Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Още важно за Зона 51
Както вече е ясно една от най-секретните бази и изпитателен полигон на американското правителство, е прословутата Зона 51, наричана още Dreamland (,,Страната на мечтите"). Разположена е на 130 км северно от Лас Вегас, до военновъздушната база ,,Нелис", и двете в пустинята Невада. До днес само в САЩ са построени 131 подземни бази.
Зона 51 е построена през 1954г. и се състои от няколко големи хангара, технически съоръжения и транспортни писти. Отвсякъде е заобиколена с огради и детектори, улавящи движенията дори на птици, с постоянно патрулиращи постове с джипове, отпращащи всеки нежелан посетител. Строго забранено е на граждански самолети да прелитат над базата, забрана която се наказва по най-жесток начин - сваляне на нарушителите. Охраната на базата се осъществява от охранителната фирма ,,Уейкънхат".
В Зона 51 са разработени всички супер самолети на САЩ, като се започне от ,,Локхийд U-2" и ,,Локхийд ,,SR071" и се премине през ,,F-117" и ,,В-1В", разработени по проекта ,,Стелкт", до космическия самолет ,,СХ-300", разработен по свръхсекретния проект ,,Аврора".
По непотвърдени данни самолетите, разработвани по споменатия проект са с различна форма. Твърди се, че самолет с трапецовидна форма е направил първите си пробни полети през есента на 1989г., когато цяла Западна Европа изтръпна от полетите на обявения тогава като НЛО ,,Белгийски триъгълник".
Корабът слизал твърде ниско и летял безшумно над магистрали в Англия и някои скандинавски страни, нещо твърде необичайно като поведение на НЛО от извънземен произход, защото според сведения на полицаи ,,триъгълникът" бил черен и развъртал огромен жироскопичен прожектор от дъното си. Както безшумно бързо се появявал, така и изчезвал, без да оставя никакви следи след себе си.
Много е важно да се знае, че всички разработки в Зона 51 служат за прикритите на съвсем други проекти като например проекта ,,Феникс", реалното продължение на ,,Монтоукския експеримент".
Съгласно разкази на хора, работели в базата, на специални полигони се запускат огромни космически апарати с антигравитационни двигатели, с размери от порядъка на 1200 м дължина. Излитали са и кораби до Луната, които са връщани обратно.
В зоната се експериментират и най-невероятни технологии за управляване на съзнанието, както и за пътешествие в различните измерения на пространството-времевия континуум (ПВК), нещо напълно възможно, според съвременните научно-теоретични разработки на различни водени учени.
Според Робърт Лазар, който работи в базата през 1988-89г., там се правят експерименти за ,,креслото" и имало невероятни възможности, защото служело като усилвател на проявите на съзнанието. То е подарък от грейовете и с него работели специално обучени в психическо отношение хора, които да могат да генерират различни мислеформи, материализирани веднага от креслото, чрез свръхмощното поле, създавано от електродите. По-късно операторите схващат, че могат да се изстрелват напред и назад във времето. В началото използвали наемници, като хронопортациите били извършвани в различни точки напред и назад по вектора на времето. Картините, които се отваряли като събития в бъдещето били потресаващи.
пробиви напред и назад във времето, благодарение на специална установка с електроди, захранвани със свръхвисоко напрежение от порядъка на тера волтове. Устройството е наричано
Изключително важна част е и мястото, наречено хангар ,,S4", южно от Зона 51. В него работят пришълците от бинарната система ,,Дзета-Сети" с извънземните от групата на Рептилите. Базата има 16 подземни етажа. Наред с всички екзотични технологии, свързани с разработките на кораби за космически пътешествия, там се работи главно по три проекта:
Проект ,,Галилей" - свързан с разработването на антигравитационни двигатели.
Проект ,,Помощник", свързан с разработването на лъчево оръжие, при което за източник на енергия се използват неутрони, насочвани от специални гравитационни лещи.
Проект ,,Огледало", свързан с пробивите в пространството-времето.
По данни на Робърт Лазар, в базата има 9 летящи диска, принадлежащи към невадския полигон. Експерименталните полети се извършват и с американски пилоти. Дисковете са разположени в специални хангари. Лазар твърдо, че те се стартират като се използва индивидуалният биоенергиен код на астронавта. След като корабът се стартира, той и пилотът стават едно цяло, а пилотът може да го управлява чрез мисловната си дейност. Корабите не са произведени на Земята, а са транспортирани от планетарната система на рептилиите. Лазар твърди, че по един от дисковете е стреляно със специално оръдие, защото имал голяма дупка в горната си част.
В хангара има и специална зала, в която на огромен пластичен екран се вижда голяма част от Близкия космос. Корабите, които навлизат в пространството поле на планетата се прихващат от система маяци и се насочват за кацане на площадката пред един от хангарите на зоната. След това чрез перфектно организирана транспортна система се прибират вътре. Твърид се, че маяците са свръхмощни лазери, които проникват в Космоса на разстояние до стотици хиляди километри. В зоната господства пълен контрол над всичко, следи се всяко движение и всякаква комуникация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар