Звездни Цивилизации

сряда, 26 октомври 2016 г.

Зона между два руски града гъмжи от призраци
Шокиращи и напълно необясними явление се случват в района между град Морозовск и Белая Калитва в Русия. Жителите в района на няколко пъти са ставали свидетели на странни и стряскащи случки и до ден днешен не могат да си обяснят дали мястото е обитавано от някакви призраци, или над него тегне проклятие.
За един от феномените разказва мъж, който многократно е минавал по въпросното трасе. По думите му на няколко пъти той виждал край пътя малко момиче на възраст между седем и десет години.
Детето, което изглеждащо плашещо, се появявало изневиделица и също толкова внезапно изчезвало, сякаш никога не е било на пътя. Как изобщо то се е оказвало там за повечето хора все още остава мистика.
Странните случки обаче не приключат само с него. Местен рибар споделя как една сутрин видял във водата три възрастни жени, които никога не бил виждал досега. Стариците плавали с лодка и се били появили сякаш от нищото.

Малко след като изникнали обаче, сякаш водата ги погълнала. Часове след като ги съзрял, рибарят научил, че негов познат е починал. Той бил развълнуван от срещата си със странниците и решил да разкаже за тях на познатите си. Никой от тях обаче не разпознал жените по даденото описание.
В момента всички, намиращи се в страховитата зона, търсят логично обяснение на случващото се, но така и не могат да го открият. Местните са на мнение, че зоната или е обитавана от зли сили, или някой се опитва да си направи лоша шега с тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар