Звездни Цивилизации

сряда, 9 ноември 2016 г.

От архивите: вълната от наблюдения на извънземни и НЛО през октомври 1973През октомври 1973 на много места по света започват да се наблюдават странни същества. Следващите описани случаи са основно от САЩ, защото именно те са най-добре документирани, но подобни странни срещи е имало и в други части на света, просто тогава е нямало Интернет и не са получили гласност.

Действително ли през онзи далечен месец извънземни са налазили нашата планета? Или всичко е просто истерия породена от единични случаи и дори нечии шеги, така както сега в САЩ и Великобритания се вихри манията с "фантомните клоуни"? Вероятно вече е минало твърде много време, за да можем да отговорим еднозначно.

В онази година наблюденията са толкова много (и не само през октомври), че на базата на тези случаи са написани редица книги.
4 октомври - човек на име Гари Чопик наблюдава триъгълно НЛО с хуманоидно същество в нещо като мехурче. Това се случва в Калифорния.

5 октомври - учител вижда голям дископодобен обект между Ел Сентро и Сан Диего, Калифорния. Хора пътуващи в междуградски автобус потвърждават наблюдението.

10 октомври - мъж и жена наблюдават ярка светлина в поле в Канада. На следващият ден виждат и хуманоиди в ярки жълти дрехи.

11 октомври - 3-годишно дете от щата Алабама разказва на майка си, че си е играло с "добро чудовище" със сива кожа и заострени уши.

11 октомври - случай с отвличане от извънземни (остава известен в уфологията с наименованието Pascagoula Abduction

11 октомври - мъж и годеницата му наблюдават множество светлини край Боудер, Колорадо.

12 октомври - Тери Евърсол от Индиана наблюдава класическа кръгла летяща чиния с купол и три врати. Поне още 50 човека наблюдават същия или подобен обект над правителствена площадка за утилизация на амуниции.

16 октомври - Хауърд Мънипени вижда ярко светещо НЛО. Пилоти на частни самолети се опитват да го преследват.

16 октомври - Оклахома. Семейство вижда спускащо се НЛО с размерите на Боинг 707.

17 октомври - Фолквил, Алабама. Полицай вижда извънземни.

17 октомври - Пол Браун вижда същества близо до обект с формата на конус.

17 октомври - Човек твърди, че автомобила му е "издърпан" в НЛО тип "пура", където "същества подобни на роботи" са му чели ума.

18 октомври - различни наблюдения на НЛО из САЩ

19 октомври - Джорджия. Същество с "кръгла глава и правоъгълни очи" проучва автомобила на една жена.

20 октомври - Студент в колеж изчезва и се появява след 4 дни. Твърди, че извънземни са му правили тестове на космически кораб.

21 октомври - Охайо. Майка и дете наблюдават сив хуманоид в близост до кацнало НЛО. В последствие на мястото са открити следи по земята.

22 октомври - жена от Индиана съобщава че същества в сребърни костюми са преминали пред колата ѝ.

28 октомври - Отвличане от извънземни, което ще остане в историята под името Dionisio Llanca Abduction.

Няма коментари:

Публикуване на коментар