Звездни Цивилизации

понеделник, 14 ноември 2016 г.

Земни и Звезднородени души


 

    Разликата между земните и звезднородените души е съществена и се свежда до тяхната енергоструктура.
    Земната душа притежава енергийни тела, сформирани от Земята, което значи, че трябва да съответстват на енергоразвитието на Земята, без да го превишават.
    Звезднородените души са дошли тук от най-отдалечените ъгълчета на Вселената, от Звездни цивилизации с най-различно ниво на развитие, в това число и високо развити. Потенциално, в своя енергиен строеж притежават нива, надвишаващи многократно тези, които има планетата Земя (и земните души). Но ги притежават само потенциално. Тоест те биха могли да ги задействат, но да приложат тук своите „звездни навици“ не могат, защото за това няма подходящи енергийни условия. Това е например, ако душа, притежаваща цялата палитра на цветното зрение изведнъж се въплъти в тяло, притежаващо единствено възможността да вижда в черно-бяло. Представете си какъв стрес е това за тези души.
    В това се състои и един от най-важните проблеми на звезднородените души в живота им в тримерния свят на планетата Земя. Вътре в себе си те помнят за своите „звездни“ възможности, но са принудени да живеят в свят, където това засега е невъзможно да се приложи. И това е тяхната лична трагедия. Идвайки, за да се въплътят и усещайки цялата пълнота на своя звезден опит и отработените възможности за работа с енергиите, на тях им се струва, че бързо и лесно ще могат да променят този свят. Но при въплъщението губят своята „звездна памет“, а възможностите им се оказват блокирани от плътното инерционно трето измерение.

    И земната, и звезднородената души се оказват поставени в еднакви условия, където и двете са принудени да се задоволят единствено с възможностите, предоставени от земния свят. Само че за земните души това преминава лесно и свободно, защото за тях това са родните условия, други не познават, следователно няма и за какво да се притесняват. А звезднородените, даже и най-дълбоко спящите, в някаква степен чувстват ограничеността на своите възможности и възприемат пребиваването си тук почти като в затвор или заточение. Да живеят в такива условия за тях е много трудно и морално тежко, а да живеят, както са свикнали в Дома си не могат, защото условията не им позволяват.
    Така минава живот след живот, намотава се кармичната нишка и изход все не се намира. А изходът е в промяната на всяка душа отвътре и по този начин ще започне цялостна промяна в света. Именно такъв е бил първоначалният замисъл. Земните души били длъжни да отработят умението да развиват себе си и да живеят във все по-фини и качествени енергии, т. е. да изработват нови и по-съвършени енергийни тела, а звезднородените трябвало да преминат този процес, спомняйки си „забравените“ възможности и способности, и също да ги развиват. Но всички са толкова дълбоко заспали, колкото дълбоко са потънали в енергията на егоизма и до скоро само единици успели да се пробудят.
    Но ситуацията коренно се промени след създаването на многомерната Кристална Решетка на Любовта, свързваща пряко тримерната Земя със 7-то измерение. Чрез Решетката на планетата постъпиха огромни потоци от космически Енергии на Любовта. Те започнаха да променят много активно цялото пространство на планетата, буквално изцеждайки мощните концентрации от негативни енергии. Освен това, Енергията на Любовта въздейства предимно върху енергетиката на звезднородените, като активира процесите на пробуждане на „звездната памет“ и слага начало на разкриването на блокираните възможности и способности.
    Има много пътища за това, но засега най-правият и безпогрешен път е чрез активация на собствения Кристал на Любовта. Въпросът е, че основното тук не е просто помощта за откриване на звездните възможности. Несъмнено разкриването на способностите помага в общия процес на духовно пробуждане, но деструктивните сили, управляващи планетата през последните столетия, нямат намерение така лесно да отстъпят от своята позиция. Те използват всяка възможност за реализация чрез енергетиката на хората. И пробуждащите се звезднородени са много съблазнителна хапка (от гледна точка на енергетиката).
    Въпросът е, че в ежедневния битов живот, проявяването на каквито и да било нови способности се възприема като нещо необичайно. Естествено, такъв човек започва да величае себе си спрямо другите. А това се използва от деструктивните сили. Осъществява се телепатична връзка и към човека потича информационен поток. Самият факт, че информацията се предава телепатично е много необичаен и това го подхранва много силно. Някъде на втори план отиват въпросите за качеството на тази информация. Предават се най-разнообразни сведения за устройството на Вселената, за други планети, но най-много ченелинги има за Любовта. Там се изговарят много думи, но по същество са „нищо“.
    Същинската цел на всички тези контакти е да отвлече вниманието на човек от неговия вътрешен свят, за да не започне в никакъв случай работа над себе си, над егоизма си, преобразувайки недостатъците в нещо позитивно. През цялото време вниманието на човек се ангажира с нещо външно – обсъждане тайните на пирамидите, борба с „рептилоидите и анунаките“, защита от урочасване, опити да се възвисят едни нации и народи над други, обсъждане на някакви емоционални моменти от живота, тайната за НЛО и т.н., но задължително е да не се засяга вътрешният свят на човека. Такъв човек живее, приема информация, която няма да му послужи никъде, освен да изложи в интернет, общува телепатически с някого (когото даже и не познава, също както и истинските цели на тези контактьори), опиянява се до дълбините на душата от собствената си значимост (това че съм в „контакт“, означава, че съм нещо по-особено). Но от всичко това неговият собствен живот изобщо не се променя. А нали промяната в качеството на собствения живот е основният показател за това, как всъщност живее човек. Каквото и да се каже, ако има истински Контакт, то и качеството на живота задължително се подобрява. Това е закон.

Колкото по-високо е нивото на вашето съзнание и усвояването на уроците- толкова по-интересни са игрите, които се провеждат „тук и сега“ в различни светове. Затова не забравяйте:


1. Никой  тук не е „землянин“ – всички идват на Земята от други измерения и планети, но само на гости.

2. Всеки е избрал сам точно тази планета за своя урок.

3. Заедно с вас са вашите духове – наставници, които се тревожат за вас и, макар и рядко, ви насочват.

4. Трябва само да се досетите кой е вашия текущ урок, тъй като той умишлено е скрит от вас (по ваша молба).5. Всички души са в състояние на доброволно забравяне на  техния произход и връзка с Космоса (така по-лесно се възприема поредната роля).

6. Никой не се ражда – никой не умира, всички проникват през завесата на измеренията – тук и обратно.

7. Колкото по-високо е нивото на вашето съзнание и усвояването на уроците- толкова по-интересни са игрите, които се провеждат „тук и сега“ в различни светове –

по-интересни са планетите, условията – винаги започвате своите нови, поредни игри от нови, заслужени позиции и стартове, или се връщате към същия урок, но с още по-трудни условия (ако сте напуснали играта преждевременно – самоубийство). „

    Много хора твърдят, че отдавна са активирали своя Кристал на Любовта или отдавна живеят в Енергиите на Любовта. Пишат, че от дълго време са в пряка връзка със своя Висш Аз, но въпреки всичко признават, че качеството на живота им се влошава и проблемите им растат. Всичко това е доказателство само за едно: всички тези така наречени „контакти“ са фикция, илюзия и самозаблуда. Практиката показва, че когато в реалния живот на човека се активира Кристалът на Любовта и започне активно да изпълва всичките аспекти на живота, проблемите започват да се решават от само себе си. В това се изразява и уникалната особеност на Енергията на Любовта.
    Показателите са елементарни: ако се увеличават проблемите в живота, то значи нараства Дефицитът на Енергиите на Любовта и обратно.
    Ако в живота на човек Енергиите на Любовта стремително намаляват и не се възстановяват, висшите аспекти на този човек активират първата предупредителна линия. Започват да се увеличават материалните проблеми, всичко се поврежда, губят се вещи, заплатата не се изплаща и т. н. Ако човек не обърне внимание на предупрежденията, тогава се активира втората, по-сериозна линия. Започват проблеми с физическото здраве – многобройни простуди, бронхити, натъртвания, счупвания, алергични реакции и т. н.
    Ако и тези предупреждения не бъдат чути, се включва третата и последна граница. Това са онкологични заболявания, инфаркти, инсулти, алергична астма, тежка форма на диабет, удари по децата и остарелите родители.
    След това идва смъртта.
    Никой никого не наказва. Има определени закони, и ако се спазват, всички тези трудности може с лекота да се избегнат.
    Всичко е елементарно: намирайте в себе си Енергиите на Любовта, изпълвайте живота си с тях и винаги живейте в Енергиите на Любовта. Това е много лесно. По този начин целият ви живот ще започне бързо и безболезнено да се хармонизира.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар