Звездни Цивилизации

сряда, 16 ноември 2016 г.

Започна ли промяната на цивилизацията и кои са господарите на света?
Вниманието на широката общественост е насочено върху безнаказаността, с която се ползва политическия елит у нас и по света. Революцията на народния вот е факт. В контекста на президентските избори в САЩ, въпросът кои са кукловодите и истинските причинители на хаоса в световен мащаб отново изплува на повърхността. От столетие голяма част от политическия пейзаж в САЩ е моделиран според интересите на една малка част от богати фамилии. Новото познание не веднъж е открехвало завесата към личностите, които са част от тези фамилии. Чрез политически и икономически машинации, тези хора и техните марионетки са финансирали двустранно множество войни, за да печелят от това. Те притежават корпорациите, за които масите работят и компаниите, които замърсяват нашата планета. Те управляват банките, които ни правят роби на въображаем дълг. Те притежават политиците и органите на реда, които са предназначени да служат на нас и въпреки това се стремят да прегазят демокрацията. Пипалата на тази група от хора са успели да достигнат всяка точка на планетата. Интересите им се обслужват и от продажни интелектуалци. В България те могат да бъдат разпознати повече от лесно с псевдолиберализма, транссексуалността, разкази за обезличаване на националната идентичност, решаване на демографската криза с потенцията на престъпници, наричани имигранти. Протестите в САЩ са организирани от елита, който унищожи планетата с арабска пролет, оранжеви революции и военни конфликти. Светът се променя. Хората са против корпоративния диктат, който само за два дни след обявяването на картел по горивата вдигна цените брутално. Хората са жертва на чужди интереси, облечени в инвестиционни намерения. Можеше да е друго, ако политическите васали не управляваха под индиго. Вижте имената на предполагаемите им господари и прецените сами.

Но кои са те?


Фамилия Рокфелер – Фармацевтичните злосторници

Джон Д Рокфилер, 1885г. , сн. Уикипедиа
Рокфелер са може би една от най-опасните фамилии в американската история. Джон Д. Рокфелер, първият милиардер в САЩ е отговорен за монополизиране на американската медицинска система преди повече от 75 години. Той провежда кампанията за дискредитиране на други естествени средства за лечение в полза на фармацевтичната индустрия. Рокфелер са финансирали института по междуличностни отношения „Тависток“, в който студентите са изучавали фройдистки техники, с цел влияние върху обществените нагласи. Завършилите този институт след това заемат лидерска роля в правителството, масовите медии и различни ключови корпорации.

Дейвид Рокфелер е единственият жив внук на Джон Д. Рокфелер. Твърди се, че като част от фамилията, той продължава тъмните машинации на семейството. Той открито признава, че целта на фамилията винаги е била да се създаде едно световно правителство, контролирано от елита. По думите му: „Някои дори вярват, че ние (Рокфелер) сме част от таен заговор, който работи срещу интересите на Съединените щати, характеризиращи мен и моето семейство като“ интернационалисти „, които участваме в конспирация с конкретни хора от цял свят, за да се изгради една по-интегрирана глобална политическа и икономическа структура – единен свят, ако щете. Ако това е моя отговорност, аз съм виновен, и аз съм горд с това“.

Дейвид Рокфелер е спомогнал за планирането на „нов световен ред“, чрез влиянието си в групата Билдерберг, Трилатералната комисия и в Съвета на външните работи.

Хенри Кисинджър – Фалшивият политически гуруМного световни анализатори определят Хенри Кисинджър като военнопрестъпник. Не е изненадващо, че е бил един от най-близките приятели на Дейвид Рокфелер от 1954г. Докато Кисинджър изпълнява длъжността държавен секретар на президента Никсън, той ръководи кървавия преврат в Чили, бомбардировките в Камбоджа и е отговорен за милиони загинали във Виетнам. Въпреки това, той е удостоен с Нобелова награда за мир, което се превръща в причина скандализирани членове на Нобеловия комитет да подадат оставка в знак на протест. Дори извън политическата сцена, Кисинджър все още има огромно влияние и работи като консултант за някои от най-големите имена в САЩ и международната политика. Той би могъл да се определи като ментор на Хилъри Клинтън и Барак Обама, като до голяма степен е оказал влияние в изграждането на американския модел за водене на непрестанни военни действия. Той ще остане в историята с неспирната „война срещу тероризма“, както и с извънсъдебни убийства на американски граждани чрез прикрит безпилотен военен самолет.

Лари Самърс – Килърът на финанситеЛари Съмърс е от влиятелните личности, които не са сред общоизвестните. Съмърс е ключов играч в икономическата политика под администрацията на Бил Клинтън, заемащ  различни стратегически позиции във финансовото министерство на САЩ, до момента, в който става секретар в същото ведомство през 1999 г. Лари Съмърс, заедно със своя ментор Робърт Рубин, носят отговорност за дестабилизиране на банковата система на САЩ, чрез отстраняване на Закона на Глас-Стийгъл, което ги прави отговорни, повече от всеки друг за икономическата криза от 2008 г., както и за икономическата криза, с която скоро ще се сблъскаме.

Съмърс е набеждаван и за участник в заговор с мастити банкери за дестабилизирането на банковата система в световен план. Той и приближените му са принудили почти всяко правителство в света да подпише споразумение за финансови услуги като допълнение към международните търговски споразумения, управлявани от Световната търговска организация. Единствената страна, която отказва е Бразилия и така се спасяват от кризата през 2008 г. Съмърс използва тази ситуация на дестабилизация, за да направи финансов трансфер от „джоба“ на обикновените граждани към „джобовете“ на определена група хора. Съмърс все още има влияние в правителството на САЩ, като резултатът от неговите действия влошават положението в държавата с времето.

Джордж Сорос – Унищожителят на Европейския съюзДжордж Сорос е един от най-известните милиардери в света. Той натрупва своето богатство чрез валутни машинации. Известен е с това, че успява да спечели един милиард долара за един ден от продажбата на 10 млрд. паунда, когато започва британската финансова криза. През 1997 г. по време на азиатската икономическа криза, Сорос бе обвинен от правителството на Малайзия за понижаване цената на националната им валута чрез спекулация от негова страна. В Тайланд го определят като „икономически военнопрестъпник“. През годините Сорос е финансирал различни политически кампании. Някои смятат, че той е отговорен до голяма степен за бежанската криза в Европа. Обвиняван е в манипулиране на изборите, тъй като има силни връзки с няколко от компаниите, които произвеждат електронни машини за гласуване. На много от тях той плащал за производството на неизправни машини. Сред целите на  Сорос се нарежда и тази за изграждането на единно „световно правителство“.

Фамилия Ротшилд – Доларовите князеРотшилд са може би най-богатата фамилия в света, която контролира Международния валутен фонд, Световната банка и голяма част от световните централни банки. Те са частни институции в повечето страни. Думите на Майер Амшел Ротшилд, основател на банкерската фамилия : „Дайте ми контрол върху парите на една нация и не ме интересува кой прави законите“ са се превърнали в мото на фамилията. То е валидно и до ден днешен. Ротшилд са създатели на ционизма, расистката политическа идеология, която поддържа идеята за еврейска национална държава на територията на Палестина – „ Земята на Израел“.

На тази основа са водени множество войни в Близкия изток. С толкова много пари и толкова много власт, Ротшилд имат неизмеримо влияние в САЩ и международната политика. Това е едно семейство, което има силата да унищожи икономически всяка нация, която не се подчинява.

Няма коментари:

Публикуване на коментар