Звездни Цивилизации

сряда, 9 ноември 2016 г.

Изборите в САЩ за президент  са нагласени от Фамилията Ротшилд и Илюминатите

Изборите в САЩ за президент според политически анализатори са нагласени от Фамилията Ротшилд и Илюминатите, докато те остават я сянка

Президентските избори в САЩ са били нагласени още преди да е бил започнал първият тур. Всеки знае, че Хилъри Клинтън е кандидат избран за създаването й и подкрепена от Ротшилдови и политическите организации работещи за създаването на Новия световен ред. Това, което е по-малко известно е, че Доналд Тръмп играе роля в плановете на Фамилията Ротшилд за лъжливо и фалшиво участие в избора на Илюминатите, предназначени да пазят контрола върху хората в това уж „демократично“ общество.Политическите анализатори са казали, че наклонът на Тръмп за президент е бил в процес на изграждане в продължение на цели 30 години. Това обяснява повече сегашната му проява, отколкото те осъзнават. Преди 30 години членове на семейство Ротшилд, са помогнали на Тръмп наскоро фалирал и го взеха под крилото си. Те признават потенциала му като „човек за употреба“ и „цветен фронтмен“ за потайна организация, която предпочита да се запази в сенките, пише сайтът ournewswire.com.

Помислете как Тръмп е построил богатството си – и кой го поддържа по време на неговите кризи. В статия на washingtonpost.com от месец юни, се разказва в хумористичен стил как Тръпм се подготвял  желаел да участва в изборите и да стане президент още преди 30 години.

Това е било през 1987 г., когато Тръмп извадил една реклама – по-точно, на цяла страница „Отворено писмо от Доналд Тръмп“ – в няколко вестника, включително The Washington Post. В писмото той пише, че „светът се смее на американските политици.“ Тръмп употребява думи като „катастрофа“ и „бедствие“, за да опише това, което се очаква в Съединените щати, ако нацията не избере правилния си политическа курс.

„През 1987 г. Доналд Тръмп закупени първите си казино интереси, когато е придобил 93% от акциите в Resorts International. Тази Resorts International има мръсна история, която започна в началото на 1950-те години, когато се развива от ЦРУ и Мосад като компанията, която е била създадена за целите на изпирането на пари с печалбите от трафика на наркотици, хазарт и други незаконни дейности. На 30 октомври, 1978 г., вестник The Spotlight съобщава, че принципът на инвеститорите Resorts International са били Майер Лански, Тибор Розенбаум, Уилям Мелон Хичкок, Дейвид Рокфелер и един барон Едмонд де Ротшилд.“

„През 1987 г., след смъртта на дългогодишния CIA фронтмен Джеймс Кросби, номиналната глава на Resorts International, назначава следващият млад магнат на недвижими имоти Доналд Тръмп в Ню Йорк, който продължил да играе в ролята New на Кросби в империята на хазарта.“

Тръмп скоро се превръща в едно домакинско име, с колоритната си личност и настояването му при именуваното разнообразие от луксозни хотели, апартаментни къщи и други търговски предприятия след себе си. Но докато името „Тръмп“ се появява в заглавията на вестниците, имената на истинските двигатели зад Resorts International – Рокфелер и Ротшилд – остават скрити от погледа на обществеността.


Според политически анализатори президентските избори в САЩ са нагласени от Фамилията Ротшилд и Илюминатите, докато те остават я сянка.
След бързото разширяване на обсега на Resorts International до Атлантик Сити в последните години на 1980-те години, Доналд Тръмп се озова във финансово затруднение, тъй като пазарът на недвижими имоти в Ню Йорк е в застой и става слаб. Трите казина в Атлантик Сити подобно на други активи на Тръмп, са под заплаха от кредиторите. Те са спасени само със съдействието и уверението на Уилбър Л. Рос-младши, старши управляващ директор на Rothschild Inc., че Тръмп си оставя да си държи казината и да си възстановява застрашената си империя.“

Това е подробно описано в статия на Bloomberg от 22 Март 1992 г.. Същият Уилбър Л. Рос, все още дясната ръка на Джейкъб Ротшилд, излезнал в подкрепа на номинацията Тръмп през март 2016 г., също се съобщава от Bloomberg, син на Яков Ротшилд, Нат Ротшилд.

И двамата основни партийни кандидати са контролирани от глобалистките правомощници, които са намесени в политиката. Хилъри Клинтън след скандалните разкрития за намесата й във войната в Либия с подкрепа за престъпните организации, е под крилото на Ротшилд, които са платили за нейните грешки и тя им е задължена за това. В същото време, Тръмп изглежда е закупен отдавна от фамилията. Той е издигнат от Ротшилд. Така или иначе, американските граждани не разполагат с възможност за избор на тези избори. Илюминатите са работили зад кулисите в продължение на десетилетия, създаващи актьорите си, които да играят определените си роли.

Това е бил плана на илюминатите през цялото време. За да имат двамата кандидати, работещи под техните интереси, като същевременно системно хлътва цялата нация, противопоставяйки хората едни срещу други, със създаването на хаос, конспираторите трябва да прокарат своя дневен ред, с което Новият световен ред е по-близо до завършване.


Фамилията Ротшилд влияе на президентските избори в САЩ.
Въпреки всичко Доналд Тръмп е много по-добър вариант за президент от президентските избори в САЩ, отколкото Хилъри. Независимо, че е под крилото на фамилията Ротшилд, той се оказва способен да води своята империя и да оцелява в трудностите и има по-добри решения за политиката на държавата, ако бъде избран, макар и доста скъпичко. Тук решаваща роля играе забраната за приемане на нелегални бежанци от мюсюлмански произход и войната в Сирия, за което Тръмп има по-добро решение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар