Звездни Цивилизации

сряда, 16 ноември 2016 г.

Разсекретени документи на ЦРУ потвърждават X-MEN. Хора със свръхчовешки способности съществуватГодини наред учените по целия свят твърдят, че съществуват хора, които са в състояние да постигат неща, невъзможни за другите. Набор от разсекретени документи може би доказва подобна теза. В последните няколко десетилетия, експерти са изследвали някои индивиди в Азия, които притежават „свръхчовешки способности.“ Резултатите са публикувани в книги и изследователски документи с гриф „Свръхсекретно“ от ЦРУ.

Един от любопитните случаи е този на Инго Суан. Според докладите, учените от Станфорд установяват свръхчовешките му възможностите да излиза извън тялото. Суан е описвал дословно и в детайли пръстенът около Юпитер и то в момент, когато човечеството и учените все още не са имали ни най-малка представа, че около Сатурн изобщо съществува пръстен. (заб. ред. Слава Севрюкова също има такива излизания от тялото.)


Секретният проект на ЦРУ е имал за цел изследване на хора с паранормални способности. В проекта са били избирани много внимателно ясновидци с реални възможности да виждат неща, които са на стотици километри от тях. Самият документ става достъпен за широката общественост, благодарение Закона за свободния достъп до информацията (FOIA). Документът включва множество интересни подробности за свръхчовешките способности и обяснява как те са били обект на проучвания в продължение на десетилетия.

За да се разбере нещо подобно, човек трябва да е наясно с връзката, която свързва нашето съзнание с физическото ни тяло. Макар и двете от тях да са истински и да сме сигурни, че съществуват ние можем да видим само физическия свят. Ако се доверим на бащата на квантовата теория Макс Планк, ще попаднем на много важен цитат: „Ние трябва да разглеждаме човешкото съзнание като основна сила“.

Освен това, Юджийн Уигнър, унгарско-американски физик твърди: „Не би било възможно да се формулират законите на квантовата механика в напълно последователен начин, без позоваване на съзнанието „.

Един от най-известните хора в света с подобни способности е китаецът Цханг Баошенг. Цханг е знаменитост в Китай, няколко пъти гостува на телевизиите в страната си. Демонстрира изумителните си способности пред високопоставени чуждестранни посетители. Той кара предмети, намиращи се в стъклени шишета да преминават през стъклената стена, а други — например изписан лист хартия — да влизат в тях.

Според документите, професор Сонг Конгцхи подлага Цханг на тестове и доказва, че той е в състояние да премества ключове, термоси, обувки и дори чувал със захар през дървени и каменни стени. Експериментирайки, държавни служители в Китай заключили Цханг Баошенг сам в празна стая. А когато единият от тях се прибрал, го заварил вкъщи, тъй като той се бил телепортирал.

От тогава Цханг започва да работи за Министерство на отбраната на Китай.


Цханг Баошенг
В документ на ЦРУ ясно е записан случаят на Цханг Баошенг:
„Дървен шкаф се използва като запечатан контейнер. Листове от хартия са били използвани като целевите обекти и поставени вътре на горния рафт на шкафа. Без да поврежда шкафа или да отваря вратата, лицето е в състояние да премахне целевите обекти и отново да ги върне вътре.“

Използването на хора със свръхчовешки способности от ЦРУ и американските правителства не веднъж е попадало в полезрението на медии и изследователи. Твърди се, че такъв вид хора са били полезни и за получаване на разузнавателна информация. Въз основа на данните са се планирали реални военни операции. Работата на Пентагона в тази област е започнала още през 70-те години под ръководството на Харолд Путоф и Ръсел Тарг. А информацията се приемала чрез взаимодействието между ясновидеца и неговия слушател. Вторият трябвало да назовава мястото и времето, които ясновидецът да изследва, а първият излагал впечатленията и усещанията си от изучавания обект.

Твърди се, че през 1995 година работата по подобни проекти е била прекратена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар