Звездни Цивилизации

неделя, 31 януари 2016 г.

Плановете на слугите на Дявола - Илюминати   Илюзията ще бъде, толкова голяма, толкова обширна, че ще избегне тяхното разбиране. Тези които я видят, ще бъдат сметнати за луди.
   Ще създадем разделени фронтове, за да ги възпрем да видят връзката между нас. Ще се държим сякаш не сме свързани, за да поддържаме тази илюзия. Нашата цел, ще бъде постигната капка по капка, за да не предизвикаме подозрение. Това, също така, ще ги предотврати да усетят настъпващите промени докато се случват.
   Ние винаги ще стоим над относителното поле, на тяхното възприемане, защото ние знаем тайните на абсолютното. Ние ще работим заедно винаги, и ще останем свързани с нашата кръв и потайност. Смъртта ще дойде при този, който говори. Ние ще държим животът им кратък, и техните умове слаби, преструвайки се че правим обратното. Ние ще използваме нашето знание на науката и технологията по неуловим начин, така че да не виждат какво се случва. Ние ще използваме меки метали (пломби), състаряващи продукти и успокоителни, в тяхната храна и вода, също и въздухът. Те ще бъдат издебнати от отровите ни, където и да се обърнат.
   Меките метали ще ги накарат да полудеят. Ние ще обещаем да намерим лек, но в същото време ще им даваме още отрови. Отровите ще бъдат абсорбирани през тяхната кожа и уста, ще им съсипят умът и репродуктивната система. От всичко това децата им ще се раждат мъртви, но ние ще скрием тази информация. Отровите ще са скрити във всичко което ги заобикаля, в това което ядат, пият, носят и дишат.
   Трябва да сме внимателни в разпространението на отровите, защото те могат да виждат далеч. Ние ще ги научим, че отровите са добри, със забавни картинки и музикални тонове. Онези ще потърсят помощ. Ще ги съберем и научим да разпространяват нашите отрови. Те ще видят нашите продукти използвани във филми и ще привикнат към тях, но никога няма да осъзнаят истинския им ефект.
   Когато раждат, ние ще инжектираме отрови в кръвта на техните деца (ваксини) и ще ги убедим че е за тяхно добро. Ние ще започнем отрано, когато умът им е още кръхък, ще се насочим към децата с това което обичат най-много, сладките неща. Когато зъбите им се скапват ние ще ги пълним с метали, които ще убият техния разум и ще им откраднат бъдещето. Когато тяхната способност за учене е афектирана, ние ще създадем медицина, която ще ги прави още по болни и ще причини други болести. Ние ще ги направим податливи и слаби пред нашата власт.
   Те ще порастват депресирани, бавни и надали, и дойдат ли те при нас за помощ, ние ще им даваме още отрова. Ние ще фокусираме вниманието им към пари и материални неща, за да може те никога да не се свържат със вътрешното си аз. Ние ще разсейваме със развратничество, външни удоволствия и игри, за да може те никога да не станат едно, със единството на всичко. Техните умове ще принадлежат на нас и те ще правят каквото ние кажем. Ако те откажат, ние ще намерим начини да го убедим. Ще използваме страхът като наше оръжие.
   Ние ще установяваме правителства и ще основем различните страни вътре. Ние ще притежаваме всички страни. Ние винаги ще крием нашата цел, но ще продължаваме плана. Те ще изпълняват тежката работа за нас, а ние ще преуспяваме от техния труд. Нашите семейства никога няма да се смесят със техните. Нашата кръв трябва да е чиста винаги, защото това е начина. Ще ги караме да се избиват когато ни угажда. Ще ги разделяме чрез политика, догма, националност, раса и религия.
  Ние ще контролираме всички аспекти на техният живот, и ще им казваме какво да мислят и кога. Ние ще ги съпровождаме нежно и внимателно, карайки ги да си мислят, че те ръководят себе си. Ние ще провокираме враждебност измежду тях, чрез нашите партии. Като светлина изгрее между тях, ние ще я изгасим чрез осмиване или смърт, което ни е най-удобно. Ще ги накараме да си изтръгват сърцата един на друг, и да избиват собствените си деца. Ние ще постигнем това използвайки омразата като наш съюзник, яростта като наш приятел. Омразата напълно ще ги заслепи, и никога няма да разберат, че от техните конфликти, ние изплуваме като техни господари. Те ще са прекалено заети, да се избиват. Те ще се къпят в собствената си кръв и ще убиват съседите с, до когато ние сметнем, че е нужно.
   Ние ще имаме огромна изгода от това, те няма да ни видят, защото те не могат да ни видят. Ние ще продължаваме да преуспяваме от техните войни и тяхната смърт. Ние ще повтаряме това, отново и отново, докато нашата крайна цел е постигната. Ние ще продължаваме да ги караме, да живеят в страх и ярост, чрез картинки и звуци. Ние ще използваме всички инструменти, които имаме, за да постигнем това. Инструментите ще са предоставени от техния труд. Ние ще ги накараме да мразят себе си, и техните съседи.
   Ние винаги ще крием божествената истина от тях, че те всички са едно. Това те никога не трябва да знаят! Те никога не трябва да разберат, че светът е илюзия, те трябва винаги да мислят че не са равни. Капка по капа, капка по капка, ние ще напредваме към нашата цел. Ние ще превземем тяхната земя, ресурси и богатство, за да упражним пълен контрол върху тях. Ще ги подмамим да приемат закони, които ще отнемат малката свобода, която те имат.
   Ние ще установим парична система която ще ги плени завинаги, задържайки тях и техните деца в дълг. Когато те се сплотят заедно, ние ще ги обвиним в престъпления и ще предоставим различна история пред света, защото, ние ще държим цялата медия. Ние ще използваме нашата медия, да контролираме притока на информация и техните емоции, в наша полза. Когато те се надигнат срещу нас, ние ще ги смажем като насекоми, та те са по малко и от това. Те ще бъдат безпомощни да направят каквото и да е, защото те няма да имат оръжия. Ние ще наемем някой от техните да изпълняват нашия план, ние ще им обещаем вечен живот, но вечен живот те никога няма да имат, защото те не са от нас.
   Тези вербуващи ще бъдат наречени ,,посветени" (масони) и ще бъдат индоктринирани да вярват на фалшиви церемонии на преминаване, към по високо съществуване. Членовете на тези групи ще си мислят че са един от нас, не осъзнавайки истината. Те никога не трябва да научават тази истина, защото те ще се обърнат срещу нас. За тяхната работа те ще бъдат наградени със земни неща и велики титли, но никога не ще станат безсмъртни, присъединявайки се към нас. Никога няма да получат светлината и да пътуват между звездите. Те никога няма да достигнат по-висше съществуване, защото убийството на собствения си вид, ще предотврати преминаваме към по-висшето просветление. Това те никога няма да узнаят. Истината ще им бъде скрита в лицето, толкова близо, че те няма да успеят да се фокусират, докато е твърде късно.
   О да, толкова внушително ще бъде илюзията за свобода, че те никога няма да осъзнаят че са ни роби. Когато всичко е на място, реалността която ние ще сме създали за тях, ще ги притежава. Тази реалност ще бъде техен затвор. Те ще живеят във заблуда. Когато нашата цел е постигната, нова ера на господство ще започне (Новия световен ред). Техните умове ще бъдат ограничени от техните вярвания, вярвания които сме основали, от времена незапомнени. НО ако те разберат че са ни равни, ще ги заличим. ТОВА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ.
   Ако някога разберат, че заедно могат да ни победят, те ще предприемат действие. Те никога, ама никога не трябва да разберат какво сме сторили, направят ли го, няма да има къде да бягаме. Защото ще е лесно да се види кои сме, веднъж падне ли воала. Нашите действия ще разкрият кои сме, а те ще ни изловят и никои на света, няма да ни даде подслон. Това е тайното споразумение, по което ние ще живеем нашите останали, настоящи и бъдещи животи. А тази реалност ще се издигне много поколения и животи. Това споразумение е запечатано със нашата кръв. Ние, тези които от небето на земята дойдохме. Това споразумение трябва никога, ама никога да не се знае че съществува. Трябва никога, ама никога да не се пише или да се говори за него. Съзнанието което ще предизвика, ще събуди яростта на ГЛАВНИЯ СЪЗДАТЕЛ върху нас. А ние ще бъдем хвърлени обратно в дълбините откъдето дойдохме, и ще останем там до края на самата вечност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар