Звездни Цивилизации

събота, 5 ноември 2016 г.

Тайнствената планета Глория


http://www.youtube.com/watch?v=i8OpNyotoYQ

Наричана още "забранената земя", или "земният двойник" е планета, за която се  счита че се движи  в орбита, съвсем близка до Земната и със същата скорост, но винаги срещуположно от нас. Слънчевият диск винаги се пада между Земята и Глория и поради тази причина Глория е невидима за нас.

 За тази тайнствена планета се говори много, при това с догадки и математически изчисления, но все още никой официално не е обявил съществуването ѝ. Още през XVII век директорът на Парижката обсерватория Джовани Касини съобщава,че е видял с телескопа си част от диск на планета точно зад Венера. Възможно ли е да е наблюдавал Глория? През 1749 година предположение за съществуването на тази планета изказва и английският астроном и оптик Джеймс Шорт, а 20 години по-късно немският астроном-наблюдател Тобиас Иоганн Мейер. Любопитното е, че движението на Марс и Венера по орбитите си е повлияно от  някакво тяло, което може да бъде именно Глория. Ако  Глория наистина съществува, това би представлявало огромен интерес за нас, земляните! Тя (евентуално) се намира при същите условия, както Земята, което значи, че на Глория е възможно съществуването на цивилизация! И още нещо именно там може да се намира основната цивилизция, а Земята да се явява само място за „разселване”. Всъщност, с това може да се обясни повишеният интерес на НЛО към събитията на Земята. Твърдо е установено, че всички ядрени опити, които се правят, независимо от мястото им, неизменно предизвикават засилено внимание от страна на „летящите чинии”. Така, както НЛО се е появило над Хирошима само час след ядрения взрив, акто се появи и след взрива на ядрения реактор във Фукушима. Това е заради балансът, който двете планети Земя и Глория оказват една на друга.

Дали   Ванга  не говори  имено  за  тази  таинствена   планета  която  е  близо  до  нашата  планета   Земя.

Първият контакт със Земята ще осъществят извънземни от планетата Вамфим. Тя е трета поред от нашата планета Земя. Те са прозрачни, облечени в дрехи като брони, които блестят като люспи на риба. Между тях има и жени. Косите им приличат на водорасли и са меки като патешки пух, обграждат главите им като ореол. На тяхната земя всичко е много красиво, природата не може да се опише, но никъде не виждам къщи. Извънземните често идват при мен. Малко едри, като най-едрите нашенци, дрехите им са като перушина на пилета. Обути са в джапанки, на главите – шапки като плажните, носеха големи книги като на бакалаврите. Имаха и жезли. Казват ми, че идват да ни помогнат, че могат да лекуват много болести. Те са много строги. На тяхната планета всичко е много организирано и се работи много. Тези същества общуват с единици хора от нашата планета. Те ни контролират. Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам и виждам на тяхната планета.
Равновесиета на света ще настъпи тогава, когато неземни същества започнат да говорят с хората“

Въпрос  към   Ванга  -Наистина ли Земята е посещавана от чуждоземни кораби, които примитивно наричаме „летящи чинии”?

Отговор - Да, това е така.

Въпрос: От къде идват те?

Отговор: От планета, която на езика на нейните жители се нарича Вамфим. Или поне така ми се чува странната дума – Вамфим. Това е третата планета от Земята.

1 коментар: