Звездни Цивилизации

неделя, 4 септември 2016 г.

НЛО унищожава израелска ракета (СНИМКИ)
Експлозията обхваща горната част на ракетата, където няма резервоар

Нло взривява  изрелската ракета - https://www.youtube.com/watch?v=HXqG-R8O39g
https://www.youtube.com/watch?v=9rRDpX9F5U8

Експлозии на ракети при излитане или малко след него са често срещано явление. В крайна сметка ракетите, които се отправят към открития космос, са пълни с гориво. Заради техническа неизправност е възможно да стане най-лошото.

Една експлозия на израелски спътник, обаче, е нещо много по-различно, пише „Veteran Today“. Това не е взрив заради технически проблем или възпламеняване на горивото, а умишлен акт на унищожение, посочва изданието.

Направен е внимателен анализ на кадрите. Експлозията обхваща горната част на ракетата, където няма никакви резервоари с гориво. Освен това тя е много по-гореща, отколкото би била, ако причината бе горивото. Бялото петно на снимките е достатъчно мощно, за да причини инцидента. Ракетното гориво пламва секунди по-късно. Червено-оранжеви цветове с черен и сив дим. Втората експлозия е на горивото, но какво причинява първата?

Обектът, отговорен за нея, е малък сферичен такъв. Изглежда, че изстрелва някакъв вид лазер или лъч към ракетата. Големият въпрос е какво толкова са построили израелците, че някой решава да го унищожи още при излитането към космоса. Теорията на „Veteran Today“ е, че израелците са създали смъртоносен спътник, който на основата на лазерните оръжия може да предизвика мистериозни експлозии – като тези в Иран, за които анализаторите имат разузнавателна информация.
Няма коментари:

Публикуване на коментар