Звездни Цивилизации

четвъртък, 28 януари 2016 г.

Сирианци от Сириус-АСега, следващата група извънземни са описани като идващи от Сириус, която е двойна звездна система, за която се предполага че приютява напреднал живот около нейните 2 главни звезди Сириус-А и -Б. Сириус-А е синьо-бяла звезда, която е на около 8,6 светлинни години от Земята, 20 пъти по-светла от слънцето и е най-светлата звезда на нощното небе [118]. Като контраст, Сириус-Б е бяло джудже, което варира от 8 до 32 астрономически единици от Сириус-А, с много елиптична орбита. Кулиър описва извънземните от Сириус-А както следва:
Има раса същества от Сириус-А и хората там са наричани Катаий. Те са смятани за доброжелателни... Много от човешките раси там са червенокожи. Техните прадеди са някои от първите Лирианци, които са избягали с жените и децата през войната. В техните океани има китове, октоподи и акули. Те са артистична раса. Имат музика и са свързани с природата. Те са строители и не са политически настроени. Техните правителства са базирани на „духовна технология”, която използва звук и цвят [119].
Расовите характеристики на Сирианците предполагат, че те са били първоначално колонизатори от Вега. Ако Сирианците са били първоначално Веганци, които са избягали от междупланетната война в съзвездието Лира, тогава може добре да се разбере защо са развили интерес в строенето, тъй като построяването на нова цивилизация на нова планета на относително млада звездна система като Сириус А, е трябвало да бъде неотложно изискване.
Кулиър описва Сирианците, които използват звука и цвета като „духовна технология”, което предполага че те са се специализирали в тераформирането на планети и правенето им като подходящи за развитието на живот, като променят „био-магнитната енергийна решетка”, която подпомага еволюцията на хората и другите живи форми.
Те са оригиналните строители на вашата мрежа, на чиято архитектура е базирана вашата планета. Така че следователно те са полезни в разбирането на свещената геометрия и физическите закони на вашата планета. Те могат да ви помогнат в конструирането на нова решетка, на нова система, която е подходяща за вашите следващи предизвикателства. Така че бихме казали че Сирианците са великолепни съюзници в стратегическата дизайнерска работа, която предстои [121].
Алекс Кулиър твърди, че намесата на извънземните от Сириус-А е заради грешките направени от тези, от Сириус-Б, като технологични трансфери и други форми на помощ дадени на човечеството.
„Моето разбиране е че тези от Сириус-А се опитват да бъдат полезни и да помогнат, защото се чувстват отговорни за тези които са колонизирали системата Сириус-Б, тъй като първоначално и те са били от Сириус-А” [122].
В заключение, главните дейности които могат да се припишат на извънземните от Сириус-А, е да помагат в строежа на подходяща екологична система за (човешката) еволюция на Земята, като променят „био-магнетичната енергийна решетка” на планетата. Тези от Сириус-А могат да подпомогнат глобалните решения, като защита на околната среда, насърчаване на биологичното разнообразие. Подпомагане повдигането на съзнанието и еволюцията на биосферата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар