Звездни Цивилизации

събота, 30 януари 2016 г.

Учените вечно спорят кои са траките и кои българите. Нима това не е един и същ народ?
- Траки и българи - това е един и същ народ! - Потвърди думите ми Учителят. - Останалите на нашите земи траки продължават да развиват на местно ниво получените знания от атлантите. Заминалите траки, наречени вече българи,
започват да изпълняват възложената им мисия по усъвършенстване и повдигане на интелектуалното ниво на народите. И не само това, те изпълняват и друга, по-важна мисия - възстановяване и подобряване на заложеното, от Първоизточника на сътворението, в ДНК клетката.
Разселените българи са имали да изпълняват мисии в различни части на света, а не само в Кавказ и Памир...

- Има сведения, че българите са били по четирите краища на света. И в Тибет...

- Били са. Един клон от българите е достигнал Тибет и е допуснат до подземията на Генетичната банка. От там висшите посветени на българите са взели дадения им генетичен подобрител, с който да се възроди загубената мъдрост, интелект и духовност на цивилизацията. Получили са и инструкции как и къде да бъдат предадени генетичните подобрители.

- Ще те помоля за повече разяснение, Учителю, относно "подобрителите", както се изрази.

- Вече знаеш Ученико, че българите притежават два генетични кода - на атлантите и на лемурийците. При осъществен контакт с по-светлите племена на славяните, им предават лемурийските кодове. Така траки, славяни и прабългари се сливат на територията на днешна България.
Това е причина българите да носят усъвършенствания слят ген на лемурийците и атлантите.

1 коментар:

  1. Че как така не са го дали този усъвършенстван ген на гърците или евреите, ами на българите? Да се чуди човек. А-а сетих се, те са си били съвършени по начало. Като погледна днешните българи обаче - плаче ми се - направо деградирал ген

    ОтговорИзтриване