Звездни Цивилизации

четвъртък, 28 януари 2016 г.

Ниските Сиви


Извънземните раси в тази група включват вездесъщите Сиви от звездната система Зета Ретикули и Съзвездието Орион, които са описани в повечето от изследванията за отвличания и които фигурират значително в съобщенията за НЛО-катастрофите. Робърт Дийн включва Сивите като една от расите описани в „Оценката на НАТО” [16]. Полковник Филип Корсо, който е служил в администрацията на Айзенхауер и по-късно оглавява Бюрото за Чуждестранни Технологии в Департамента за Изследване и Развиване на американската армия твърди, че е станал свидетел на тяло на мъртво извънземно от расата на Сивите, прибрано от Розуел през 1947 г. Това което той е видял пасва на класическото описание на 4 фута високо извънземно с голяма глава, големи черни очи с форма на бадем, тънко туловище и тънки ръце и крака [17]. А ето и едно класическо описание на Травис Валтон, който е бил отвлечен от Сивите:
Те бяха много ниски, по-ниски от 5 фута и имаха много големи голи глави и никакви косми. Челата им бяха изпъкнали и много големи. Изглеждаха като фетуси (нероден развит плод). Нямаха вежди, нито мигли. Имаха големи очи – огромни очи – почти целите кафяви с много малко бяло. Най ужасяващото в тях бяха тези очи. О, човече, тези очи направо се взираха в мен [18].
Видните НЛО-изследователи на „отвличания” като д-р Дейвид Джейкъбс, Бъд Хопкинс и д-р Карла Търнър, предоставят детайлни анализи на насилническите аспекти на НЛО-отвличанията [19]. Тези изследователи намират потресаващи доказателства за насилническо третиране на хора взети на НЛО, на жени, които против волята си са станали предмет на генетични програми с цел производство на човешко-извънземни хибриди. Отделно вече зрели хибриди са извършвали унизителни сексуални действия с отвлечени жени. Много изследователи са съгласни, че Сивите са дълбоко въвлечени в развитието на хибридна човешко-Сива раса, която да бъде подходяща като проводник за следващото стъпало на човешката еволюция.
Според полковник Корсо, Сивите са замесени в споразумения с администрацията на Айзенхауер, които висши военни считали като форма на „споразумение за капитулация”, в които Сивите имали разрешение да отвличат цивилни и да „разширяват” своята биологична програма [21]. Клифърд Стон прави разлика между „добри” и „лоши” извънземни и отнася Сивите като част от „лошите момчета”, които извършват явни отвличания и че Американското правителство е несигурно как да съобщи това на обикновените хора.
„Добрите извънземни момчета са... е, добре, аз бих ги определил като номади. Става въпрос за ненамесата в живота на други живи форми и това е вселенски закон. Номадите се съобразяват с това. Сивите обаче нарушават вселенския закон... Мисля че това което се случва сега, е че американското правителство разбра през 1983 г., че те НЕ работят с добрите момчета, но наистина не знаят какво да направят по въпроса [22].
Сивите са много активни в отвличането на хора, генетични експерименти, следене на хора чрез импланти, контрол на съзнанието/програмиране, клониране и създаване на човешки хибриди. Това допринася за системните глобални проблеми като травматизирани хора от отвличания, генетично модифицирани хора, импланти за наблюдение на хора и пасивно население в следствие от хипнотичния контрол на съзнанието/програмирането.
Още за Сивите
„СИВИТЕ“: „подобни на деца“ с изключително лека скелетна конструкция, високи от 0.9 до 1.5m (3-4ft). Бледа бяла кожа със сив оттенък или тен. Пропорционално голяма, плешива глава (без коса, вежди, мигли). По-големи очи, описвани често, като изпъкнали (често тъмни, с големи кафяви ириси, като бялата част е много малка в сравнение с тъмната част на очите). За тези същества се твърди, че идват от Зета Ретикули (двойна звездна система видима от южното полукълбо. На около 39 светлинни години от Слънчевата система). Тъй като, така наречените „сиви“ са най-познати в общественото пространство, бихме могли да съставим най-точен профил на биологичният им вид:
ВИСОЧИНА: ……………….Между 1,10 и 1,40 метра.
ТЕГЛО: ………………………Около 25 килограма
ГЛАВА: ………………………В сравнение с тялото и крайниците непропорционално голяма. Без коса или с лек пух.
ЛИЦЕ: ………………………..Сърцевидно с монголоидни черти.
УШИ: ………………………….Малки отвори в главата. Без ушна мида и мека част.
ОЧИ: …………………………..Големи, раздалечени, коси и дълбоко хлътнали.
НОС: …………………………..Съвсем слабо изразен. Най-често 2 носни отвора под лека издатина.
УСТА: …………. …………….Без устни. Малък разрез на лицето.
ВРАТ: …………………………Изглежда тънък. Поради високо затвореното облекло в повечето случаи не се забелязва.
ТЯЛО: ………………………..Изглежда малко като на дете и неразвито.Покрито от дреха с метален оттенък, най-често комбинезон.
РЪЦЕ: ……………………….Тънки, дълги, до колената.
ПРЪСТИ: …………………..Според описанията най-често четири, от които два са по-дълги от другите.
НОКТИ НА ПРЪСТИТЕ: Едва забелязваща се тънка кожа между пръстите (подобна на ципа).
КРАКА: ……………………..Тънки и къси.
СТЪПАЛА: ………………..Не се виждат.
ЦВЯТ НА КОЖАТА: …..Описва се като светлосива, убити тонове.
КОЖА: ………………………Люспеста
ЗЪБИ: ……………………….Устата изглежда беззъба.
ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ:……..Не се забелязват.
Този вид контактува чрез телепатия. Има два различни вида „Сиви“ посещаващи Земята. Високите Сиви, които са контролираща група, и малките Сиви, които обикновено са изпълнители, те всъщност издават звуци на грухтене, които хората чуват по време на отвличане

Няма коментари:

Публикуване на коментар