Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Коварните планове на Сивите и Световния елит
В момента сивите наблюдават мозъчните вълни на имплантираните. Правели са го през по-голямата част на 100-те им години на Земята, времето през което активно провеждат зверските си експерименти с нас. Поколения семейства са имали импланти. Сивите са предали знанията си на NSA за клонирането на човешки индивиди и живи форми, както и изкуството за покваряването на човечеството. Затова Андромедианците не считат за човешки същества генно създадените два вида - клонирани и имплантирани хора, защото те вече са присъединени към общото съзнание на сивите и са загубили свободната си воля. Душите им са затворени и те вече не са състрадателни човешки същества.
Освен това сивите клонират и собствената си раса в каста от роби, също като мравките. Те всъщност мислят едни и същи неща по едно и също време. Умовете им са като радио. Ако няма радиовълни, те не правят нищо. Имат компютри, които предават радиоподобни вълни, а те им казват каква работа трябва да вършат и какви функции да изпълняват. Ако компютрите се изключат - общият им мозък ще блокира и те няма да знаят какво да правят.
Сивите не притежават индивидуален интелект като нас, въпреки че с удоволствие биха ни направили да бъдем като тях. Те смятат, че Господ е ум, подобен на нашия и напълно са се отделили от Духовната си същност, толкова отдавна, че физическото им съществуване се е превърнало в чисто его. Драконианците също представляват деволюирали същества - чисто его, което също е много силно развито. Така стоят нещата и при много други раси, генетично създадени и променени от тях, които са изгубили връзка със собствената си същност.
За нас, хората от Земята, все още е трудно да проумеем текущия в реално време процес по поробването ни и превземането на родната ни планета, както и какво в действителност се случва с нас, но засега сивите изпълняват плановете си, а ние сме техните жертви. Те не вярват, че имат Дух, защото са ограничени мисловно, емоционално, физически и физическото им съществуване е всичко което те виждат. За по-прозорливите от вас веднага трябва да стане ясно защо напоследък представителите на управленческия елит, предимно на Запад, пък и при нас в Източна Европа са примитивни и мозъчно отфилтровани хора, защото вече действа законът на подбора.
Елитът предварително определя кои точно трябва да управляват отделните държави и, естествено това ще бъдат (и са) тези, които са инкубаторно отглеждани човешки същества. Затова и те, както и сивите буквално отричат Духовната същност на човека, която вече не е част от тях! Някои човешки индивиди, както и сивите са чисто его, а не малък брой хора от йерархията на управление на света отдавна им подражават, защото вече са се вманиачили, че са богове!
Безспорно, интелектуално сивите са много напреднали в областта на всички частни науки, които са им гръбнака в материалните светове. Твърди се, че след срещата в базата Холоман и след подписването на договора те дават на NSA и разработки на вируси, които са разпределени на по-ниски нива във военната система. В Африка откриваме тестовата площадка на вируса на СПИН. Има и причина за това. Вирусът е даден на биологичното подразделение ,,Ултра" в NSA. Едно от подземните съоръжения на NSA е под Форт Мийд в Мерилен. Там има 19 акра подземни пещери, в които са инсталирани най-технологично напредналите и най-сложни компютри на света, проектирани и построени на място. Никъде на друго място не е инсталирана подобен вид компютърна техника. В тази местност и в другата - в планината Ууд, Орегон, се занимават с наблюдение на телефони, телеграфи, телекси, факсове, радиа, телевизии, микровълнови комуникации, NORAD, както и космически радиовълни. Вътре в комплекса, построен в планината Ууд, Орегон се извършва и клониране на хора и извънземни, но не се знае от какви раси.
Космическите кораби на сивите могат да пътуват и във времето - същите кораби, забелязани през 1787-ма, 1788-ма и 1789г. около Венера. През 1645г. е забелязана за първи път голяма луна около Венера и оттогава тя се появява и изчезва като за последно се случва през 1767г. Подобно нещо се случва и около Марс на 25 ноември 1894г. Голям кораб е забелязан да озарява част от планетата. Същото явление е наблюдавано и при Меркурий през 1799г. Същият голям планетоподобен обект минава през Слънцето на 26 август 1859г. и той все още съществува и ни е познат под името - планетата Вулкан.
Това е кораб-майка. Не е планета. По време на пълното затъмнение на 29 юли 1878г. астрономите виждат два големи светещи планетоподобни обекта, големи колкото Венера, които са между нея и Марс. Според Андромедианците са били плеядински и андромедиански кораби, върнали се назад във времето и наблюдавали сивите, които орбитирали около Слънцето. През 1783г. и 1787г. са забелязани много силни светлини и на Луната. Първоначално са объркани с вулкани, но те се преместват и осветяват тъмната й страна, което предизвиква забележим ореол над горната й част. През февруари 1894г. е фотографирана комета, която се сблъсква с голям тъмен обект в нашата Слънчева система. Обектът имал крила и според Андромедианците е бил дракониански кораб. Същият феномен се проявява и на 4 април 1892г. като корабът е с размери една трера от този на Луната, 600-700 мили в диаметър. Астрономите помислили, че е птица, но крилете й не се движели - отново е бил дракониански кораб. На 27 януари 1912г. пак е наблюдавано подобно събитие. На Луната имало кораб, подобен на гарван, който е бил дълъг 250 мили и широк 50 мили. Според Андромедианците той също е от Алфа от Дракон.
През последните пет века сивите предприемат множество операции с цел манипулация и контрол на нашите религиозни системи.
Като се представят под образа на спасители те са ни манипулирали доста грубо, което е истински капан. Играта на религиозни системи може да бъде използвана като гориво за съблазняване на хората да вярват в неверни неща.
Обаче ние хората от Земята сме еволюирали само технически и материално. Духовната ни еволюция е била потискана през по-голямата част от нашето съществуване от групите регресивни извънземни, а сега и от Черното правителство по неговия план за Нов световен ред. След като научават тези духовни истини, NSA и черното правителство осъзнават, че всичко, което се опитват да постигнат е застрашено. Според Андромедианците техните думи били: ,,Може да бъде разрушено за ден, ако човечеството се просвети!"
Ако един милиард хора разберат и решат, че не искат повече тази реалност, тя може да се промени буквално от залез до изгрев Слънце.
Но те наблягат и на факта, че трябва много добре да знаем какво искаме, което е част от решението и отговорностите ни като Духовни същества. С други думи - ако ще създаваме такава реалност, трябва да понесен и отговорността за това.
Като пример за манипулация може да бъде посочена Торинската плащаница. Според Андромедианците р пимер за извънземна манипулация или насилие върху вярванията ни. Холографският образ на булото е създаден от сивите с цел да засилят вярата в някакъв Спасител или Месия, подпомагаща техния план за контрол, тъй като човечеството с готовност би предоставило силите си на някого, който прилича на истинския месия, защото така сме научени. Сивите знаят, че малко хора са готови да понесат отговорност за собствената си еволюция. Повечето биха чакали да им се каже какво да правят вместо да разберат ситуацията и да вземат подходящи мерки, за да се освободят от честотния контрол върху съзнанието ни, наложен от тях самите с помощта на световния елит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар