Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Откритото вмешателство в живота на човечеството


Нека да се върнем на темата за вмешателството в развитието на човечеството и цивилизацията в днешно време. По този показател може спокойно да се каже, че сега то се осъществява по друг, добре усъвършенстван в технологично отношение начин, защото и интервентите напредват в развитието си. Напоследък доста вещи по въпроса са на мнение, че в момента на планетата тече т. нар. ,,тих захват на Земята" от страна на сили от неизвестен произход (от други измерения, извънземни, подземни или подводни). Техните възможности, съдейки по транспортните им средства за придвижване в атмосферата, Близкиз космос и под водата, както и от скоростите, които разкриват корабите им значително превъзхождат нашите по всички показатели.
Има достатъчно видеодокументални хроники, които показват, че тези сили имат постоянно присъствие както на планетата, така и на Луната, а и навсякъде в Слънчевата система. Нещо повече - те постоянно присъстват с корабите си, прикрито и ясно, на военни полигони при изпитание на нова техника (аеродроми, ракетни площадки, военноморски питание докове и т.н.). Следят наши учения, на различните армии по света, невидимо присъстват при провеждането на изпитания на свръхсекретни оръжия, винаги са и на полигоните за изпитание на ядрени оръжия, на нови класови ракети, дори постоянно съпровождат земните космически полети до Луната по секретните програми на глобалните сили и т.н.
С голямо внимание следят и войните, които човечеството води в настоящия ядрен век. Може да се твърди, че целият активен живот на съвременната цивилизация е под наблюдение и контрол! За тази цел като контролно - наблюдателна база им служи предимно Луната, за която вече се знае, че е куха, а ние твърдим, че дори е сепарирана - разделена на сектори за различните космически сили. Точно поради тази причина беше прекратена и американската лунна програма, защото американците имаха намерението да изпробват и ядрено оръжие, т.е. да превърнат извънземната наблюдателна база в ядрен полигон, поради което бяха изгонени оттам.
От доста време насам извънземните интервенти практикуват и различни маскировъчни методи за прикритие, възползвайки се от по-развитото си ниво в технико-технологично отношение, че дори и в биотехнологично и биоенергоплазмено. Един от практикуваните от тях методи е влизането на техни енергийни същности в човешки тела и под прикритието на антропоморфната (човекоподобна) форма вършат действия, подчинени на конкретни техни цели.
Тактиката най-често е прилагана от представителите на неантропоморфните ИЗЦ, като рептилите например. Според информация от сериозни източници - представители на тайни служби на някои страни, пожелали да останат в анонимност, рептилоидните представители отдавна са на Земята и, за да останат незабелязани, прилагат технологични маскировки (т. нар. шейпшифтинг технологии). Твърди се, че те разполагат с портативни високотехнологични устройства, които в работен режим деформират пространство-времето и изглеждат като нас. Те незабележими присъстват в управлението, предимно на високоразвитите държави, след като предварително, зад гърба на спящото човечество са изградили свои структури - тайни организации, подземни съоръжения и какво ли още не. Особена характерност за интервентите от ,,тъмен произход" е, че те са там, където има власт и пари!
(В това отношение, през последните 2-3 години в Интернет излезе покъртителна информация, придружена от видеодокументална хроника, под заглавие ,,Историята на Брандън Кори", че представител на рептилоидите е бившият американски президент Джордж Буш старши и бившият вицепрезидент Дик Чейни от кабинета на Джордж Буш младши. В кратък документален видеофилм, заснет с портативна камера, с големината на копче за риза от странен човек на име Джуд Кемпър, който по примера на англичанина Майкъл Фейгън (същият, който успя да проникне в покоите на английската кралица, в Бъкингамския дворец през юли 1982г. и проведе с нея 10-минутен разговор преди да бъде арестуван от охраната на двореца).
Човекът, заснел покъртителния видеоматериал бе заловен и впоследствие убит от американските служби за сигурност... Ние смятаме, че такава и подобна на тази информация все повече ще излиза на бял свят, защото, както е казано и в Светото писание ,,Тайни няма! Всичко тайно ще стане явно... На вас и космите по главата, дори са преброени!" И заедно с българската приказка - ,,Шило в торба не стои", става ясно, че тези предупреждения се явяват израз на вселенски Закон!

Няма коментари:

Публикуване на коментар