Звездни Цивилизации

четвъртък, 3 ноември 2016 г.

ЕТО ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ВЛАСТТА НА СЛАВИ! ВИЖТЕ КОЙ БОС СТОИ ЗАД  НЕГО
Истината за връзката между Слави Трифонов и Христофорос Аманатидис-Таки излезе наяве.
Митичният бос на ВИС 2 наследи покойния Георги Илиев и сега върти бизнеса му за стотици милиони. След като получи оправдателна присъда, той често се прибира в България и лично поема бизнеса си.

Името на бившия висаджия неофициално вече се свързва с поредицата от знакови убийства в страната ни през последната година именно защото се връща в играта. Таки искал да си осигури още по-голямо влияние тук, за да бъде отново недосегаем, пише Ретро. Той има планове да влезе в политиката, използвайки подставени лица, както навремето правел и учителят му Георги Илиев.


Слави с Георги Илиев

Таки вече е започнал да налива милиони в тази своя идея. Висаджията купувал политическо влияние чрез партията на Слави Трифонов. Учиндолецът, който преди дни чукна 50 години, вече не крие политическите си цели и ги коментирал дори навръх рождения си ден миналата седмица. Дългия вдигал тост за влизането си в голямата игра заедно с най-приближените си колеги в ресторанта на столичния хотел „Маринела”.


Според служители на заведението, което е като втори дом на водещия, той почти държал политическа реч пред сценаристите и музикантите си и се заканил да превърне в огромен митинг концерта си в София в деня преди изборите, който да сложи началото на новата ера в кариерите на всички – този път във властта. Дългия бил опиянен от плановете си и според очевидци изглеждал досущ като Хитлер.
А крайното поведение не е никак изненадващо за него, защото той от години се държи като мутра и ъндърграунд герой. Връзките на Дългия с мафията са известни още от време на Жоро и Васил Илиеви. Слави Трифонов беше много близък с тях. Васил Илиев стои зад финансирането на музикалната компания на Дългия и първите му стъпки в шоубизнеса.

Слави Трифонов пее на сватбата на Георги и Мая Илиеви. Когато по-късно разстрелват Васил Илиев, Дългия се показа много разстроен по телевизията и обяви, че са убили един от „големите българи”, който е и негов много добър приятел. И досега шоуменът твърди, че Васил за него е светъл човек, а не мафиот.

След смъртта на по-големия брат Трифонов продължава приятелството си с Георги. Ходят заедно на почивка, говори се, че дори имали общ бизнес. Става въпрос за дискотека на морето, която печели куп пари през лятото на 1999 г. След това решават да направят собствено заведение в София и дори наемат помещение. Идва скандалът със Слави Бинев, при който Илиев го шамаросва здраво и това довежда до замразяване на проекта.

„Георги Илиев ми е кръвен брат! С него сме се заклели във вярност и сме смесили кръвта си. Свързани сме и в добро, и в лошо”, неведнъж е казвал Слави Трифонов. Свидетели пък се кълнат, че действително двамата сместват кръвта си по време на пиянски запой в Слънчев бряг, а свидетели на сцената стават повече от 30 души.

През 90-те години на миналия век Трифонов, Камен Воденичаров и компания са най-обичаните придворни шутове от мафията. Те редовно гастролират на частните им партита, а срещу това получават солидни хонорари.Васил и Георги Илиеви се забавляват с изпълненията на "Ку-Ку"


Сега мафиотската групировка финансира проекта на Слави Трифонов, за да може да развива бизнеса си безпроблемно, гарантирайки си политически чадър.

За връзката им свидетелства и още един прелюбопитен факт. Дългия купи едно от именията на Таки у нас, докато босът бе в изгнание, бягайки в Дубай, подгонен от родните власти.


Таки спонсорирал политическите напъни на Дългия

Слави Трифонов се нанесъл във вилата на висаджията в тетевенското село Рибарица. Дългия се сдобил с имота не пряко от Таки, а от ММА боеца Любо Чука. „Първоначално къщата беше на Таки. През лятото в нея идваше да си почива Даниел Боримиров, който е негов зет. После я взеха Любо Чука и баща му. Накрая те я продадоха на Слави Трифонов“, разказаха преди време от селото. До планинския вилает на Слави Трифонов се стигало изключително трудно, тъй като се минава по пешеходно мостче над река Бели Вит.

„Пътят за коли е само донякъде. После се ходи пеша. Постройката е невероятна. Цялата е от камък, с високи зидове, а дворът й е 12 дка“, свидетелстват още местните. Според тях почти всеки уикенд Слави пристигал с голяма компания, за да си почива. „Така е, почти всеки уикенд хора от „Ку-ку бенд“ и Слави Трифонов са забелязани в Рибарица“, издава и кметът на селото.

Така спонсорите на Дългия, които той ще вкара непряко в политиката, вече са двама. Освен Таки, вдовицата на боса на „Мултигруп” Дарина Павлова от години е главен спонсор на Трифонов.

Още навремето разстреляният бос на "Мултигруп" Илия Павлов е налял 2 милиона лева в продуцентската фирма на Слави Трифонов. Услугата обаче си имала цена - в замяна Дългия е трябвало да лобира активно в полза на сенчестата икономическа структура и да оплюва политици и бизнесмени, имали конфликти с мултаците. Това разкриват бивши служители на Слави Трифонов.

Слави и Илия Павлов се сближили през 1999 г., след като предаването "Каналето" с участието на Дългия и екипа му бе свалено от ефира на БНТ от тогавашната шефка Лиляна Попова. И до днес се твърди, че заповедта е дошла лично от Иван Костов, който бил гневен на Трифонов за майтапите с близката до сърцето му по това време Надежда Михайлова.

"На 19 август 1999 г. Илия Павлов нае чартър, за да дойде Слави Трифонов в "Грандхотел Варна". Тогава "Мултигруп" се съгласи да налее 2 милиона лева в новосъздадената продуцентска фирма на Дългия, за да може Слави да финансира шоуто си. Илия Павлов изрично настоя спонсорството му да си остане в тайна", свидетелстват хора от бившия екип на Слави Трифонов.

ььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььь

Самият той също е признавал за връзките си с „Мултигруп” и до днес е близък приятел с вдовицата на боса Дарина Павлова.

"Илия Павлов спаси "Хъшове". След като ни изгониха от БНТ, той ми каза: "Ми, там долу има едно мазе, ако искаш, може да излъчваш от него". Но той никога не поиска нищо в замяна от мен. Подкрепата бе дотолкова, доколкото да можем да съществуваме на ръба", връща се в миналото и самият Слави Трифонов.

"Аз бях приятел с тези хора и не се срамувам да го кажа. Бил съм близък с Васил Илиев, с брат му - Жоро Илиев. Познавам Поли Пантев, Дмитрий Минев - Димата Руснака. Да си мъж, означава да си държиш на думата, да си широко скроен, да имаш достойнство. Абсурдно звучи, но някои от тези хора наистина бяха такива. Не се срамувам и не съм се страхувал от тях", изповядва Дългия.

2 коментара:

  1. Истината е като пръчка- винаги има два края, колкото да отчупиш от нея. Може да бъде полицейска палка, да я използваш, като средство за нанасяне удари. Може да бъда бъде и диригентска палка при един музикален колектив и такъв е колективът на "Шоуто на Слави", което създава продукцията си чрез бТВ вече 17 години всеки делничен ден. Пред очите на всички дава възможност за изява на български таланти и си печели парите чрез набираните излъчвани реклами. Слави и всеки от екипа му са българските звезди на шоу бизнеса. Да те критикуват ежедневно политиците, защото това е основната задача на четвъртата власт- да коригира управниците. В шоуто ни представят световни звезди, даваха път на български таланти. Далеч сте от истината, като едностранно и тенденциозно представяте извън шоуто Слави, като "съдружник на престъпни босове" е неморално. Ако има престъпление- дайте фактите на прокуратурата. Слави и цялото шоу са национално богатство. Инициирания референдум е резултат от това, че вместо просперитет, България получи разсипана икономика ( не в резултат от шоуто) хората най болни, най бедни и безработни и работещи бедни и милион пенсионери с пенсии много под прага на бедност. Атаката срещу Слави е завесата, зад която прикриваме истинската причина за това, кой как ограбва България и пречи да се създава нормален живот. Няма как това да не са управниците и техните покровители. Да не обвиняваме Слави и екипа му, че не понасят да гледат как се унищожава България и искат управници, които да сложат край на това престъпление

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре звучи за да спечелиш 2500000 пенсионери на избори.

      Изтриване