Звездни Цивилизации

сряда, 26 октомври 2016 г.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ!  УЧАСТВАЛА  В САТАНИНСКИ   РИТУАЛ НА  ИЛЮМИНАТИТЕ  И БИЛА  ИЗНАСИЛЕНА  И ИЗМЪЧВАНА  ЖЕСТОКО  ОТ ТЯХ
Изтече запис, на който Анджелина Джоли сама разказва как е била вързана, изн*силвана ан*лно и зверски измъчвана по от група мъжаги време на сатанински ритуал на най-върхушката на Илюминатите!
Записът е от 1999 г., когато приятели на Анджелина Джоли тайно заснемат нейната шокираща изповед за „случката“, която е имала наскоро. Анджелина е като зомбирана и сама разказва как е участвала в сатанински ритуал, където е била вързана за олтар, изн*силвана от множество мъже и зверски измъчвана! И й харесало!.

Анджелина е участвала в сатанински ритуал по нейното встъпване във висшия ешелон на Илюминатите. Тези събития се организират в отдалечени имения, където се случват невъобразими за обикновения човек зверства.

„Кандидатът“, който в случая е Джоли, е връзван здраво за олтар чисто гол. Следва няколкочасово содомизиране , комбинирано със зверски побой. Мъченията са нечовешки, буквално докарват бъдещия Илюминат до границата на смъртта. Някои умират, други се отказват. Тези, които са достатъчно издръжливи и отдадени преминават през изпитанието и стават членове на сатанинския елит. Това техните нечовешки мъки доказват абсолютната им отдаденост към Сатаната.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩАТА ИЗПОВЕД НА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ:

https://www.youtube.com/watch?v=vkXS946P4sQ

Обърнете внимание на погледа на Анджелина - той е празен!

Тя разказва в екстаз как е щяла да полети от болка и удоволствие едновременно, как са и извивали зърното на гърдата, превъртайки го 3-пъти!

Разказва и за жертвоприношение на змия. Змията е символ на високопоставената сатанинска секта, която Джоли вече управлява от години.
Няма коментари:

Публикуване на коментар