Звездни Цивилизации

четвъртък, 10 ноември 2016 г.

Р А З М И С Л И - Истината Боли, Лъжата повечеОпределено има доста неща които са скрити от обществото, но понякога си мисля че това може и да е за добро. Защото съм сигурен че доста от истините ако бъдат оповестени ще предизвикат паника сред обществото. За някои хора като мен и вас няма да има нищо учудващо, но за другите които все още тънат в заблудата на ежедневието това ще е нещо нечувано, нещо страшно. Вие и аз просто седим, наблюдаваме и чакаме момента на истината, но повечето въобще си нямат и идея какво се случва около тях.

Размишлявайки си така обаче често стигам до повече въпроси отколкото отговори. Информация има за всичко в множество източници, но напоследък ми е все по трудно да отсея кое е истинско и кое не. Може би това е и целта . Да почнем да се съмняваме дали не се самозаблуждаваме, дали всичко всъщност не е една голяма лъжа. Но все пак аз не се отказвам и продължавам да търся всякаква информация, но винаги си имам едно на ум и не вярвам сляпо на абсолютно нищо.

Борбата с тероризма

Това е доста дълга тема която няма да обхвана изцяло със сигурност, но ще напиша няколко неща от моя гледна точка.
Първо смятам че това си е американска пропаганда с цел увеличаване на бюджета за "борба с тероризма", а също така и начин за контролиране на населението. ЦРУ обучава така наречените терористи, дава им оръжия и всичко и след това режисира най различни атентати с цел всяване на страх у населението и от там налагане на контрол чрез създаване на полицейска държава. Правят така нещата, че хората сами да поискат засилване на всякакви мерки за "сигурност". Пример за това са атентатите от 11 септември. Инсценираха, че отвлечени от терористи на Ал Кайда самолети се блъснаха в кулите и в Пентагона и така създадоха хаос и страх не само в Америка, но и в целия свят. От там се почна и засилването на контрола на населението, особено в щатите, където се създаде патриотичния акт. Започнаха да обявяват обикновени хора за терористи, засилиха до безобразие мерките за сигурност на летищата и т.н. и т.н. Тръгнаха да воюват в Афганистан с Ал Кайда и измисления от тях самите лидер Осама Бин Ладен. И това продължи няколко години докато накрая уж го намериха и убиха. Всичко това беше за замазване на очите, те просто искаха да контролират "черното злато" - нефта. Войната в Ирак беше поради същата причина. Те си бяха сложили Саддам Хюсеин и когато вече не им беше удобен решиха че трябва да го свалят от власт и убият. Измислиха си че има оръжия за масово поразяване и започнаха война. Свалиха го от власт и го убиха. Дестабилизираха близкия изток и общо взето прецакаха обикновените граждани. Същото стана и в Либия. Пак сложения от тях лидер Кадафи им стана неудобен и го свалиха от власт, обявиха го за издирване и в крайна сметка го убиха(а дали наистина го убиха само те си знаят). Сега в момента виждаме абсолютно същия сценарии и в Сирия. Асад не им е удобен и искат да го премахнат. За тази цел дори измислиха така наречената "Ислямска държава". Сега режисираха и атентатите в Париж, пак за всяване на страх и започнаха пак изказвания на различни лидери за засилване на контрола и следенето на хората навсякъде и по всяко време. Скоро се очаква и да започнат да арестуват хора за разпространяване на теории на конспирацията. Изобщо нещата стават все по зле и по зле.
Друго много смущаващо са тези така наречени бежанци. Каква е целта да бъдат пуснати из Европа? Често си задавам този въпрос и още не мога да се сетя за никакъв отговор. Ясно е че едно 90% от тях не са никакви бежанци, а по скоро терористи.
Дали американците пак режисират и това и дали целта им не е да дестабилизират Европа? Но какво печелят от това? Може би, пак банкерите са в дъното на всичко и искат да предизвикат Трета световна война за да могат пак да спечелят от това. Още нямам идея какво е всъщност но ще почакаме и ще видим какво ще се случи. По тази тема нямам какво повече да напиша затова спирам до тук.

Тайни общества.
Няма да говоря за всяко тайно общество по отделно. Няма да разказвам тяхната история и създаване, а просто ще напиша мнението си по темата.
Така наречените тайни общества според мен въобще не са тайни. Защото за да са тайни не трябва абсолютно никой да знае за тях. Според мен това са просто организации на управляващия елит, но този елит който всички познаваме, лицата които познаваме. Истинския елит който ни управлява всъщност обаче според мен е скрит и никой никога не е виждал тези хора (ако въобще са хора). Това за мен е тайно общество, общество което не се споменава никъде из историческите източници и никой никога не е виждал нито знае кои са неговите членове. За мен илюминатите, билдерберг, череп и кости и т.н. не са никакви тайни общества. Всичко е просто за заблуда за да не се ровим и търсим кой наистина ни управлява. Управляващите ни сега са просто като марионетки в ръцете на истинските "шефове". А ние от своя страна сме марионетки в ръцете на тези които ни управляват. Всичко е една манипулация и замазване на очите за да могат да ни контролират. Общо взето по тази тема мисля да не пиша повече и продължавам напред.

Религия.
Религията според мен не е нищо повече от инструмент за контрол и манипулиране на хората, независимо дали е християнство, ислям, будизъм и т.н. Библията и другите свещени религиозни книги са написани от хора така че няма как информацията в тях да е напълно достоверна и истинска. За мен бог не съществува, всеки сам си е бог и трябва да вярва в себе си за да постигне нещо, а не да се моли на измислени богове. За мен Иисус си е просто историческа личност, а възкръсването му е чиста манипулация ако изобщо е вярно че е изчезнал от гробницата си. Всички религии са сходни и техните пророци имат също сходна история и това може да се прочете на много места. Дори между историите на Иисус и древноегипетския бог Хор има много сходства, така че историите в библията датират още преди християнството. Според мен древните богове преди Христос и преди исляма са били просто пришълци от други планети. Но хората от древността не са могли да обяснят това, че са дошли от космоса и не са могли да разберат технологиите им и затова за тях те са били богове.
За мен вярата не е синоним на религия.

Древни цивилизации.
Мисля че ние не сме първата цивилизация която населява Земята. Според мен е имало поне няколко цивилизации преди нас. И това може да се потърси в интернет където има много източници за това, че са съществували други цивилизации преди нас. Те са били много по напреднали от нас и точно това според мен ги е унищожило. Вярвам че Атлантида е съществувала и мисля че те са били последната цивилизация преди нас. Били са много по развити както технологически така и умствено и изобщо като общество. За това, че тези преди нас са били доста напреднали има доста доказателства, които вече започват да се откриват. Например ядрения реактор от преди милиони години. Пирамидите във Египет за които още се водят спорове как са построени. И аз съм убеден че не са строени от хора или ако са, извънземни са им дали някаква технология за да ги построят, или просто са строени от доста напреднала цивилизация и са доста по стари от колкото ни се казва. Може би дори атлантите са ги построили. Има и други пирамиди по целия свят които също едва ли са построени от хора. Информация има много навсякъде за който се интересува.
За Атлантида има много филми и сериали и във всеки има някаква истина, защото както знаем това е начина на елита да ни показва нещата но винаги трябва да имаме едно на ум че нещата са винаги на принципа лъжа-истина-лъжа. Така че не трябва всяка информация да се взима за чиста монета. Атлантида е изчезнала от някакъв катаклизъм или при някаква война и аз мисля че всичко се повтаря и с нас хората ще стане точно това. Не съм пророк и няма да говоря за края на света, но със сигурност вървим към своето унищожение. Това според мен е подклаждано и от извънземните които са тук на земята. С това продължаваме и със следващата тема.

Извънземни.
Извънземните още от древни времена посещават Земята, а някой дори са тук между нас хората. Мисля че те са били тук много преди падналото НЛО в Розуел и много преди сключването на договора между тях и американците през 50-те. Не знам дали са сиви, зелени или кафяви, но със сигурност са тук на Земята, а в космоса има хиляди дори милиони извънземни цивилизации според мен. Защото за мен е много арогантно от наша страна да мислим, че сме единствени в тази необятна Вселена. Някои са били тук преди създаването на нашата цивилизация и са участвали в нашето създаване като раса. Произхода на човека според мен няма нищо общо с теориите на Дарвин. Ние сме плод на генно инженерство извършено от извънземни, но според мен сме се развили далеч от това което те са смятали.
Та да продължим за извънземните. Със сигурност тук на земята има повече от един вид извънземни. Някои от тях според мен наистина живеят под земята в мрежа от тунели и пещери. Понеже смятам, че теорията за това че Земята е куха е истина. Та точно в кухата Земя живеят вид извънземни или може би цивилизация която е съществувала преди нас на планетата, но се наложило да заживее под повърхността и. Другите са тези които работят с американското правителство и не само с него. Но не съм сигурен дали са сиви или както там ги наричат в различните източници из интернет. Просто нещо което не съм виждал не мога да знам как изглежда. Според мен те контролират всичко което се случва в Америка и те дърпат конците. Друго което ми се върти в главата е, че и с Русия работят извънземни, но те или са друга раса или са фракция на тези работещи с Америка. Точно заради това и Америка и Русия винаги са едни срещу други. А може и да работят с едни и същи и просто това че са един срещу друг винаги да е просто за пред обществото. Но кое е истина не знам, мога само да гадая. Рептилите мисля че също съществуват но според мен не както ги представя Дейвид Айк. Според мен те са една от извънземните раси които ни е създала. И мисля че доста от нещата които са описани в книгата на издателство „Паралелна Реалност” – Произход и история на Империите Орион и Сириус са напълно верни. Не знам дали наистина кралицата се очаква да се завърне, но мисля че идва момента в който извънземните ще се покажат и доста истини ще се разкрият.
Винаги съм смятал че не сме сами във Вселената и ще продължавам да го смятам. Никога не съм се сблъсквал лично с НЛО но знам че извънземните съществуват и дори са тук на нашата планета и те определят живота и съдбата ни. Надявам се докато още не е дошъл краят ми да се разкрият поне някои истини за тях. По тази тема толкова. Може да се пише много наистина, но аз мисля че няма смисъл. Доста е писано от други хора и из интернет е пълно със всякаква информация. От мен толкова по темата.
Продължаваме напред.

TV. Филми.
Телевизията е най-голямата машина за промиване на мозъците и контрол на населението още от неговото създаване. Чрез телевизията се определят настроенията и желанията на хората. Какво да ядът, пият, обличат. Как да се държат, какво да говорят и най-вече какво да мислят(или по скоро да не мислят изобщо). Чрез телевизията власт имащите се опитват да направят хората по тъпи и по лесни за контролиране. Опитват се да замазват очите им със всякакви глупости и да ги приспят за да могат те да си вършат нещата без никой да забележи или заподозре нещо. От телевизията ни заливат с куп глупости, малоумни предавания, игри и всякакви тъпотии. Всяват страх у нас като постоянно дават убийства, терористични атаки, катастрофи и всякакви негативни неща. Зомбират ни с всякакви т.нар. риалити предавания, в които тъпотата е огромна. Такива като Биг Брадър и всякакви подобни идиотщини.
Всичко за да ни отклонят вниманието от това което „тайно” правят със света. Всичко се случва пред очите ни, но не можем да го видим, защото сме с промити мозъци. В самото начало може и да не е била това целта на телевизията, но с нейното популяризиране управляващите са видели че тя има влияние над хората и са решили да я използват за да ни манипулират. Така продължават и до днес. Най-много се дразня когато в разговор по някоя тема някои ми каже „така казаха по телевизията, значи е така”. Тоест той или тя няма собствено мнение и щом са го казали по телевизията е 100% вярно. Това показва колко силна е телевизията в промиването на мозъци.
Холивудските филми също се използват по абсолютно същия начин като телевизията. За манипулиране на хората. Филмите обаче имат и още една функция – да разкриват неща които ще се случат или вече са се случили, но пак са на принципа лъжа-истина-лъжа и трябва да се подхожда с критичност към информацията показан в тях. Подхода към документалните филми трябва да е абсолютно същия както и към игралните.
Друго което използват за зомбиране са смартфоните, таблетите и изобщо всякакви такива технологии.С новата музика и клипове положението е абсолютно идентично – промиване на мозъците, особено на младите.

Тръгнали сме по пътя на глобално затъпяване с цел по лесен контрол и към тотален Биг Брадър. Книгата на Оруел се превръща в реалност за наше огромно съжаление. Истината е някъде там, както се казваше в Досиетата Х и ние трябва сами да я търсим иначе ще продължаваме да живеем в една огромна заблуда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар