Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Градовете под повърхността на Марс - Интервю с двама братя които участвали в проекта
Интервю с Ал Биелек, взето през 1991г. от репортер на ,,Соврин Скрайб" в Макена, Дънкан са транспортирани чрез машина за създаване на тунели във времето разположена в базата Монтоук, Лонг Айлънд, до вътрешността на подземни съоръжения на Марс.
Вашингтон. В него Ал разказва как в края на 70-те той и брат му
През 1969г., САЩ, Русия и някои извънземни, вече имали бази на повърхността на Марс по силата на споразумение, сключено между извънземните и САЩ, наречено ,,Алтернатива 3". Американският персонал на Земята не могъл да получи достъп до подземните съоръжения поради липса на тежко оборудване. С помощта на точните координати за Марс обаче, машината за тунели във времето е можела да пренесе Ал и брат му до всяко място върху или вътре в планетата с точност до няколко инча. Биелек и брат му Дънкан Камерън са били използвани при изследването на подземните градове на Марс.
(СС = Соврин Скрайб, АБ = Алфред Биелек).
СС: Относно вашия опит на Марс: преминали сте през тунела във времето - пристъпваш, и си на Марс. Какво видяхте там?
АБ: Аз не съм бил на повърхността на Марс. Ние бяхме под земята. Историята има връзка с описаното в книгата ,,Алтернатива 3" и с телевизионната продукция излъчена в Англия и подчертаваща факта, че ние имаме бази на Марс, една или повече, създадени в резултат на съвместна операция на американското правителство. Не знае дали в проекта участват и руснаците и извънземните. Става дума за бази на повърхността. Всъщност операцията е на Световното Правителство - то не е точно правителството на САЩ.
След като някъде към 1969г. кацнаха на повърхността, те откриха, че има входове, водещи към запечатани подземия, и разбраха, че там долу има нещо. Носеха се слухове, че вероятно има останки от древна цивилизация, погребани под повърхността поради факта, че имаше доста останки над земята - разрушени градове, които по изчисленията на НАСА са били там от около 250-300 000 години. Оказа се обаче, че са блокирани всички входове, които водят към подземните области. По този начин в края на 70-те години бе установена връзка с онези, които се занимаваха с проектите ,,Монтоук" и ,,Феникс". ,,Можете ли да направите нещо за нас? Не можем да проникнем под повърхността на Марс". Те казаха: ,,Да, смятаме, че можем. Дайте ни някакви координати от повърхността на планетата. Ще трябва да направим астрономически изчисления." Което и направиха, и вкараха всичко в компютъра. Искаха да отидат двама души и се случи това да бъдем брат ми и аз.
СС: Защо двама?
АБ: За да има потвърждение какво е видял всеки от нас и в случай, че под земята възникнат някакви проблеми. Всъщност те не знаеха какво има отдолу. И така, изпратиха ни и ние отидохме. (Посредством устройството за пробиване на тунел във време - пространството, разработено в резултат от Експеримента Филаделфия) Имахме проблем със светлината. По онова време трябваше да си носим осветление. По-късно, доколкото си спомням, открихме някои от техните източници на светлина и ги включихме. Накрая намерихме последните останки от Марсианци, ако искате да ги наричаме така, умрели под земята преди около 10-20 000 години, които бяха оставили всичко, което е имала тяхната цивилизация под земята. Открихме огромни количества статуи, които изглеждаха като религиозните.
СС: Как изглеждаха те? Колко големи бяха?
АБ: Обикновено 6, 7, 8 фута високи, каменни, със скъпоценни камъни инкрустирани в тях и т.н.
СС: Хора ли наподобяваха?
АБ: Да. Бяха доста добре запазени. Открихме голямо количество научно оборудване. Намерихме и електронно оборудване - тонове и тонове неща. А впоследствие се носеха слухове, че... бях го забравил, докато Дънкан преди около седмица не ми го напомни. Той каза ,,Не забравяй за 17 000 метрични тона марсианско злато, което измъкнаха оттам". Според това, което той си спомня, то е много странно злато - пет пъти по-плътно от нашето на Земята. Струвало е невероятно състояние. Къде е отишло, нямам идея, но беше върнало в Монтоук и оттам отиде някъде. Имаше няколко официално разрешени пътувания. След това на Дънкан и мен ни хрумна блестящата идея, че след като така и така всичко е в компютъра, хайде да направим едно-две самостоятелни пътувания и да си проведем наши собствени разследвания и го направихме. След второто бяхме разкрити и ни спряха, след като той влезе в архивите и откри огромни по обем записи на цивилизацията, която беше погребана там отдолу.
СС: Какво открихте?
АБ: Той ги прочете. Аз не можах да ги прочета.
СС: Не ви ли каза?
АБ: Не. Да, каза ми тогава, но сега не мога да си го спомня. Паметта ми е много странна - току се включи, току се изключи. И тази част от нея никога не ми е била ясна в смисъл какво в действителност е открил. Непосредствено след това бяхме отстранени. Но определено си спомням някои от другите инсталации, които открихме там.
Имаше много странни големи генератори от някакъв тип. Ако не сте го гледали, препоръчвам ви да гледате филма ,,Зов за завръщане". Факт е, че когато го гледах, той ми напомни,че съм бил там. Не колониите, а кадрите от подземията, където показваха онези големи съоръжения, за които директорът казваше, че вероятно са генератори на кислород. Нещо такова. Погледнах ги и казах: ,,Не са кръгли - шестостенни са". След това се запитах: ,,Откъде по дяволите, го зная?" Нашият поглед към Марс беше откъм подземията. Не сме виждали почти нищо откъм повърхността му.
СС: Видяхте ли под повърхността му лед, както във филма?
АБ: Лед ли? Не.
СС: Доколкото си спомням от филма, стопиха много лед, за да създадат атмосферата.
АБ: Това там долу не беше лед. Имаше и генератори за кислород с известно количество запаси. Имаше система за генерирането му, която очевидно древните бяха изоставили. Всъщност не знае много за нея, но тя беше активирана преди да се преместят в колониите на повърхността. Освен това разтопиха полярните шапки. Носят се слухове, че за целта са използвали една-две водородни бомби. Самият аз не знам да ли е вярно, но те определено стопиха много полярен лед, за да си набавят водя - тя все още е рядкост там, но я има. Атмосферата е разредена, но има атмосфера и температурата е достатъчно висока. В екваториалната част нямат проблем с оцеляването. Тя е около 50 градуса и, разбира се, астрономите са знаели това от около 50 години. Съвсем спокойно от гледна точка на температурата там може да има живот.
СС: Какво представляваше осветлението, за което споменахте?
АБ: Оказа се непозната форма на осветление, след като открихме как да го включим. Някои от силовите генератори все още работят. След като го включихме, в подземията не ни липсваше светлина. Иначе трябваше да се справим с нашето, а фенерите не бяха особено ефективни, защото бяхме в огромни подземни кухини от по неколкостотин фута за толкова огромна камера. Накрая открихме, че те си имат осветление. Светеше много ярко.
СС: Имаше ли информация за лицето на Марс?
АБ: В подземията - не. Между другото на Марс има повече от едно лице. Откриха няколко, но си спомням изявлението на НАСА преди около 2 години, че приемат нискочестотно радиопредаване от Марс. Ако правилно си спомням, беше около 50 килохерца - доста ниско ниво, показващо, че оборудването, или каквото и да е там, генерира радиочестотен сигнал, който беше кодиран, а оборудването беше доста старо и вероятно почти напълно износено, за да го прихванат, прекарат през компютър и дешифрират. Ставаше дума за предупреждение. Съобщение-предупреждение към хората да не допускат грешките, които са направили те.
СС: Имате ли някои чувства относно пребиваването си на Марс? Какви бяха общите ви впечатления?
АБ: Копаехме в останките на стара цивилизация, която предшестваше нашата, което предизвикваше много странни чувства. Да гледам към това, което е останало то нещо, някога било велика цивилизация, и да си даваш сметка, че те буквално са умрели и са оставили всичко след себе си и накрая се е затворило. Всичко умишлено беше поставено под земята. Очевидно е бил начин за оцеляване, защото градовете отдаван са били разрушени, а те са продължили да живеят.
Доколкото разбирам след атаката (каквато и да е била тя), на повърхността са оцелели определен брой марсианци. Може би някои са поели към Земята, а останалите са решили да останат там, но под повърхността. В буквален смисъл потомството им е умряло, както и цялата останала раса на Марс. Доста странно чувство е да си дадеш сметка, че останките от расата са напълно измрели под земята. Те просто са оставили цялото си оборудване там.
СС: В книгата си Род Стайгър споменава 18 март 1990г. като важна дата в историята на ПСИ-групите. Тоест, че на тази дата оборудването им се е повредило и на 20 март всички са се оттеглили. Бихте ли пояснили?
АБ: Това което стана, беше много странна история. През януари 1990г. ПСИ-групите получиха ново оборудване, тъй като Националната агенция за сигурност работеше по него от години; шпионско оборудване, което развива ума и способностите, стана направо нещо страхотно. След вкарването му и след като се научиха как да го използват, те просто намериха себе си - поради факта, че то им даваше възможност да намират дадена картина в нечии файлове където и да е по света, или да проследяват липсващ файл, или намерят. Те не я възстановяваха, а просто я намираха, а много интересно беше как го отрихме.
Още през ноември 1989г. Дънкан ми беше предсказал, че през март 1990г. ще ми бъде връчено доказателство за експеримента ,,Филаделфия". Точно през този уикенд, точно тази неделя, бях във Финикс. Бях излязъл да обядвам и после се оказа, че имам телефонно съобщение от Престън, и че той е паника. Баща на едно момче бил главен учен във военноморската флота и работел по проекта ,,Филаделфия". Преди да умре, разказал на сина си какво се е случило - казал му, че притежава някои файлове и че ги предава на сина си, но го съветва да не казва на никого за тях. И така, това момче, което е неизвестно за мен, никога не казало на никого какво има. Седмица преди посещението му при Престън, на врата му почукали правителствени агенти. ,,Трябва да претърсим дома ви.". ,,Защо" ,,Разкарай се". И започнали да разпердушинват къщата. Той знаел какво търсят. То не било там, но той казал. ,,Не знам какво търсите". И те не го открили. Отнело им няколко дни. Той ги разколебал. След това отишъл, взел си купчинката с файлове, която съдържала две ролки с лента заснет материал за ,,Рейнбоу 3" и ,,Рейнбоу 4", на която били записани двата теста на Елдридж, очевидно все още строго засекретени, (според това, което Престън каза, тъй като се оказали в ръцете му).
Така той започнал да се обажда на приятелите си, за да види кой може да се погрижи за това и да го отърве, тъй като правителствените агенти били по петите му - на около два часа след него и го следели. Никой от приятелите му не искал дори да докосне тези материали. Той изредил дълъг списък от хора и в края на списъка бил Престън Никълс. Обадил се на Престън и той си бил вкъщи. Казал: ,,Идвам да ви дам нещо". ,,За какво се отнася?" ,,Ще бъда при вас в еди-колко си часа." Отива там и му дава файла и филма и му разказва историята за баща си и правителствените агенти и т.н. Престън му казал: ,,Какво да правя точно" Другият отвърнал: ,,Не знам. Сега проблемът е твой. Правителствените агенти са на около два часа след мен." Извежда Престън навън, показва колата си с дупките от куршуми във вратата и му казваа: ,,Аз изчезвам оттук" и си тръгнал.
Престън, паникьосан, се опитал да намери някой познат този ден, включително и мен самия, но не успя. Дънкан, още преди това същата сутрин, надушил нещо, благодарение на психичната си сензитивност - надушил, че се задава нещо много сериозно. След като момчето си тръгнало от Престънови, той си отишъл вкъщи, затворил се в спалнята, заключил вратата и пропълзял под завивките и останал там до 5ч. същия следобед. Това е факт. Паникьосал се. Дори не вдигал телефона. Изключил си ителефонния секретар.
Ето какво става. Престън не успя да се свърже с мен. Накрая, когато успява (аз му се обадих), ми каза: ,,Обадих се на ,,Агенцията за националната сигурност" и им казак, че имам един много горещ материал тук, който не искам да е в мен". Попита ли го: ,,Какво е?" И той им казал. Те отвърнали: ,,Не го искаме". Той настоял: ,,Трябва да се отърва от това нещо - засекретено е с ниво Черната карта". Те казали: ,,Добре, ще изпратим агенти на ФБР да го приберат". Така се отървал от цялата работа. Аз му се обадих по-късно и все още не мога да му го простя. На интересната връзка с ПСИ-групите, за да се върна на вашия въпрос, е, че накрая успяхме да свържем факта, че с помощта на новото оборудване те успяват да идентифицират даден фотография, ако е в нечий файл и че очевидно имат заповеди непрекъснато да откриват информация, свързана с експеримента ,,Филаделфия" и да се грижат на всяка цена тя да не стига до мен. Така открили кое е това момче и изпратили правителствените агенти и се разбра историята за момчето, чийто баща бил главен учен. Не знаем какво е станало. Повече никога не го видяхме.
На следващия ден сред ПСИ-групите се вдигнал голям шум и те били предупредени от някой външен, който имал приятелски чувства към нас, буквалния смисъл. Всички се махнали, освен десет души, нови доброволци, на които им наредили да защитават машините с живота си и те в буквалния съм на думата направили точно това. Те загинали, останалите се махнали от правителствена служба и изчезнали. Създала се паника и провели среща с президента...
СС: Кой е разтопил оборудването?
АБ: Външни не са... да го кажем така - извънземните.
СС: Знаете ли кои са?
АБ: Да, но няма да ги назова.
СС: Същите онези ли са, за които Престън спомена, че са разтопили антената на летището Мак Артур навръх Деня на Благодарността миналата година?
АБ: Да, основно. Те се погрижиха за съоръженията в четири града в САЩ - едно във Форт Мийд и още три други. Едното струва ми се е в Атланта, другото е край Ню Орлийнз, и едно някъде на запад. Всеки от тях се махнал и изчезнал. Самите места били разтопени. Президентът изпаднал в паника, на практика апоплексия. Опитал се да се обади на предишния директор, който бил в пенсия. Казал, спешно е, искаме да говорим с вас. Той отишъл да говорят. Ще кажа само първото му име - Емил. Вече бил на 90-годишна възраст. Казали му какъв е проблемът. Той отвърнал: ,,Ще се опитам да го ,,видя", но ще ви отговоря след около три дни. Тогава ще ви кажа дали ще се върна и организирам отново всичко това за вас..."
Междувременно те се свързали с Агенцията за национална сигурност и се опитали да вземат от техните ПСИ-агенти, не от ПСИ-групите обучени за различна мисия; те не се обучават по двойки, а индивидуално. От Агенцията за национална сигурност им казали да си гледат работата и се измъкнали като казали: ,,Ние не сме обучени за работата, която вършите вие. Не можете да ползвате нашите хора.." Накрая в следващия петък, Емил се върнал при президента и казал: ,,Отговорът ми е не! Няма начин да се върна и да направя нещо за вас. Вие и така сте загазили здраво и след още 30 дни ще загазите още по-здраво..." Взел си нещата и си тръгнал. Предполагам, че тогава го видяхме за последен път, поне по тези места.
Но ПСИ-групите останаха разпуснати до... те се опитаха да наберат нови хора и подбраха някои, но нищо не беше като преди, защото отнема около четири години да ги обучиш, обикновено дори пет.
СС: Значи, отново я изграждат като резерва.
АБ: Опитаха се. След това, преди така наречената Война в Средния Изток с Ирак, направиха сделка като част от ситуация, която може да доведе до декларация за война, във връзка с което получихме цялата възможна подкрепа от ,,британските европейски нации" с изключение на Германия - като част от сделката помолиха британското, френското и руското правителства, които също си имаха свои собствени ПСИ-групи, да заемат отново свои членове на американското правителство в провеждани от него операции. И те го направиха. Осъществиха трансфери и изградиха отново цялата организация с първоначалната й мощ буквално за едно денонощие.
Писано им било да преживеят известен шок, защото новата група се опитала да върне някого обратно в тяхната група, за да проведат операцията - Емил; както разбирам, той е бил вдъхновен директно от тях - отново от извънземните, и им било казано, че това стопяване не може да стане при никакви обстоятелства, че те били свръх-сигурни в своите съоръжения. Това ги потресло. Всичките си отишли. Сега правителството са в точна на нула.
СС: Значи, групите си отишли за втори път.
АБ: Точно така. И правителството отново остана с празна торба. Що се отнася до самия мен, могат да продължат да държат торбата празна. Организацията на ПСИ-групите не е злонамерена, те не са злонамерени хора, много добре са обучени - сензитиви и хора с ПСИ-способности и определена мисия. Основната им мисия през последните години не е била тази отпреди пет-десет години, когато са ги използвали за нападения. Накрая слагат това на това, когато е създадена Агенцията за национална сигурност и стават част от нея едва през 1949-50г., а възникнат през 1940г. под ръководството на Хари Бенет, по време на управлението на администрацията на Рузвелт. Те казали на правителството: ,,Ввече няма да извършваме нападения, защото вие имате други организации и секретни групи, които могат да го вършат много по-добре от нас, поради което отказваме да го правим".
Всяко от останалите неща продължава да се прави обаче и предимно са: пси-шпионаж на територията на страната, извън нея и навсякъде на планетата; получаване на информация за всичко, което правителството иска да знае, но не може да получи по обичайните шпионски канали; или да речем в случаи, когато твърде много агенти са били убити, или нещо такова; например иска да надзърнат в някоя свръхсекретна инсталация в Русия или Китай, или в каквото и да е. Агентите с ПСИ-способности могат да погледнат в нея и да видят каквото си искат. Те могат да четат книги от бюрата им, доклади извън бюрата им, да им пооткраднат някой и друг филм.
СС: Могат да дематериализират, така ли?
АБ: Да, могат. Могат да предизвикат пожар в даден архив, отдалечен на няколко хиляди мили, ако искат, или ако бъдат инструктирани да го направят.
СС: Може би могат да подадат по същия начин и дезинформация?
АБ: Теоретично - да/ Могат да транспортират малки предмети. Имат психо-кинетична способност, която е много добре развита. Не могат да преместват големи предмети, но малки обекти, като например лист хартия, или малък пакет хартия, доклад - с това могат да се справят. Те имат много способности. Освен това са и с много промити мозъци и много сериозно надъхани в служба на правителството и относно това какво трябва да направят и са обработени до степен да приемат напълно протоколите в съответствие на службата и на правителството си.
Единствената етика и правила, които познават, са онези, които са им били дадени от правителството и това им е внедрено, втълпено и подработено до степен, в която не може да бъде направена никаква промяна. Знам само за двама души, по това няма да навлизам в подробности, които решиха да се измъкнат и които успяха да го направят. Но когато го направиха, започна най-големият лов на хора в историята на тази страна, с цел да ги намерят и да ги върнат обратно на правителствена служба. Престън видя полицейските доклади и докладите от ФБР, тъй като полицията решила да се намеси - минали по островчетата за пешеходци там, където не се предполага да има никакви коли, направо изблъскани минувачите от пътя си, спрели точно пред щанда на Престън и казали: ,,Ти си приятел със.." Престън им казал: ,,За какво говорите?" ,,Знаеш какво имаме предвид". Престън погледнал надолу към предната седалка на полицейската кола и там имало досие на ФБР и снимки и имената на двамата, които търсели.
Пишело, че ако бъде получена някаква информация за местонахождението им, трябва да се докладва незабавно в офиса на ФБР във Филаделфия. Никога не ги заловиха. Те бяха твърде умни. Знаеха какво правят. Освен това откраднаха няколко неща от оборудването на правителството, включително... защо пък да не го кажа... правителството има генератори на алтернативна реалност - портативни, които човек може да носи в малко куфарче и така могат да прехвърлят себе си и това куфарче в алтернативна реалност и да не могат да бъдат проследени. Не могат да ги открият.
СС: Нещо като да се паркират в друга...
АБ: Да се паркират в друга вселена, така да се каже, паралелна на нашата, много подобна на нашата, какво обяснявам в лекциите си - паралелна реалност. Правителството притежава портативно оборудване за това. Има го от години. Не зная от кога. Двамата разполагаха с него и го използваха, за да стоят настрани, и често поглеждаха какво става и когато откриеха, че полицията е там, казваха: ,,Те нека да си стоят там, ние ще си стоим тук". Крайният резултат е, че двамата души, с които се запознах преди години, накрая отпътуваха от планетата, като хванаха една совалка. От тази планета редовно летят совалки до Алфа от Кентавър 4, които по силата на едно споразумение осигуряват безопасност за хора, търсени от правителството на САЩ. Съществува споразумение. Отнема около дванадесет часа, докато получиш разрешението. Очевидно са взели семействата си със себе си - сестри, братя, баща, майка. Доколкото знам, все още са там.
СС: Кой управлявал совалката?
АБ: Изглежда правителството на Алфа от Кентавър, но не зная. Във всеки случай, тя лети редовно два пъти седмично. Не зная къде е мястото й за кацане. Разбира се, това се пази в тайна.
СС: Каква е формата на тялото им?
АБ: На съществата от Алфа от Кентавър ли? Като на хората - съвсем същата. На тяхната планета има много по-малко население. Те не са пренаселени. Те са напреднала цивилизация - малко по-напреднала от от нас - не кой знае колко, но са по-напреднали. Те не харесват някои неща и начина, по който правителствените агенти третират двамата, след като вече нямали нужда от тях и в резултат - не знам как се прави, но ако стигнеш до тях и поискаш убежище, ако ти издадат карта, просто се качваш на совалката и си там. Повече нищо не знам за тези двама души. Не съм ги виждал оттогава. Случаят с убежището е много интересна дребна подробност - на нашето правителство не му допада особено, но съществува споразумение и те го спазват. Очевидно съществува подобно споразумение и с другите правителства - според мен с всички земни правителства но не съм сигурен.
Имам чувство, че споразумението включва и външни правителства. Поддържа се редовна връзка обаче. Не знам дали Престън е говорил за това във връзка със ,,Супер Ламинъри Къмюникейшън Системс", разработени от 1TT през 60-те години. Още една от другите последници от експеримента ,,Филаделфия"; изследванията бяха направени от 1TT, тъй като бяха в известна степен включени в тази програма. Те имаха много сериозно участие и бяха главният договарящ на проекта ,,Финикс", но освен това си играеха и много други игрички. Един от тях изграждаше нова комуникационна система - изследване, което се базира на енергии от по-висок разряд и на проучването на откритията и последвалите резултати. Всичко е много интересно. При енергията от шести разряд можем да разработим комуникационна система със степен на разпространение С6, т.е. С на шеста степен. В момента разполагат с едно С8, т.е. С на осма степен.
СС: ,,С" скоростта на светлината ли е?
АБ: ,,С" е скоростта на светлината на осма степен - скорост, с използването на която буквално могат да комуникират ясно през галактиката само с устройство за изместване на фазата. Няма никакво закъснение. При системата ,,С" имаше закъснение, затова преминаха на осма степен. 50 000 светлинни години през нашата галактика могат да бъдат изминати за частица от секундата. Следователно Айнщайн в известен смисъл е сгрешил. Нищо не може да се движи по-бързо от светлината ли? Може. Отдавна е постигнато. Може би е било направено дълго след като е направил изявлението си. Айнщайн се отказа от някои от твърденията си в ранните години преди смъртта си, но никой не го оповести официално.
СС: Като стана дума за извънземни и технологии, знаете ли с кои от тях контактуваше Тесла?
АБ: Основно с плеядинците - те бяха една от основните групи за комуникации. Също така и групата наречена ,,К" - съкратено от Кондрашкин. Това е най-добрият превод - вид хуманоиди с леко зеленикава кожа без коса. Ако ги предрешиш както трябва и избелиш кожата им и им сложил старомодна перука, спокойно могат да минат за англичани. Не искам да прозвучи като някакъв обиден намек към англичаните, но наистина най-лесно биха могли да минат за англичани.
Боята, пудрата, или това, което си слага на кожата, не можеше да изтрае повече от две седмици. Освен това имаше и двама други, които не знам какви бяха. Когато започнеш да викаш към космоса, не знаеш кой ще отговори. За разлика от тях, Тесла знаеше 11 от общо 12-те езика и предполагам, че тези хора му отговаряха на английски, но не съм съвсем сигурен. Не съм бил там. Само чух историите от двама други изследователи, които бяха работили с него преди смъртта му. Казваха ми за съществуването на оборудването и, че той се е свързал с тях почти ежедневно.
СС: Споменахте в лекциите си програмирането по Райх. Как човек може да познае, че то му влияе?
АБ: След като ти е направено, не би могъл да познаеш. Приложиха тази система на Дънкан преди време, може би дори повече от веднъж, и имаме приятел на изток, който работеше в болница и е виждал самото оборудване, знае какво прави то и какви са възможностите му. Престън провери в книгите и откри, че точно този вид напреднала технология обикновено се води като оборудване за електрошокова терапия. В момента е много напреднала, компютъризирана, с флопита и много мънички електроди, а не големите, които се използваха преди. Вече има съвсем тънки сонди, с големина 50кв. мм. Прикрепват ги към критични, особено чувствителни точки на тялото. Поставят около осем такива. Има и компютърна програма, която използват, довеждаща човека до оргазмено състояние с помощта на електрониката, и го задържа в състояние, при което целият човешки ум - от съзнанието до подсъзнанието - остават напълно изправени и отворени.
Следователно можеш да премахваш погребана в подсъзнанието информация, да препрограмираш лицето, да правиш каквото си искаш в този смисъл. А когато програмата свърши я затварят, връщат лицето в т. нар. нормално състояние с блокаж на паметта относно всичко, което се е случило, или с напълно нов имплантиран спомен за това, което е станало през определения ден - или като заместител на цялата му памет, или каквото решат. Обикновено поставят в паметта заместващ спомен. Същото се случи веднъж с Дънкан.
Доста време ни отне да го открием, но успяхме. Могат да го направят с всеки, който поискат. Грабват ги физически и ги замъкват в болницата. По закон, всяко болнично заведение, което използва федерални фондове, трябва да има една от тези машини в сградата си и обучен персонал - строго ограничен - който да може да борави с тях. Оборудването може да се използва и за ,,нормална" електрошокова терапия в обичайния си режим на действие, използван от лекарите, макар че е много по-усъвършенствано и по-слабо увреждащо. Могат да го използват и за препрограмиране, е необходима дистека, която се държи под ключ и може да се използва само от определен правителствен персонал. Когато се извършва подобно действие, се осъществява от правителствен персонал. Обикновено не се отразява в дневниците от болничния, или от медицинските фондове. Покрива се 100% от федералното правителство, а дневниците се замитат под килима. Веднъж го направиха на Дънкан и след това се опитаха отново.
СС: Физически ли го взеха?
АБ: О, Да. Доста време ни отне да го открием. Базира се на принципа на Райх, на старите му теории. Оригиналните техники за програмиране бяха по-физически, но вече го правят по електронен път. Сега всичко е по-ясно, така да се каже, много по-лесно да се осъществи, и много по-лесно да се покрият следните. Законът гласи, че тези инструменти, или части от оборудване, трябва да бъдат достъпни за институции, които не се финансират от федералния резерв. Препоръчват да ги има, но не са задължителни.
СС: Как се чувствате във връзка с всичко това - искате ли да си отмъстите на тези момчета? Къде стоите спрямо това лично вие?
АБ: С удоволствие бих... ами, къде стоя ли? Първо, смятам, че отдаван е време хората да научат факта как правителството им ги е лъгал практически за всичко, като се започне от политиката и се свърши с науката, за да прикриват тайните проекти и отвличанията на хора, извършвани... пак от него. Не говоря за отвличания от извънземните - говоря за отвличания от правителството с цел препрограмиране - за вкарването на хора в специални проекти, против желанието им.
СС: Звучите ядосан. Ядосан ли сте?
АБ: О, да. Много, защото провалиха живота ми, живота на Дънкан, живота на много хора, които познавах и бях част от този проект, оригиналния проект ,,Филаделфия". Не опропастиха чак толкова много животи по проекта ,,Феникс" от гледна точка на разбиването на семейни връзки и други подобни, но определено елиминираха някои хора, свързани с проекта ,,Феникс". Те бяха буквално убити - едни случайно, други умишлено, някои бяха препрограмирани и отведени само Бог знае къде.
Много бяха първоначалната си точка на произход и живеят, където са, при кой знае какви обстоятелства. Масовото преразпределяне, ако искате да го наречен така, на хора, препрограмирането им, е нещо, напълно чуждо на нашата Конституция и нашите концепции - не само на религиозните ни вярвания за свободата, но и на нашите политически концепции за свобода такива, каквито ги знаем от Конституцията от почти 200 години. Конституцията съществува от по-дълго, но казвам почти 200 години, защото тези правителствени програми излязоха на сцената около 1947г. и стават все по-лоши с всяка измината година и се отнасят далеч не само до САЩ.
САЩ обаче, като че ли са най-злонамерените, Потискането на хората и упражнявания над тях контрол са най-силни в САЩ - там е много по-зле, отколкото в Русия. В Русия има много по-голяма свобода на словото, отколкото в нашата страна. Говоря за последните година-две, а не за времената преди това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар