Звездни Цивилизации

неделя, 13 ноември 2016 г.

Какво крият мобилните оператори и конвенционалните медии от всички насКакво крият мобилните оператори от всички нас? Задавали ли сте си въпроса дали най-важното в рекламите по телевизия, радио, интернет, билбордове, печатни издания, всъщност е какъв абонаментен план ще изберете и дали ще имате най-новият смартфон или друга дигитална джаджа? Защо никой не обръща внимание на въпроса за вредните излъчвания от рутерите, смартфоните, таблетите и лаптопите?

По принцип на този въпрос внимание първо трябва да обърнат медиите, но те няма как да го направят, защото са зависими от корпоративните си рекламодатели - мобилните оператори и други доставчици на дигитални услуги. Оказва се така, че в модерното (предимно градско) ежедневие всички биваме опасно облъчвани не само от зловредна информация по обичайните комуникационни канали, но и от опасно радио лъчение.В нито една реклама няма да видите какво е нивото на SAR на смартфоните, или пък какви радиочестотни вълни излизат от новият ви рутер за високоскоростен wi-fi интернет. Даже в специализираните сайтове за ревюта и технически характеристики на телефони и лаптопи, почти винаги липсва такава информация. Когато са в магазина, потребителите никога не се интересуват от нивото на радиация, което излъчват мобилните апарати.Факт е, че едни от най-популярните и модерни смартфони днес, едвам преминаха американските и европейски нормативни изисквания за лъчение върху тялото, което се измерва във W/kg. Оказва се така, че почти всеки човек носи в себе си силен източник на радиочестотоно облъчване, което категорично е доказано от учените, че предизвиква различни заболявания, сред които - тумори, рак на кръвта, стимулира субдорални кръвоизливи и др.

Най-вредните навици при повечето хора днес са да носят близо до тялото си своите смартфони с включени едновременно wi-fi, пренос на мобилни данни, GPS. Още през 90-те години, американски учени потвърдиха рекордният ръст на рак на бъбреците, простатата и стомаха при мъжете в САЩ, като следствие от носенето на мобифоните в калъфи на кръста.

Освен опасното радиочестотоно излъчване, мобилните апарати загряват вредно клетките на тялото - мозъка, лицето и др., което е доказано опасно за здравето.

Кои са най-опасните лъчения?

- Използването на смартфони с лъчение над 0,40 SAR- Използването на домашни рутери с две и три антени, особено в малки помещения
- Работата с лаптоп (вградено wi-fi облъчване) поставен върху тялото или без мишка- Стоенето, работата и живеенето в близост до микровълнови антени (кръгли, приличащи на тъпани)
* които все повече се появяват върху сградите в гъсто населените места. Те излъчват концентрирано и силно лъчение в посоката, в която са насочени. Ако са поставени на покриви, можете да видите множоество умрели птици до тях.

Над 100 учени ще сезират ООН за рисковете и последствията от радиацията на телефоните, лаптопите, таблетите и други мобилни устройства. Учените вече категорично са доказали, че влиянието на опасното лъчение е най-вече върху мозъка и клетките на децата. След дългогодишни и многократни изследвания те безспорно са установили, че подрастващите организми на децата приемат двойни дози и повече радиация от мобилните устройства. Това в последствие води до болести като рак на мозъка, левкемия, тежки заболявания на очите, ушите, вестибуларния апарат и др.

Учените призовават на децата до 16-18 годишна възраст да бъде абсолютно забранено да използват мобилни телефони, таблети, както и лаптопи.

Друга сериозна опасност са Wi-Fi рутерите. Учените обясняват, че използването на мощни рутери с 2 и 3 антени, както и на стандартните домашни рутери с 1 антена, е сериозен риск за здравето особено на децата. Те са категорични, че неглижирането на тази сериозна тема от страна на големите медии ще продължи, тъй като мобилните оператори са едни от най-големите рекламодатели на медиите. Обществеността обаче трябва да знае за последните научни открития и доказателства, затова над 100 учени от десетки държави ще сезират през април Организацията на обединените нации (ООН) по темата за опасните радиочестотни излъчвания, добили такава масовост.

Междувременно Международната агенция за изследване на рака (IARC) класифицира радиочестотните полета (включително тези от мобилни телефони), като канцероген още през 2011 г. Изявлението тогава се основа на задълбочени изследвания на екип от 31 учени от 14 различни страни.

Мобилни телефони станаха широко разпространени в САЩ в началото на 1990 и използването им постоянно се увеличава , тъй като. За да подкрепи сега големия брой потребители на мобилни телефони , компаниите изграждат кули мобилен телефон (или базови станции) в много области. Кулите на мобилни телефони излъчват и получават радиочестотни ( RF) сигнали, които много хора се страхуват да създадат сериозни рискове за здравето , дори се увеличава вероятността от рак. Какви са те и как те работят

Cell телефонни кули обикновено са свободно стоящи структури, които имат място за антени , които достигат нагоре над най-високата сграда в района , така че антената може да покрие напълно района. Мобилни кули предимно варират във височина 50-200 метра. Мобилен телефон кули също могат да бъдат монтирани към съществуващи структури (сгради или дървета и т.н. ), за да се гарантира, че антените покриват околността. Антените предоставят обсега на обхвата мобилен телефон покритие.

Проблемът

Кулите за мобилните телефони, дават и получават радиочестотни вълни, което е форма на енергия нейонизиращи радиация . Non - йонизиращо лъчение е слаба форма на радиация, която потенциално може да доведе до увреждания на здравето . По-специално , защото кулите за клетъчни телефони стават все по- широко разпространени , поради увеличаване на използването на клетъчни телефони, RF сигнали също се увеличава . Въпреки факта, че RF сигналите са много слаба форма на радиация , някои анализатори казват, че дори и слаба форма на радиация в големи количества може да бъде много вредно за вашето здраве. Според Федерална комисия по комуникациите (FCC ) , мобилен телефон кули и антени излъчват радиовълни и микровълнови печки , които са форма на електромагнитна енергия . Когато електрическа и магнитна енергия се движат заедно в една среда, тя образува електромагнитно излъчване на енергия. Вълните на енергията, произведена от кулите за клетъчни телефони не могат да се видят с невъоръжено око и се превърнаха във важен фактор в дебата за безопасността на кулите за клетъчни телефони .

The American Cancer Society докладва кулите за клетъчни телефони - или базови станции - разположени в гъсто населени райони обикновено са поставени високо над земята на съществуващите структури , като например дървета , високи сгради и водни кули. Федералната комисия по комуникациите описва крайградските кулите за клетъчни телефони да бъдат малки , дължина от 1 до 4 фута правоъгълни кутии, съдържащи антени и радио оборудване за приемане и предаване на сигнали. В по-малко населените селски райони на Федералната комисия по комуникациите описва кулите за клетъчни телефони , за да бъде свободно стоящи структури на между 50 и 200 фута , съдържащи поредица от стълбове , които действат като антени.

Non - Ionization

е процес, наречен йонизация се изисква да се проведе , за да се създаде форма на радиация, която е опасна за хората и животните в ниски нива. На FCC описва йонизация като процеса на електрони е лишен от атоми и молекули в тялото с възможност за опасни промени , които се провеждат в тъканите в тялото като ДНК . Radio Frequency ( RF) вълни , излъчвани от мобилен телефон кули са докладвани от FCC да не носят достатъчно мощност за йонизиране атоми със сигнали, класифицирани като не- йонизирана радиация RF изключи безопасно при ниски нива.


Въпреки че FCC описва RF сигнали, които не са заплаха за хората, живеещи в околните райони , проблеми могат да възникнат, когато високите нива на радиация RF са позволени в атмосферата. Хората в близост до RF радиационни вълни могат да бъдат засегнати от процес, наречен отопление , в която температурата на тялото се повишава със скорост прекалено бързо за тъканите, за да се справя. Тестовете , извършени от FCC съобщават, че нивата в основата на кулите за клетъчни телефони обикновено са хиляди пъти под безопасните стандарти на работа на FCC за .

The American Cancer Society обяснява че мобилните телефон кули насочват своите сигнали навън в далечината , насочена към хоризонта , за да се елиминират проблемите с хората, засегнати от високите нива на RF радиационни вълни. Въпреки това , дружеството прави доклади някои надолу разпръсна на сигнали през области, но е съгласен с изследванията FCC , че RF вълни нямат силата да предизвика проблеми.

Закон

Федерален закон прави невъзможно за държавни и местни агенции, да се сложи край на поставянето на мобилни телефонни кули от съображения за здравето и безопасността , стига кулата планира да оперира под границите на безопасност, определени от Федералната комисия по комуникациите . Институтът за EMR политика обяснява, че международно приет стандарт изисква кулите за клетъчни телефони , за да бъде поставен най-малко 1500 метра от училища, дневни центрове и семейства с малки деца, при които ефектите на RF радиация са недоказани . http://bg.winesino.com/                                                                                                                 Всички честоти имат дълбочина на проникване, и обикновено, във вода, ще удари 100% затихване на половина дължина на вълната. За 1 GHZ сигнал, това ще бъде около 7 инча.Повечето хора ще пишат, че когато микровълните ударят водата те се превръщат в топлина. Но има още една стъпка, която описание е прекалено опростено. В действителност, когато всяка електромагнитна вълна се абсорбира в проводяща среда, тя го прави чрез завъртане в електричество, което само по себе е проводяща среда, и в резултат, текущия поток е това, което причинява отоплението. A радиоантената е настроен да сближат честотата, която е най-очаквано и затова вместо късо в себе си, честотите преминават до усилвателя тунер.                                                                                                   Примери за облъчване с GSM телефон: а) в зависимост от разстоянието до главата (Utah model); б) за хора на различна възраст; в) разпределение на електричното поле около ухото; г) поле в ‘hands free”; д) поле в автомобила                                                                                       Определяне на SAR: а) Измерено проникване на GSM сигнал в глава; б) Постановка за измерване на SAR в човешки фантом; в) Симулация на разпределението на SARL и температура в модел на глава (visible-man model); г) Симулация на SARWB за цялото тяло пред антена на BTS с отчитане на отражението зад гърба на човека.              Така че сега ние знаем как електрически ток може да се индуцира в мозъка чрез радио сигнал 1 GHZ, която ще поеме изцяло до дълбочина от около 7 инча. Очевидно след това, могат да се използват по-високи честоти с по-къси дължини на вълните, защото не е нужно 7 инча дълбочината на проникване. За практическо приложение, честотен диапазон е между 500 MHZ и 3 GHZ.
Ние все още не сме отговорили на въпроса как такава висока честота може да се намесва в мозъка. Тя не може. Въпреки това, съществуват различни видове модулации можете да я поставите върху вълна, и двата най-чести са AM и FM. За целите на взаимодействие с мозъка, ние ще обсъждаме AM.                                                           Амплитудна модулация включва използването на фиксирана честота форма вълна наричана носител, който има повишен интензитет и намалява. Една амплитудно модулирана форма вълна се появява, за да промените това е височината на един осцилоскоп, като се поддържа, някаква честота. Ако имате много ниска честота AM модулация на високо честотен носител можете да гледате на амплитудата на превозвача отидете на макс на един осцилоскоп, и след това спад, по целия път до flatline преди да се върне към максималния ако модулация е достатъчно силна и модулирането на честотата е достатъчно ниска, за да не изглежда като размазване.                                                                                                                                                         Човешкото тяло и човешката глава като резонатори (а); резонансна област на въздействие (б)                                                                  По-горе, установихме как можете да използвате радио вълни за да доставят електричество. Сега, да разгледаме GHz вълна форма от клеткъчната кула, която ще проникне приблизително седем инча в минута през черепа и ще индуктира неразбираемо висока честота на електричество там, и с модулираната, а чрез неразбираемата честота с ELF честота на мозъка може да се намесва - о, вие получавате подарък мобилен телефон, кула, индуциран контрол на ума. И това е само парче от тортата, тя работи по-добре от всеки друг метод, ще видите.                                                                                                                         Ако предавате нареждане на ELF вълна от само себе си, ще има нужда от много мили дълга антена, за да се възприеме правилно, това няма да се намести в тялото ви много добре, защото тялото ви не е достатъчно голямо, за антена за ELF вълни са ефективни "къси вълни ". Вие ще се нуждаете от много интензивно сигнал за да направите нещо. Но ако можете да вземете, ELF честота и да я използвате, за да се модулира супер висока носеща честота, която превозвача/носещата вълна/ ще пренесе всичко това е енергия директно в черепа ти, и модулирането на тази енергия ще свърши останалото. Разбира се, има и други фактори, като от едната страна или асиметричен превозвач, но става прекалено сложно казал съм достатъчно тук, за да ви дам идея и със сигурност достатъчно, за да се насочи злия гений на "прав" път.                                                      В Америка, компютър WiFi е ограничен до 20 миливата предавателна мощ и често дори и с такава малка сила, можете да се свържете от стотина крачки без никакви специални антени или хардуер. Вашият мобилен телефон може да предава на 300 миливата. Това е доста над 10 пъти повече от силата и обхвата на вашия мобилен телефон е, че много по-добре. Всичко, което е необходимо, за да направи голям клетъчен възел е 10 w предавател (за да се уверите, той получава реално добро проникване в околните сгради,) и приемник, който е по-чувствителен от този в мобилния ви телефон, защото вие говорите с много по-малко от 10 вата.
10 вата е 500 пъти по-силно, отколкото вашия безжичен N рутер, който излъчва перфектно навсякъде. A късметлийката съседка може да успее да използва вашия рутер необезпечено със само 20 миливата на изхода и да се размине само с евтин нетбук. Защо тогава, тъй като 10 вата ясно ще си свършат работата, имаме тези огромни, наяве, пред очите на всички, гигантски нахлуващи "клетъчни кули" в Америка и по цял Свят, които очевидно са в състояние да изпомпват много хиляди ватове?
Това е така, защото кулите клетъчни в Америка имат напълно различна цел, отколкото е посочено друго. Разбира се, кулата наистина изпълни заданието за подкрепа на услугата мобилен телефон, но не е необходимо на всички да са за тази цел. Те са там, за да се скрие нещо секретно точно в нещо широко отворено, видимо за всеки.                                                                                                                                        ,                 Като техническа тип, обърнах внимание на клетъчните кули, и забелязах, че те винаги изглежда да има 400kVA или по-голям трансформатор за захранването им. 400kVA е приблизително 400 хиляди вата. Понякога просто трябва да се събудим и да започнем да мислим. Мексико потвърждава това - клетъчната технология е напълно остаряла и перфектно функциониращ легитимен възел може би за декорация задвижвани от по-малко сок от необходимото средно док Ipod.
Американски клетъчни кули в действителност получават само някъде от двадесет хиляди до шестдесет хиляди вата , по проверената документация, че тогава "всичко това е". Ok, Fine. WLS в Чикаго излъчва с 50000 вата, и с добро радио можете да чуете навсякъде по света, когато условията са подходящи. За да изпомпва понякога дори повече от това в един квартал American през локалната кула, която излежава само област на две мили е далеч извън подозрение. Това е доказан случай. Тези клетъчни кули НЕ СА това, за което ни казват че са, и ние сме сигурни, че дори и 60000 вата са консервативна оценка за много от тях.
Защо кулите изпомпват толкова много вата?                   Масиви от антени на клетъчните кули са ясно насочени. Това е очевидно. Така че, тъй като сигналът от тях се ограничава до една зона, и каквото и да е в тази зона ще получи изключително високи нива RF. Може би имаме нужда от толкова много контрол на ума, но аз сериозно се съмнявам. С такава способност да се ограничи сигнала до рамките на дадена зона, може да се очаква че за контрол над ума, лъча не се нуждаете от повече от няколко хиляди вата. Къде отива останалата част от тази власт?
Аз предполагам, в Япония, урагана Катрина, или Чиапас Мексико.С каквото и да е земетресение или бедствие "те" трябва да постигнат политическа цел. И има нещо, което трябва да знаете за разпространение на радио вълната - тя може да се управлява. Така че само защото една клетъчна кула изглежда е в състояние на единствено място и всичко е RF изход в рамките на една ограничена зона, това не означава, че сигнала не може да се отклонява и да се изпраща на друго място. Това е така, защото съседните клетъчни кули могат да бъдат синхронизирани по такъв начин, че да насочват изхода от околните кули в нов самостоятелно. И това е, както работи Haarp, BET ON IT.                                                              Американските клетъчни кули, имат различни цели. Първата е, EMF контрол на ума.Винаги се чудя защо понякога сутрин Всеки изглеждат така щастливи, а на другия ден ВСЕКИ изглежда кисел? Хората не просто естествено попадат в калъп така, все още можете да видите цялото време. Това е ново явление. Обратно в 70-те и 80-те настроенията бяха напълно случайни. Вече не. Има щастливи дни, когато всички са щастливи, кисели дни и безразлични дни когато всички са,.... Ако не сте забелязали това, започнете да се обръщате внимание.Животът на хората е случаен, и не трябва да има абсолютно никаква причина техните настроения,... на всички да са подобни по някаква причина, различна от манипулация.Втората цел е случайно кулите да бъдат включвани до пълна мощност, за да се удари ядрен реактор в Япония чрез фалшивия сценарий земетресение, или да направят добър и сигурен ураган полезен за социален експеримент в Ню Орлиънс. Но не могат да се използват продължително на пълна мощност през цялото време, без това да стане очевидно, така че възможността е вероятно запазена за специални поводи. Освен това, с най-много, тъй като има наоколо, то вероятно не отнема повече от няколко процента от тях във всеки един момент да потеглям нещо голямо. И това е точно защо, "По-късно, на Инженерния корпус на армията ще инсталира и честотни усилватели, свързани с HXXrp." Защо, моля ви се кажете, не се появи Корпуса на инженерите и да инсталира нещо на "цивилната" клетъчна кула? Помислете за това. Ние всички знаем че "елита" може да предизвика земетресения. Ние всички знаем, те могат да се настройват времето. Въпросът след това е, когато се появяват НЛО в небето, в какво състояние се намира тяхната система?                       "Как елита избягва получаването на вредни дози облъчване"? Този отговор е лесен. Елита живеят в тесни малки анклави, които доста много се отличават от останалата част от обществото.Запазването на щастливия лъч на разстояние от тях е толкова лесно, колкото просто е местната клетъчна кула да го достави във ващия мозък. За да разберете, къде можете да живеете и да се измъкне от всичко това, вземете телефонния указател и да се премести НАДЯСНО до центъра на която всички синагоги са, тоест, ако можете да влезете там. Ако не сте един от "тях", разчитайте на заплащане на цена 4x по-висока от средното за общността .Техните общности са безумно скъпи за аутсайдери, но и в най-бедната от тях, можете не само да живеете там, но и да напреднете, докато правите това.                   По време на войната в Ирак, Америка иззе контрола на всички иракски предаватели, и стартира излъчването на пропаганда. Обикновено, хората ще го отхвърлят категорично. Но Америка е знаел това, така че под всяко излъчване те поставяха слой от шум. Те не са направили нищо, просто народа слушаше аудио, но с модулиран фонов шум преобладаващ в някакъв радиосигнал (и в тези предавания инжектирането на шума е по-високо от обикновенното) и ако иракчаните са индуктирани с това, приели са това, което беше излъчено , въпреки че често тя е очевидна лъжа, инжектирания шум в радиосигнала се модулира с форма на вълната, която се положи в мозъците на хората в режим на приемане, и това заработи зрелищно добре.                                                                                                                                         Но това не бе е достатъчно, за да задоволи Americanо/Израелското желание, така че, те пуснаха и AM модулирани микровълнови предаватели наречените "попърс" върху покривите и в различни области, на места където е имало малка вероятност да бъдат открити. Soldiers обикновено бяха въведени, за да ги пазят. Ако са открие "Попърс", всеки, който се опита да ги деактивира ще бъде заснет. Това работи дори по-добре от шума на модулиран радиосигнал при иракчаните, които никога преди това не са били излагани на такава манипулация. Те разбрали, че "Попърс", е за контрол на ума чрез лъч. Но след достатъчно дълго излагане/облъчване, защото те ще бъдат убити, ако те са объркани/мозъчните им вълни/ от устройствата, и в крайна сметка се поддават, или се спасяват/предават.                                                                                 Три различни начина/честоти могат да бъдат използвани за манипулиране на съзнанието. Първият е чрез манипулиране на видео сигнал. Второто е, манипулирането на аудио сигнал, а третият, и най-лошият, е лъч право в главата ви, плюс запис на мозъчните ви вълни . И психологическа война е изключително жестоко околните това, както добре. "Станиол шапка" е бил използван като една фраза за обозначаване на "луди". Позволете ми да ви попитам, ЗАЩО ?. " Въвеждането мисли в главата ви" е бил използвано, след това да ви определят за "луд". Позволете ми да ви попитам защо? Аз ще ви кажа защо, и това е така, защото всяка голяма конспирация разкриване трябва да бъде определена като "CRAZY" или всичко е загубено. Докато хората, които знаят истината успешно определен като Удари работни места, истината ще остане в изолирана реалност, след това успешно ще бъде смачкан всеки, който се счита за "нормален".
Разбира се, някои хора ще отговорят, като кажат, че честотите на клетъчните кула са с ограничени възможности. Това е фалш - това е общо за микровълнови честоти, за да сочат разстояния над 50 мили. Това е много повече от това, което е необходимо за контрол на ума, когато най-близката клетка кула е обикновено на по-малко от 2 мили.
Антените на тези клетъчни кули не се ограничават само до високи честоти. Техният размер е подозрителен, и всичко това ще отнеме е намотка от тел в единия от тези масиви да се откажа от честотата на предаване начин НАДОЛУ, в по-ефективен обхват за изменение на времето и други ужасяващи сценарии, а да служат само като антени не е изобщо необходимо да са толкова големи .                                                                                                                  За справка, възможно най-дългата антената необходима за КАКВАТО и да е клетъчна активност в САЩ е около 20 инча, за възможно най-ниските честоти клетъчни свързания. По-вероятно е да са 9 инчови антени. Защо тогава са антените, които красят клетъчни кули с дължина до осем фута? Можете лесно да направите висока захранвана бобина антена подходяща за ниски честоти с MHZ, че много място за работа. Може би трябва да попитате, Инженерния корпус защо размерът на масивите не съответства на дадената функция, тъй като корпус на инженерите няма законово право над цивилната кула.

1 коментар: