Звездни Цивилизации

петък, 4 ноември 2016 г.

ПРАТЕНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА - Древните души ( Продължението )
Твърди се че някои индигови и кристални деца които сега се раждат на планетата ни Земя, притежават брилянтни умове. Коефициентът им на интелигентност се движи около 130 - това е средната стойност, но много от тях стигат до нивото на гениите с коефициент 160 и повече. Човек коефициент 130 още не е гений, но досега само един на 10 000 е стигнал до него. Днес това се превръща в норма. Нивото на интелигентност на човешката раса е извършило качествен скок. Лекарите и психолозите, изследвали тези деца, са установили, че компютрите са нещо като продължение на главния им мозък. Те се оправят много по - добре от всеки друг със софтуера. Това е нова раса която може да се справи с абсолютно всичко. Някои от индиговите и кристалните деца имат дори и свръхсетивни способности - буквално четат мислите на родителите си. Могат да надникнат в умовете ви. те имат друга ДНК .


Всеки говори за индиговите деца и кристалните и такива които са много по умни и могат да решат и най сложната математическа задача, и могат да се справят даже с най сложното земно занимание, просто казано с всичко могат да се справят каквото се хванат на Земята.

Но има едни други деца за които никои не говори, и ги смятат за алтруисти, бавно развиващи се и със психически проблеми, и че не могат да решат и да се справят и с най лесната математическа задача, те освен математиката трудност не могат да четат и пишат правилно, не могат да се справят и с най лесното земно занимание, трудно им е всичко на този свят, те са постоянно разсеяни и объркани, не знаят даже Таблицата за умножение, Азбуката и даже през коя година нещо историческо събитие е станало, много бързо забравят всичко това което четат гледат и пишат.

За няколко секунди това което чели и писали не го помнят вече, те почти не общуват с хората, ако общуват приятелите им не ги разбират и ги смятат за луди, че вярват на всичко което прочетат и видят, и че четат постоянно техни си глупости.
Те са затворени в себе си, вярват на своите фантазии които смятат че е са истина, всичко земно им е сложно не могат да си намерят работа на този свят дори, защото ги е страх даже и от хората. Те почти нямат приятели на всичко вярват каквото им кажат. Тези същества идват от ефирните измерения на светлината, света на ангелите и боговете, където всичко е светлина. Там са можели телепатично да общуват с другите ефирни, светлини същества, но на Земята не могат затова не могат и да четат правилно, и да пишат правилно, защото телепатията горе им била по лесна от тук, долу. Горните ефирни светове, там е раят за тях , но тук на Земята е ада за тях. Някои ги смятат за луди, че вярват на всичко каквото прочетат гледат или чуят. На тях не им трябват доказателства за някакво твърдение, те знаят че е така, хората им се смеят. Те ги е срам даже да говорят и с момиче, срамуват се, те са самотници затворени в се беси на мечти и фантазии.
Те са тук с мисия, повече даже нямат деца и полов акт с жена, те са избраниците от боговете, те имат празен ум не могат да мислят като обикновените човешки същества. Те са много стари древни души, преживели са какво ли не преди , те са като деца даже и ако между тях има и възрастни. Те се държат като деца не ги интересуват земните дела, интересуват се от духовните неща, щастливи са когато четат, гледат или си фантазират за НЛО и извънземни , феи и приказни светове .Те смятат че всичко е реално което виждат фантазиите си. И е така. Те почти нямат в трето измерение прераждания, нямат опитност в тази жестока реалност и действителност. Те не могат да се справят тук на Земята, защото нямат опитност на душата от минали живото на тази планета в трето измерение на съществуване. Ако се бяха прераждали в трето измерение преди щяха да имат опит като обикновените човешки души които имат опитност на Земята , и които работят, и знаят всичко и могат всичко. А те децата на светлината бързо забравят всичко научено, само най важното помнят, не им трябва знание, те имат друга мисия. Те са тук за първи път в този материален, триизмерен свят. Свят в които сега не могат да създадат нищо с мисълта си, и без своите магически способности които им помагали преди Като телепатия, телепортация, и знания които имали в ефирните приказни светове. А предишните си животи са владели и силата на мисълта, и можели всичко да си създадат каквото се нуждаят.
Те нямат опитност в този материален свят, нищо не могат да се справят, ако се хванат за нещо те го объркват. Трудно им е всичко като малки деца са всичко им е непознато и се измъчват, трудно общуват с хората, все си стоят в къщи и си фантазират, приказни светове или чакат нещо света да стане да им промени техния живот. Това са същества идващи, не като повечето кристални и индигови деца, от физическо материални планети. А от световете на ефирните светлини измерения. Те почти не са идвали на този материален свят, ако са идвали било времето на Атлантида или на Лемурия, но са идва ли не чрез прераждане, а пратени като богове. Тогава са можели да материализират мисълта си и са създавали всичко каквото си представят, хранели се с прана. Тези светлини същества от ефирните измерения ,също издържат на глад и без вода, почти не ядат месо, ако ядат искат и опитват да го спрат, изпитват гняв ако се убие дадено животно.


Те знаят че са тук да предупредят хората за предстоящата катастрофа на Майката Земя, тях ги пазят небесните пратеници на светлината. Дали библията не говори именно за тях 144 000 избраници, които ще се спасят при идването на края на света, които никога нямали и не са се осквернили с жени, защото са девственици.

“И видях, и ето, Агнето стоеше на хълма Сион и с Него сто и четиридесет и четири хиляди, които носеха Неговото име и името на Неговия Отец написано на челата им. И чух глас от небето като глас от много води и като глас от гръм; и гласът който чух, беше като глас на свирачи, които свиреха с арфите си. И пееха като че ли нова песен пред престола и пред четирите живи същества и старците; и никой не можеше да научи песента освен сто и четиридесет и четирите хиляди, които са били изкупени от земята. Те са ония, които не са се осквернили с жени, защото са девственици; те са, които следват Агнето, където и да отива; те са били изкупени измежду човеците за първи плодове на Бога и на Агнето. И в устата им не се намери лъжа; те са непорочни” (Откр. 14:1-5).

Тези небесни пратеници ги смятат за тъпи изостанали в развитието си души, за бавно развиващи се, те не могат да се справят с земният живот на тази Земя, ако пипнат нещо объркват всичко, чувстват се като затворници на планетата Земя, някои се страхуват от хората искат по бързо да си отидат в къщи, при своите братя и сестри от светлините ефирни измерения на светлината. Света на боговете които един ден ще се приберат отново.

Тези мили пратеници на светлината, от по горните ефирни светове, слезли тук на тази груба физическо плътна планета, наречена Земя със специална мисия. Да помогнат и да предупредят човешкият свят, че върви в грешна посока че се самоунищожава че съсипва своят дом , че унищожава и убива своята мила родна планета и че не остана много време, и природните стихии ще връхлетят този свят много скоро. Но човешкият род не разбира от думи властта на едни е да контролират други със огромна власт, пари, контрол и робство и да унищожат живота какъвто го познаваме на тази планета. Но Майката Земя ще вземе този свят, в свои ръце. но тогава ще бъде много късно. И така, тези мили същества на светлината слезли тук долу на Земята, но разбраха че този физическо материален свят е жесток и коварен и със тях се отнасят много зле в училище дори, им се подиграват и им се смеят и ги мислят за бавно развиващи се със психически проблеми, че са прости и тъпи че не могат да се справят с живота не могат дори да решат най лесната математическа задача в училище, а техните съученици са били по умни и се хвалели с това. А те милите се тормозят ,защо не могат да запомнят даже най лесното стихотворение или нещо което са чели и гледали, те бързо забравят дори своите мисли, ако преди секунди са мислили нещо важно след кратко време бързо ще го забравят, те забравят даже бързо и това което са писали преди минути, даже секунди, помнят само най важното ако някои ги накара да запомнят и да учат нещо те се тормозят заболява ги главата дори , да го запомнят ,и си казват не мога да го запомня колкото и да се мъча да го чета и запомня пак не става. Те едва запомнят въобще нещо от текста които четат, ако някак си запомнят нещо от даден текст след няколко минути ще го забравят . Така като не помнят тези мили създания се освобождават от тревожните си, минали мисли и тревоги. Ако нещо страшно са видяли или някоя лоша мисъл, или нещо лошо са прочели, или са им казали, те веднага го забравят за секунди, все едно това което са им казвали преди секунди или минути било само един сън за тях, или че не са им го казвали въобще.
Дори дадено събитие по света или един ден един, месец или една година, за тях им се струва че било преди бая време, дори даже преди хилядолетие . Да не помнят тези неща за тях е добре, да не се тормозят с излишна информация и мисли. Умът им е празен, бързо забравят всичко това което са чели, гледали, говорили или мислили. Те също така се освобождават от човешкото мислене, и от човешкото обществото което е грубо и жестоко за тях. Те не се натоварват мозъка с излишна информация като техните ученици в училище, които постоянно четат и помнят наизуст всичко и си натоварват мозъка ,така и полудяват някои дори така. А те милите бързо забравят всичко което са чели или гледали не им е нужна тази информация, те знаят най важното те са много древни души, които много неща са преживели преди много време на други планети и измерения , знанията са в тях, но помнят само най важното което им е необходимо, а другото го изхвърлят от ума си чрез забравата , паметта им го изтрива и те не го помнят вече. В училище постоянно ги тормозят или ги бият съучиниците им, били бавно развиващи се индивиди със психически проблеми казват им. Ти си психически болен отиди и се прегледай в психиатрична клиника, има хапчета за твоят проблем, луд за връзване си, пълно куку си , казват им също как може да вярваш че има извънземни духове, и живот след смъртта, дай доказателства стига си чел тези глупости че ще полудееш така. А те небесните пратеници на светлината мислят че на тази планета огромен брои хора, още спят и са зомбирани от всичко което ги заобикаля още не са се събудили, ако не го направят ще бъде много късно за тях.да се събудят навреме . Но тези мили светли пратеници на светлината живеят в собствения си затворен в себе си свят, на фантазии и мечти някои даже виждат картини и имат видения от други светове виждат там космически кораби феите, красивите принцеси, приказните създания, светлините царства и същества на светлината които живеят там .
Прекрасно е в райските земи а тук в тази груба физическа материя са все едно в ада, никои не ги разбира даже и някои от най близките им, в семейството което живет сега, ги мислят че имат някакви психически проблеми били болни не са като нормалните хора не могли да се справят с живота, нямали дори някои близки приятели да общуват нуждаели се от закрила и помощ , мама и тате да са със тях те са като малки не можещи дечица, без помощта на родители те си, са обречени в този жесток свят. Те лесно стават жертви на жестоката действителност на човешкото общество техните ученици в училище даже ги командват да им слугуват ако не направят каквото кажат техните ученици ги тормозят и бият. техните физически тела са слаби понякога имат и слабо тяло, те живеят в света на собствените си фантазии очарованието на митове, и легенди приказните светове високите измерения на съществуване ангели, духове, феи, нло извънземни приказни филми и анимации конспирации и духовни неща , всички тези неща изпълват сърцата на тези ефирни светлини същества слезли тук на този свят . Мнозина от тях живеят във въображаем свят но те наистина виждат космическите кораби през измеренията чужди са им всякакви граници в мисленето и емоционалността всичко което си представят им изглежда възможно и реално тези дечица на светлината вярват че мечтите се сбъдват те усещат енергиите с помощта шестото си чувство при тях има прилив на енергии които те усещат постоянно те рядко ядът даже пият вода някои от тях даже се зареждат и се хранят от комическите енергии с прана , имат достъп до ефирните енергийни които може да се използват с лечителски цели те са мечтатели и фантазьори способни са да се наслаждават на нежната музика шепота на вятъра те обичат природата обичат да се разхождат дори сами по гората и прекрасните цветни градини и ливади, те обичат много цветята и животните ако някои нарани дадено животно те плачат и се гневни на мъченика му, те са много чувствителни същества ако в дадено семейство има такива дечица и родителите им се карат те едва издържат на кавгите им понякога плачат а понякога се затварят в себе си, и си мълчат или си замислят за нещо което искрено вярват че е така. Те почти не разговарят с техните ученици те са тихи защото не ги интересуват човешките простотии учениците им се интересуват от футбол, музика, филми и жени а те въобще не се интересуват от тези неща тях ги влекат извънземни раси, нло, духове, духовно развитие , паранормални явления и др подобни неща .Ако учениците им говорят за техните си интереси като футбол или жени те не говорят мълчат си и си мислят за своите фантазии за своите теми като нло и извънземни или бъдеще какво предстои да стане. Те са мислители постоянно мислят за такива неща, които ги вълнуват затова може да ги наречем мислители но повечето им мисли се забравят зареди слабата им памет. Те също си казват писна ми от тази жестока съдба , каквото и да се захванат все объркват нещо, те са самотници едва издържат в дадена ситуация повечето от тях живеят мизерен живот с големи изпитания те много страдат в живота си но страданието за тях е училище към просветлението.
Те си казват писна ми от този жесток живот да си изпълня мисията за която съм дошъл и да се прибера в къщи на моят приказен свят при моите братя и сестри и ефирните световете на Плеядите. Те разглеждат живота си като изпитание но име трудно със всичко тука те са отчаяни не знаят как да се справят в тази груба материална реалност те колкото по на дълбоко се затварят във своята вътрешен свят толкова по малко им се иска да се сблъскат с действителността ,физическата им реалност изглежда студена жестока даже брутална, затова търсят такава физическа среда която да е склона с техните физически и приказни мечти те постоянно се опитват да избягат от физическата действителност. Когато са в неуравновесено състояние са разсеяни и лесно забравят започва да се размина границата между фикцията и реалността тези същества не могат да помнят. Всичко много бързо забравят дори мислите си и това което са казвали преди минути. Това е добре за тях защото така лесно ще забравят, ако изникнат лоши мисли, просто няма да ги помнят вече.

Някои от тях уверени че мислите и убежденията играят изключително важна роля в моделирането на физическата реалност. Те имат силата да материализират своите мисли и фантазии. Искат да са свободни за да изследват собственото си въображение, изпитвайки нови усещания. Тяхното физическо тяло често е чувствително, а понякога и крехко, кльощаво телосложение и крехки кости. Някои от момчета от тези дечица имат женски характер те са нежни тихи кротки не са груби и жестоки като другите човешки деца които само командват и бият по слабите деца в уилище, също някои от тях казват че били приказни красиви принцеси от приказните светове на плеадите или други звездни светове. Някои също от грубите и жестоки момчета в училище ги смятат за откачени, луди даже се държали като педераси постоянно ги обиждат, а те милите се чудят какво правят в този груб и жесток свят, на обиди, и някои да контролира по слабия от него. Но знаят че един ден всеки ще си плати за сторенето дори и мъчителите им в този живот, сега те имат малко приятели най много двама или трима но и те се държат понякога грубо с тях и не ги разбират мислят ги за откачени че се интересуват от глупости като извънземни, нло конспирации, духове, феи предсказания и духовни теми, затова повечето от тях нямат и близки приятели да общуват единствено в интернет в фейсбук или друга социална мрежа си намират приятели но и там са малко те почти не пишат с непознати не знаят как да общуват с хората те кратко пишат просто не знаят какво да кажат или се сетят защото каквото са чели преди вече едва го помнят ако си пишат с някои след секунди по горе текста каквото са писали не го помнят и се чудят за какво са си писали по нагоре в текста те почти не коментират в дадени групи в социалните мрежи защото хората не ги разбират и че хората все искат доказателства и са скептици а те вярват на почти всичко те усещат нещата със сърцето си, някои от тях имат мисия да споделят информация знания в групите в социалните мрежи като фейсбук ,чрез споделения на дадени статии или клипове, но не да коментират просто защото не знаят какво да кажат те само най важното знаят, те са самотници и отчаяни от живота живеят в един свой затворен фантастичен приказен свят на мечти и приказни светове, искат по бързо да си изпълнят мисията и да се приберат на своят роден дом като Плеадите, Сириус или Вега. Природата реките и слънцето ги зареждат с положителна енергия затова обичат да се разхождат в природата когато имат време да се заредят от самата майка природа те идват от приказните ефирни горски светове а там е раи и спокойствие за тях.
Например в приказните ефирни светове, там е истинска райска земя там има красиви златни и кристални блестящи градове и дворци има много цветя, много красиви блестящи от светлина пейзажи, реки , водопади, и морета дърветата цъфтят като цветята , дворците са прекрасни с високи куполи имат много красиви храмове паркови алеи с фонтани жителите на тези светове са обля ни от блестяща ефирна светлина те са безполови същества там, руси, а някои червенокоси в бели одежди повечето случаи обля ни в светлина те не винаги са със едно и също тяло те могат да го сменят да го материализират с друго те могат да си сменят и цвета на косите и очите си чрез силата на мисълта си в тези прекрасни светлини ефирни светове те там каквото помислят се появява пред тях например плод или нещо друго техните градове , дворци или космически кораби от по долно измерение също са строени със силата на мисълта те владеят и телепортацията , телепатията те могат да летят като птица в тези приказни светове обля ни в огнено кълбо или като светлинното поле Мер- Ка- Ба, тези същества слезли в нашата действителност в нашият земен свят загубили своите магически сили които в ефирните светове притежавали. слезли на тази планета загубили своите магически сили които имали, загубили и знанията които получава ли от всемира , загубили силата да създават с мисълта всичко което им трябва а тук на Земята трябва да се опитат да създадат нещо трудно се справят със създадените от човека машини те нямат опитност и някои ги е страх да работят със сложни машини ако им обяснят как работи дадена машина къде са копчетата за включване те ще кажат да разбрах но след минути, ще забравят какво са им казали и ще объркат всичко ако работят с тази машина те забравят всичко каквото им казват много бързо те не схващат какво им казват разсеяни са мислят постоянно за своите фантастични и приказни теми за света на извънземните светове и измерения и какво предстои да стане бъдеще те не издържат вече да стоят на тази Земя искат по бързо приключи мисията им да си ходят на своите звездни светове този материален свят за тях е жесток някои от тях не могат да научат дори чужди езици трудно се справят в интернет с програмите като малки деца са не разбиращи как работи тази машина компютъра за тях е информация и да намерят свои събратя които ги разбират иначе още повече ще се натъжат и затворят в себе си те искат един спокоен и щастлив живот но на тази планета не го намират никои не ги разбира страх ги е от гората знаят че повечето човешки същества са жестоки и груби и все крещат за тях крещенето е все едно ги обвиняват усещат им негативната и груба енергия и сърцето им бие тогава силно и те треперят от страх, те много се притесняват как да общуват с хората че никои не ги разбира ако някои от тях работи дадена работа те изпитват тревоги и страх да отидат да работят на следващият ден. ако работят също се затварят себе си казват си това е мое изпитание никои да не ме закача все едно другите хора около тях не съществуват . Понякога като се разхождат по улиците се чудят на коя планета са къде по дяволите се намират те тогава са като едни малки наблюдатели виждат хората как се разхождат по улиците а те ги възприемат като не реални имало е случаи даже при тях изведнъж да забравят кои град са, своето име, своите родители къде момента се намират всичко им се струва странно и непознато, те постоянно мислят за нещо те са мислители те са постоянно са между тази и другата реалност някои от тях твърдят даже че зареди това губят памет и са изморени че влизат света между този и другият измерен свят и виждат красиви пейзажи от там. Те постоянно си мислят за нещо ден и нощ са в постояни мисли но бързо ги забравят. Те са междуизмерни същества някои от тях виждат картини, например от земни местности, събития даже и от бъдещето и от други извънземни светове. Те виждат и си спомнят миналите си животи на други светове и измерения, как са водили космически воини с други извънземни същества . Те са много древни души били някога зли тъмни лидери на други светове или древното минало на Земята повреме на Атлантида или Лемурия . Те също се отнасяли в миналото си, много жестоко с жителите на дадени планети тогава но по късно се поправели и влезнали царствата на светлината. Тези светлини ефирни същества от една страна им е неприятно да си имат работа с ежедневната рутина. те не могат да смятат трудно им е с числата едва помнят и смятат някаква математика задача някои им викат как може да не може да сметнеш тази проста математическа задача как са те допуснели да преминеш училище много от тях оставят на изпити училище или повтарят класа, те не могат да се справят и да учат неща които не разбират и са им сложни те просто всичко забравят не са им и интересни тези неща искат да четат или да говорят за извънземните раси, духовете, конспирациите, феите предсказания какво предстои да стане с човешката раса бъдеще за приказните светове всичко мистично и тайнствено за тях е щастие и радост обичат и се вълнуват от такива неща не се интересуват от земните простотии като футбол политика, музика филми не подходящи за тях не се интересуват и ги вълнуват теми за сексуалният живот за жени, и гаджета те просто даже се срамуват да разговорят с момиче те въобще не са имали и полов акт или някаква връзка с момиче срам ги е да разговорят с момичета от женският пол, същото е и при момичетата от тях срам ги е да разговарят с момчетата от мъжкият пол. Срам ги е просто. Те не знаят как да общуват срамуват се. те са нежни създания постоянно са затворени в себе си постоянно мислят за своите си неща а не земните простотии. Те също имат богата енергетика, че могат опишат точно как изглежда дори и Бог. Дали пък от там където са дали от тези прекрасни ефирни светове наистина дали не са го виждали. Те имат достъп до по - високи измерения, където действителността може да приема различни форми. Ако се научат да се съсредоточават, то ще бъдат изненадани да открият творенията на Бога. и в материалния свят. Тези същества на светлината не обичат да са много хора защото никои не ги разбира стоят си къщи ако излязат по улиците виждат един мрачен и жесток свят безсмислен всеки е като заспал и живее като в затвор много скептици има на този свят си казват те много зли хора има знаят че много скоро лошите и злите ще си заминат много бързо от тази планета а те милите същества на светлината ще помогнат на тези хора които ги разбиват и тези които са със висока вибрация ще създадат един нов свят след глобалната катастрофа а после ще се приберат на своите приказни светове.

Тези ефирни създания не искат да са тук но искат някак да помогнат на човешкият свят и планетата Земя да се справи с промените които предстоят те не харесват земният груб жесток свят не понасят насилието не понасят да се избиват дори мили животинки те много обичат дадени животни като, котките, кучетата, делфините, конете и зайци ако някои убие такова животинче или друго те се натежават и плачат те обичат да гледат анимационни филми за красиви принцеси феи, елфи дракони жреци с магически сили космически фантастични филми също обичат да гледат но най много обичат приказните филми и анимации в които животните говорят те наистина знаят че всичко живо има разум дори и растенията и камъните някои от тях дори си говорят сами но и с духовните си водачи от ефирните светове техните духовни ефирни близнаци които в този живот им помагат чрез насоки и знаци те усещат тяхното присъствие постоянно те усещат че ги наблюдават и техният нежен бриз около тях тогава са най щастливи че не са сами че някои от духовните светове е с тях и им помага техният близнак е с тях и ги обичат много. Те понякога говоря на растенията на камъните те чуват ума си че някои им дава информация, някои чрез тях им говори това е техният ангел пазител техният духовен близнак тяхната любов. Те искат бързо да си отидат къщи, те са много внимателни същества не искат да наранят някои но обичат шегите и да се бъзикат с някои понякога но ако наранят някои после бързо се извиняват те имат друго мислене не като човешкото те имат космическо съзнание. 3 измерение на съзнание хората не се интересуват от нло, извънземни духовете и конспирации ако четат такива неща си казват само глупости има дайте доказателства за тези неща просто не вярват че има такива неща като извънземни ако има щяха да съобщят по телевизията. 4 измерение на съзнание хората четат за нло , извънземни конспирации и паранормални явления интересуват се от истината но не вярват на всичко искат пак доказателство за нещо. 5 измерение на съзнание тука вече хората не са им нужни доказателства вярват на почти всичко което четата, гледат или им кажат това е и съзнанието на тези ефирни същества. На тях не са им нужни доказателства те усещат нещата със сърцето си ако им кажете дайте доказателства че има извънземни или духове те ще кажат твоето сърце е замърсено ти искаш факти значи принадлежиш към ниско еволюционно ниво на човешкото общество които ги интересува само Футбол, спорт филми, и жени а тези същества знаят че всичко е реално техният свят на фантазии и мечти е реалност за тях те имат космическо съзнание а не земно да доказват нещо. 6 съзнание тук пак не са ти нужни доказателства усещаш всичко със сърцето си вярваш на почти всичко и на интуицията си тук също имаш космическо съзнание но любовта и реалността са възприемаш по друг начин усещаш че не си сам постоянно висши същества са с теб и ти помагат божествените сили са с теб ти си космически човек излезнал си от земното съзнание от земните мисли а си поел към космическите дълбини и светове света за теб го възприемаш по друг начин ти си едно светлинно същество което по лесно поемаш космическите енергии издържаш на глад и вода има случаи даже тези същества дни да не ядът и пият нищо тогава усещат голям прилив на енергия в тялото си протичат промени цялото им тяло те поемат космическите енергии праната някои от тях може да ядът един път на ден като салата или да пият един ден чаша вода и това им е достатъчно те не са като човешките същества които без храна и вода ще умрат от глад и жажда.Тези светлини същества усещат големи енергийни промени в телата си някои от тях се разболяват лесно от настинки и болки главата но това е началото докато тялото не им се промени и вече няма да усещат болестите те слезли от свят без болести но тук на този свят лесно ги хващат, колкото повече светлина и енергия поемат толкова повече тялото им става светлинно и издържат без храна и вода те лесно ще се справят по време на катастрофалните промени. Те живеят между хората но много им е трудно едва се справят с живота на този свят защото не се чувстват на мястото си, някои от тях имат проблеми и с говора някои от тях се смеят без причина защото постоянно си мислят за нещо а не за този жесток свят ти са затворени в своят свят.те постоянно се чувстват самотни и нещастни на тази Земя никои не ги разбира нямат почти и с който да споделят своите мечти и фантазии всеки им се подиграва и се смее затова повече вече престават да говорят за своите фантазии и мечти и това което знаят. И си казват по добре да си мълча никои не ме разбира по добре информацията знанията и моите фантазии да бъдат само за мен няма смисъл да говоря с хора които не ме разбират просто няма смисъл. Някои от тях са имали опити за самоубийство не могат да издържат на жестокостта на този свят и на своите близки хора около тях , те не могат да понасят този свят за тях тук е ада . Те си казват ок, не ми харесва тук да стоя ще си свърша работата и после ще си тръгна от тук. Те не харесват насилието и дасе измъчват други създания затова и плачат. Те не могат да разберат емоциите. Гнева и страха ги разстройва парализират се не могат да се справят с тях те почти винаги са в депресия и изморени, много от тях на Земята се чувстват много самотни и нещастни с нищо не могат да се справят в материалният физически свят в света на човешкото общество. Земята е планета с много предизвикателства трябва да си много смел да дойдеш тук и да изживяваш това но те знаят че са тук с специална мисия в последното време на тази планета която се насочила към голяма трансформация на всичко по нея и те са тук да помогнат даже с присъствието и енергиите си тук Земята ще влезне в нов свят на ефирните вибрации а тези същества ще помогнат на избраните духовно еволюирали хора да преминат там. За тях е много трудно да са на тази много физическо плътна планета ,те за първи път идват толкова ниско ниво на съществуване даже чрез прераждане те са тук без своите супер сили които са имали горе и затова тук им е трудно те нямат опитност не са се прераждали много животи в трето измерение като обикновените човешки същества които имат опит през животите това ниво и са натрупали умения и знания да се справят с всичко даже най сложните машини и милите същества на светлината без опит слезли тук свят които всичко им е чуждо и объркващо и се чудят как работи дадена машина как се включва те са много разсеяни ако им кажеш донеси солта от кухнята те ще дирят солта в банята и вместо сол ще донесат сапун те трудно даже отварят дадена врата даже има случаи не могат да отворят врата на фризер в магазин. Понякога даже си готвят нещо изключват печката отиват другата стая и след секунди се сещат дали са изключели печката когато са си готвили отиват да проверят тя е изключена отиват пак своята стая и след минути пак се чудят дали я изключили забравят че даже са ходили да видят че печката е изкючена те не възприемат реалността на този свят понякога виждат картини от няколко варианта своят живо и мислят че наистина са ги преживели.Те наистина не възприемат земната реалност постоянно им се струва че са между различни реалности даже не са на Земята всичко им изглежда като една илюзия усещат света по съвсем друг начин тя кои от тях виждат енергиите, невидимите същества, чуват шепот ума си даже чрез съзнанието си се пренасят някои свят и виждат пейзажи и съществата там като затворят очи даже и да не ги затварят виждат същества, планети приказни създания някъде из световете и измеренията виждат красиви цветя и цветни градини с приказни феи и красиви принцеси искат по бързо да се приберат в своят свят на приказните светове.Някои от тях енергията им е толкова силна че се усеща и от други хора чрез топлина, те имат много позитивна енергия но постоянно са атакувани от тъмни мисли и енергийни вампири затова се опитват да забравят всичко това. Тези същества според договора когато са пратени на Земята са се отказали от силите си да са като хората и сами сме си определили какво да и живеем всичко за тях е планирано и от съдбата никои не може да избяга всеки си следва начертаният път и нищо не може да промени така се учи душата придобива опитност на този свят колкото повече страда и само тежки изпитанията на Земята толкова повече се издигаш и се пречистваш духовно ти вървиш към просветлението чрез страдание се чисти духа и се изпитва духа дали ще издържи на изпитанията които предстоят. Затова тези същества са и най страдащите в тази реалност те ги обиждат бият ги те са самотници безпарични са мизерен живот живеят не могат да се справят с нищо но духовните им наставници ги измъкват и в най трудните ситуации училище даже никои почти не ги изпитва все се измъкват под капките все едно са невидими но всъщност са пазени и избрани от всевишните сили на всемира. Те казват че според договор не трябва да имат деца, даже и полов акт с жена ако имат някои връзка с момиче тя ще се разпадне а те се чудят защо е така защо момичетата ги избягват а всичко всъщност е планирано те да нямат жена в живота си всяко момиче с които си пишат даже социалните мрежи изведнъж бягат от тях защото не ги разбират те почти нищо не пишат само казва - Да, Аха , Не или някакви къси изречения те не могат да пишат дълги текстове много правописни грешки имат в своите текстове нищо че са учили всичко това училище те вече не го помнят всичко самозабравили като таблицата за умножение азбуката така и исторически събития за тях това са земни неща а те имат космическо съзнание не се интересуват и да знаят такива ненужни за тях неща. Тези същества има около тях предпазен слой които ги предпазва да не натрупат карма нещо ги отблъсква ако са с момиче все грешат в нещо.Те не желаят да имат деца защото са тук с друга мисия а не да бъдат като човеците, като имат полов акт с жена после сватба и деца те имат друга мисия , някои от тях знаят че чрез децата се натрупва карма на Земята. Те искат да си свършат работата и да се махнат от този свят не искат да се задържат тук постоянно. искат по бързо да се приберат в къщи на своите приказни ефирни светове. Те искат да се върнат от там от където са дошли те са само доброволци. те имат много трудности в този живот абсолютно с всичко и с общуването с хората и с работната среда ако въобще се задържат на работа защото там въобще не могат да се справят най вече ако е тежка работата затова си стоят в къщи като самотници и отшелници само пред компютъра и споделят и дават знания на хората в дадена група те чакат нещо да стане света да дъоиде денят на по голямата им мисия когато всевишните сили се свържат с тях или ги насочат вдадена посока на развитие.

За много от тях това е първото идване на Земята. В това триизмерно измерение на съществува не. И тъй като на тази планета има твърде много насилие - физическо и емоционално - Тези прекрасни ефирни същества често са толкова потресени, че искат да се върнат у дома. Та нали това е едно от най-неспокойните места във Вселената и тъкмо по тази причина Космическите сили са ни сложили под карантина -за да не вредим на останалите планети. Земята е опасна до такава степен, че я оприличават на тийнейджър, натъпкан със стероиди, със зареден автомат в ръце.
Тъй като много хора биха се изплашили от нахлуването на извънземни - независимо колко са доброжелателни - тези могъщи и благородни същества са избрали да приемат човешки облик, за да заживеят сред нас. Отвътре те са като всички други: прекрасни искри от Божествената светлина, сътворени от един и същ Създател. Но тъй като са живели извън пределите на Земята, външният им вид и поведение могат да се сторят странни на хората.
Те нямат достатъчно социален опит на Земята и често се чувстват отхвърлени от хората. Те често са били обект на жестоки подигравки в детството, а понякога и в зряла възраст.
По тази причина те изпитват дълбока носталгия към своят дом за своя свят от където са дошли от където преди са се чувствали добре и са били и щастливи.
Те рядко се вписват в средностатистическия ръст. Повечето мъже са високи и слаби, а жените обикновено са ниски, някои са слаби, други - закръглени. Разбира се, и тук има изключения, но като правило телата им - както и животът им - обикновено излизат от нормата.
Лицата им често са тесни и удължени, особено ако имат високи и слаби фигури. те са като феи.
Те имат парадоксален характер: от една страна, те горят от желание да помагат на другите, дори когато не ги молят за това, а от друга, изглеждат затворени и дистанцирани, дори понякога ги смятат за "хладни". Те са тук да вършат добрини, без да се налага да потъват прекалено дълбоко в чувства и емоции, които са им чужди. По-важното за тях е да изпълнят задачите си, отколкото да се въвличат в близки взаимоотношения.
Те не могат да се справят с сложната им земна технология просто им е много объркана трудна и сложна и не могат да запомнят даже нищо от това което работи технологични и искат помощ от някои да им помогне със сложната технологична машинка . Някои от тях им харесва земната технология но не може да се справят с нея искат помощ от други го да им помогне.
Те се интересуват от НЛО, от живота на други планети, от космически полети и пришълци. Те харесват телевизионния сериал "Стар Трек" или приказни филми за принцеси, дракони , елфи жреци и морски приказни създания като русалките Те знаят че тези същества ги има и ги имало че са ги виждали някога преди. Те разбират интуитивно всичко, свързано с духовността. Много от тях странят от традиционните религии, защото им се струват твърде догматични, в сравнение с усещането им за безкрайните измерения на Духа.
Те знаят и усещат че идват от дадена звездна система от друго измерение нещо ги привлича като магнит към тази звездна система постоянно четат за извънземната раса от там например като Плеядианците нещо ги привлича и си казват аз от там дойдох но от по горно ефирно измерно царство на светлината там бях в рая но тук попаднах в ада но дойдох със специална мисия после ще се завърна отново на моята родина на Плеядите.
Те се чувстват изоставени от родните си звездни светове, сякаш са били захвърлени тук "без право на глас", те все пак са запазили връзката си с дома. Обикновено имат извънземни като духовни водачи даже голяма им духовна половинка която ги обича им помага техният близък до тях духовен водач те го усещат че е между тях той ги насочва и им помага трудни ситуации която те поискат помощ от него. Освен това са свързани със светлините си космически кораби с нещо като етерна нишка. Душите им често пътуват до родните планети и звезди в други измерни царства или на корабите на светлината по време на сън или когато се концентрират и съзнанието им се прехвърли там някои от тях постоянно виждат образи , картини и видения като си затворят очите те виждат красиви цветя, приказни създания даже като пегас, феи и природните нимфи от по горни светове. Те виждат златни и кристални царства, красиви пейзажи които съзнанието ги прехвърля там те знаят че това не е фантазия а е реално че са се прехвърляли някъде между световете а когато се приберат се чувстват изморени и отпаднали защото са били между световете те постоянно са някъде в своите вълшебни царства. те виждат картини и от Земята като градове местности бъдещи събития понякога имат чувство за съмнение но нещо в умът им прошепва че е истина че не си фантазират че всичко което виждат е реално че това са места от други светове че те са били наистина на корабите на галактическата Федерация дори те сънуват сънища но бързо ги забравят всичко при тях е забрава от реалността от земните дела паметта им е съвсем друга от човешките създания На Земята има едни деца който знаят много и се натоварват мозъците с излишна информация а те милите бързо забравят какво са чели затова при тях няма толкова проблеми и тревоги с не нужни и отрицателни мисли ако ги обидят бързо ще забравят обидата все едно никои не ги обиждал те имат чувството даже ако излязат на пазар или се разхождат по улицата и после се приберат къщи ще им се стори че въобще не са излизали а са си фантазирали и мислили че са излезли те не възприемат земната реалност всичко им се струва непознато и различно и се депресират така казват си това не е моят дом искам вкъщи това не са мои приятели това не е моето семейство моето истинско семейство е от друга звездна система света на ефирната светлина.
Те споделят също че са свръхчувствителни към енергиите, излъчващи се от човешки тълпи, от отделни хора или места. Не обичат да са в компанията на много хора които излъчват негативна енергия те я усещат тази отрицателна енергия казват там е пълно с енергийни вампири които им източват силите. затова по добре къщи си стоят или да се разхождат в гората или в парковете сами те обичат самотата обичат също някои да ги разбира и да се интересува от техните теми като нло, извънземни и приказни светове.
Тези приказни създания ги влекат теми като , извънземни, нло, феи, елфи духове всичко мистично и паранормално предсказания и дори краят на света, те се интересуват и търсят истината споделят статии социалните мрежи но като четат дадена статия бързо я забравят даже след време я виждат пак тази статия и мислят че е нова че не сая чели преди и пак я четат и отново я забравят те като гледат филми също ги забравят . Някои от тях обичат да гледат романтични и приказни филми. Те също ако четат книги още на първата страница са забравили по горният текст какво са чели ако накрая прочетат книгата после въобще няма да помнят и какво са прочели от нея и ако някои ги пита какво прочете от тази книга те ще кажат четох но забравих всичко просто за тях излишната информация се изтрива само най важното може да запомнят.
Те се раждат обикновени семейства повечето случаи много бедни семейства все с проблеми и мъчения за тях там се чувстват изолирани почти никои не им вярва това което те вярват. Казват им как може да си толкова прост как не може да се справят в живота като другите деца стига чел и се интересувал от глупости хвани се в ръце иначе ще умреш от глад на улицата след време.Казват им също на някои как не можеш дори с един гребен да се срешиш или да си вържеш обувките на краката като бавно развиващ си. Те са като Атуисти не могат да се грижат за себе си искат помощ от някои страх ги е и не възприемат тази груба и жестока земна реалност искат да се приберат на своя свят но нещо ги държи още тук знаят че имат мисия която трябва да изпълнят че са избрани между многото ангелски същества да слезнат тук но са знаели че живота тук ще бъде ад за тях но трябва да преминат през всички земни изпитания колкото и тежки и мъчителни да са за тях те.
Те си казват и знаят че са различни и мнозина не разбират това. Чувстват се като Аутсайдери и самотници без приятели които да ги разбират и да им вярват. Предпочитат да прекарват повечето време насаме със себе си, вместо да общуват с много хора и да слушат за проблемите им."
Тези ефирни деца на светлината са "подписали договор" да не сключват брак и да не раждат деца по време на земния си живот. Вероятно нямат никакъв опит в семейните и любовните взаимоотношения и затова дори не би им хрумнало да включват брака и децата като част от договора! Семейството би попречило на мисията им и би натрупало карма, която да ги въвлече в земните цикли на прераждане.
Освен това, има вероятност това да е първият живот на тези прекрасни създания, в който то има ясно изразена полова принадлежност. Жените могат да се чувстват неудобно в женско тяло, а мъжете - като неугледни позьори, правещи се на мъже. И все пак, когато пристигнат на Земята и видят) щастливи двойки, хванати за ръце, може да поискат да изпитат това преживяване. Но този тип връзка между хората непрекъснато им се изплъзва нещо ги отблъсква от земните взаимотношения с жени.
"Изобщо не понасят насилието. Не мога да търпя дори когато хората просто повишават глас. Ако някой им се кара, обикновено се разплакват и се стресират." и започват да треперят от страх усещат отвратителната негативна енергия на крещящтия изпратена срещу тях и едва издържат на нея. Зато не обичат да говорят с хората които не ги разбират все им крещят че не могат да се справят с нищо а те се натъжават и плачат. крещенето за тях е болка все едно някои ги убива и измъчва и тогава целят им ден ще бъде тревога и депресивно състояние. при което ще се чувстват много зле. Тези мили създания са слезли от много високо ефирно измерение на светлината чак от 7 дори са били чак в 9 измерение на съществуване но се спуснали надолу през нивата със специална мисия да дойдат на тази Земя в процеса на великата трансформация на планета Земя и нейните жители процес които се случва веднъж на хиляди даже милиони години.
Те се чувстват различни от другите хора, като че ли са изоставени на тази планета и се чудят кога ще дойде някой да ги прибере вкъщи.
Ако някои им говори те понякога въобще не го чуват или не му обръщат внимание те постоянно си мислят за своите неща не ги вълнуват други земни работи но ако им споменете нло, извънземни или други подобни теми като гръмнати ще започнат да говорят но ако този които пита не вярва в извънземни а само пита да им види реакцията те ще го усетят и ще му кажат най важното само че той още не дорасъл до нивото на тяхното развитие и няма смисъл да му споделят неща които не вярва затова тези деца търсят такива приятели които да ги разбират и да вярват в тези теми като извънземни раси светове и приказни царства на феи и принцеси, те говорят и за бъдещето знаят че нещо предстои да стане и искат да предупредят човечеството че Земята е пред голяма глобална катастрофа и че те заедно с избраните и духовно израснали човешки същества ще преминат следващото по горно измерение на планетата ни Земя.
Земните ангели изпълняват и глобална мисия, наред с индивидуалната, и тя е да служат на целия свят. Ако изпитвате силно желание и притежавате дарбата да лекувате, да учите хората и да им помагате, с каквото могат.
Онези животи, които са изживели в Ангелското царство, сред природните духове или на други планети, оказват влияние върху сегашната им личност. И въпреки че сега обитават човешко тяло, душата им се чувства като пътешественик в чужда страна – защото всъщност, сега те са точно това.
Ето как Въплътеният ангел Кели описва това усещане:
„Чувствам се „не на място”. Винаги съм била аутсайдер. В началното училище другите деца ми казваха, че съм странна. Приемах го много лично и си мислех: „Никой не ме харесва.” Седях и плачех с часове. Чувствах се безсилна и се самосъжалявах, понеже не можех да разбера защо те ме смятат за различна.
Бях твърдо решена да стана като другите и много ми се искаше всички да ме обичат. Но единственото нещо, което наистина ми полагаше да се чувствам част от общността, беше да правя различни неща за другите. По-късно започнах да разбирам колко много хора са се възползвали от добрината ми.
Сега, когато разбрах произхода си като Въплътен ангел, мога да погледна на нещата от различен ъгъл. Няма нищо лошо в това да съм такава, каквато съм. Така и трябва. Просто това съм аз. Сега не трябва да правя услуги на хората, за да ги накарам да ме обичат.”
Много Земни ангели са били осмивани или обиждани заради различния им външен вид, интерес или поведение. Както споделя Звездната Тери: „Сестрите ми винаги ме представяха на другите като онази, която е паднала от НЛО.”
Сега Тери осъзнава колко истина има в подигравките на сестрите й и вече не се обижда от думите им.
– Голяма чувствителност към други хора, химикали и всякаква форма на насилие. На Земните ангели им е трудно да бъдат сред много хора, атакувани от прекалено силните емоции и физически усещания, излъчвани от другите.
Очите им са изпълнени с огромна любов и състрадание. Понякога в тях можем да съзрем и болката в душите им, но все пак Божествената любов преобладава. Те проникват под повърхността и виждат потенциала на всеки човек.
Някои от тях се чувстват уморени от всички вреди, които хората нанасят на природата, на животинския свят – на околната среда на самата планета Земя и са дошли тук да ги предупредят че са тръгнали по пътя на самоунищожението си ако не престанат да си играят на богове с Майката природа. Истината е, също че те предпочитат да живеят с компанията на животните и растенията, отколкото с хората. Те са много ядосани на човешката раса, че наранява планетата си Земя и зареди това ще последват катастрофални природни събития за целия свят.
Те се нуждаят от простор и достатъчно време за усамотение, особено сред природата. Могат да бъдат доста срамежливи и потайни, за някои са много страни и все едно не се намират на Земята а някъде обикалят в облаците те постоянно си мислят за нещо.
Често се измъкват от неприятните задължения и хората ги смятат за безделници, които предпочитат да се забавляват, вместо да се трудят но те знаят че не могат да се справят в човешкото общество. Работата е там, също че на подсъзнателно ниво те си спомнят как са живели в царствата на Природните духове също и във ефирните приказни светлини светове който са можели да си материализират всичко необходимо (храна, дрехи, подслон и т.н.) просто така, от въздуха.
Затова много от тях не се чувстват на мястото си сред забързаното ежедневие на работещите хора и започват да си проявяват бедност. Те живеят в разкош, или в мизерия зависи от договора на душата когато е пратена на тази планета и какви изпитания ще премине и преживее тука затова повече от тях живеят в мизерни условия и нищета. и мечтаят някак живита им да се промени да си имат всичко което им трябва.
Те имат и мънички духовни помощници ако ги повикат и ги помолят да им помогнат с нещо. като феите, елфите или леприконите и други подобни мънички създания които се грижат както за природата така понякога могат и да им помогнат с нещо. Те могат да призоват тези великодушни помощници по всяко време, достатъчно е само да изрекат наум: “Моля, помогнете ми!”
Те също трябва да бъдат на чист въздух, иначе изпадат в депресия.
Природата е техният храм – там се чувстват по-близо до Бога.
Те се чувстват освежени и ободрени навсякъде, където има дървета и вода. Сядам под някое дърво и усещам как прекрасната земна енергия навлиза през коренната им чакра. Чувстват се в безопасност и мога да бъдат себе си; нищо не нарушава покоя им, освен нежният полъх на вятъра и песента на птиците. Ароматът на гората им дава енергия и ги извисява по съвсем естествен начин. Когато са навън, им се струва, че могат да преодолея всичко. Това е пълно единение с природата в най-добрия смисъл. Топлината на Слънцето е толкова лечебна» Земята споделя своето богатство и мъдрост с мен – това е нещо много специално и го приемат за голяма чест. Забравят за всички неща от прозаичното ежедневие.
Мисията им е също да учат хората как да пазят Земята и всички живи създания. Виждат колко й е трудно на нашата планета заради човешката алчност и егоизъм. Трябва да направят всичко възможно, за да спасят растенията и животните, преди да е станало твърде късно. Вече Земята изгуби толкова много. Грози ни голяма опасност. Времето на много от нашите по-малки братя и сестри изтича заради високомерието на хората, които се мислят за нещо повече от тях. Ако продължат да настъпват с булдозерите и бетона, да зариват всичко с боклуци и да унищожават природата, никой няма да ни благодари за пустинята, която сме оставили след се бе си.
Те са природните ангели на Бог, не е чудно, че някои от тях когато се въплътят в човешка форма, те се превръщат във фантастични защитници на животните, растенията, почвата и водите. Много се ядосвам, когато хората показват неуважение към Майката Земя и нейните създания. Те искат да заявят на целия свят, че трябва да се уважаваме помежду си, да почитаме животните и особено Майката Земя и всичко, което ни заобикаля. докато не е станало твърде късно.
Някои от тях са дълбоко свързани с Майката Земя, с камъните и кристалите. Обичат да прекарват времето си сред природата, да се катерят по планините и са ревностни защитници на околната среда. Но други са затворени в къщи и почти не излитат може би защото на близо където живеят няма гори и големи паркове също че не могат да понасят големите замърсени градове но ако са село където има много дървета поляни и гори по често ще са вънка по ливадите и горите да се зареждат с положителна енергия. Освен това им подхожда всякаква дейност, свързана с природата, например грижа за домашни животни, градинарство, защита на околната среда.
За тях е изключително важно да излизате редовно навън, независимо от времето. също може да си събуете обувките и се разхождайте по тревата всеки ден – така ще се заземявате и ще запазите връзката си с Майката Земя.
Смейте се и се забавлявайте. Тези които не го правят често, изпадат в депресия. Затова всеки ден си търсят поводи да се повеселят, да се шегуват и да се смеят с някои.. когато се чустват самотни и няма какво да правят.
Те също са били същества , които в предишните си животи са се научили как да използват силата си, за да лекуват и да правят чудеса, включително да въздействат върху климата и материалните обекти (например левитация, телекинеза и т.н.). Това са много могъщи и опитни същества, те били някога даже жреци , магьосници и богове . Те са също някога били много могъщи и опитни магьосници, принадлежащи някога даже към човешката раса, призовани да прекратят оттеглянето си в духовния свят и да се върнат на Земята поради сложната ситуация.
Някои от тях се посвещават много години от живота си на познанието и усъвършенстването на магическите си способности. Те някога може даже да са били Висши жреци и жрици на древна Лемурия, Атлантида, Хиперборея и дори в древен Египет; Виждали са как загиват цели цивилизации, не само на Земята но и на други извънземни светове и планети където са били някога. също са виждали и как стотици хора са убивани заради вярата си. Те познават и разбират тъмната страна на човешкото его, но още повече почитат и ценят най-висшите прояви на човешкия дух. Тъкмо затова са се върнали на Земята – да учат хората.
От друга страна, много от тях са прекарвали чудесно в ефирните световете. Създали са в духовния свят свои общества, райски кътчета със замъци, градини и водопади. Всичко било просто великолепно. Но ето че към тях се обърнал Съветът на Водачите, който набирал “офицери от запаса” и ги мобилизирал за нова духовна служба. Те помолили Мъдрите да се върнат на Земята.По време на великата трансформация когато планета Земя ще се издигне в следващото измерение на съществуване. Те знаят че живота им тук ще бъде по труден те се отказали и от магическите си сили и слезли в среда на големи страдания и мъки така те ще се пречистят духа и ще се просветлят към промените които се задавали на планетата Земя.
Някои от тях се съгласили с нежелание. Когато пристигнали на Земята, почувствали колко е плътна и нестабилна енергията. Имало и такива, които не издържали на тези условия и побързали да си тръгнат, като предизвиквали собствената си смърт. Други приели земния живот, но изпитвали гняв или депресия. Най-добре се приспособили онези, които отново се заели с изучаването на земните духовни практики и теми. някои се интересуват от силата на камъните и кристалите и от лечебните били и мистични и магически неща.
Те са особено близки с представителите на царството на елементалите, и обратно. Феите и елфите не само са играли важна роля в техните земни духовни практики. Между двете групи е съществувало близко приятелство. В древни времена хората са разбирали ползата от взаимодействието с царството на природните духове, но църквата се изплашила от силата, която се проявявала на свобода, извън нейните стени. Затова започнала негативна публична кампания срещу феите, елфите и другите елементали. И до днес много хора се боят от прекрасните вълшебни същества, елементалите.
Те живо се интересуват от древните епохи, обвити в мистерия – Авалон, Атлантида и Лемурия. ; обичат книги и филми, в които се разказва за магия, например “Властелинът на пръстените”, “Хари Потър” и всичко, свързано с времената на крал Артур. Много от тях са запалени на тема история. Гледат приказни филми и анимация за дворци , принцеси, принцове крале дракони феи и елфи и магическите сили на жреците в тези филми които притежават . Много ги привличат древните цивилизации като Лемурия и Атлантида разказват че са били там и са преживели потопа например по време на Атлантида и сега са дошли да предупредят човечеството че то върви към самоунищожение ако продължава да замърсява и вреди както на природата така и всички живи обитатели на нея.
Симптоми на ефирните същества на светлината. - 1 - Те имат слаба памет забравят за секунди или минути всичко което са прочели или гледали, забравят даже и своите мисли и това което са им казвали другите преди няколко минути. 2 - Те са много разсеяни все сбъркват някъде казват им донеси солта или ножа от кухнята те ще го дирят в банята и ще ти носят сапун казват им също дай ми якето на стола те гледат не виждат яке и ти дават ризата на стола. 3 - Те не знаят прости неща най лесните земни неща за тях са трудни трудно се справят в живота и затова си стоят вкъщи и не излизат дори математически лесни задачи азбуката исторически събития да смятат или как се борави с компютър чрез дадени регистрации и програми им е трудно искат помощ те не знат други езици ако са учели даден език училище вече са забравили всичко. 4 - Смятат ги за бавно развиващи се същества, за глупави и прости че не могат да схванат и най простото земно нещо четат материали за нло извънземни конспирации духовни теми и други мистериозни и духовни неща но пак повечето неща забравят те имат празен ум не им е нужна излишна информация знаят само най важното. 5 - Те са много древни души преживели са много неща били са някога зли лидери на други планети после се променят водили са космически воини. 7. Обичат животните и природата, много обичат котките, делфините , кучетата и други подобни животни гневът се на тези които измъчват и убива животните и унищожават природата. Те знаят че този свят отива към поредната природна катастрофа и искат да предупредят човечеството за нея но повечето хора им се смеят и подиграват казват им нищо не идва света си е както си е винаги но те усещат че трябва да предупредят този свят за задаващата глобална природна и космическа катастрофа преди влизането на Земята по горното следващо ниво на съществуване. 8 - Те са самотници, постоянно мислят за нещо и си фантазират разни неща за извънземни светове, за приказни царства на феи елфи и красиви принцеси, за бъдещето на земята че искат вече да си ходят от този свят 9 - Те издържат на глад и без вода тялото на повечето им е много слабо,Те също са духовни личности. Склонни са да живеят в един фантастичен свят. Предпочитат да прекарват времето си извън техните тела, където животът е по-хубав. Предизвикателство за тези ефирни същества е да живеят в триизмерна реалност. Предпочитат да си представят въображаеми картини за света с пеперуди, цветя и дървесни нимфи, отколкото мръсотия, бетон и големи градове Те знаят че тези картини са истински и са от други светове .Физическата им действителност изглежда студена и груба за тях. Тези чувствителни същества са нестабилни и крехки, а техният външен вид често е слаб и блед. Те са като феи. Кожата им най често е бяла, защото не обичат да бъдат на открито, освен, ако не са заобиколени от красиви цветя и градини. Чувствителни са. Биха предпочели да прекарват времето си гледайки плуващите облаци или фантазирайки. Те по-добре познават различните измерения и въображаемите светове. Те имат други понятия за времето, пространството и физическата материя. Те са склонни да изпитват събитията във въображението си, но те обикновено не са достатъчно обосновани във физическата реалност, за да постигнат нещо наистина устойчиво, стабилно и трайно. 10 - Те не се нуждаят от доказателства да докажат някое твърдение, ако някои им каже докажи че има извънземни и духове те ще се разсмеят даже и ще кажат за какво са ми тези доказателства аз много добре зная че има извънземни раси различни по вид зная че има духове, зная че има и живот слелед смъртта зная че има феи, елфи и всякакви други природни духове зная даже че има прераждания зная че идвам плеядите например от по горен ефирно измерение и бях пратен тук с мисия но виждам че това човечество спи и още спи не ще да се събуди и да види реалността да види че света отново пред катастрофа както беше при Атлантида, доказателства не са им нужни те усещат със сърцето си чее така понякога се дразнят ако някои им каже докажи ми нещо даи доказателства тогава този човек за тях е ниско еволюирал и още принадлежи към земното мислене а тези ефирни пратеници на светлината имат космическо съзнание вярват на почти всичко. 11 - Постоянно имат проблени живота си мислят ги за луди дори се държели като педераси не могат да говорят с момичета срам ги според договора на душата те не трябва да имат полов акт и връзка с дадена жена на Земята те са тук доброволци с определена мисия те преминават през големи страдания и трудности така дуата им да изчисти от всичко и да стигнат до нивото на просветление. 12 - Те усещат че тук всичко им е чуждо че това не е техният свят, те са самотни на тази земя никои не ги разбира всичко какво се хванат се обърква страх ги е да говорят и общуват с хора те се притесняват да разговарят с хора те си губят мислите в разговора просто не знаят какво да кажат трудно пишат и винаги с правописни грешки ако пишат нещо след секунди забравят какво са писали по нагоре те не възприемат и реалността този свят всичко им изглежда странно те са затворени в се беси в света на мечти и фантазии света на приказните фантастични светове които някои от тях виждат те все чакат нещо да се промени в живота им защото не издържат вече да стоят на тази земя те плачат и се натъжават че живота им е труден пълен с жестоки изпитания но те вярват и знаят че наближава момента когато ще се приберат в къщи при своите братя и сестри от ефирните прекрасни приказни светове на светлината, света където ще се чувстват най добре те чакат своето пътуване със нетърпение когато ще се приберат своят роден дом на своята звездна система света на светлината там където няма беднотия няма мизерия няма болести няма кои да ги командва няма тревоги свят на любов щастия и хармония Лъчезар Найденов

1 коментар: