Звездни Цивилизации

вторник, 29 ноември 2016 г.

Майка засне ангела-хранител на болната си дъщеря

С ексклузививна снимка разполага дама от Англия. 39-годишната жената вярва, че е успяла да заснеме ангела-пазител на своята болна дъщеря, малко преди тя да почине, а кадрите, с които разполага, могат да бъдат разглеждани като доказателство за думите ѝ.
Сара Дейнбъри успяла да направи необикновеното изображение, докато нощувала в лондонски хотел заедно с дъщеря си. Жените отседнали там, тъй като 18-годишата Ейми трябвало да ходи на специални медицински процедури в местна болница.
Докато двете почивали в стаята, на Сара ѝ хрумнало да направи селфи, което да изпрати на своя съпруг, който се тревожел за тях. Майката направила набързо фотос, без да му обръща голямо внимание.
Когато по-късно го погледнала обаче, буквално онемяла от вълнение. На снимката, в близост до главата на Ейми се виждал безплътен човешки силует, целият облян в светлина.
Жената показала странното изображение на своята наследница, а когато тя го видяла, веднага заявила, че това е нейният ангел-хранител. Три седмици след тази случка Ейми се предала пред болестта и издъхнала.
Родителите ѝ така и не могли да преживеят загубата ѝ, но след снимката все пак имали надежда, че детето им е на едно добро място, заобиколено от от ангели.
Не мога да си обясня какво съм снимала. Много е странно. Но определено тази снимка оказа голямо влияние върху семейството ми в този така тежък момент, коментира Сара.

1 коментар: