Звездни Цивилизации

неделя, 13 ноември 2016 г.

НИБИРУ ВЕЧЕ Е ТУК !
СТРОГО ЗАСЕКРЕТЕНАТА ИСТИНА ЗА НИБИРУ ОЩЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА РЕЙГЪН ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕХипотезата за съществуването на подобно тяло е потвърдена от американски астрофизици още през 1983 година. Идеята за далечна, огромна планета, която носи гибел на човечеството е предложена и от много древни цивилизации. Все повече учени по цял свят свързват всички съдбоносни катаклизми с максималното приближаване на Нибиру. В такива времена са се случили Всемирният потоп, гибелта на Атлантида, катастрофичните земетресения и изригвания на вулкани.
В черните прогнози на група уфолози сегашното приближаване на Нибиру е именно сигналът за Края на света. Сакралната дата е денят, в който жителите на Северното полукълбо ще видят на небосклона две слънца, едното от които кърваво червено. От този момент ще се отключат поредица от разрушителни събития и жестоки природни катаклизми.
НАСА е заснела Нибиру още през 2008г.

През ноември-декември 2014г. Нибиру показва и крилата си.
Вижте я сами във вече разсекретения от НАСА квадрат с Нибиру !
https://www.google.com/intl/en_uk/sky/
Повече от 3600г. никой не я е виждал.
За да не се всява паника сред населението НАСА не иска да се говори за това.

Но вече и следите от Chemtrails не могат да я скрият.

В Интернет има над 400 клипа с аномалиите от Нибиру.

Вулканите изригват един след друг. Вижте сами статистиката в Карта землетрясений онлайн - http://zeml.info/online/ и от кадър от видео.

За земетресенията в Италия всички знаем.
http://www.segabg.com/article.php?id=828332
Във видео информацията в Интернет също се казва, че хората не трябва да се паникьосват, а да са подготвени за това. Затова трябва да знаят истината. В нашата постколониална държава темата в медиите е табу. Не се съобщава дори, че в САЩ тече подготовка за събитието. За 03.10.2016г. за най-критичните щати са поръчани 2 милиона самозатоплящи се пакети храна и 42 милиона торбички за спешна вода за милиони долари.
https://www.youtube.com/watch?v=sjNuplV1MFg&feature=share
Путин след президентските избори в САЩ е обещал да разкрие тайната за Нибиру.
Българските политици мълчат за всичко това. Истината трябва да се знае и да се подготвим за идващите катаклизми по примера на САЩ. Храна и вода поне за 3 дни. Източници на светлина и ел.ток. За да не се случат бедствия от разрушени атомни централи се предлага те да се спрат.
И НАЙ-ДОБРАТА НОВИНА ! На орбита около земята са космически кораби на нашите звездни братя. На срещата ми със Сал Ракели той заяви, че в момента на земята и около нея има 42 извънземни цивилизации. Не една или две, а 42. Крие се и истината за контактите с други цивилизации от правителствата по света. А те са тук, за да ни помогнат да не изчезне отново цивилизацията ни. Камера е заснела как те разрушават големи метеорити, за да не паднат на земята и предизвикват бедствия.

Текущото местоположение PLANET X Нибиру към 06 ноември 2016г. е засечено от три телескопа - https://www.youtube.com/watch?v=k03bCAKFbdI
Миналата година все пак един се разби в руската тайга.
Приятели, излъчвайте любов и светлина, а не страх въпреки всичко. Така няма да привличаме тъмни енергии.
Да си пожелаем успешно справяне с изпитанието Нибиру !

Няма коментари:

Публикуване на коментар