Звездни Цивилизации

четвъртък, 28 януари 2016 г.

Тау Кит


Други светове заселени с хора, са както изглежда в звездните системи Тау Кит и Епсилон Еридани. Изследователят Франк Крауфорд интервюирал известен брой хора, които са имали физически контакт с Тау Китеанци [109]. Първият и най-значителен бил човек с предполагаем достъп до вътрешна информация, който участвал в събирането на останките от разбито НЛО – бил хванат и разпитан жив извънземен, от американски служители от агенцията по сигурност. Случилото се станало близо до Феникс, Аризона през 1961 г. „Оскар” – псевдонимът използван от човека с вътрешна информация – описал на Франк Крауфорд произхода на заловения извънземен, на който дали прякора „Ханк”.
По-късно било потвърдено от Ханк, че звездите от които произхождат неговите хора са Тау Кит и Епсилон Еридани. В по-късни сесии, Оскар дискутирал някои от причините за присъствието на извънземните. Той казва че те не харесват ситуацията с някои от Сивите малки извънземни. Той ни поправи когато ние използвахме термина „Сиви” и каза че те са на практика бели. Тау Китеанците чувстват че отвличанията извършвани от някои Сиви са голяма несправедливост към човечеството. Те са паразитна раса, която е използвала и използва човешките цивилизации във вселената – препредаде Оскар. Той добави че връзката на нашето правителство със Сивите е много опасна и извън контрол... Тау Китеанците са били жертви на Сивите в миналото и те работят с други раси и общества, които също са жертви... (Оскар) иска хората да знаят, че ако контактуват с Тау Китеанците (хората, които той описва) да не се страхуват, защото те са тук да помагат [110].
Разкритията на „Ханк” предполагат че Тау Китеанците са тук, за да помагат в борбата с тайните стратегии и дейности на Сивите. Те в частност са много загрижени за природата на споразуменията постигнати със Сивите от американското „правителство в сянка” и в помагането на „отвлечени”. Според „Оскар”, Тау Китеанеца „Ханк” бил измъчван и това за малко не довело до инцидент с други Тау Китеанци, които искали да се намесят военно, за да спасят заловения си колега [111]. Събитията, които са описани от Оскар, са съвместими с основната дейност на Тау Китеанците описани в следната телепатична комуникация:
„Една от расите е от Тау Кит. Те са специалисти по интригите и в установяването на мотивацията на скрити общества. Те разбират начините как хитростта може да парализира една система. Така че те биха били отлични във връзка за работа под прикритие [112].”
Вторият човек, който е имал физически контакт с Тау Китеанците е жена и е била отвличана. Това е Жил Уалдпорт, която описва на Франк Крауфорд, как е била в контакт с два типа извънземни – Сивите и изглеждащите като хора раса, която се опитала да й помогне да се справи със Сивите:
Жил ме информира, че извънземните й казали че не харесвали това което й правели други извънземни, без нейно съгласие. Те дошли за да й помогнат да научи как да превъзмогне ИЗМАМИТЕ на Сивите и да се предпази. Те обяснили, че трябвало да изгради психически щит около себе си, като тухлена стена, когато идват за нея. Това щяло да й помогне от това да бъде мамена от техните УМСТВЕНИ ТРИКОВЕ. Тя пробвала това следващия път когато Сивите дошли за нея и „изглежда” работело [113].
Крауфорд после разкрива, как Жил описва произхода на доброжелателните извънземни като Тау Китеанците.
По това време аз реших да я питам дали са й казали откъде идват. Вярвате или не, тя отговори „Tau Seat-eye” – дали това ви говори нещо и има ли някакъв смисъл?” По-късно споменах на Оскар, че съм разследвал случай, който е включвал голяма намеса на Сиви и Тау Китеанци, които се появили да помогнат. Той избърбори много точно описанието на Жил и каза че е знаел че тя има контакт с тях [114].
В заключение, главните дейности на Тау Китеанците стоят в повдигането на осъзнаването на това как да се справяте с подриването на обществата от извънземни раси, идентифициране на корумпирани елити и институции, повдигане на човешкото съзнание и развиване на стратегии за неутрализиране на напреднали техники за контрол на съзнанието. Глобалните решения които те могат да подпомогнат, включват: изобличаване на правителствената/финансова корупция и манипулация на Елита, следене на извънземната инфилтрация, депрограмиране от контрола над съзнанието и премахването на импланти. Насърчаване на многоизмерното съзнание, дипломация и решаване на конфликти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар