Звездни Цивилизации

петък, 29 януари 2016 г.

КОЙ УБИ КЕНЕДИ! КОЙ ИЗВЪРШИ УБИЙСТВОТО НА ХХ ВЕК!


Разбира се, че на първо място ще бъде посочена американската Мафия, като организатор и извършител на убийството.
После ще се включат Кубинските контри и Кастро, които си връщат на Кенеди за нахлуването на САЩ в Куба през 1961 година.
Ще се търси и евентуална намеса на ЦРУ, които младият Президент открито обвини, че са го подвели с информацията за Куба, преди да предприеме военното нападение. През 1961 г. Кенеди дори уволни дългогодишния шеф на ЦРУ Алън Дълес, виден еврейски деятел и сторонник на Новия световен ред.
След това се нарежда КГБ, заради кризата с ядрените бомби, с които СССР въоръжи Куба. И още много други „сензации”, които дълго време се въртяха по телевизиите, радията и печатаха във вестниците и списанията.
Обикновеният американец обаче виждаше, как бързо се замитат следите на убийството и на първо място ликвидирането на самите убийци.
Подозрително бързо бе застрелян задържаният убиец и свидетел Ли Харви Осуалд. Не много след това се отърваха и от неговия убиец – Джак Раби. Класическа мафиотска история, поръчката е изпълнена – ликвидирана е „жертвата“, след това е убит убиеца и накрая се убива и убиеца на убиеца.
Следата е прекъсната завинаги!
Мина незабелязано обаче това, как американската полиция бързо прибра всички филми от камерите и фотоапаратите на репортерите и свидетелите, които след това потъват безследно.
Има много въпроси без отговори, много кръв и много окървавени ръце!
Но най-важният въпрос – „КОЙ ИМАШЕ ИНТЕРЕС ОТ УБИЙСТВОТО НА ДЖОН КЕНЕДИ никой не го зададе ГЛАСНО и ЯСНО!
За да се опитаме да отговорим на този въпрос, трябва да се върнем доста назад в американската история.
През 1913 г. в резултат на силния натиск на който е подложен Конгресът на САЩ от група крупни банкери от еврейски произход, той просто подарява националната независимост на страната в ръцете на ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ.
Американската Конституция в чл.1, § 8 пише, че „овластява Конгреса да сече пари и да регулира тяхната стойност”.
Конституцията брутално е потъпкана в интерес на частни икономически групировки, които са в състояние да наложат волята си на американския Конгрес.
Американската държава прехвърля върху Федералния резерв, което означава върху големите частни банки начело с Ротшилд правото си да печатат долари.
Нещо повече – САЩ приема да плащат жестока лихва на частните банкери от Федералния резерв, срещу всеки отпечатан долар.
Но и това не е всичко – налагайки долара за световна валута, Федералният резерв на практика контролира целия световен финасов пазар и всички национални икономики, чиито резерви или дългове са пак в долари.
През 1971 г. е отменено и златното покритие на долара.
Зелените пари, вече стават обикновени хартии и се поставя началото на най-голямото световно бедствие – инфлацията, а от там и на общото обедняване, от което собствениците на Федералния резерв стават още по богати, влиятелни и властни.
Стават милиардери и реалните господари на САЩ и останалия свят.
Кои са тези владетели на света, които обичат да са винаги в сянка?
Оказва се, че това са няколко еврейски фамилии начело с огромния Ротшилдов клан, както и тези на Джей Пи Морган, на Рокфелер, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Леман и други по-малко известни еврейски банкери.
Съдете колко силна и властна е била само една от тези групировки:
Дж. П. Морган Старши няколко месеца преди смъртта си дава показания пред комисия на Конгреса. Разкритията са потресаващи.
Служителите на Морган, Нешънъл сити и Фърст Нешънъл банк държат общо 118 директорски поста в 34 банки и тръстови компании. Освен това те заемат директорски постове в 10 основни застрахователни компании, 105 директорски поста в 32 транспортни системи. Те контролират ресурс от 22 милиарда долара при положение, че брутният вътрешен продукт на САЩ за това време е около 30 милиарда долара.
Финансовата мощ на Ротшилдовия клан е още по-голяма.
Няколко американски президенти са правили опит да измъкнат САЩ от еврейските лапи, като им отнемат правото да емитират националната валута, но всички са заплатили с живота си.
Още през 1881 г.президентът на САЩ Джеймс Гарфилд – управлявал само 100 дни, две седмици преди да бъде убит заявява:
„Този, който контролира парите в нашата страна е абсолютен господар на цялата индустрия и търговия… и когато вие осъзнаете, че цялата тази система е лесно контролирана, по един или друг начин от няколко от най-могъщите хора на върха, на вас няма да ви е нужно обяснение как се получават периодите на инфлация и депресия.”
През 1900 г. администрацията на президента Уилям Маккинли е повдигнала съдебен иск срещу компанията на Ротшилд и Морган – Northern Securities. Имало много данни за незаконни действия на тази компания.
През 1901 г. Маккинли е бил убит и делото против Northern Securities на Ротшилд и Морган – прекратено.
Конгресменът Макфадън повдига обвинение срещу управата на Федералния резерв, затова, че е присвоила повече от 80 милиарда долара от американското правителството и народа на САЩ през кризисната 1928 г.
Разкритията на честния американски конгресмен Макфадън му струват живота. След два неуспешни опита за покушение, той умира отровен на коктейл.
Има и други смели и честни американци, които са дръзвали да се изпречат на пътя на крупния еврейски капитал, концентриран в частния Федерален резерв или да разкрият престъпленията му. Един от тях е и Кенеди.
На 4 Юни 1963 г. Джон Кенеди издава неизвестната за широката публика Изпълнителна заповед №11110, най-важната част от която се отнася за правата на държавното съкровище:
„to issue silver certificates against any silver bullion, silver, or standard silver dollars in the Treasury.“(да издава сребърни сертификати срещу сребро на кюлчета, сребро или стандартни сребърни долари в хазната).
След 50 годишно прекъсване американската държава започва да печата свои пари. Така наречените банкноти на Кенеди от 2 и 5 долара. Върху банкнотите пише: „united states note“, а не „federal reserve note“, тоест банкноти на Съединените щати, а не на Федералния резерв.
Общо са отпечатани 4,3 милиарда и са пуснати в обръщение.
След 4 месеца, през ноември 1963 г. Кенеди нарежда да започне печатането на 10 и 20 доларови банкноти. Този път обаче те няма да видят бял свят.
На 22 Ноември Кенеди е убит в Далас.
Интересно какво прави наследилия го като Президент Линдън Джонсън ?
Още докато лети от Далас за Вашингтон, той нарежда да спре печатането на новите долари и връща правото на Федералния резерв само той да ги печата. Бърза … за да не го сполети съдбата на Кенеди.
Тихо и кротко от обръщение са изтеглени и банкнотите на Кенеди от 2 и 5 долара.
Оставяме читателя сам да направи извода, защо беше убит ДЖОН КЕНЕДИ!
От уважение към този изключително смел политик и родолюбец на Америка, задължени сме да поместим едно негово многозначимо изказване от 26 Април 1961 пред представители на американските масмедии, по изключително важни въпроси, включително и за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД:
Дами и господа,
Самата дума „секретност“ противоречи на свободното и отворено общество.
И тъй като ние сме хора, генетично и исторически ние сме противници на тайните общества, тайни клетви и тайни събрания.
Защото всеки от нас, по целия свят е срещу една монолитна безскрупулна конспирация, която най-вече си служи с прикрити методи, за да разшири сферата си на интереси.
Инфилтрация вместо инвазия, подривна дейност вместо избори, заплахи вместо свободен избор.
Това е система, която мобилизира огромни човешки и материални ресурси,
за изграждане на плътна мрежа, високо ефикасна машина състояща се от военни, дипломатически, разузнавателни, икономически, научни и политически операции.
Техните подготовки са тайни, а не публични. Техните грешки се погребват,
не са на първа страница.
Дисидентите им се заглушават, не се награждават.
Разходите не се обсъждат, тайните не се откриват.
Ето защо атинският законодател Солон обявява за престъпление всяко избягване на дискусия.
Търся вашата помощ в огромната задача да информирате и предупреждавате американския народ, който е уверен, че с ваша помощ, човекът би бил такъв какъвто се е родил да бъде:
СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ

Няма коментари:

Публикуване на коментар