Звездни Цивилизации

неделя, 6 ноември 2016 г.

Гробищен дух се засели в къщата на руско семействоДух се засели в къща на жена от Оренбургска област в Русия или поне така смята обитателката на дома след редица страховити явления, станали в семейното ѝ жилище.
Всичко започнало по-рано тази година, когато Олга и семейството ѝ решили да посетят гроба на своя починала близка. След като се върнали от гробището, жената била обхвaната от необяснимо притеснително чувство.
Заедно с това с малкият ѝ син започнал да сочи с пръст към ъгъла на детската стая и да повтаря, че там има чичко. Но колкото и да се взирали в стените обаче, възрастните така и не виждали никого. Момчето обаче не спирало да говори за невидимия гост на дома, а понякога заради него дори се събуждало с писъци посред нощ.
Това обаче не беше всичко. Котката отказа да влиза в същата стая, а дори и да я вземехме в ръце, драскаше и се опитваше с всички сили да избяга от помещението, разказва жената пред руски сайт за паранормални активности.
Накрая Олга не издържала на цялото напрежение и решила да се обърне за помощ към вещи лица. Те я посъветвали да пречисти всички стаи на жилището си със специален ритуал. Без да губи повече време, тя направила всичко, което ѝ било заръчано и в дома ѝ отново се възцарило спокойствие.
След като изпълних ритуала за пречистване, всичко стана пак нормално. Вероятно в домът ни е бил обитаван от дух, дошъл с нас от гробището, смята жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар