Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Д-р Акуино: HAARP може да контролира времето, пространството и гравитациятаБрилянтен физик публикува революционна творба, като се позовава на още 30 научни работи, които показват, че HAARP има невероятна сила, за която не подозират изследователите на високочестотните излъчвания.
Д-р Фран Ди Акуино пише за способността на напълно функционалната мрежа HAARP, активирана повсеместно, не само да повлияе на времето и геофизичните събития, но също така има влияние върху пространството, гравитацията … и дори директно върху времето! Сега мрежата на HAARP има много нови възможности и една от тях е почти готова за експлоатация в края на света: в пустинята и Антарктида. Ще станат ли собствениците на НAARP владетели на времето?
Най-опасният?
Управляващите фракция на трите най-големи страни в света – САЩ, Русия и Китай могат да бъдат съпричастни към опитите за отстраняването на човека, по тяхно мнение, който е най-опасен в света. Не, той не е ужасен терорист от международен мащаб, дори не е луд учен с нов вирус, който може да унищожи човечеството.
Може би най-опасният човек в света може да се нарече бразилският физик д-р Фран Де Акуино.
Ди Акино не е измислил “лъч на смъртта”, не е разбили кодове за стартиране на ядрени ракети. Той обаче е потенциално още по-опасен, той освободи духа от бутилката за високите технологии, който владее една от най-големите загадки – истинската цел на HAARP.
HAARP (Изследователска програма за изследване на полярните сияния с високочестотни въздействия). Мрежат от тези съоръжения, покрива целия свят, от единия полюс до други. Скоро ще бъде стартирана такава и в Антарктика.
Ди Акино в научната си работа показва, че нискочестотното, но изключително мощно излъчване и предизвиканото от него нагряване на йоносферата може да предизвика земетресения, тайфуни и суши. И за разлика от Магьосника от Оз, HAARP има реални възможности.
Академичната работа на този физик с цитати от други научни трудове, говори за други невероятни възможности на тази мрежа.
HAARP може да влияе на гравитацията
Повечето изследователи на HAARP предполагат, че тя може да причинява земетресения и урагани. Потвърждавайки тези подозрения, творбата на Ди Акино разкрива и още неща.
Използването на излъчвания с висока честота може да променя и дори да контролира поведението на гравитационните полета – твърди той.
Според Ди Акино може да бъдат премествани или дори транспортирани тежки предмети с помощта на “гравитационни щитове.” А установката е способна и на повече.
Технологията може да генерира обвивки за гравитационни екрани. Генерирането е възможно благодарение на конструкцията от полупроводници с висока поляризация, затворени между две плочи от метално фолио със слоеве изолация между тях. Обвивките на гравитационните екрани могат да бъдат генерирани с дебелина от един милиметър.
Теоретичните изчисления на Ди Акино експериментално се потвърждават от опитите на друг физик – Димитриу Ставрос от TEI-Аthens, от гръцкия Департамент за електрически проекти. Ставрос успешно показва как електромагнитното поле взаимодейства с гравитацията.
А най-удивителното- Ди Акино казва, че работещата на пълна мощност HAARP е в състояние да изкривява времето.
Забавянето на времето е ефект, описан от специалната теория на относителността на Алберт Айнщайн. Пространство-времето се изкривява, когато скоростта на тялото, което има маса, е близка до скоростта на светлината.
HAARP може да управлява времето и пространството
http://30dumi.eu/…/d-r-akuino-haarp-mozhe-da-kontrolira-v…/…
Работата на Ди Акуино посочва и възможността за това , че областта, формирана от ултранискочестотно поле е в състояние да премести тяло с маса във време, което е различно за обикновения наблюдател. Това е създадено и трябва да работи.
Като пример той дава океана и пътуващ в него кораб. Той обяснява: “… съдът е изработен от стомана. Когато той бъде изложен на еднородно нискочестотно електромагнитно поле, благодарение на определена честота и интензивност, плавателният съд ще се премести във времето. Важно е да се отбележи, че полето, в допълнение към това да е еднородно, трябва непрекъснато да въздейства върху кораба по време на преместването му в новия промеждутък от време.
В случай на нееднородност на полето, различни части на кораба ще се движат в различни интервали от време в бъдещето. Освен това, че такова поле трябва да следва кораба, структурните елементи, генериращи полето, трябва да са вътре в кораба. Хората вътре в кораба ще се движат в различни интервали от време, защото проводимостта и плътността на телата им ще бъдат различни. ”
Трябва да се отбележи пълното сходство на този сценарии с подобния, описана от очевидеца на експеримента във Филаделфия Чарлз Оленд. Това събитие, експериментът на ВМФ на САЩ, наречен “Дъга” в началото на 40-те години на миналия век, сега често се описва като фантастика, който няма място в реалността.
Въпреки това, вярващите в историята настояват, че един от участниците в този инцидент на есминеца “Олдридж” е известният изобретател Никола Тесла, геният, който е изследвал електромагнитното взаимодействие. Целта е била да се постигне невидимост на кораба, но той завършва трагично, а различни части на кораба са разпръснати в различни части на пространството и времето.
Някои силно подозират участието на Tесла в създаването на многото функции на HAARP, актуализирани и подобрява в съответствие с последните научни постижения на XXI век.
За какво тогава ще се използва HAARP? За климатичните войни? Като отключващ механизъм за геофизични процеси? Манипулиране на гравитацията и времето? Някои дори смятат, че тази технология е в състояние да влияе върху съзнанието и да доведе до лудост хората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар