Звездни Цивилизации

четвъртък, 28 януари 2016 г.

Извънземни от Алфа-КентавърДруга извънземна раса която изглежда играе значителна роля в човешките дела, е от звездната система Алфа-Кентавър. Алекс Кулиър твърди, че съществата от Алфа-Кентавър са част от расите, които посещават Земята [127]. Най-заслужаващато внимание показание, което подкрепя присъствието на тези извънземни, е Елизабет Кларър, която е имала отговорността от високо ниво в Британската армия да следи цивилните НЛО-доклади [128]. С Кларър очевидно влезли в контакт създания от Алфа-Кентавър и впоследствие те я взели на родното си място за няколко месеца, за да роди дете от извънземен мъж – Акон. Описанието на Кларър за тези извънземни дава ясна представа как технологията може да бъде разумно използвана, за да бъде от полза както на човечеството, така и на екосистемата. Смята се че тези създания са доброжелателни и искрено желаят да помогнат на човечеството в неговото развитие.
Предполагаем бивш служител в тайния проект Монтоук и Филаделфийския експеримент – Ал Биелек, дискутира известен брой извънземни раси, включително и тази от Алфа-Кентавър. Показанията на Биелек са може би от най-странните и спорните случаи в НЛО-изследванията. Въпреки това неговите показания са свързани и последователни и според независимият изследовател Джон Куин – Биелек е много правдив и има много свидетелства, които подкрепят неговите твърдения [129]. Тези извънземни според Биелек, очевидно предоставят някаква форма на убежище и защита на хора, които искат помощ и имат проблем с репресивните политика на тайното правителство. Биелек изказва природата на това споразумение с Алфа-Кентавър в интервю:
АБ: От тази планета редовно летят совалки до Алфа-Кентавър 4, които по силата на едно споразумение осигуряват безопасност за хора, търсени от правителството на САЩ. Съществува споразумение. Отнема около дванадесет часа, докато получиш разрешението. Очевидно са взели семействата си – своите сестри, братя, баща, майка, със себе си. Доколкото знам, все още са там.
СС: Кой кара совалката?
АБ: Изглежда правителството на Алфа-Кентавър, но не зная. Във всеки случай, тя лети редовно два пъти седмично. Не зная къде е мястото й за кацане. Разбира се, това се пази в тайна.
СС: Каква е формата на тялото им?
АБ: На съществата от Алфа-Кентавър ли? Като на хората – съвсем същата. На тяхната планета има много по-малко население. Те не са пренаселени. Те са напреднала цивилизация – малко по-напреднала от нас – не кой знае колко, но са по-напреднали. Те не харесали някои неща и начина, по който правителствените агенти третирали правителствените агенти, след като вече нямали нужда от тях и в резултат – не знам как се прави, но ако стигнеш до тях и поискаш убежище, ако ти издадат карта, просто се качваш на совалката и си там. Повече нищо не знам за тези двама души. Не съм ги виждал оттогава. Това с убежището е много интересна дребна подробност – на нашето правителство това не му харесва особено, но съществува споразумение и те го спазват. Очевидно съществува подобно споразумение и с другите правителства – според мен с всички земни правителства, но не съм сигурен. Имам чувството, че това споразумение включва и външни правителства. Съществува редовна връзка обаче [130].
Тази роля да доставят убежище на хора заплашени от правителството в сянка, показва че съществата от Алфа-Кентавър са много заинтересовани от социалната справедливост и помагат в прехода на Земята към доверчиво и възпитано глобално общество. Това е доразвито в следната телепатична комуникация от независим източник: „Тези от Алфа-Кентавър имат отворено общество, доверчиво (в добрия смисъл на думата) и любящо, така че те биха били полезни на вас в започването на съставяне на социални правила като алтернатива на съревноваващата се и конкуриращата се социална система” [131]. Може да се заключи, че главните дейности на посланиците от Алфа-Кентавър са: да насърчават социалната справедливост и човешката свобода и отговорната употреба на напреднала технология. Глобалните решения които могат да се насърчат от тях включват: социална справедливост на глобално ниво, създаване на мирни зони или мирни убежища, човешки права и значително развитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар