Звездни Цивилизации

сряда, 27 януари 2016 г.

Как да различим естественото природно явление от изкуственото
Всички ние знаем, че природата е една съвършена структура и сама знае какво да прави и не е хубаво да и се бъркаш в делата. Да това е така, но в момента има естествени природни явления и изкуствени природни явления. Как да ги различим без да изпадаме в паранои. Нека разгледаме естествените природни явления и усещанията свързани с тях, а после ще разгледаме и изкуствено предизвиканите природни явления, за да можем да ги съпоставим и различим.
Нашата планета е един уникален организъм, казвам организъм, защото нежива природа не съществува. Всяко едно нещо има своя аура и енергийна памет, дори песъчинката. Един сензитивен човек, слагайки в ръката си камъче, може да разкаже историята на камъчето. Освен това Земята говори, вярвате или не, но ние отдавна сме забравили как да я чуваме.Хората, които малко или много са се събудили успяват да почувстват земята и случващото се на нея. Например когато завали дъжд, или излезне буря съвсем естествено сформирана от природата, хората нямат никакви физически и енергийни смущения. Напротив бурята е красива, дъждът е освежаващ, вятърът е величествен, гледаш и се наслаждаваш и усещаш как цялата природа се прочиства и дори след бурята въздухът е по-лек, на душата ти е светло и леко. Тези усещания дори хората, които нямат духовна култура ги усещат. Това са естествените природни явления. Дори зимата, когато завали сняг и всичко е природно естествено гледката е радостна за душата, всява спокойствие и красота.
Какви са сега усещанията от изкуствено предизвиканите природни явления. Те са главоболие, нервно напрежение, резки вариации в кръвното, мозъкът ти сякаш "пращи" и се усеща върху него една тежест,нервност, агресивност, хората със сърдечни проблеми усещат голям дискомфорт, . При започване на природното явление чувствата са -тягостност, досада, душевен дискомфорт, чувство на обреченост и безнадежност, депресивност, сънливост(очите натежават и се започват едни големи прозявки), след сън ставаш като разнебитен, все едно през теб е минал танк, а не си правил нищо особено, чувството е като след махмурлук.
Чрез тези разлики ние можем да различим явленията и то само ако обърнем внимание на себе си, защото ние сме най-точния барометър за абсолютно всичко. Вмъквам малко повечко информация за съоръженията контролиращи климата, или така наречените климатични оръжия:
https://www.youtube.com/watch?v=rIM59JCO3Ug
През последните десетилетия светът стана свидетел на ужасни и разрушителни природни катаклизми, които отнеха живота на милиони хора в различни части на земята. Докато мнозина продължават да считат, че тези бедствия са инцидентни проявления на „майката-природа“, все повече нараства броят на хората, които са убедени, че те са изкуствено предизвикани, в изпълнението на вече известната от напътствените камъни в Джорджия програма за депопулация и плана за предизвикване тотален ХАОС по целия свят, който трябва да доведе до установяването на Новия световен ред. Мнозина учени също са убедени, че страшните земетресения и катаклизми, които се случиха през последните години и месеци, са следствие на технологията ХААРП, която официално се използва за мирни цели и научни проучвания, но всъщност всички доказателства сочат, че тя е превърната в едно съвременно и супермощно оръжие, способно да предизвика необратими и фатални промени в земната йоно- и магнитосфера! Документалният филм „Дупки в небето – ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла“ разкрива ценна информация за историята и развитието на технологията ХААРП, както и безспорни факти, доказващи нейната връзка с катастрофалните явления, които днес наблюдаваме. Ще имате възможност да чуете компетентното мнение на изтъкнати учени, специалисти и изследователи и лично да формирате вашето мнение по въпроса. Филмът отразява и мнението на някои учени, ангажирани в програмата ХААРП, но противоречията в техните изявления са очевидни, а твърденията, чрез които се опитват да оправдаят ХААРП като безопасна експериментална програма, противоречат на здравата логика в светлината на явните доказателства и факти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар