Звездни Цивилизации

понеделник, 14 ноември 2016 г.

Броят 4 и последователност: 44, 444, 4444Същността на броя 4 е солидна основа, за безопастност, размер, граници, рамки, модели, органи, икономика и съвестно работата. Четири представлява четирите елемента: въздух, огън, вода, земя и четири са считат за свещени направления: север, юг, изток и запад.
Броят 4 символизира принципа на регистрация на мислите и идеите в нещо конкретно и е дело на производството и производителността. 4 на енергия е конструктивна, реалистична и традиционен: системата брой на ред и контрол.сътрудничество на вибрациите, което е в него, е символ на вратата, за да светне и започване (иницииране).
Ако "преследва" числото 4, това означава, че вашите ангели са близки като ви предлага своята подкрепа за укрепване на вашата вътрешна сила, която е необходима, за да си свършат работата. Те разбират, че целта на която и да отидеш, предполага голяма работа; ги помоли за помощ, и те ще ви даде съвети, любов и да се гарантира вашата безопасност.
"Магистър Номер" 44 показва много силна и ясна връзка с ангелското царство - вие трябва да се отнася само до тях в собствените им интереси, или в полза на другите.
Имаш съобщение на няколко пъти 444? Няма от какво да се страхува - всичко е както трябва да бъде, както е планирано, и всичко ще бъде добре. Така че, какво работиш в момента, в очакване на успешното изпълнение. Такава ангелски брой е знак, че сте заобиколени от ангели, и тяхната помощ е винаги "под ръка".
Когато в живота си няколко пъти, има поредица от 4444, се казва, че ангелите около вас са реални, както винаги: те ви гледат и ви подкрепят в бизнеса си и ежедневието. Ангелски знак на четири крака - това съобщение от ангелите, че е всичко, което трябва да направите, е просто да поиска тяхното вдъхновение и подкрепа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар