Звездни Цивилизации

петък, 29 януари 2016 г.

КЛАНЪТ „КЕНЕДИ” – ПЪРВОТО МИСТЕРИОЗНО УБИЙСТВО!


Мисия“АФРОДИТА“ – загадъчна смърт на Джо Кенеди – Младши.
Джоузеф Джое Кенеди Старши – главата на клана „Кенеди”е главен асистент-мениджер на“ Витлеем-Стомана” – голяма американска корабостроителница в Куинси, Масачузетс, където се строят военни кораби от ключово значение за изхода на Първата световна война.
Поради естеството на работата си, Кенеди Старши се запознава с помощник-секретаря на ВМС – Франклин Делано Рузвелт, бъдещия президент на САЩ.
След войната двамата имат делови връзки на Уолстрийт и приятелството им се задълбочава.
По време на вторият си Президентски мандат, през 1938 г. Рузвелт назначава Кенеди Старши на ключовия пост в американската дипломация – посланник в Англия.
Кенеди открито се възхищава от Хитлер и подкрепя тогавашния английски премиер Невил Чембърлейн в политиката му на разбирателство с Берлин.
Това води до конфронтация между него и следващия премиер Уинстън Чърчил.
Синовете на Кенеди – старши са против политиката на сговор с Хитлер. Затова най-големия му син Джоузеф-Джо Кенеди Младши, напуска Юридическия университет – студент последна година и започва да тренира за военен пилот към ВМС.
След приключване на обучението си , през Септември 1943 г. той е изпратен в Англия и е включен в бойната английска авиация. Дават му да  пилотира един от свръх тежките бомбардировачи Б-24 „Освободител“ и е включен в океански рейдове за унищожаване на немски подводници.
След успешни 25 мисии, Джоузеф Кенеди Младши получава право да се завърне в Америка, но той остава доброволно на служба в английската авиацията.
Мисия „АФРОДИТА“.
През 1944 г. вече са пуснати в действия оръжията-чудо на Хитлер, ФАУ-1, моноплан с пулсиращ реактивен двигател и ФАУ-2, първата истинска бойна ракета.
Но малко хора са знаели, че немците подготвят и ФАУ-3 – огромно оръдие с електро-магнитно поле, което да може да изстрелва на всеки 2 минути снаряди към Лондон.
За ФАУ-3 са подготвени два дъбоко бетонирани бункера в Северна Франция. Обикновенните бомби не могат да ги разрушат.
Съюзническото командване решава да модифицира бомбардировача Б-24, като му маха цялото друго оборудване и го натъпква с 9 600 кг. експлозив.
Б-24 с името „Anvil“ (Наковалня) ще се управлява от екипаж от 2-ма пилоти, вместо от седем. Те ще го водят почти до целта и в последния момент ще скочат с парашути. След това летящата бомба ще мине на радио-управление. Целта е шахтата за ФАУ-3 до селцето Mimoyecques в Северна Франция.
Първият полет е определен с екипаж Джоузеф Кенеди Младши и Вилфрод Вили.
На 12 Август 1944 г. те излитат съпроводени от цяло ято самолети майки, навигационен самолет и накрая, на около 300 фута след бомбардировача на Кенеди ще лети един“Хавиланд-Москито“ пилотиран от полковник Елиът Рузвелт, чиято задача е да филмира мисията!
Това е синът на Президента на САЩ и приятел на Джое Кенеди.
Десет минути преди да катапултират пилотите Джоузеф Кенеди и Вилфорд Вили, избухват 10-те тона взрив, с които е натъпкан самолета.
Няма даже и останки от двамата пилоти.
Взривът е толкова силен, че разрушава 59 сгради на земята, от близкото селце Блайтбърг, Англия.
Интересен е фактът, че електронен офицер е предупредил Кенеди преди полета, че радио-управляемия взрив може да се задейства от всякъде.
Оттогава операция „Афродита“ е сред най-строго пазените тайни на САЩ. Изчезнал е и филма, който е направил Елиот Рузвелт.
Предполага се, че по-малкият брат – Джон Кенеди, като Президент, се е опитал да разрови тази загадъчна операция,     но очевидно времето не му е стигнало.
Мистериозно загиналият пилот Джо Кенеди е бил готвен от баща си за кандидат президент на САЩ след войната  му.
След смъртта на Джое, следващия син – Джон Кенеди е натоварен с трудната задача – да изпълни голямата мечта на семейството … да стане президент на САЩ.
Той действително успява, но също заплаща с живота си и то отново при странни обстоятелства.
Времето показа, че над клана Кенеди, като че ли тегне някакаво заклинание.
При странни и неизяснени обстоятелства загиват двама сина и една дъщеря от фамилията Кенеди.
Не е случаен фактът, че е убит и трети син на фамилията – Робърт Кенеди, който през 1968 г. се кандидатира за президент на САЩ и след като е с много големи шансове да спечели, на 5 юни 1968 г. е застрелян в Лос Анджелис от наемен убиец.
Има и други убийства или смъртоносни катастрофи с наследниците от рода Кенеди и всички при странни и неизяснени от полицията обстоятелства.
В Америка има политически анализатори които считат, че„Проклятието“ над клана Кенеди се казва „Ротшилд”. 
В основата стоят особените отношения между ирландските католици, каквито са рода Кенеди – преселници от района Корк в Южна Ирландия и юдо-хазарски фамилии – еврейски банкери начело с Ротшилд, които искат да наложат господството си в САЩ.
Във вендетата очевидно не стоят само религиозните противоречия. По-скоро кланът”Кенеди”, с високите си позиции в обществото и властта и особено с реалните си възможности да спечелят и президентската власт, пречат на еврейската инвазия в Америка.
Веднъж Кенеди Старши казва на репортера Джо Динън:
„Вярно е, че имам ниско мнение за някои евреи на публични постове и техния личен живот. Това не означава, че аз съм убеден, че те трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Евреите, които се възползват нечестно от факта, че са преследвана раса, за да получат предимство пред другите, не ни помагат много … но непрекъснатото популяризиране на целия проблем, им служи само за да го пазят жив в общественото съзнание“
През последните години, с оттеглянето на членовете от фамилия“Кенеди“от властта, намаляха и нещастните случаи с клана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар