. Дори по-лошо, европейските ваксини имат добавени “аджуванти” (фармакологични и имунологични агенти) – химикали, ползвани за засилване на действието от основните компоненти на ваксините.

Най-важното е, че няма абсолютно никакви гаранции за сигурност при инжектирането на такива химикали в деца или бременни жени – точно те обаче са най-агресивно поощрявани да се подложат на ваксинациите. Това няма как да не доведе до притеснителните мисли, че ваксината срещу свински грип може да е една модерна медицинска катастрофа.

Тя не е тествана и не е доказано ефективна. Нейните компоненти са много опасни, а в комбинация с добавките за европейските ваксини, както се очаква, ще причинят неврологични заболявания.

Те са малки, но вече знаят...Парализирани от ваксини

Навярно е излишно да напомням, че през 1976 г. една неуспешна ваксина срещу свинския грип причини необратими щети върху нервната система на стотици хора, като много от тях останаха парализирани. Лекарите дадоха име на проблема, за да звучи така, че знаят какво говорят: “Guillain-Barre syndrome”. (Както се очаква, те не биха го нарекли “Синдром на Токсичната ваксина”, защото щеше да е твърде информативно.)

Тя се уплаши ужасно от грипа
и каза: “Не ща да ме спипа!”
Лекарят се пресегна към скрина
и ненадейно я бодна с ваксина.
Стана беля, но лекар се не дава
и смотолеви: “Нямах представа.”

Същественото тук е, че лекарите не знаят как ваксините водят до тези жестоки проблеми и ако те се повторят в наши дни, медиците и пропагандаторите на ваксините несъмнено ще отрекат връзката между ваксините и парализата. (Това вече се случва при дебата по темата дали ваксините причиняват аутизъм: пълно отрицание.) А има и много други неща, които здравните авторитети никога няма да ви кажат за ваксината срещу свинския грип. Представям някои от тях:10 неща, които не трябва да знаете за ваксината

1 – Разработването на ваксината е претупано, като не са правени никакви наблюдения за последиците от нея върху хора. Искате ли да се опитни мишки на концерна “Голяма Фарма”? Ако искате, наредете се на опашката за ваксина тази есен…

2 – Ваксината съдържа опасни химикали, които причиняват възпаления в тялото. Тези добавки, както все по-често се изтъква, водят до аутизъм и други неврологични заболявания.

3 – Ваксината срещу свински грип всъщност може да увеличи смъртността от свински грип, тъй като изменя (или потиска) нормалните действия на имунната система. Няма каквито и да било доказателства, че даже сезонните ваксинации срещу какъвто и да било грип водят до смислена защита на хората, които се подлагат на тях. Ваксините са змийското масло на модерната медицина. (Бел. пр.: змийското масло е традиционно китайско лекарство, ползвано за лечението на ставни болки. Днес изразът се ползва за всеки продукт, рекламиран като “медицински”, като се влага смисълът, че е печалбарски, шарлатански или просто неефективен. Изразът се ползва и за всеки продукт, който има шумна маркетингова кампания, но е със съмнителни качества и стойност.)Змийското масло на студенокръвните печалбари

4 – Лекарите още не знаят защо през 1976-та ваксините срещу свински грип осакатиха толкова много хора. А това значи, че си нямат представа и дали новата ваксина няма да има същите жестоки последствия. (Как ще имат, след като не я тестват…)

5 – Даже, ако ваксината ви убие, производителите няма да отговарят. В Съединените щати правителството е осигурило на тези компании пълен имунитет по въпросите за ваксините. Това не поощрява тези компании да правят сигурни ваксини, защото им се плаща за количество, а не за качество. (Те не са дружества с ограничена отговорност, а дружества с пълна безотговорност.)

6 – Никоя ваксина не може да ви предпази от грип така, както го прави витамин D. Един неудобен научен факт, който правителствата, фармаколозите и производителите на ваксините не биха желали да знаете.

7 – Дори да приемем, че ваксините срещу свински грип са ефективни и хипотетично всички около вас се ваксинират, вие не се нуждаете от инжекция! (Защото вирусът не може да се разпространи сред хората, с които живеете.) Така че и да вярвате на ваксината, просто можете да поощрите приятелите си да се ваксинират…8 – Компаниите печелят милиарди от производството на тези (и други) ваксини. Парите идват от вашия джоб даже тогава, когато не се ваксинирате, защото всичко се плаща от данъците ви.

9 – Когато хората почнат да измират масово от свински грип, можете да сте сигурни, че много от тях ще са същите хора, които са се ваксинирали. Лекарите ще обяснят това с обичайната корпоративна логика: “Броят на спасените е повече от този на починалите.” Разбира се, “броят на спасените” ще е напълно измислен… въображаем… и съществува само в изкривеното им съзнание.

10 – Кампаниите за ваксинация, които се провеждат по целия свят, не са напълно безполезни. Те ще ни позволят лесно да разпознаем повечето откровено глупави хора. (Колко жалко, че ваксините не оставят някаква трайна маркировка по кожата, която да служи за своего рода етикет и бъдещи референции…)

Казват, че държавната лотария е нещо като данък за тези, които не ги бива по сметките. В същия дух можем да кажем, че ваксините са данък за хората, които си нямат представа от здравеопазване.

Свинският грип е ИЗМАМА. Но ваксината наистина може да ви убие!
Кажете “НЕ” на ваксинацията.

Из листовката

* На мястото на убождането: силна болка; болка, ограничаваща движението на крайника; зачервяване; ecchymosis (вътрешен кръвоизлив с оток; индурация (втвърдяване на тъкан)

* Пристъпи на треска с усещания за обливане с горещи вълни

* студени тръпки, втрисане

* общо физическо неразположение; също и психическо

* световъртеж

* слабост в мускулите – asthenia

* лицева едема (оток)

* смущения в имунната система

* реакции на свръхчувствителност, включително отоци в устата и гърлото

* в редки случаи реакции на свръхчувствителност, водещи до анафилактичен шок и смърт

* сърдечни проблеми

* васкулити, като в редки случай има поражения върху бъбреците (Васкулити – група заболявания, които водят до възпаления и поражения на кръвоносните съдове; засягат се както артериите, така и вените – бел. И.С.)

* синкоп (припадък) скоро след ваксинацията

* смущения в храносмилателната система

* диария

* гадене и повръщане

* болки в коремната област

* кръвни и лимфатични смущения

* местна лимфаденопатия (заболяване на лимфните възли)

* временна тромбоцитопения (намаляване на тромбоцитите в кръвта със съответната повишена склонност към кървене; не се разбира колко “временна” е тази тромбоцитопения – бел. И.С.)

* метаболични смущения

* загуба на апетит

* артралгия (болка в ставите, която ще премине в ревматоиден артрит, тъй като по-горе под “смущения в имунната система” трябва да се разбира автоимунни заболявания – бел. И.С.)

* миалгия (болки в мускулите)

* миастения (автоимунно заболяване, което се характеризира с флуктуираща мускулна слабост и уморяемост поради дефект на нервномускулното предаване – бел. И.С.)

* смущения в нервната система (Колко тактично казано! Сещайте се как сквалинът кара имунните клетки да “ядат” собствената си нервна система!)

* главоболие

* замаяност

* невралгия

* параестезия (вкочаненост или изтръпналост)

* фибрилни конвулсии

* Guillain-Barré Syndrome (Виж ти! Най-накрая си признаха, след като близо 30 години отричаха, че са поболяли и осакатили хиляди хора при ваксинациите на хора през 1970-те – бел. И.С.)

* респираторни смущения

* диспнея (пристъпи на задух)

* болка в гърдите

* кашлица

* фарингит

* ринит (възпаление на носа)

* Stevens-Johnson syndrome

* парализа, вкл. пареза на Бел

* прурит (сърбежи)

* екземи и обриви

Нека всички не сектантски, православни и много умни майки да осигурят колкото се може по-бързо ваксината “срещу” свински грип за децата си. Повечето от симптомите на леките странични действия са тези на самия свински грип – очаквано, след като имаме фармацевтично заразяване с вируса. Но също така една майка няма да е православна или умна, ако не осигури автоимунно заболяване на потомците си, включително парализа, а защо не и смърт… с твърдото убеждение, че прави добро на децата си.

Малоумният сектант препоръчва загрижените родители поне да следят дали лекарите разтръскват ваксината преди употреба, защото, както пише със ситен шрифт в други листовки, в спринцовката може да се окаже живак, който превишава ДЕСЕТКИ ПЪТИ “нормалното” количество.

* * *

Daily Mail: 14-годишно момиче умира, а три негови съученички се разболяват след ваксина за рак на маточната шийка

Ваксината е на GlaxoSmithKline, които произвеждат и тази “срещу” свински грип. Другите производители – Baxter и Novartis – вече са ясни. Препоръчвам на всички православни и много умни родители да последват британския пример и да ваксинират дъщерите си срещу рак на маточната шийка. 100% гаранция, че децата им няма да умрат от рак. Ще умрат или ще бъдат осакатени от ваксината. Ако не от тази ваксина, от друга. Ако не от втората – от трета… Все пак това е целта на всички биотерористични оръжия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар