Звездни Цивилизации

сряда, 27 януари 2016 г.

Извънземен контрол


Има две страни в процеса на държане под контрол:
Първата са Господарите на планетата от извънземен произход, или както още се наричат Градинарите. Те твърдят, че са създали хората чрез свой генетичен продукт и смятат, че имат право да владеят Земята. (Това са неантропогенните видове, ,,гостуващи" на планетата от хиляди земни години.)
Втората страна сме Ние, сегашното еволюирало до някаква степен на съзнание човечество, което те наричат ,,стадо". От подчинеността, в която поддържат стадото, се определя и степента им на консумация, защото се оказва, че те не могат да съществуват без нас. И физически сме им необходими, и съзнанието им се храни с нашите отрицателни мисли и емоции, с честотите, излъчвани в резултат на страха и хаоса. Те изсмукват тези вълни от човечеството, като му причиняват куп проблем и нещастия.
Излиза, че днес, без да го съзнаваме, сме малко или много материал за храна на рептилите, които живеят на планетата заедно с нас, в 3-то и 4-то измерение, като обитават недрата й. Те са отвратителни за нас, защото са коварни и жестоки. Ненавиждат ни и ни завиждат, защото в много отношения включително духовно-емоционално ги превъзхождаме... Истината е, че ние можем без тях, а те не могат без нас. Ужас ги тресе като си представят, че все някога ще бъдат изгонени от планетата.
Съвременният човек не може да допусне, че е използван за храна, а това, което е привикнал да върши и консумира, всъщност е заради изискването самият той да храни някого. Този процес сега протича много по-хитро и невидимо, отколкото когато и да е друг път през цялото му хилядолетно развитие. Синтетичните храни, пиенето на кола, употребата на алкохол, пушенето на цигари, дрогирането и навикът за всекидневен секс, участието в различни шоу програми, в телевизионни и филмови спектакли - в цялата тази изключително вредна бъркотия човек отделя адреналин и концентрат от емоции, които стават блажена храна за невидимите космически господари.
Хищните консуматори се намират в съседното ни четвърто измерение, откъдето осъществяват и контрола над нас! Оттам те индоктринират и живота ни с идеи, програми и сценарии, в които човечеството ловко е изтисквано като лимон с цел максимално изцеждане на жизнените му сили, които са еликсир за ненаситните им консуматори - рептилите, владеещи все още неизвестни за по-голямата част от човечеството технологии за прикритие и мимикрия в нашия триизмерен свят. Като истински анимационни герои хората изживяват драмата си, която наричаме наш личен и социален живот. Предлагат ни се фалшиви двойствености и противопоставяния. Жестоките ни измамници използват най-различни методи, дори високи технологии, за да прикриват истинските си намерения. Целта им е човечеството да ги припознае като ,,добрите", за да им се отдаде напълно така, както се получи и при измамата им с американското правителство. След сключването на договора с американското правителство, те най-демонстративно са го развявали пред Галактическата Федерация със заявлението, че човечеството ги е избрало за свои партньори и приятели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар